13392
-
#2302 nem tudom, mert a PS verziót is dec 23-ra ígérték ahhoz képest már dec 1-jén megjelent :-/ -
help, plz -
#2300 akkor az amit a boltban mondtak... -
maka2 #2299 Vagy csak elmondani mit kell!!
Ráugrok a nagy állatra és villan a kardom beleszúrok a karjába, és etmászik a herceg a másik vállára ,és akkor levesz és eldob a picsába a szörny.Mit kell csinálni?? -
#2298 eredetiben mikor jelenik meg nem tudjátok?
a neten sokan dec 8-t emlegetik, de a boltokban meg dec 23-at :-/
nos akkor most mi van? -
maka2 #2297 HY!
Valaki nem akarná kivinni nekem azt a részt amikor a nagy csóka ellen kell menni és nyilak állnak ki a hátából?
Nem tudom kivinni!!
Elküldeném a mentésem! -
#2296 Szevasztok!
Végre én is végígvittem a játékot, de csak a sima normál befejezést. Esetleg nem tudná valaki elküldeni a főgonosz elötti mentését (vagy esetleg feltenni valahova), ahol már minden élet feltöltő megvan neki? Nagyon megköszönnén.... -
m18m #2295 Kösz!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#2294 nem mert az állóhelyzetben nem támogatja a pixel shadert :c -
m18m #2293 Tudom, hogy hülye kérdés de mi a minimuma a PoP T2T-nek? Elfut vajon geforce 4 mx440-en? Légyszi írjatok, mert sehol nem találom meg a választ a kérdésemre!!! -
m18m #2292 Tudom, hogy hülye kérdés de mi a minimuma a PoP T2T-nek? Elfut vajon geforce 4 mx440-en? Légyszi írjatok, mert sehol nem találom meg a választ a kérdésemre!!! -
#2291 igen-igen, csak a kart nem találom :D
mindenhol szétnéztem, de reménytelennek tűnik :D -
#2290 az 50% volt ^^ :DDD -
#2289 hnnnnnnnn
kiszáradt kutban vagyok a dark princével:)
a sötét énem nagyon pattog, sztem tud valamit amit én nem :S -
#2288 de a végén nem megint 2 befejezés lesz??mert a bannerbe is 2 féle képpen ül a trónba -
pinehead #2287 aham,ez az az újság,ami az Evil dead:regenerationw-re vmi 60%-ot adott?
gratula a cikkírónak -
#2286 Ha valaki érdekel, akkor megmondom, hogy a GameStarba 95 %-ot kapott! -
#2285 Ilyen gyorsan lenyomtátok? nem lehet hosszú de élvezetes ugye?
ÉS AKI BÁRMIT ISMÉTLRM: BÁRMIT LELŐ A SZTORIBÓL VAGY ELFECSEG AZT LETÖRÖLTETEM A MODIVAN OK?! -
#2284 KIJÁÁÁÁTSZOTTAM, JJEEE, KÚÚÚRVA JÓ VOLT!!!!!! :DD -
#2283 köszi -
pulchra #2282 creuzfield : a mozgás gombokkal mozgasd, mint a szekeret, te irányítod, hogy merre menjen. -
#2281 Hány cd-s a játék?
Tud valaki egy CD key-t? -
#2280 hello van egy problémám valami fa szörny jön annak felugrok a hátára belevágom a tört na idáig megvan de hogyan tovább addig kell lovagolni rajta még össze nem esik vagy valami mást kell csinálni lécci segítsen valaki -
sasa79 #2279 -
sasa79 #2278 Ő az http://www.gamestar.hu/apix_collect/0504/pop3//57.jpg -
pinehead #2277 mind1,másfelé is lehetett menni, szal valószínűleg vmi bónuszhely volt :/
-
sasa79 #2276 Srácok elakadtam. Most egy arénába vagyok ahol egy oriással kellene megküzdenem de
sehogy sem sikerül megsebeznem még úgysem ,hogy felmászva az adott helyről ráugrok.
Segítsetek!!!!Kösszi!!!
-
#2275 Köszi majd megnézem, de most a melóba vagyok, és itt tilos a game. -
#2274 hát, játék közben van olyan hogy COMBO LIST, vagy MOVES LIST ....most nem jut eszembe mellik van, de tuti van, 100% -
#2273 A főmenüben meg is lehet nézni őket mint a WW-ben? Vagy rá kell jönni mindegyikre?
-
Rolcsa0203 #2272 az egyikben amelyikben a követ felhuztad abból a követ told be az üresbe az lehúzza és a másik meg felemelkedik aztán meg felmászol ott a falálál futsz egyet a falon aztán elugrasz és bele érkezel a másik liftbe -
#2271 Rolcsa, figy, te biztos tudod, ha már a Visiorral harcolsz, hogy van egy olyan rész, sztem közel visiorhoz, hogy van egy ilyen lift, amiben egy kő van...jó azt megcsináltam, továbbvittem...
aztán van egy ilyen, hogy két lift van, és egyikben sincs kő...felhúztam őket, de nem tudom mit kell velük csinálni! ha meg szaladni akarok a falon a következő ilyen léchez, akkor az meg túl messze van!
légyszi segíts, köszi! -
#2270 van...ajajj...rendesen van -
Rolcsa0203 #2269 képet küldj már légyszi egyépként lefényképezed PRINT gombbal és itt van ahova irsz hogy képfeltöltés ott tudod belinkelni -
#2268 Gyerekek itt vannak kombók, mint a POP2-ben? Vagy csak aza néhány kardvágási tchnika, meg a speed kill? -
pinehead #2267 nem ugrik be a rész, ahová a templomi "aranykút" után dob át a program?
két oldalon falak, nem lehet szaladni, de a távolban oszlopok vannak,dobbantókkal...?? -
Rolcsa0203 #2266 Nem lehet választani hogy melyikkel mész mert magától vált át nem te tudod irányitani -
Rolcsa0203 #2265 figy a kardost üssétek aztán amikor a bárdos bele csap a földbe akkor üssétek őt aztán majd egyszer mikor megint beleüt a földbe ez olyan 3-4 beleütés után lesz akkor maj d speed kill de nektek kell nyomni az e-t maj dés speed kill asszem két speedkillt kell megcsinálni és akkor végük -
vgvg #2264 Hi all!!!!
Amikor végzek az installal,le vannak huzva az optikai meghajtok,mountolom D-tools 4-be és amikor kiirja h cd check,hirtelen automatán RESET-el a gép..:(
Nem tudom mit tegyek,segitsetek lécci!!!!
Elöre is köszi! -
#2263 hát...akkor annyit mondok, ha nem baj, hogy van ahhoz köze, elég sok :)