13392
-
THE DAHAKA3 #2462 Igen a két titán fivérnél, a második fogathajtás után közvetlenül(köszi)! -
gomoo #2461 city gardennél esetleg nem tart v.ki? ott hogy kelll kinyírni azt a zöld kősziklát? -
#2460 homok? -
THE DAHAKA3 #2459 hello ! mit kell csinálni a 2. fogathajtós rész után, amikor a két homokszörny támad rám (köszi)
-
#2458 daemon toolsal nem kell ilyen és megy...........:) -
#2457 na most "CTRL + ALT + DEL"-eztem, hiszen enni is kell valamit :P
a "vizir"-nél tartok, konkrétan amikor a kövek forognak körülöttem, és lövöldöz...
pontosan mit kell csinálni? -
atesz02 #2456 Csak nekem van fél életem?De komolyan! A játék elején még megvan az összes, de most már csak a fele, és nem tölthető vissza! Ezt nem hiszem el! -
Keca #2455 addig kell ide-oda forgatni, de legfőképpen előre vinni míg orral ki nem töri az ajtót.... -
THE DAHAKA3 #2454 hello ! hogyan kell megcsinálni azt a pályát, amikor a herceg apját kell tologatni (köszi) -
#2453 Na én is szenvedtem az óriás gólemmel az elején .
És rájöttem (egy videó segítségével:D)Hogy speed killezni kell csak az a baj hogy nem látszik mikor gyullad fel a dagger.
Tehát nehéz:(
De én már tulvagyok rajta:D:D -
kurek #2452 Sziasztok!
Valaki válaszolna a #2424,ill. #2426 kérdésre?
köszi -
THE DAHAKA3 #2451 hello ! hogyan kell megcsinálni azt a pályát, amikor a herceg apját kell tologatni (köszi) -
SirArcheer #2450 Sziasztok!
Nekem ez a hiba lépett fel:
NODE DISABLE nem hajtódott végre rendesen! Ekkor a lemezellenőrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ...
De nem írja a link, mit kell tenni. A key-t kötőjelek nélkül írtam ba.
Tud vki segíteni.
Mindent úgy csináltam ahogy le volt írva. -
#2449 logika az egész.. -
#2448 Erre már én is rájöttem de sose jön ki ugy. -
Keca #2447 nemazért, de kb 100adjára mondjuk el hogy hogy kell, és ha vennéd a fáradságot, és beírnád a lap alján a keresőbe, hogy gólem vagy ilyesmi akkor kidobna egy csomó mindent.. olvasgass vissza. Egyébként úgy kell, hogy felmászol oldalt azokra az izékre míg felérsz egy fenti részre ahonnan frankón a fejére tudsz ugrani... innen speed kill jön, szóval NEM CSINÁLSZ SEMMIT AMÍG A DAGGER KI NEM GYULLAD!! Ha azzal jössz hogy a másodiknál ledob meg ilyenek akkor nem fogtad fel amit mondtam...
Ennyi -
Realtibi #2446 na eljutottam röpködö jancsihoz
még sajna van szárnya rákosnak
van vaalmi trükk vagy csak üssem mint a jógyerek? -
#2445 úgy kell mozgatni a karokat, hogy mindegyik erkély szerűség legfelül legyen...
ma csináltam meg ezt a rész :) -
#2444 cs aztmondják a külföldi fórumokon hogy nincs 2 befejezés, csak 1...ez komoly? -
dns1987 #2443 nem azért de azok akik már itt nagyon mondják hogy végig vitték igazán segithetne a töbinek vagy az már nem lényeg ?????????????????
-
#2442 Vki tudna segíteni légyszi nagyon nem akar sikerülni pedig már átmozgattam az egészet.LINK -
dns1987 #2441 na vki legyen ojan figyelmes és okos hogy meg mondja vagyis le irja hogy hogy a picsába kell kinyirni az elsö buzi golemet mert ha fel mászom a hátára akkor mindig amikor a fején vok meg fog és le dob az a geci és valamikor meg nem is tudok fel maszni rá mert amikor ugrom félre áll vki segitsen lécccccccccccccccccciiiiiiiiiii -
GHSPIDER #2440 Valami trainer mikor lesz már?!! -
#2439 no..végigvittem,de nem igazán jó xtem a befejező videó,kicsit rövid,meg nem mondja meg h mi lex a végén miután legyőztem a rossz énem..csak a Farahnak mondja meg h honnan tudja a nevét...egyébként nekem nagyon teccet a game..10ből min. 9.7-et adnék neki... -
#2438 :D pojén!!!!
-
atesz02 #2437 BAKKER!! Nekem nagyon gané! Hibáim:
1. A herceg árnyéka zöld
2. Kaileena Mintha nem is létezne!(úgy értem hogy a gép nem mutatja! az azért elég durva hogy az elején az ellenség felveszi a nagy semmit!)
3. Ha lenyomom a tőr támadást a csákó körbe-körbe szaladgál
Mi lehet a baj? -
#2436 óá, vizier a boss...=X
öcsém, a prince nagy balfasz, amikor még nem lebeg (=nem tudok speedkillezni) mindig kigurulok előle, és vagy eltalálom, vagy ő nyom be +1 kombót ...
az is fasza, amikor körbegurulom, nyomnám ütést és ellentétes irányba vág mint amerre a vizir van -
Keca #2435 Figyu emberek! 2 hasznos tanács, ebből az elsőt mindenképp javaslom!
1. Ne az IDE kábelt húzogassátok, mert abból oltári nagy gáz lesz ha vmelyik kis fémszálat elgörbítitek... Inkább húzzátok le a mellette lévő tápkábelt ami 4 színes kábelből áll. Azt könnyebb meg 1szerűbb lehúzni és nekem ugyanúgy megy. Csak egyféle képpen megy vissza így hát nagy gázt nem tudtok csinálni.
2. Ez az én ötletem és csak XP alatt műxik: Én úgy csináltam amíg nem vittem végig, hogy egyszer lehúztam a kábeleket majd elindítottam, játszottam, aztán ALT+ENTER--> ki a windózba, ott kikapcs helyett LEHIBERNÁLTAM a gépet (ezt úgy lehet, hogy mikor előjön a kikapcsolás menü, nyomsz egy SHIFT-et és lenyomva tartod, ekkor a készenlét átugrik hibernálásra. Ennek az a lényege, hogy amennyi memóriád van minimum annyi helnyek kell lennie a gépeden, és ekkor a memóriát lementi a merevlemezre és következő indításkor innen tölt vissza. Tehát hibernáltam, kikapcsolt--->kábelek vissza--> gép bekapcs--> és a tálcán ugyanúgy ott volt a játék és tudtam folytatni, ráadásul mentek a cd/dvd meghajtóim. Mikor abbahagytam a játékot megint ALT+ENTER, és hibernálás... Így vittem végig.
Remélem segítettem vmit!
És bocs a regényírásért!
Keca -
#2434 De ha lehetne írjátok már le lécci hogy kell kinyirni -
#2433 oks megvan
Asszem a félkész videó az a letöltéseknél -
#2432 Köszönöm szépen a segítséget sikerült elindítanom a jatekot.
Ja igen én is a nagy "meglepődött"(leesett az ála:D)Szörnyél tartok.
De a dahakateam honlapján nincs ilyen videó.Vagy én vagyok annyira béna hogy nem találom. -
Newfronter #2431 Hogy lenne már vírus benne? Nem értelek! Szerintem fogadd meg amit itt a fórumon mondunk, mi nem közlünk vírusos dolgokat és főleg nem olyat, amitől elromlik a géped! Le kell húzni a kábeleket és kész, egyáltalán nem veszélyes!! -
#2430 ez a két boss egyszerre télleg nem nehéz csak sokat kell ugrálni:D de ami utánna jön videó az tetszik -
#2429 beszélsz itt hülyeségeket... -
#2428 de nem vagyunk olyan szarok hogy virust töltünk le
daemon tools powaa
jeee
má várom a daemon pro-t:D -
darkphoenix #2427 hiába lassítok és futok a falon, nem érem el azt az izét...nemtom mit lehetne csinálni. amúgy ha megvan az összes life upgrade akkor másfajta befejezés lesz? -
kurek #2426 Sokkal előtte? Mert inkább újrakezdeném a titkos hely előtti mentéstől! -
#2425 Egyet biztosan hagytál el, én pont most voltam egy titkos helyen, ahol a life upgrade is van. Egy függöny mögött volt egy folyosón. -
kurek #2424 Sziasztok!
Az első nagy ellenségnél járok (a piros nyelvű óriás).
Van előtte titkos hely? Ha van, akkor hányat hagytam el?
Korábban azt olvastam, hogy könnyű megtalálni őket. Jelzi vmi zene, szín, v. vmi más? -
#2423 Ez nem jó..a Demon Tools egy nagyon veszuélyes progi.....mert a Hardwer-re húzza a gép és ha megsérti avgy virusas v mittomén akkro aze gész gépednek lőttek!