• dudovec
    Panzer: lehet hogy actbossnal superal , de rohadtul mak kerdese hogy kit "pécéz ki maganak" a boss. altalaban azt aki eloszor megsebzi , de pl az a szarnyas dög.. hiaba utottek a summonjaim eloszor , ő akkoris engem akart elintezni.. sőt soxor amikor ramozdul a summoningodra , es nagyon elkezded loni akkor kapcsol , hogy hoppa nemis a summoning sebzi olyan kemenyen , es neked ront.. es szo mi szo egy tapos "piros" boss epicen , eleg konnyen leuti a soothsayert ha elkap.. mellesleg a lich king nagyonsok skill , es ha altalanossagban nezed a haladast akkor refreshed outsider + ternion mellett szinte felesleges. mellesleg ha telleg olyan kemenyek vagytok mint mondjatok , h actbosst 1 percen belul oltok.. akkor az outsider epp eleg kell legyen ha őt tamadja be , hisz maxolva 1percig el es 6k hp ja van itt epicen oak nelkul. nembeszelve arrol h sztem lenyegesebben jobban sebez mint a lich king, raadasul osszvissz 15 skill pont.. egyedul arra kell figyelni ha elfogy neki az energyje akkor nemigen fog sebezni , szal amikor mar el 40 masodperce kb , meg mana drainerek jonnek akkor erdemes nezegetni az energiajat. en spec mindig elobb castolom az ujat mint hogy meghalna , es mivel kell hozza a refresh h idezzem ,mehet melle rogton a dark covenant is. a plaguet pedig fobossokra hasznalnam maxolva , hisz leveszi a resisteket , mergez meg % ban is vehet le healthot , ami mondjuk majd legendaryn nagyon nagy segitseg lehet. szoval ugygondolom h az esetek nagyreszeben jobb az outsider, foleg az ien mezei "kurvagyorsan odarohannak es ledaralnak szornyek ellen" ugyanis a lichking nemszalad ugy elore , es azer lassuk be ezek a mezei monstak is elkapnak 2-3 an (gondolok itt az act3 as zászlót kidobo parducokra pl) ugy lehalhatsz mint a pinty. raadasul a lichking is foleg elementalis illetve eletszivo sebzesekkel operal, az outsider pedig eleg sok fajtat hasznal amihez a dark covenant meg a plague remek segitseg lehet. ha nagyon nemmegy vele valameik act boss , akkor egykis golder atlehet rendezni lichkingre ha telleg ennyire birja , de sztem telkin halalsugarai őtis elintezik , vagy ha kap egy adag meteort a nyakaba a titantol , vagy csak lefujja talos..

darf : ebbol sztem kiderul , ha outsiderezni akarsz akkor a refresh alap melle.

a magusbotokrol amit irtatok , absolut egyet ertek , de kiegeszitesnek talan annyit , hogy a lightningos szerintem erosebb haladasra , es a masik kezbe bekell tenni egy atom coldos botot főellenseg ellen.
    en spec egy lightningos bottal megyek amin van egy valag burn damage , igy a cikazo villamok meg felis gyujtjak a tagokat.

kerdesem annyi lenne a botokkal kapcsolatban: ittis ugy mukodik mint diabloban hogy fizikalis sebzesbol tudsz csak leechelni? ergo van ertelme bele tennem energi leeches kavicsokat a botomba? fog szivni energiat , es ha igen akkor mibol? az alap lightning sebzesbol ,esetleg a burn damagebol is? vagy ha nemmuxik a leech , akkor gondolom olyan kavicsot erdemes bele rakni ami % ban ad olyan elementalis sebzest a botra amilyen alapban van rajta.. nagyjabol ennyi:)