8857
-
GrimReaper78 #480 Hamachi, nem "hmacsi", és a google (még mindig) a barátod. -
ld51 #479 Sziasztok!
Mi az a"hmacsi", hogy lehet vele interneten játszani?
Én még a multi demoval tolom de érdekel a teljes multi is.
Valaki ha leírná privátba megköszöném. -
sudisz #478 THX megoldódott az indítási problémám. Javított változattal.:))) -
GrimReaper78 #477 Van kedve valakinek ma délután/este kipróbálni hamachi-n keresztül a multit? Privi jöhet, ha igen. -
#476 direct ip ebben nincs? warhammert is ugy tolják biztonságival -
#475 de mitöbben vunk nem lesz gond a seriallal? nem fog ütközni? -
#474 Olvasd el az nfo-t -
pongi10 #473 valaki serial-t?! -
Adacs #472 Nekem egyenlőre tetszik a sok bizbaszra meg a 'ki nem szereti a husos palcsintát' kijelzőre szarni kell magasbol, aki elég sok ígyen tipusu gamével játszik már szinte szelektív látása van :D. Szerintem elviselhető. -
#471 nfo -
pongi10 #470 Hali!Letöltöttem a Company.of.Heroes-LOADiNG verziót és kéri a cd kulcsot.Ha valakinek van akkor írja le légyszi ha meg nincs akkor meg hogy lehet megoldani a problémát????? -
#469 reroll faces of war -
djukel #468 Iszonyat dedós dolog, meg ott van még a health bar, meg a sok szar ikon. Külföldi fórumon már anyáztak, hogy az interfész szabadon alakitható legyen, remélem ezekre is gondolnak majd. -
ld51 #467 Ennek a játéknak egy iszonyatos bakija va. Nem hiszem hogy játszik vele olyan ember akinek azzal a ronda kék színnel kéne megkülönböztetni az amerikai páncélosokat a németektől(a biztonság kedvéért azok pirosak). Ha valaki tudja hogy ki lehet-e ezt kapcsolni írjon.
Köszi. -
gallik #466 rajta van, de nem segít
Ha van valaki, aki ki akarja próbálni hamachin szóljon:
-
GrimReaper78 #465 1.2-es patch? Az állítólag javít az ilyen hálózatos dolgokon. Persze nem tudom, hogy tényleg így van-e, mert még nem próbáltam. -
#464 Lehet bizony, sőt még az elfoglalt pontokon is kell. -
#463 Ez a hamachi engem is érdekelne most szereztem be a játékot reggel de még nem értem haza és érdekel!
Ja és még valami ebben a játékban lehet építkezni is? -
gallik #462 Thanatos :
Van valami trükkje a hamachis játéknak ?
Mert sehogy sem akar összejönni !
Annyira laggol mindkettőnknek, hogy játszhatatlan !
Mindkettőnk nete 3mbit/512kbit
Tűzfal és egyéb progik ki vannak lőve!
Az azonos cdkey bekavarhat ?
Köszi! -
#461 Igen, ezek képek a játékból. Teljesen rá lehet zoomolni az emberekre, járművekre. Persze legtöbbször annyira pörgő az esemény, hogy nem ilyen kameranézetből nézed hanem default állásból. Azért mikor eldobsz egy gránátot, rázoomol az ember az eseményekre -
#460 Hát a Relic nem is arról híres, hogy tucatjátékokat csinálna. -
TheCow #459 Megnéztem - egyelőre csak a demót - első ránézésre elég összetett, és jól kidolgozottnak tűnik. Nagyon úgy néz ki, hogy végre sikerült magára a játékra is odafigyelni a készítőknek, nem csak egy tucatjátékot kapunk. Lehet érdemes lesz megvenni is...?
Az külön élvezet, mikor a tankokkal átkrosszolsz az egész térképen -
#458 Neked is csak a #442-est tudom ajánlani, megfontolandó. -
metlogen #457 Hello!
A 298 hozzászólásoknál a képek hogy a bánatba készűltek?? A játékban ilyen nézetekben is lehet játszani????
thx -
sudisz #456 Válasz a #440-re
kösz, de AMD64 (3,2Ghz), 1 GB Ram, 300 Gbyte vinyó, 6600-os videokártya, szóval nem hiszem, hogy ez lenne a gond...
más ötlet?
THX! -
#455 Hát ez asszem ETALON!!! Ez a játék.
-
obe #454 assem barack, és kiegészitő épület(géppuskás, sniper, aknavetős) megépülte után tudsz már csinálni, persze mutaja hogy mennyi lőszer, vagy üzemanyagpont szükséges
a skirmishben lehetsz a németekkel, érdemes kipróbálni... -
#453 Összeköttetésben kell állnia a területeknek!
Más. Mitől függ, hogy a medic tent építhető legyen? -
donatus13 #452 légyszi segitsetek kéne pár serials minimum 2 kösszi -
#451 Ez qrvára idegesít: " Building must be built within territory"! Ok, vágom mit jelent, el van foglalva a térkép kétharmada, kék a terület, de a picsának nem enged építeni. Így mindig egy év mire elérnek a "frontvonalra" pl. a tankok a sarokból. Mi a tökömért nem tudok elfoglalt területre építeni?
Amúgy jó játék... -
-
#449 Megvan ... -
#448 Nem tudja vki, hogy hová teszi a savegamet? -
#447 Olvastam még régebben itt, hogy többeknek van 768MB RAM-juk. A kérdésem az volna hogy azon menne e a játék rendesen(minimumon is jó lenne). Csak a demot nem akarom leszedni, mert majd akkor mint a teljes játék, és még így is majd félnapig tartana mire lejön. Kösz -
#446 minden tutorial egyforma azért unom meg őket :)
bár van amiben muszály megcsinálni
a többirésze amúgy kezd tetszeni -
#445 hamar eluntad.. -
Thanatos #444 pfff... -
#443 tutorialt meguntam azért nem csináltam meg
kösz, hogy segítettél -
#442 Tutorial...
Amúgy ALT... -
#441 lehet hogy énvok a béna, de hogy kell a kamerát forgatni?