• dudovec
    Azzal probalkoztam epicen , hogy a babiloni portalon megprobalok vissza menni act2 vegere , dehat a vaskos ajto miatt hatulrol nem lehet visszamenni a bosshoz , pedig mien zsir lenne. probaltam atdobni az ajto tuloldalara outsidert , de nem sikerult... aztan oda alltam az ajtohoz , odajott a boss es ajton keresztul sebezgetett.. jolenne valahogy megfingatni , mer ugy kinyilna az ajto aztan lehetne lopkodni allandoan ott a majestic chestet.:D

ja es "cha'lan" v mien varosban , act3 kozepen , van 1 side quest.. felkell menni 1 ien palotaba ahol jon 1 csomo ien bádog ember , + 1 ien nagy varázsló boss.. kb 2 perc alatt eljutsz oda a varostol , es mindig van ott 2 majestic chest.. ja es kb 1 perc kifingatni , bar teny h ien 1500-2000 eket képes rádlőni. nemadott meg ien hude cuccokat, de azer probalkozom még:)

ja es naturenel a plague skill kimaxolva ütős? lehet szarul olvastam , de azt irja h "when cast on allies..." probaltam ratenni a lenyeimre , gondoltam rarakom a sajatra es az atrakja az ellensegekre.. de nem mukodott , ahogy neztem ellenseges szornyekre kell radobjam... akkor nemertem mer ez van kiirva.. namind1. soothsayer vagyok, jelenleg maxolva van: ternion+passive , summon outsider , dark covenant + passiveja amiket refreshel hasznalok.. jo viszi kicsit az eletet de azer eleg komolyat dob rajtam + a lenyemen is. eshat 25 mp alatt veszteni kb 600 lifet , kozel 3000 lifenal.. hat nem 1 nagy dolog , es nemszamoltam a health regenerationt ami ellensulyozza , bar abbol nincs tul sok nekem. szoval nemtudom mire tegyek , tobb summon leny nemkell. eleg az outsider , teny h a lichking jolbirja a strapat de a lenyem meg melletem a sebzese vegulis elenyésző , raadasul sok skill a maxolasa , es mivel varazsol nemis nagyon tankol.. farkas meg okes lehetne , de azoknak nemolyan jo a dark covenant aura , szttem deathchillel jobban mukodnenek ,meg van 1 eros lenyem inkabb sajat magam erositenem , szoval a plaguera gondoltam , skillrol akinek maxos megmar elorebb jar irhatnatok velemenyt v valami , kosz bye