13392
-
#2623 Hm akkor tényleg lehet, hogy bug... -
#2622 Ez annyi hogy igy kiirva müködik lehuzogatás nélkül.
Most nemtom hirtelen melyik SF3-as game volt ilyen patches még de az sokaknál ment kiirva. -
#2620 Nekem pl amikor nyúlt felém a gólem nem villant azt sokadszorra amikor már majdnem elér mondom leszarom megnyomtam és láss csodát müködött! -
#2619 Sziasztok!
Kérdeznék vkit h a ma kiadott
" Prince of Persia: The Two Thrones (c) Ubisoft *SFCloneCD* "
Miben különbözik , ezt talán ellehet indítani úgy is h fizikailag lehúznám az IDE-ket? vki ismeri?leszedte már?
kül ezt írja az nfo-ja ==>
http://nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=100392
vki? -
ToMaX #2618 Sztem már irták de ugykell hogy: Ütöd a kardost(kived mindent) akkor a baltás belevágja a földbe a baltát, használd ki. Kb a hpja fele lemegy akkor bejön a speedkill.Ezt ismételgesd. -
sagjoz #2617 hogy lehet kinyírni a két melákot a második fogat után? -
#2616 De nem villan föl a tör cask az első szurásnál miután az megvan semmit nem csinál a prince csak lóg -
sagjoz #2615 #2612
help! -
#2614 Akkor kattints amikor belassul a kép és a tör meg felvillan! És úgy sikerülni fog! -
#2613 Ezt az 1ső bosst lehetelen lenyomni 1ik szemét kiszurom ráugrok a másik pallórol is belevágja a kardját a kezébe a szörny leakardobni akkor hiábanyomok bármit szarik beleszurni a kezébe a kardot. -
sagjoz #2612 pedig gyaktam őket rendesen lassítani nem lehet...:-( -
sagjoz #2611 Valaki tudja hogy lehet megsebezni a hosszó(második) kocsi menet utánni két nagy harcost?? Mert idáig egy pici sem hiányzott az életükből! -
#2610 ez lemaradt: v ki lehet blockal védeni a lövéseit? ezt még nempróbáltam :D -
#2609 a visior elég szopatós kis ellenfél a végén bazeg.. csakcsak megcsinálom a második részletét (amikor szárnylevágós cucc) de amikor már ugrálgatni kell a köveken közbe meg lövöldöz .. há mennyemá :D -
#2608 OKs -
#2607 Felvillan az, csak nehéz észrevenni. Bár elképzelhető, hogy bugos a dolog, mert nekem elsőre mindig felvillant minden, és sikerült is megcsinálni, addig itt többeknek nagyon tökölősre sikeredett ez a rész. Szóval próbálgasd csak, aztán lehet hogy mákod lesz :) -
#2606 Igen az nem müködik. -
#2605 Ez nem nagyon megy... Bele akarja szurni de eldobja mire beleszurná és felse villan a kard. -
#2604 Thx -
#2603 mer akkor akkor kell megszurni a kezét amikor már megfog
csak gyorsnak kell lenni
utána rá a fejére és kiszurni a másikat
aztán má csak ki kell végezni
de MINDIG maradjatok a háta mögött mer ha lecsap a kardjával nincs visszaut kezdheted elörröl -
#2602 en is itt vagyok ugyan ezt akarom kerdezni. annyi kulonbseggel hogy hogyan kell kiszurni a szemet?! mert nem vagom... akarmikor akarhogy ugralog raja a pici testere nem szurgya kie a cemiiit! -
#2601 Hi
kéne egy kis help. PS2-n játszok és most vok az első BOSSnál. Az 1ik szemét kiszurom akkor ugye lerombolja azt a föl ugrot és amarad a másik de ha onnan ráugrok beleb*sza a vállába a tört és utána lóg a vállán a szörny meg eldobja. PLZ HELP -
#2600 aszzem 3 hiányzik -
sagjoz #2599 A nagy szobros résznél mit kell csinálni a szoboral??? Mert én arra gondoltam hogy emg kell fordítani háttal neki a nagy ajtónak? Vagy mást kell csinálni? ÉS azt hogyan......?????? -
THE DAHAKA3 #2598 és neked mennyi élethosszabbítód van ? -
TBALINT19 #2597 Hali. Az elsö föellenségnél. Mikor ráugrok és megszurom utánna ledob.
Ott mikor üssek kb hogy ne dobjon le? Nekem sose jön össze. pls.. -
#2596 Na már a végén járok! :D
Csak azt a vezírt kell kinyírni kicsit nehéz amúgy.
Mindig amikor leverem a két szárnyát utána halok meg.
De nem baj este 11-re sikerülni fog ;)
Nagyon rövid amúgy tegnap kezdtem ezt, úgy 10 óra alatt végig lehet nyomni.
Ja és kíváncsi vagyok a végére. -
#2595 Grebber a mini image nem müködik? :S -
#2594 duplaklikk és kész
-
#2593 Nem müködik. -
#2592 az az 1kb-t os SFV? azt milyen progival nyissam meg? -
#2591 vigyori ellenőriz egy crc-t svf fileal amit leszedtél a rarkok mellé azt az svf filet indítsd el és ő megmondja neked melyik rar fielod a hibás amit ujra lekell töltened -
#2590 PoP:T2T Mini Image
de cserébe kérem a PÜt hogy müxik-e !!! -
DioSr50 #2589 linkeld már be létszi azt a mini image file-t!! -
#2588 Üdv.
én leszedtem ezt a verziot: Prince.Of.Persia.The.Two.Thrones.SFCloneDVD-MiRROR -ezt szedtem le a legujjabb winrarral próbáltam kibontani de 30%-nál crc hibát jelez. mit csináljak? -
#2587 ér ez valamit? adhatok linket ha kell valakinek a mini imagehez... cserébe annyit kérek hogy küldjön 1 PÜ-t hogy müxik-e -
#2586 * Install the game - Full Installation.
* Disable/Unhook any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers or use an anti-blacklisting tool.
* Mount the POP THE TWO THRONES - SF3 MINI IMAGE CD-Image in DAEMON Tools v4.00.
* Play the Game!
ezt találtam -
IgH #2585 Az upper city pályán mit kell csinálni??
Nem akarok sűrűn helpelni,de itt vagy 2 napja megakadtam..
Van az a bódé szerűség amire fel tudok menni,de nemtom onnan ugrani semmi hasznos helyre..namost rájöttem,h lehet mozgatni,de amerre el lehetne jobb oldalra,azt elállja vmi kis geci és így csak vagy 1cmt tudom mozgatni vmelyik irányba ami nem ér semmit..
Szal itt mit kéne tenni?? Előre is kösz -
Prof William #2584 Vagy a letöltött filevel van a baj? -
#2583 Valaki probálja meg windows alatt a hardware eszközöknél letiltani CD/DVD-t és ugy elinditani TTT-t!!! előre is thx.