23078
-
gericooper #3521 kispocok: regelnék az oldaladra.. a TQ fan oldaladra.. de nem tok:S küldenem a regisztraciot. .azt kiir olyanokat hogy nem szabad kotojeles cuccokat irni meg ilyeneket.. kozbem eg nem is irok.. lehet hogy a mail cim a baja?.. a @ vagy a pont?:S segits plz..regelni szeretnék.. köszi
-
#3520 most látom SC player vagy. milyen szinten állsz? nyomhatnánk egyet -
Telkin #3519 Nem akarok okoskodni,de szerintem a regedit-be símán átlehet írni a cd-keyt és tudod folytatni a régi karid az eredeti játékkal is,igaz mi csak a kalóz verziónál próbáltuk,de ott bevált,így sztem a eredetinél is jó lesz! Písz! -
gericooper #3518 ohh thx:D itt már néztem: gondoltam van 1 proo oldal ahol virusmentesen leszedhetem:D de azé thx:D:D -
#3517 VÁlogatni ugye tudsz? :)
http://www.google.co.hu/search?client=firefox-a&hl=hu&q=Titan.Quest.Update.1.08-RELOADED&meta=&btnG=Google+keres%C3%A9s
Google a barátod!
- kisPocok - -
gericooper #3516 még vmi:D honnan tom leszedni?:D:D:D a patch-t?:D
-
gericooper #3515 lehet nekem se fog:D de majd kiderül:P:D kössze azért:D remélem jo game lessz.. me olvastam diablo feeling.. és én má kb 5-6 éve diozok:D szal remélem jo lessz:D me még soká lessz diablo 3:D sajna:S -
#3514 Én mindegyiket leteszteltem levan mentve mind2,de most emssal próbálkozok de megint nem sikerült kiírnom DVD-re pedig nem ma kezdtem de látod van még olyan ami kifog rajtam :) Tanulni sosem késő elkedeni ... lassan elkezdek én is ^^
egyébként reloaded-hez szedj le egy olyat hogy 1.08 - RELOADED patch telepítsd ahogy ott van írva és kész is az 1.08 bár az nekem szintúgy nem ment :P
- kisPocok - -
#3513 EMUDVD RUUULES ;) -
rodeorm #3512 ha pucér pipikkel akartok nyomulni nézzétek meg ezt az oldalt:)
http://www.titanquest.net/adult-modifications/2907-new-discovery-additional-character-models.html -
gericooper #3511 köszi.. akkor nem fog simán mennia telepités.:Dlátom:D figy majd mit kell csinálni akkor hogy elinduljon?.. te mejik verziót töltötted le?.. reloeaded.. vagy EMUDVD?:S -
#3510 Azért néha nem árt visszaolvasni! Úgyis lesznek :D Nagyon sok midnenkinek problémája van vele de 1.01-es crackel azért simán szokott menni tapasztalataim sszeirnt 1.08-al érdekesebb a dolog! :D Tényleg 1.08-ashoz más crack kell már?
- kisPocok - -
gericooper #3509 Sziasztok!! most kezdtem el letölteni a Reloaded verziót.. és még nem játszottam a gameval.. nem tom hogy lesznek-e a telepitéssel problémák.. és ezt szeretném töletek megkérezni hogy lessz-e vmi meglepetés..:S vagy simán fogom tudni crackelni meg minden:D jóó előre tudni hogy mi fog várni:D majd írjatok köszi:D
-
#3508 Kiírtam DVD-re úgy hogy Daemonba mountoltam az unleashed-et Securom, RMPS -el és nem idnúl el. Hiba: "A required security module can not be activated..." Erre mi a megoldás? Visszaolvastam 3 hozzászólásban találtam rá utalást de megoldást sehol nemláttam!
- kisPocok - -
#3507 Milyen módon telepítetted? CracK? Unleashed? CureRom? ...?
- kisPocok - -
#3506 -
Giuseppe333 #3505 Hello!Köszönöm az elöbbi segitségeteket mert ugyanazzal a kóddal tom használni a mentéseimet,viszont most 5 percenkénzt kilép a játékbol pedig fenn van az 1.08-as oatch is és eddig nekem ment kilépesek néálkül!!!Van erre valami megoldás??? -
#3504 naidefigyeljen!!! irgum-burgum!
...
/elszamol 3 egesz 735ezredig
ugysem megyek bele a maga kis trukkos jatekaiba! -
#3503 én beszélhetek, mert ez a pörpöszöm -
#3502 on beszel? on? :D:D:D:D -
#3501 ok köszi. akkor L -
Pukkka #3500 Fogod, szépen átmásolod a backupot,és megmarad a karid. -
dudovec #3499 lammer: ugyanez a dilemmam nekemis baze...
van mer egy 42 es , meg egy 20 koruli , egeszjo cuccokkal , es mar komolyan nemtom jatszak e meg egyaltalan ezekkel , pedig van kedv , dehat megfog kurni az ideg ha megveszem az origit es sehogyse tudom megoldani h mukodjon..
talan a gyartokat kene megkerni valahogy h csinaljanak ra megoldast , teny hogy kicsit pofatlansaglenne aszondani , h "hé sracok megteccet a jatek mer megvan kalozba... megvennem az eredetit ha megoldjatok h folytathassam a karijaim..."
dehat nekik is jolenne valahol , mer sztem van 1 par ember ezzel aki emiatt habozik v hogyismondjam...
to iceman84 : valahol egyet ertek a kommenteddel , sőt..
nemtom lehet e az az oka, h a jatek inkabb nvidia párti ahogy latom , es lehet ezert szaraxik a radeonokkal a patch ellenere is, bar nemtom neked milyen van.. igen beszelni kell rola erre van a topic , csakmar kicsit besokalltam , h szivnam magamba inenn a sok hasznos infot a jatekrol , ehelyett meg a problemazas megy egyfolytaban:o es alig esik szo az "okosságokrol" -
#3498 jaj lemaradt: igen lehet küldetést nyomni lanon is és neten is!
- kisPocok - -
#3497 Nincs TP ebben itt csak portálok vannak és egy kis porátlt "cipelsz+ magaddal és ha nyomsz egy L betüt már le is pakolja melléd. Azzal mehetsz el bármely már aktív másik portálba!
- kisPocok - -
#3496 a town portalos kérdés komoly volt, lanon lehet játszani a rendes küldit mint diabloban ugye? -
#3495 Ha megvan az eredfeti game midnenképpen azal kezd el szerintem 14 szin max 1-2 óra lehet, megérheti! Ha ne makkor küld el az eredeti CD kulcsot nekem :P
- kisPocok - -
Giuseppe333 #3494 Kösz Kispocok de nem engedd Regelni az oldalra mindig kiir valami hibát nem tom miért,de azért köszi leszedem akkor máshonnan köszi a másik tanácsot is r4pt0rnak!!! -
#3493 warezolós! :D -
#3492 azert jo lenne majd egy ckey-cdkey karitransfer(remelem valamelyik lelkes utilkeszito mekkkcsinalja majd :D:D:D), mert a warezon elkezdett karimat at szeretnem majd vinni az eredeti keybe... :o vagy kezdjek inkabb ujat az eredetin, ne varjak ilyenre? (ugyis gyengusnak tunik nekem ez a ranger felallas :o )
Szerintetek? -
r4pt0r #3491 Ugyan azzal a seriallal kell installálni a játékot mert különben nem megy a mentés. -
#3490 Mit töröltél ki? :o elvilegben a verziószámkülömbség miatt lehet gond vagy ha nem azzal van a gond akkor töltsd le a karakter konvertáló progit itt a link:
http://www.mouse.hu/titanquest/component/option,com_remository/Itemid,32/func,fileinfo/id,3/
üdv.
- kisPocok - -
#3489 Nincs TP :Pnyomj alapból "L" betüt! ^^
jah és normális hogy szaggat mert mindenkinek baja van a sebességgel :P
to: Berlin
sry nem olvastam tovább láttam hogy megoldódott az ikon kérdés!
- kisPocok - -
#3488 Görögország > Egyiptom > Kína > Olympus
jut is eszembe ha WP-ket nézitek Olympusnak is van portálja de nem lehet belemenni! (mivel nincs aktiválva...) én nemtaláltam ott 1et sem, valaki +találta? ^^
- kisPocok - -
#3487 nálam sem keltek életre a szobrok :P Typhont ölöm lvl31-en és dobálja a cuccokat! Nincs szerencstek de próbálkozzatok, szerintem megéri!
- kisPocok - -
#3486 Néha előfórdúltak nálam is hasonló problémák: Nem nyiíltak meg Quest által lezárt kapuk akkor sem mikor már biztosan ott tartottam! Megoldásom a következő volt: Kiléptem a teljes játékból és újra indítottam. Ezt követően müködött minden Quest és midnen emberrel tudtam beszélni! Sok sikert!
- kisPocok - -
#3485 Nálam is minden szines ^^ -
#3484 Kösz a tippeket majd holnap felpakolok új drivert ,mert amióta kijött az Oblivionhoz a 84.25-ös azóta az van fennt! -
Giuseppe333 #3483 Hello!Én is elkezdtem nyomni ezt a király játékot most 14-es szintü vok de van egy kis problémám,ujra raktam a játékot és nem tudom a mentéseimet használni!!!Pedig kitöröltrem az a 2 kis file-t ugy inditottam el nem megy!!!Valaki segitsen Lécci!! -
bgabor #3482 Nem mindenkimél lehet elütni, az egérgombal sem, a patch dacára.
De ez az introfile-törlés végleg megoldja a problémát.