23078
  • deep
    Hello!

Van egy kis problémám. Amikor görögországból spártába kéne áthajóznom és odamegyek a hajó kapitányához (a compass mutatja, hogy vele kellene beszélnem) valami miatt nem tudok vele értekezni. Valamit még kell előtte csinálni, vagy mi lehet?
    Köszi előre is
  • virs lee
    38-on lehet ideje lenne már nithtot elkezdeni? :)
  • Leslieee
    Nem nem :))

Még mindig emuláló progit érzékel, de már lvl 2őn :D
  • Faterx
    Nem fogsz
  • Leslieee
    Nah ez jó lesz! Nekem már a 1.08assal sem indult a gém, kíváncsi leszek erre 1.11re :D Ha ezzel elindul befosok :D
  • menpe
    Tudom, hogy ez más tészta, de a conquerorommal epic Typhoon örül, ha 15 másodpercig életben van :D Általában még egy szobrot is legyakok, amíg tart a colossus (24 sec kb.)
  • virs lee

• Arthas15
    megvan! jajj, hogy lehet ilyen vak! nem láttam a hidat a térkép tetején..bocs a n00b ságért
  • Faterx
    Na védelem csak az origra rakjátok fel!
    Rakhatom újra
    6600GTések referálhatnának futással kapcsolatosan!
  • Arthas15
    na jó ez már tényleg nagyon idegesítő..áll már mögötem jó éhány évi játéktapasztalat erre egy ilyen lineáris játékban kell elakadnom??
    Hathor Basin ben járok bejártmam indent de nem tudoktovábbmenni, találtam vmi romos templomalapzatot ott volt egy magestic chest de zsákutca..a pálya Északi részén van egy skorpioember boss de azemléékküldi, és ott se lehet továbbmenni, pedig a tekercset el kéne vinnem vkihez, de hát nem megy..vki help pls!
  • Faterx
    Na ebben a pillanatban akartam belinkelni, megelőztél
  • robotnyk
    van
  • Faterx
    Már csak az a gond hogy 1.8-ról 1.11-re nincs patch file, olvastam, több helyen reklamálnak. Majd csak lesz... biztos hogy a fele a védelemmel kapcsolatos...
    Mindenesetre ha normálisan fog futni megveszem, mint ahogy eddig is megvettem a megérdemelt játékokat
  • virs lee
    Ez a védelmi rencer annyira "tökéletes" hogy nekem már az eredetire is kiírta hogy warez, és tegyem be az eredeti lemezt. :D
  • Panzerfaust
    Kinn van a pecs
  • virs lee
    Azt mondjuk nem, de átcuccolhatsz az új serialra, legalább nem 0ról kezdesz újra.
  • deicide
    azt mondod...?

ez a furcsa hogy nekem eddig ment crack nélkül most + nem:((
  • savior
    varni a crackra
  • deicide
    Trükös a pach:(
    Reloaded változatos vagyok:)

1.08 rol feltoltam én is 1.11 re..!

És mint ahogyan "zsotesz" irta azt irja ki és eddig a mini image müködött..!

tud valaki valamit hogy mit kell tenni hogy elinduljon...??
  • dudovec
    en megvennem ha valaki garantalna azt ,h tudom hasznalni a karijaim amiket eddig a kalozzal csinaltam.:P
  • marshall1975
    Hát azért szomorú látni h sokan még nem vettétek meg kedvenc játékotok.
    Én meg vettem az eredetit és elég sok mindenre megoldja a problémát.
    PL: Internet game szerintem olyan jo 3-4 en eggyutt rohanni az igazért:D persze csak azt érdemes eggyutt csinálni amit te már singlebe meg csináltál mert azt vettem eszre ha megcsinálsz 1 kuldetés 2.nak akkor kissebb a valoszinüsége h ritka tárgyakat dobál ki és hát ugye multiba aki gyorsabban ér oda azé:D Az a furcsa h bár még nem jártam legendaryn de jo pár het játszom és az első lila cucomat kaptam nem találtam 1xuen nekem még nem dobott:(
    Nos nagyjábol ennyi szerintem vegyétek meg a gémet bár tudom h ebben a komm.gyurcs. kormányban nehéz pénzhez jutni, de ezért még lopni is érdemes:D na bye
  • Panzerfaust

Hades' Scepter
    140 Base Fire Damage
    Speed: Slow

99 Burn Damage Over 3 Seconds
    +32% Fire Damage
    45% Elemental Resistance
    +36 Intelligence
    +290 Energy
    +1.5 Energy Regeneration/Second
    +70 Defensive Ability
    +1 to Eruption
    +2 to Volativity
    Grants Skill: Ancestral Horn

Na nekem ez kéne
  • dudovec
    hehe , mostmar ensem férek a lilaktol , megtalaltam a gaia ringet 2x 2 egymast koveto run alatt , heh.. ezek a lila uniqok geci durvak , nincs level req, mint anno diabloban 1.07 elott , regi szep idok.. valahogy rakene bűvoljem a chainpionomra ezeket a fegyokat , mer talaltam 2db 150 dmg es lila allatsagot meg minden egyebet , valaki help pls aki tud erre progit , kosz.

ja es igazad volt a varzsbotrol , enis vettem 1 olyat mint amien neked van , igaz en a leg erosebb burn tipusu runat tettem bele (kek), es eleg jol irtok.. megy a titan run folyamatosan , eshat ugyan battle markerrel , de nekemis megvan az 1.4 k dmg amikor olom , eshat nemjar le altalaban a battle marker amig meghal. szal easy:D megtalaltam azt a termion attack + arcane blast skiller magus botot ,155 ig sebez lightningot asszem , de megis jobban superal amit boltba vettem , pedig ez lila .. nagylol ...
  • Panzerfaust
    Hát kábé. Csak nekem apám adja őket:)) Íjászának csak mágus cumó:)))
  • Panzerfaust
    Köszönöm, hogy felvilágosítottál. Most hogy 48as szinten használom kábé folyamatosan eleje óta, rávezettél hogy ha fele ennyi a sebzésem és látványosan nehezebb őket megölni, akkor az mégsem azért van mert a varázsbot sebzését úgy értékeli, mint egy mondjuk kardét, és a ternionom nem ezt erősíti 5°%-kal.
    Dejó. Kössz az infót. Amúgy hány varázsbotos, spirites karid van, és hanyas szintüek? Csak úgy érdekel.
  • frickomaya
    Nem, ugyanígy működött nekem is eddig, és most nem indul. Már bánom, hogy feltettem a peccst.
  • zsotesz
    Akkor neked sem megy?
  • frickomaya
    Ne haragudj rám, de annyira örülök, hogy ezzel nem vagyok egyedül!
  • zsotesz
    Föltettem az 1.11-es patchet, most meg nem indul el. Ezt a hibát írja ki:
    A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
    A következő programot nem lehet végrehajtani (10000).
    További részleteket keressen a http://www.securom.com/message_hu.asp?m=module&c=10000&l=hu címen.
    Curerom+mini image-el próbáltam, eddig működött.
  • dudovec
    ha valaki tud valami progit 1.08 hoz , amivel kitudnam menteni a karakterem cuccait , es egy masik karimnak betölteni. annak telleg nagyon tudnek orulni. mer ugytunik sajnos nemtom megoldani a multit egyenlore. a karimnal meg van 16 kocka hely kb:o
  • KH
    oppardon, innen pl.
  • KH
    kijött az új patch
  • dudovec
    jah hat elso szartse dobott epic typoon , meg le is olt 1x. most visszamentem parszor , rajottem h rogton rafutok a coldos szoborra amig o szarozik az outsiderrel... aztan ha kilottem az egyik szobrot , felkapom a battle markert , odacsalom a levert szobor helyere , ott meg csak ut meg tuzet fuj , igaz mind2 fele hp t leveszi , de battle marker + plague + ternionnal kb 2 perc alatt kifingik igy.. es lass csodat , 5x egymas utan dobott lilát epicen:D orultem is , bar ugyanolyanokat is dobal, meg sok ien 3 ik szintu kavicsot. kiralysag , olom meg parszor:D ezek az elso lilaim , gondolom inen volt masnak is
  • virs lee
    Én 37-en de még a nightmaret se kezdtem el. :)
  • Pukkka
    Hat en 54 es vagyok de még legendary act1 et sem fejeztem be,ellenben minden cuccom lila=)
  • virs lee
    Tájfunt kell gyakni, leggyorsabb, legnagyobb, legbiztosabb drop.
  • dudovec
    jajo megtalaltam a botos kepet , csak nemertem ott mer sebzel fele annyit mint ezeken a screeneken.
  • dudovec
    hatjo , ien cumokkal baszki:P
    en vegigvittem mar epicet nagynehezen , de 1 lila sem esett , kekbol sincsenek tool jok. erdekesen kenitek , h jonnykanak is megvan a legjobb hunter set:) meg mindenbol a legjobb .D ebbol kicsit ien dio1 es kovetkeztetesre jutok , amikor bejott 1 arc a jatekba es mindenbol a legjobb dolgokat kiszorta h tessek ingyen van:D gondolom ha ittis hasonlo tortent , nemhiszem h tool sokat izzadt ertük a srac aki adta:D nagyon szepek , de a botrol nincs kep , v vak vagyok?
  • frickomaya
    Gyerekek!
    Mióta a megjelenés után 2 nappal CureRom-os használatra váltottam, semmi para nem volt. Erre most képes volt lefagyni, amikor odaértem a 3. Telkine-hez!!! Vááá
  • Pukkka
    Ha botot hasznalsz akkorsem szamit,a ternion attack raadasul meg nem is varazslat.