• Panzerfaust
    Lichking miért szaladna előre, arra ott a három farkas. És nem kell nála mindent kimaxolni, nekem is csak 1-1-4 van a képességein, és így is überbrutál. Az alap villámja brutál, van egy valami varija, ami belőle jön ki, és körbe sebez nem is kell rá pont, és úgy is arat, de ami a maxos varija. Kis lövedékek, de minden szinte egyre több, mindefélét sebez, és kábít, lassít. Az outsider meg se idézem, csak bossra, mert mire általában odaér az ellenhez az ellen halott, neked jól jöhet, de nekem most 1400as a sebzésem ternionra területre, és nincs olyan aki elég ideig talpon maradjon annyi ideig, hogy kedvenc outsiderem odaérjen. idönként nagy kegyesen elenged egy villámot, az mondjuk jó, csak mindig megijedek, hogy az ellen idézte. Bosshoz már kell, mert jó nagyokat sebez és bírja is, de a lich is bírja és jóval gyakrabban őt támadják, mint az outsidert. Outsidert eddig támadta a minotaur görögországban, Talos, és most egy picit a lichdragon is, amikor elszaladtam előle. De lichking sokkal hamarabb sebezhet, és van olyan lény még epicen is, akit max 3 lövésre kinyír, pedig az outsidernek is kell rá csapnia kettőt.
    Nos Talosnak sem fújása, sem sokkal durvább körbevillámja nem nyírja ki.
    Főtitán barátom, és telkin barátom, pedig nem él annyi ideig, hogy ilyesmiket varizzon:))
    (tigris is csak kidobja a zászlót, aztán már halott is. Ternion rulz.)