23078
  • zsirfecske
    hunter 'Art of the Hunt' skilljénél ugye a +12% piercing dmg az mindenki ellen vonatkozik, nem csak animals és beasts ellen? csak mert char stat képernyőn nő az átlag és DPS sebzés ha bekapcsolom. vki?
  • Panzerfaust
    Hát nekem epicen egyszer nem halt még meg. Se manticor, se telkinek, se lichdragon, se talos, se egyiptomi chaos eye örző, megamérgező főskorpió.
  • Panzerfaust
    Lichking miért szaladna előre, arra ott a három farkas. És nem kell nála mindent kimaxolni, nekem is csak 1-1-4 van a képességein, és így is überbrutál. Az alap villámja brutál, van egy valami varija, ami belőle jön ki, és körbe sebez nem is kell rá pont, és úgy is arat, de ami a maxos varija. Kis lövedékek, de minden szinte egyre több, mindefélét sebez, és kábít, lassít. Az outsider meg se idézem, csak bossra, mert mire általában odaér az ellenhez az ellen halott, neked jól jöhet, de nekem most 1400as a sebzésem ternionra területre, és nincs olyan aki elég ideig talpon maradjon annyi ideig, hogy kedvenc outsiderem odaérjen. idönként nagy kegyesen elenged egy villámot, az mondjuk jó, csak mindig megijedek, hogy az ellen idézte. Bosshoz már kell, mert jó nagyokat sebez és bírja is, de a lich is bírja és jóval gyakrabban őt támadják, mint az outsidert. Outsidert eddig támadta a minotaur görögországban, Talos, és most egy picit a lichdragon is, amikor elszaladtam előle. De lichking sokkal hamarabb sebezhet, és van olyan lény még epicen is, akit max 3 lövésre kinyír, pedig az outsidernek is kell rá csapnia kettőt.
    Nos Talosnak sem fújása, sem sokkal durvább körbevillámja nem nyírja ki.
    Főtitán barátom, és telkin barátom, pedig nem él annyi ideig, hogy ilyesmiket varizzon:))
    (tigris is csak kidobja a zászlót, aztán már halott is. Ternion rulz.)
  • virs lee
    Leverik simán úgyis, lehet fizikai ütést bírja, de beáll 1 mágusnak látszó valami elé, aztán jól lefújja 1 lövéssel.
  • zsotesz
    A combined armor mitől függ. Van egy 59-es armorú kesztyű, le akartam cserélni egy 80-as armorúra, de a combined armor kevesebb lett. Ez hogy lehet? Ill. az, hogy a warfare karim többet sebez egy fegyverrel mint kettővel?
  • Leslieee
    Azért csak annyit találtok mert 1x vagy 2x mentek vissza a majestic chesthez. Én találtam eddig 35-40 körül, de ebből kb 7 ugyanaz volt.

Légyszi mondja már meg vki h epicen a göröghonba merre található a Legendary Szörny, köszi.
  • zsirfecske
    jó nekem vsz irtó nagy pechem volt, mert télleg összesen tucatnyi kék itemet láttam összesen amiből 2 kivételével mind használhatatlan volt. a maradékot pedig az iylen 239 intelligence miatt esélyem sincs hordani. grrr, spirit kellett volna :(
  • dudovec
    Panzer: lehet hogy actbossnal superal , de rohadtul mak kerdese hogy kit "pécéz ki maganak" a boss. altalaban azt aki eloszor megsebzi , de pl az a szarnyas dög.. hiaba utottek a summonjaim eloszor , ő akkoris engem akart elintezni.. sőt soxor amikor ramozdul a summoningodra , es nagyon elkezded loni akkor kapcsol , hogy hoppa nemis a summoning sebzi olyan kemenyen , es neked ront.. es szo mi szo egy tapos "piros" boss epicen , eleg konnyen leuti a soothsayert ha elkap.. mellesleg a lich king nagyonsok skill , es ha altalanossagban nezed a haladast akkor refreshed outsider + ternion mellett szinte felesleges. mellesleg ha telleg olyan kemenyek vagytok mint mondjatok , h actbosst 1 percen belul oltok.. akkor az outsider epp eleg kell legyen ha őt tamadja be , hisz maxolva 1percig el es 6k hp ja van itt epicen oak nelkul. nembeszelve arrol h sztem lenyegesebben jobban sebez mint a lich king, raadasul osszvissz 15 skill pont.. egyedul arra kell figyelni ha elfogy neki az energyje akkor nemigen fog sebezni , szal amikor mar el 40 masodperce kb , meg mana drainerek jonnek akkor erdemes nezegetni az energiajat. en spec mindig elobb castolom az ujat mint hogy meghalna , es mivel kell hozza a refresh h idezzem ,mehet melle rogton a dark covenant is. a plaguet pedig fobossokra hasznalnam maxolva , hisz leveszi a resisteket , mergez meg % ban is vehet le healthot , ami mondjuk majd legendaryn nagyon nagy segitseg lehet. szoval ugygondolom h az esetek nagyreszeben jobb az outsider, foleg az ien mezei "kurvagyorsan odarohannak es ledaralnak szornyek ellen" ugyanis a lichking nemszalad ugy elore , es azer lassuk be ezek a mezei monstak is elkapnak 2-3 an (gondolok itt az act3 as zászlót kidobo parducokra pl) ugy lehalhatsz mint a pinty. raadasul a lichking is foleg elementalis illetve eletszivo sebzesekkel operal, az outsider pedig eleg sok fajtat hasznal amihez a dark covenant meg a plague remek segitseg lehet. ha nagyon nemmegy vele valameik act boss , akkor egykis golder atlehet rendezni lichkingre ha telleg ennyire birja , de sztem telkin halalsugarai őtis elintezik , vagy ha kap egy adag meteort a nyakaba a titantol , vagy csak lefujja talos..

darf : ebbol sztem kiderul , ha outsiderezni akarsz akkor a refresh alap melle.

a magusbotokrol amit irtatok , absolut egyet ertek , de kiegeszitesnek talan annyit , hogy a lightningos szerintem erosebb haladasra , es a masik kezbe bekell tenni egy atom coldos botot főellenseg ellen.
    en spec egy lightningos bottal megyek amin van egy valag burn damage , igy a cikazo villamok meg felis gyujtjak a tagokat.

kerdesem annyi lenne a botokkal kapcsolatban: ittis ugy mukodik mint diabloban hogy fizikalis sebzesbol tudsz csak leechelni? ergo van ertelme bele tennem energi leeches kavicsokat a botomba? fog szivni energiat , es ha igen akkor mibol? az alap lightning sebzesbol ,esetleg a burn damagebol is? vagy ha nemmuxik a leech , akkor gondolom olyan kavicsot erdemes bele rakni ami % ban ad olyan elementalis sebzest a botra amilyen alapban van rajta.. nagyjabol ennyi:)
  • zsirfecske
    de akkor ménem spirit-et vettem fel a hunter mellé? rogue sz@rt sem ér.
  • kispancsi
    Lich king 2. passive skilje maxolva +70% dmg. absorbot ad ^^ eléggé jól bírja így már, + a life leeche... talán a legütősebb summon?!

- kisPocok -
  • Panzerfaust
    Erre azt mondom neked, hogy a lich kin, iszonyat erős tankonlni. Lenyomtam a manticort, hát durva volt. Elszaladtam előle, lich bele egy villámot, mire manti betámadta lichet, outsidert elő, terniont neki negyedjére már nem tudtam meglőni, mert meghalt. kb 10másodperc alatt. Van valami aurája vagy mi, hát attól szinte sebezhetetlen. most vagyok epicen az utolsó elötti teleportnál, és nekimentem a lich dragonnak. Első húzós harcom(na jó, nekem az agyagvarázsló is kemény volt). Ez legalább egy 5 perces csata volt, és szinte végig a lich kinget ütötte. Az eredmény? Lich king ezt is túlélte, bár nem sok élete maradt. És ez az aura nincs maxolva, csak a lich king.
  • zizz21
    Nekem sincs :( Mondjuk még nem egészen tartok ott,de sehol semmi.K*rv* ritka a kék cucc...
  • zizz21
    Ott kell lenni valahol az útnak,ebben a játékban nem lehet eltévedni,már,ami a főküldit illeti.Teljesen lineáris az egész. Max csak a mellékküldiket ciki megtalálni(már amelyiket)
  • Arthas15
    vki irjon választ nekem pls, körbe körbe rohangalok azota..megtalaltam a könyvtárban a tekercset, kijöttem az instából és ahova klyukadtam ott nem tudok továbbjutni:S
  • kispancsi
    Valaki tudna olyan progit mondani amivel DVD-t tok írni RMPS-el? Alkoholon kívül mert istentudja iért nem megy nekem!

- kisPocok -
  • kispancsi
    Jó amire typhon elkezdene meteort szórni már rég halott :P de mostmár akkor nekiesek a köveknek is! :D

- kisPocok -
  • Mr_no_NaMe
    Itt mennyire számít a skillek fejlesztése? Elég nekem csak a Spiritet felnyomni esetleg a drain lifeot tolni felfele, vagy még más is kell, hogy erős legyek? Az az Outsider ott a magasban elég erősnek tűnik.
  • zsirfecske
    ülnek hát, de jár étük némi xp. amúgy ha kinyírod őket akkor nem kell aggódnod a villámok, meteoreső stb miatt mert typhon ezekből meríti őket.

amúgy 5x öltem meg végül, a mérleg 2 db kék cucc, az is egyszerre a 3-ik próbálkozásnál. nekem nincs mákooom!
  • Arthas15
    wadjet canyons nél járok de nem tudok továbbjutni! Valaki nem tudna nekem egy térképet mellékelni? nagyjából már bejrtam a területet de a hely É részén egy barlang ot találtam ott megöltem a boss t bezsebeltem az érte járó jutalmat meg a zöld double axe ot amit dobott de nem tudom innne merre tovabb..VKI HELP
  • j0nNyKa
    sztem undozz par skillt, es probald ki magad, az a leggyorsabb modja hogy megtudd, hogy eros-e
  • Telkin
    Én is Soothsayer vagyok Lichel meg farkasokkal! Nekem a plague ág nemigazán jött be kipróbáltam,de sztem a a deathcill aura sokkal hasznosabb(kimaxolva az egész ág persze)! Inkább olyan skillekre gyúrtam,amelyek állandóak,azaz nincs "duration time". A Lich és farkas kombó-szintén maxosan-eléggé nyeli a pontokat,de megéri fejleszteni,főleg ha +skilles cumókkal megvan a 3 farkas!Legjobb skill a farkasoknál a strenght of the pack mivel azt az aurát te is megkapod a farkasaidtól(+68%damage+15% total speed),ha azok épp harcolnak,a Lichnek meg a 33% életcsökketése megint tuti + Spectral boltal meg Soul blightal együtt már 78% ha jól számolom! Én legendary símán nyírom Typhoon-t 10 másodperc alatt,köszönhetően a ternion attacknak! Azt vettem észre,h "cold" sebzésű bottal sokkal jobb haladni mégha kisebb is a DPS, mivel lassít és ez sokat számít varázsló kariknál! Egyébként sztem ha valaki staffokkal akar érvényesülni ,akkor alap a spirit ág mert a ternion attack+arcane lore(területi sebzés) nagyon megdobja a bot damaget! A boss runokról csak annyit,h sztem a titánt érdemes farmolgatni,mert ott a legnagyobb a cuccok esési aránya(random az egész) és aránylag gyorsan oda is lehet jutni,hozzá,persze csakmár ha végigvitted a gamét!
  • dudovec
    Azzal probalkoztam epicen , hogy a babiloni portalon megprobalok vissza menni act2 vegere , dehat a vaskos ajto miatt hatulrol nem lehet visszamenni a bosshoz , pedig mien zsir lenne. probaltam atdobni az ajto tuloldalara outsidert , de nem sikerult... aztan oda alltam az ajtohoz , odajott a boss es ajton keresztul sebezgetett.. jolenne valahogy megfingatni , mer ugy kinyilna az ajto aztan lehetne lopkodni allandoan ott a majestic chestet.:D

ja es "cha'lan" v mien varosban , act3 kozepen , van 1 side quest.. felkell menni 1 ien palotaba ahol jon 1 csomo ien bádog ember , + 1 ien nagy varázsló boss.. kb 2 perc alatt eljutsz oda a varostol , es mindig van ott 2 majestic chest.. ja es kb 1 perc kifingatni , bar teny h ien 1500-2000 eket képes rádlőni. nemadott meg ien hude cuccokat, de azer probalkozom még:)

ja es naturenel a plague skill kimaxolva ütős? lehet szarul olvastam , de azt irja h "when cast on allies..." probaltam ratenni a lenyeimre , gondoltam rarakom a sajatra es az atrakja az ellensegekre.. de nem mukodott , ahogy neztem ellenseges szornyekre kell radobjam... akkor nemertem mer ez van kiirva.. namind1. soothsayer vagyok, jelenleg maxolva van: ternion+passive , summon outsider , dark covenant + passiveja amiket refreshel hasznalok.. jo viszi kicsit az eletet de azer eleg komolyat dob rajtam + a lenyemen is. eshat 25 mp alatt veszteni kb 600 lifet , kozel 3000 lifenal.. hat nem 1 nagy dolog , es nemszamoltam a health regenerationt ami ellensulyozza , bar abbol nincs tul sok nekem. szoval nemtudom mire tegyek , tobb summon leny nemkell. eleg az outsider , teny h a lichking jolbirja a strapat de a lenyem meg melletem a sebzese vegulis elenyésző , raadasul sok skill a maxolasa , es mivel varazsol nemis nagyon tankol.. farkas meg okes lehetne , de azoknak nemolyan jo a dark covenant aura , szttem deathchillel jobban mukodnenek ,meg van 1 eros lenyem inkabb sajat magam erositenem , szoval a plaguera gondoltam , skillrol akinek maxos megmar elorebb jar irhatnatok velemenyt v valami , kosz bye
  • Telkin
    dudovec: Végül is igazad van mert akkor nincs értelme megvenni az eredetit ha ahhoz a kalóz verzió kulcsát használod.Nem tudom amúgy,h menne-e egyáltalán vele,de sztem igen. Egyébként kipróbáltuk és nem akadt azonos kulccsal LAN-on! 2 kulcsot használtunk 5-en!
  • virs lee
    Már régóta gyanítottam hogy én vagyok Brian. ~~
  • virs lee
    Szar a kártyád. ~~
  • kispancsi
    Köszönöm a tippet midnen féle CD/DVD írásánál bekapcsoltam az RMPS írás engedáélyezését, de még mindig kevés :D nem engedi, most szedek éppen másik alkoholt hátha az a gond! Tudnátok még modnani programot amivel így kitudnám írni? Kösöznet

- kisPocok -
  • kispancsi
    Érezd magad kiválasztottnak! ^^

- kisPocok -
  • kispancsi
    Kapsz értük XP-t? De ugye nem támadnak vagy ilyenek?! :D mert nálam csak ott állnak/ülnek! ;)

- kisPocok -
  • Giuseppe333
    Kösz de nekem nincs ennyi pénzem játékra majd valahogy megoldom eddig minden játékkal csináltam valmit amivel volt valami gondom!!
  • dudovec
    Telkin: vegulis jo otlet lenne , de akkorse ertem. mire jo ha a regeditben atirod a jatek cd kulcsat , v felteszed az eredetit 1 masik kulcsal? nemvagom.. lehet rosszul tudom , de a karakter filekbe egeti bele a cd kulcsot amivel krealtad nemde? abban kene atirni valahogy nem? de lehet valamit nagyon benézek.. lanon nektek azer kellett masik kulcs h ne akadjanak ossze ha multiztok nem?:P
  • zsirfecske
    amúgy 3-ik telkinnél volt egy elég durva bugom, mikor lecsaptam beragadtam az egyik szétrepülő szikladarabba és nem tudtam mozogni, grafikailag is rendesen benne volt a karakterem. kiteleportáltam és mikor visszajöttem már nem a sziklában jelentem meg hanem mellette, viszont még mindig nem tudtam mozogni. így teleport + visszagyaloglás lett belőle. éérdekes.
  • zsirfecske
    ja typhon-nál a szobrokat azé ölöm mer xp. nomeg azé mer ottvannak. egy ilyen játékban mindent meg kell ölni amit lehet, még az aranyos kicsi raptorokat is :)
  • IceMan84
    A kiíráshoz mindenképpen ki kell pipálni az rmps-t Alcoholban hogy utána működjön a lemez. A DT csak a kiírt lemez lejátszásához kell. Abban nem tudok segíteni hogy nálad miért nem lehet ezt a beállítást bekapcsolni. Talán ha az Alcohol beállításainál az Emulationnál rmps-t kipipálod akkor már aktív lesz a jelölőnégyzet. De ez is csak egy tipp.
  • virs lee
    Nekem nem szaggat. ~~
  • virs lee
    A megoldás.
  • virs lee
    de
  • kisbel32
    ki kell törölni a questek közül, azt a filet ami arra a részre vonatkozik és megcsinálni ujból.
  • Lammer
    hatőőőő nemcsakmost... 98 ota ;)
  • kispancsi
    Nah megfogalmazódott bennem a végleges kérdés:

kiszeretnék írni egy MDF imige fájlt RMPS-sel de ne mengedi, inaktív a jelölő négyze alá azt írja hogy "A tulajdonság engedélyezésekor a Cd csak akkor lesz használható ha ön telepítette az alcohol vagy más hasonló emulációs szoftvert ps RMPS emuláció aktív" nahmármost van fent DAEMON 4 abban van RMPS az nem jó ide? pls helP!

- kisPocok -
  • kispancsi
    - privben megoldjuk ez nem ide vág -