23078
  • EvilRicky
    Csá! Igaz egy régebbi írásodra válaszolnék:
    Én az Unleased verzíót a http://gamez.fee.hu -ról szedtem le és tökéletesen működik!
    Csak 1 hátránya van az oldalnak,hogy 120 Ft 1 sms,de az szerintem nem pénz érte és ráadásul 7 napig tölthetsz le!!!
    Ezt mindenkinek mondanám, a legújabb gémek is fent vannak!!!
  • zsirfecske
    buáá, télleg őrjítő ez a drop, yetiknél járok és csak sárga pajzsokat dob meg nagyritkán zöld szarokat. majestic-ből még véletlen sem volt az utóbbi 5-ből még csak zöld sem. grr...

amúgy legendary/epic-en az hogy a relic/charm-ok táposabbak azt jelenti, hogy vannak új típusok vagy ugyanazok vannak nagyobb értékekkel? kösz
  • Pukkka
    Great Wall nal Zhidan Villgae ben van egy Lu buwei nevu urge,annal kell leadni.
  • Sir Quno Jedi
    Van egy gyűjtő a kínai városkában ahonnan jöttél, annak kell leadni.
  • jan5650
    Találtam a játékban egy "Jade Figure" nevű quest itemet, és nem tudom, hogy azt hol kellene leadni, mivel nincs questem hozzá, körbejártam minden helyet, de nem is találtam hozzá semmilyen questet, szóval tanácstalan vagyok, nem tudjátok mire való ?
  • Pukkka
    Sztem:
    Ternion attack + fejlesztés max.
    Storm Nimbus + fejlesztések max.
    Lich King + fejlesztések max.
    Wisp-re 1 pont fejlesztése maxra.
    Storm Surge 1 pont.
    Squall + fejlesztése maxra.
  • hawkie22
    Sziasztok!

Kérdés: most kezdek egy új karit, és Spirit/Storm felé szeretném fejleszteni, melyek azok a skillek, amiket maxolnom kell, mikre kell figyelnem, és mely skilleket fejlesszem ki először?

Köszi a segítséget
  • grizzly21
    na most öcsém gépén elindult..mit ne mondjak elsőre valahogy nem jo,
    szép grafika, korrekt játék, jo hangok, de valahogy mégis azt mondja rá az ember hogy nem. Nem tudom hogy velem van e a baj, de valahogy nem érzem hogy manapság klasszikus játékok születnének-e..emlékszem a diablo 2 re amikor épp megjelent..hm azok voltak a szép idők.
    de azért adok neki még 1 próbát majd
  • 7Ryan7
    Jah csak néztem gamebanshee-n hogy az utolso támadása elég durva ezért azt hittem hogy a nymoh erösebb mint a farkas
  • j0nNyKa
    meg, de kevesbe jo, mint a farkasok
  • 7Ryan7
    Hy all! Nymph megállja a helyét epic és legendary fokozaton is?? És érdemes-e maxolni nymph-t és a képességet??
  • SötétBarom
    Elsősorban zerosdfd üzenetére reagáltam, mivel te próbáltad védeni az érvelését.
  • wedge31
    Nem tudom mit olvasol ki a sorok közül de én egy szóval sem írtam olyat,hogy a hack and slash játékok rosszak söt én szeretem öket mind ahogy ezt a játékot is tolom ezerel de attol még nem lesz rpg és ez nem érv ellene söt...
  • SötétBarom
    A hack'n'slash lényegét ne hozzuk már fel ellene.. Ez kb olyan mintha egy fps azér szidnék mer folyton csak lőni kell. Ez a lényege, ha nem teccik nem kell jáccani vele.. Aki szereti a műfajt annak teccik, mert abban ami, kurva yo.
  • wedge31
    Nem a szerepjáték az mondjuk a NWN vagy KOTOR de még ezek is messze vannak a szó igazi jelentésétöl de nem tudom mért érzed sértönek,hogy ez nem rpg hanem hack and slash játék és abból is az egyik legjobb.
  • grizzly21
    tudtommal szerepjáték. vagy nem? a hack and slash az irányitása.
  • wedge31
    Hol látsz te itt rpg-ét? Ez egy hack and slash játék.
  • grizzly21
    pont az fpsek szolnak az ész nélküli játékról. az rpg-k egyáltalán nem erről szólnak.
    ennyi erővel milyen primitiv ha valaki egy 105 gombos billt meg egy 2 gombos egeret buzerál szorakozásként.

#3339 valaki?
  • wedge31
    Szerintem nem kell földbe döngölni a srácot van igazság abban amit ír.Az ilyen hack and slash játékok tényleg nem az észröl vagy bármiféle gondolkozást serkentö dolgogról szolnak hanem az észnélküli kattintgatásokról de én kikapcsolodásként szeretek néha csak ugy kattintgatni.
  • j0nNyKa
    uj faj: masturb-addict
    :DD
  • SötétBarom
    Az önkielégítés is egyféle mozdulatból áll, de lefogadom hogy évek óta nyomod ...
  • ity
    zéró-agy
    akkor mit keresel ebben a topicban?
    csak nem beteg vagy tán te is?
  • grizzly21
    miért lehet az hogy furcsa szinekben villog az egész játék amikor elinditom?
  • zsirfecske
    küldjétek el a thq-nak és akkor biztosan lesz hamarabb kövi patch :)
    persze csak ha nem javították már a most következőben.
  • robotnyk
    működik nálam is (razer diamondback, 1.08). a lényeg, hogy ha már csak 1 pontod van amit eloszthatsz, akkor a binddelt duplakattal 2őt tesz fel, és ha undozol, akkor persze visszaadja ezt a +1et is.
    érdekes, hogy erre a játékra is jut egy ilyen durva exploit, DS2ben a kétkezes fegyver mellé be lehetett ügyeskedni még egy egykezest is
  • j0nNyKa
    de most nem ertem, mit vergodsz? ha ez neked nem jon be, hat nem
    jatszol mast, es mindenki boldog
  • zerosdfd
    Természetesen tudom, hogy nyomva kell tartani a balgombot...de ha abból áll egy játék hogy hónapokon keresztül nyomva kell tartani egy gombot azért az gáz, nem?

iti: Ez a te dolgod...
  • gamerboy91
    Van 1.08-as patch és hozzávaló crack a RELOADED csapat jóvoltából.
    Crack letöltése: GameCopyWorld
    Patch letöltése: Google a jóbarátod
  • fruhwirth
    hello. az 1.8as patchhez nem tudjátok, jött-e ki crack? mármint olyan crack, ami mellett fel tudom rakni az 1.8as patchet. Pls help kispocok, Te már az előzőekben is segitettél, amiért thx:)
  • j0nNyKa
    :DD
    megmarad mindened... :D
  • reewer88
    Már megin kifagyott ez a xar és megint eltünt a karakterem a TQCMP.exe azt irja hogy "Not recoverable (file is filled with zeroes) "

Nem jött ki semmi olyan dolog amivel vissza lehet állitani vagy amitől nem fagy ki a game grr...

THx

• zizz21
    Lehet,h butaságot kérdezek,amiért sry! :p De ha befejeztem normálon és tovább megyek epicre,akkor megmarad a karim,a tulajdonságaival együtt vagy kezdhetem egy teljesen új 0 tapasztalattal rendelkező karival? És ugyaez van epicről legendaryra is?
  • Panzerfaust
    De azért ezen belül is lehet változatok. Pl Hunter+nature lehet dárdás, de lehet nyilas is.
  • Sir Quno Jedi
    Nemén, a görgetőm túl érzékeny hozzá. DE ha sok gomb van az egerentyűn, akkor jóak valamék másik gombra.
  • j0nNyKa
    amit szinten atallithatsz az eger kozepso gombjara, ha mar szakertunk
  • Sir Quno Jedi
    Bal gomb folyatosan nyomva és a harcos is üti az ellent míg nyomod.
    A potion-öket meg rá lehet tenni pl. a jobb egérgombra (nálam is ott a health poti) és így nem kell billentyűgerészni. AMi inkább gagyi az az ALT gomb a térgynevekhez.
  • dudovec
    bocs, 28 féle kari lehet , de sztem azis eleg:D
  • ity
    Többnyire router és tűzfal gondok szoktak lenni azoknál, akiknem nem műxik.
  • r4pt0r
    Valaki néztem már hamachin keresztül, mert a játékban nem látjuk egymást.
    Valakinek valami tapasztalat?
  • ity
    "Aki, ezt legendary után is tovább nyomja az az un. monotonizmus nevű betegségben szenved, vagyis az már nem játék lesz számára hanem öntudatlan idegrángás."

Ó, köszönöm szépen doktor úr a szakszerű és kimerítő diagnózist :P
    Jó tudni, hogy szenvedek, eddig észre se vettem :D
    Nekem tetszik ez a betegrángás állapot, kifejezetten élvezem :)))