23078
  • grizzly21
    jobb ha nem lámázol te szerencsétlen, gépfüggő volt hogy kinek indul, a reloadeddel már nekem is ment.
  • zerosdfd
    Mi az hogy! Még mínuszba is mehetsz, bár levelt azt nem lép vissza, szerencsére.
    A főküldiket meg kéne csinálni, a mellékküldikkel meg "csak" xp-t és más finomságokat lehet veszíteni.
  • robotnyk
    ülfexik, kultúráltan szórakozik...
  • ity
    Szóval akkor helyesen curerom, nem Cure Rom?
    Értem, így már világos, tehát egybe lehet írni, az nem hiba, mert te írtad.
    De ha más gépeli el, azt baszogatni kell rögtön.
    Szintes.
    No comment.
  • Ams
    jaj, jonnyka, ezt a témát ne itt erölted...
    ne offoljatok
  • j0nNyKa
    en nem curromot irtam, hanem cureromot, olvass vissza alaposan
  • ity
    Nem tom mire jó ez baszogatás. Te soha életedben nem írtál el még semmit? Vagy érthetetlen lett a szöveg tőle amit elírtam? Esetleg a mondanivalója hibás?

De ha ezt akarod ám legyen.
    Az kérlek szépen nem currom, (ahogy te írtad) hanem Cure Rom. Legalábbis a Daemon-Tools oldalán, de biztos ők is elírták.
  • EvilRicky
    Igaz már válaszoltak rá neked,de nem biztos,hogy driver -el van a gond. Én eddig 2 kártáyval próbáltam ( Sapphire Ati Radeon 9250 és 9600XT) és nekem is iylen volt. A 9600XT -nél a frissebb driver megoldotta,de a másiknál,mihelyt bemelegedett a kártya olyan voln és néha ki is lépet. Tettem 1 faxa hűtő ventit rá és van 1 TRIXX nevezetű Ati-s program amivel felhúztam a kártyát, és így jó lett azzal is.
    Mondjuk a 6600GT -nek ilyet nem kéne csinálnia,de ha mégse jó a driver frissítés akkor ajánlom egy jó hűtést rá és 1 kicsi felhúzás!!!
  • JaCSy
    Ha meghalok az jelent valamit szal vesztek valami lényegeset? meg az nagy baj ha 1-2 küldetést nem csinálok meg?
  • UTE1
    sziasztok hollehet kreket találni ami jo?
  • Leslieee
    Nekem se megy patchel (Unleashed), mert mindig emulátor progit érzékel, de megcrackelni meg nincs kedvem ezt a verziót. Ugyanúgy müxik normálisan patch nélkül, ráadásul amúgy is csak a multit javították főként. Majd ha kinyomnak még egy javítást, vmi olyannal kapcsolatban ami engem is érint, talán felrakom:)
  • jan5650
    Hehe, tökre örülök, kiesett az első Epic-em, a neve : Ring Of gaia. Nem sokkal előtte kiesett egy +10% xp nyaklánc, és szerencsére nincs hátulütője. Már csak egy jó fegyver hiányzik ;)
  • j0nNyKa
    de mondjuk eleve az a core-rom az curerom
  • JaCSy
    Game: Titan.Quest-RELOADED
    Patch: Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED
    Nekem ezek vannak és simán megy semmi baja 1.08as patcht megfutatod utana van egy 12 megás crack felülírod és kész! ja és egy kérdés van egy olyan varázslatom vagy nemtomi hogy ternion attack és az valamié nem tudom használni????
  • SuLtAN17
    SZevasztok!
    NAgyon rég olvasom amit írtok és közbe én is játszok.(Kivittem Elementalistával mind a 3 szinten és Oracleval az első szintet)
    Viszont két kérdésem van:
    -Az Onslaught a Dual Wield sebzését is növeli vagy ez két egymás ütő skill? (Még soha nem volt warfareval)
    - Ha valakinek van képe a colossus formról belinkelné mert nagyon kiváncsi vagyok:)
    Előre is mindent köszi és mindenkinek fagyásmentes jó játékot!
  • ity
    Ami persze gépfüggő sajnos.
    Az Unleashed tökéletesen futott nálam patch előtt (kiírva és mindenféle corerom, stb nélkül).
    Patch után azonban el sem indult.
    Core-rom-al pedig kidobált, mint azokat, akik nem írták ki, vagy Reloaded volt nekik.
    Az 1.08-as crack oldotta meg a gondot.
    Havernak, akivel multizunk ugyanígy volt, csak neki műxik patch után is törés nélkül.
    Szóval gépfüggő, nem biztos, hogy nem kell majd neki is crack.
  • bgabor
    Érdekes, securom loaderrel mindenki el tudta indítani.
    A Blood Money topicban legalább 100 lámának rágtuk a szájába, hogyan kell.
    Érdekes, hogy egyeseknek ennek ellenére is megoldhatatlan a feladat.
  • j0nNyKa
    ott megtelik a memoria (a bejart terulet nagysaga okozza)
    lepj ki, ujra be, es no problemo
  • grizzly21
    oks köszi:) nem tudtam hogy egy van, most jöttem haza
  • j0nNyKa
    sose kell, es tokeletesen muxik
  • ity
    Hány patch is van ehhez a gaméhoz jelenleg?
    Ja, hogy csak 1?
    Tök mind1, melyik gamét szedted le, Reloaded vagy Unleashed, az az egyetlen peccs ami létezik hozzá, az pedig csak akkor fog felmenni, ha nem tört exe van fent.
    Akkor meg nem a legegyszerűbb a hivatalos oldalról leszedni a patch-et?
    (Aztán gamecopyworld és láss csodát, ott lesz az egyetlen patch-hez tartozó tört exe.)
  • grizzly21
    ok azt szedem akkor. konkluzio:
    reloadedet felinstallálom, aztán az 1.08as patch, és aztán a crack. igy kell? ki lehetne irni bannerba ha igen
  • zizz21
    Itt lejjebb a 3369-es irásban,Jojo hozzászólásában van link. Vagy nem a patchre gondoltál,hanem az egész játékfelrakáspatchelésizére? :D
  • grizzly21
    háát. sztem meg a törés csak adott patch-re jo, ha leszedem a legujabbat az nem biztos hogy jo lesz.
  • robotnyk
    tess
  • ity
    Sose értettem, miért nem jó a hivatalos oldalról leszedni egy peccset, hiszen úgysem megy fel tört exe-re, akkor meg nem mind1, honnan szeded? Törni úgyis a peccselés után kell. Sztem logikus.
  • grizzly21
    ajajj:) de az kéne ami bevált és müxik
  • robotnyk
    patchet tedd fel, drivert frissíts, vedd lejjebb a részletességet/felbontást
  • ity
    Vedd le a grafot amennyire csak tudod, mert úgy tűnik amire állítottad, ahhoz már kevéske a géped (driver frissítés gondolom megvolt).
  • zizz21
    Háát Nekem is volt a legelején hasonló,de nekem a térkép nem látszott meg a fejem. :p Nálam egy driver frissítés megoldotta a problémát!
  • zizz21
    Patchet is a legkönnyebben ha beírod a googleba,mert rengeteg féle oldal van,de tapasztalatom szerint a fele forintot nem ér. :p Aztán keresgess! :D
  • grebber
    Na nekem ez a baj :(

Mitől lehet???

• grizzly21
    oks, még 3 ora mig lejön akkor majd lehet hogy jövök a hülye kérdésekkel:) patchet akkor honnan kell beszerezni?
  • zizz21
    Bocs,h mégegyszer írok ennyiszer egymás után de Én is csin, unleashed kettes cd key majd patch és reloded crack,és daemonban is most a reloded van.
  • Panzerfaust
    Nem, hanem a defenses, shield támadásoknál van jelentősége. Nekem ki se írja a sebzésüket, de ha visszaemlékszel, akkor pölö, a dio2kiegjében, az assának, voltak rugásai, és neki kiírta a csizmák sebzését.
  • zizz21
    hja tényleg nálam is a kettes cd key volt...
  • zizz21
    Háát Én nem irtam ki,úgy csináltam,ahogy leirtam,Nekem úgy lett jó ... De gondolom izlések és pofonok...
  • robotnyk
    nálam: unleashed 2es cdkey, 1.08, reloaded crack, így egyátalán nem fagy
  • grizzly21
    tehát most crack sose kell?:)
    curerom, aha..emlékszem a hitmannel is ilyesmi volt :S az el se indult
  • grebber
    Na kiirtam a gamet RW-re ahogy leirták elindul.

Kérdésem az lenne az mitől van hogy egyszercsak a szövegek fehér kockákba alakulnak és semmit nem leeht kienni belölűk:(?