• Telkin
    Én is Soothsayer vagyok Lichel meg farkasokkal! Nekem a plague ág nemigazán jött be kipróbáltam,de sztem a a deathcill aura sokkal hasznosabb(kimaxolva az egész ág persze)! Inkább olyan skillekre gyúrtam,amelyek állandóak,azaz nincs "duration time". A Lich és farkas kombó-szintén maxosan-eléggé nyeli a pontokat,de megéri fejleszteni,főleg ha +skilles cumókkal megvan a 3 farkas!Legjobb skill a farkasoknál a strenght of the pack mivel azt az aurát te is megkapod a farkasaidtól(+68%damage+15% total speed),ha azok épp harcolnak,a Lichnek meg a 33% életcsökketése megint tuti + Spectral boltal meg Soul blightal együtt már 78% ha jól számolom! Én legendary símán nyírom Typhoon-t 10 másodperc alatt,köszönhetően a ternion attacknak! Azt vettem észre,h "cold" sebzésű bottal sokkal jobb haladni mégha kisebb is a DPS, mivel lassít és ez sokat számít varázsló kariknál! Egyébként sztem ha valaki staffokkal akar érvényesülni ,akkor alap a spirit ág mert a ternion attack+arcane lore(területi sebzés) nagyon megdobja a bot damaget! A boss runokról csak annyit,h sztem a titánt érdemes farmolgatni,mert ott a legnagyobb a cuccok esési aránya(random az egész) és aránylag gyorsan oda is lehet jutni,hozzá,persze csakmár ha végigvitted a gamét!