23078
  • Leslieee
    Town portal???? :DD Nekem tome of identify kéne :P

Bea az azért színes mert így csinálták a készítők. De mindegyik színes, csak azok színesebbek:DD

Nemtom mit szarakodik mindenki Typhonnal, én megöltem kb 8x de ebből 2x töltöttem életet. Bár lehet h nehezebb lenne ha nem lőné a Lich is. De sztem ne szarakodjatok a szobrokkal, üssétek őt. Ez kb 15-20mp amíg meghal és ezalatt egyszer "tüzel" amit simán ki lehet kerülni.

Ha az introt nem akarjátok megnézni akkor meg simán katt az egérrel, ennyi:)))
  • grizzly21
    na annyira mégse rossz ez, bár egyértelmű diablo lopás, és még csak meg se próbáltak ujat csinálni, de azért megteszi.
    kérdés:
    town portal tekercset hol lehet venni?
    az normális ha geforce fx 5600 on 1024 mediumon kicsit szaggat?
    köszi előre is
  • r4pt0r
    Most már értem mire gondolsz.

De az nem ajánlás hanem csak egyszerűen olyan a színe.
  • bgabor
    Óriási ötlet!
    Köszönöm!!
  • berlin
    hogy MELY ikonok azok

bocsi
  • berlin
    Kedves Raptor!

Úgy értem, hogy színesebb.
    Szerintem jól kivehető, hogy ikonok azok.

Én arra gondoltam, hogy talán ez amolyan "ajánlás", hogy milyen skilleket gyúrjunk a karira.
    hm?

üdv.:
    Bea
  • Pukkka
    Töröld ki a videokat,es nem lesz intro =)
  • j0nNyKa
    gorogorszag, egyiptom, meg a tavolkelet (include pl. kinai nagyfal)
  • bgabor
    Ma öcsémmel játazottunk LAN-ban, egész jó játék.
    Viszont iszonyatos bugjai vannak. A grafikai beállításoktól független időnkénti szaggatás, rossz optimalizáció és az a tény, hogy bár 1.08as patchel játszom, mégsem tudom elütni azt a ROHADT intrót(amimár elsőre is irtó gagyi volt), igencsak megmosolyogtató, sőt kétségbeejtő így 2006 közepén.
    Remélem hogy már hegesztik a következő patchet mert ez így még elég kezdetleges.
  • JaCSy
    Na én most értem egyiptomba engem simán átvitt a csáko! lvl_20 as vagyok! hány ilyan orszag van? mer ugy keztük görögországba meg most vagyok egyiptomba és mik jönnek még?
  • j0nNyKa
    hat nezz szet a quest logban, mer az a pacak vinne el elvileg egyiptomba
  • Solutor
    Hali!
    Kérdésem az lenne, hogy megöltem a Knossos-ban (ha jól emlékszem) a 4 szobrot, utána azt a telkin-t vagy kit, beszéltem a pappal, aztán egy vékony alagúton kimentem a szabadba, ahol van egy hajó és egy fickó, viszont a fickóval nem lehet beszélni, tehát tovább utazni sem tudok... Vége a játéknak vagy valamit nem jól csinálok?
    üdv
  • Redvin
    Szobrokat? Minek nyirod ki a szobrokat? En rogton a Titant olom :D
  • r4pt0r
    Nem azért de szerintem mindegyik színes.
  • berlin
    Hali!

http://www.titancalc.com/TitanCalc.asp?mastery=Spellbinder&master1=2&master2=5

Miért vannak itt bizonyos ikonok színesben?

Köszönöm:
    Bea
  • Dernos
    Kérdés :
    1900XTX-em van(nincs húzva) bármilyen játékkal játszok tökéletes kép és teljesítményt nyújt.De 1 bibi az van.A játék intrója (animációja)közben valamiért érdekes zöld pixel pontok jelennek meg ( szerte széjel).Olyan mintha nem frissítené a képet és ott ragadna vagy nemtom... Én codec ra gyanakszom ,de felraktam már mindent és akkor is ezt csinálja.Mitől lehet?Eléggé zavaró tényező sajnos.
  • zsirfecske
    ja és a dropra visszatérve, nekem nagyon nem volt mákom. kínában dobott 8-10 kéket, ebből csak 2-t ládából ami persze rögtön két ugyanolyan korona is volt. hasznos. no meg volt még 2 ugyanolyan hasznavehetetlen gyűrűm is... amúgy gyűrűn és fegyveren kívül a játékban én nem láttam kék itemet! typhon mystic orb-jában pedig még csak zöld sem volt. grr. no comment.
  • zsirfecske
    lev33-on fejeztem be normal-on, izgalmas lett a vége. typhon nemtom kinek milyen könnyű volt, de vagy 5x meghaltam mire sikerült kinyírni a szobrokat.

amúgy remek játék, nehézség is tök rendben volt végig. ha lesz még erőm néha nyomogatom felsőbb szinteken is.
  • Mr_no_NaMe
    Köszi műxik :o)
  • kispancsi
    hm a DVD nem régi, Alkoholt szeirntem legújabbat szedtem le vagy közel ahhoz :S nem értem midn1 késöb próbálkozok még majd, és várom a további javaslatokat!

- kisPocok -
  • Panzerfaust
    Szerintem nem számít bele. Van egy assám, az egy ideig duallal ment, és minden dual skillen volt 1 pont. Aztán átáltam kard+pajzsra, és amíg nem osztottam újra a skilleket egyáltalán nem úgy tünt, hogy használná a dual képességeket. De ez tök logikus, mert kifejezetten a két fegyverre vonatkoznek. Biztos vagyok benne, hogy a pajzs sebzése az a defenderes pajzstámadásokra vonatkozik.
  • IceMan84
    Vagy DVD íród régi és nem támogatja az rmps-t vagy régi az alcoholod, és nem támogatja a DVD íródat. Más ötletem nincs.
  • kispancsi
    HMm közben rájöttem sokmidnenre szal ekzedtem írni Alkohol120-al úgy hogy betöltöm a képfájlt, de a RMPS -t sajnos nem lehet bekapcsolni (disabled) azt írja hogy felkell tegyek egy másik szoftvert ami támogatja az RMTS-t nah rájöttem hogy ez a DT4 lesz és beis kapcsoltam az RMPS funkciót de nem lett aktív a következő próbálkozásomnál sem a120-ban. :S Valami 5let?

- kisPocok -
  • Leslieee
    Ha érdekel vmi, akkor konkrétumokat írj (pl varázslat neve)mert így nem vágjuk h mivan. De amúgy azok passive skillek (passzív=kör alak; aktív=négyzet) tehát azokat automatice használja.
  • kispancsi
    * sry lemaradt: (ezt talátam)

1. Burn in a120, burn with rmps checked, install DT4 with
    vdrives disabled, and enable rmps emulation in DT4.
    alternative option is mounting the image with Daemon-Tools
    with securom loader.
    2. Install, use any of these serials : 09e9-aa2c-7140-f020-d009
    99e9-aa2c-7140-f029-d009
    3. Play

szóval akkor Alkohol 120%-al mount RMPS funkcióval. <= most tettem fel hogy kipróbáljam ezt mert idáig DT4 volt használatban, de ott ne mértettem mi az a "with vdrives disabled" virtual drive disabled? hm ? akkor hova mount vahgy mi most összezavarodtam :D

valaki 1 okos 5letet tudna adni?
  • kispancsi
    MI a pontos folyamata az UNLEASHED verzió kiírásának DVD-ra? mert 1szer sajnos nem sikerült : kéri az eredeti DVD-t nem a Beckup-ot. :(

to: IceMan84

Nagyon sokat olvasom mostanában a fórumot, úgyérzem sokaknak tudtam segíteni de még nálam is probmélák vannak az 1.08-al. Elméleti síkon eszméletlenül megy de gyakorlatban nem tudtam még működésre bírni! Config? hát meglehet, deolvasgatok továbbra is és ha ne mmegy segítséget kérek mint most is. Talátam pontos leírást az eredeti Unleashed NFO-ban, de inkább megkérdezem még1szer. Szóval szesritnem nem a kritizáklásról kéne szóljon a topic. ÉS igazat adok neked teljesen. További jó játékot:

- kisPocok -
  • kispancsi
    nem kell bal oldalt alul vannak üres mezők > jobb klikk > varázslat kiválasztás utána > megfelelő szám a billentyűzeten > bal klikk és már varázsol is ^^
  • robotnyk
    nem dio2, dungeon siege 2
  • ity
    Azért azt ne felejtsd el, hogy ha csak 4-as szintig viszed a nature masteryt, akkor csak 10 int, 6 dex, 84 health és 40 nrg-t kapsz.
    Ha viszont felviszed 32-ig, akkor viszont 80 int, 48 dex, 672 health és 320 nrg-vel lesz jobb a statod.
    A Refresh Skill-ről nem is beszélve, ami nagyon jól jöhet pl az Ancestral Horn lassú töltése miatt.
  • IceMan84
    Attól hogy neked minden faszán megy a reloaded verzióval még nem biztos hogy
    másnak is olyan hibátlanul működik. Nekem reloaded volt meg először és akármit
    csináltam vele, mindig kifagyott fél-egy óra után. Pedig a fórum 44 oldalából
    30-at biztos végigolvastam és minden lehetséges módot kipróbáltam. 1.08-as patch
    és crack után 10 perc és kifagyott, a karakterem tönkrement (eltűntek a questek
    és a teljes addig bejárt terület, városokba nem tudtam visszateleportálni, plusz
    a játékban sem tudtam továbbmenni),szerencsére néha csináltam biztonsági
    másolatot. Most másik verziót használom kiírva, így tudok kb. másfél-két órát
    játszani kifagyásig.

Ezt csak azért írtam hogy tudd mindenkinek más konfigja van, amin nem biztos
    hogy úgy működik minden mint nálad. Ennek ellenére abban teljesen igazad van hogy sok ember lusta visszaolvasni pár oldalt, vagy keresőt használni, és ezzel
    tönkreteszik a topicot.
  • Mr_no_NaMe
    Fú köszi...a játék nagyon tetszik. Szóval minden nagyon jó csak egyszerűen nemtom mi legyek :D
    Most asszem úgy vagyok hogy lvl 2 és Spirit. Namost az első két skillre raktam egyet. Azokat hogyan lehet használni? Nem tudom őket behúzni a toolbarba.
  • SuLtAN17
    Légyszíves válaszoljatok mert igy nem tudom mire tegyek?:O
  • kispancsi
    Eredeti game vagy hamatchi.
  • kispancsi
    Létezik egy olyan hogy "Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED" szerintem ezt keresed :)

most szedem én is mert 1.01-el játszadoztam idáig, nem akartam előrről kezdeni a felétől normálon. De már nagoyn sokszor fagyi van ezért kellett lépnem :)
    Egyébként a Titan-t ölögetem és szinte midnig dob "runákat" már 1 táskányi van vbelőlük :)
  • kispancsi
    Nah ez nálam kimaradt (mármint a dióban a 2kezes mellé az 1kezes ) de már esküszömzavar véletlenül megintnyomtam +1skillt és már nmis merek belegonodlni mennyit csaltam :D (észrevétlenül!) hát jah nemgondoltamvolna h duplakattnak lesz hátránya :D
  • j0nNyKa
    hamachi
  • j0nNyKa
    pozitiv
  • dudovec
    mellesleg nemertem ezt az 1000ik problemazast ezen a reloaded meg stb teman.
    nekem reloaded van ,fagyott 1.01 el , ujra raktam , nem crackeltem , ratettem a hivatalos patchet , es aztan az 1.08 crack. 1 het alatt 1x fagyott ki , kb 6 ora jatek utan alt taboltam , es nemjott vissza. ja es siman demon toolsal mount image aztkesz. nemtom mi olyan bonyolult ezen h mar van vagy 300 hozzaszolas ezzel kapcs. namind1.

szoval ha warfare-nature vagyok akkor eleg az oaksaget kimaxolni a natur reszrol , amihez ugyebar eleg a 4 es nature mastery , igy szinte mindent ami fontos kifogok tudni tapolni a warfare reszen. az ugy korrekt?
  • grizzly21
    multizni egyébként hogy lehet?
  • dudovec
    ja panzer , de nekem warfarenel kiirja a pajzs dmg-t , es soothsayernel nem irta , szoval akkor most sebez a pajzs is 2 kezes utes eseten v sem?:D