13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • vinko
    Csak akkor nyomd a bal egeret,amikor a tőr kéken világit,de akkor rögtön !
  • kavaro
    ok.
    köszi, akkor még próbálkozom
  • creuzfield
    el lehet azt érni csak fuss fel a falon és mielőtt visszaugrana nyomd meg a bal egérgombot
  • kavaro
    Sziasztok.
    Elakadtam. A Throne roomban vagyok. EGy csomó tüskepadló, meg ilyen forgó hülyeségek után másztam fel ide, és itt nem tudok mit csinálni.
    4 kőgrill, vagy vmi hasonló van itt, azt egyikről elviekbe ellehetne érni egy olyan lyukat, ahova be lehetne szúrni a kardot, de nem ér fel odáig.
    Van vmi trükk???

Üdv Misi
  • koosadam
    www.dahakateam.uw.hu lesz egy videó abban nézd meg, hogy kell!
  • GKA014
    Mit kell csinálni a vére pofájú szörnnyel? Mindig amikor ráugrok az emelvényről leesek és nem torténik semmi és nem sebez rajta.
  • serito
    Igen ki lehet húzni, csak ne rángasd!! A széles szüke kábel az.
    Hány meghajtó van a gépedben? Egy kábelen hány optikai meghajtó van? Azt is megcsinálhatod, hogy nem a CD ill. DVD hátuljából húzod ki a kábelt, hanem az alaplapról, ( persze előtte állítsd le a gépet ). Azt a kábelt amin a vinyó van azt ne húzd le mert nem fog elindulni. Ha egy kábelen van a vinyó meg a CD ill DVD akkor csak a DC vagy a DVD hátuljából húzd ki az IDE kábelt.
    Ha nehezen megy csak bátran nem fog elszakadni!!!
  • xy21
    nem asus gépen van .
    Csak széles szürke sok drót eggyüt(ez az ide)
    Ja és ki lehet azt húzni egyáltalán mert nekem nehezen megy.
    De mindegy köszi a helpet.
  • serito
    Indításkor a game legyen bemountolva a Daemon 4-be!!
  • serito
    Ez most vicc? A vastag középen, aminek a szélén piros csík van vagy fehér, ha ASUS géped van.
  • xy21
    Ide az melyik a három közül???
    1.tápkábel(fekete piros sárga.... szinű)
    2.Vastag szürke(középen megy be)
    3.e mellet van egy kis vékony
    Melyik az?????
  • serito
    Az IDE kábelt kell lehúzni!!!!
  • xy21
    Húúúú help.
    Kihúzom a dvd meghajtóbol a tápkábelt és amikor tölt be a windows lefagy meg azt kéri hogy csökkentett módban nyomjam!
    Mit tegyek???? HELP!!!!
  • alakulat
    hi
    van már crack?
  • vgvg
    PLZ HELP!!!!!

Amikor felraktam a gamét,megvolt a restart,és a cd-checknél mindig automatán resetel:(((((

Mitöl lehet???
  • serito
    Játszottam az előző kettővel is!! Easy nem akarom magasabb szinten, mert így is rangetegszer meghalok. Tudom, hogy védekezni kell, de még nem tanúltam meg a kombókat, a game elején vagyok, a fogathajtás utáni résznél, mikor először jönnek valamiféle oroszlánok, vagy kutyák, nem is tudom. Az ügyességi feledatokkal nincs gondom szinte elsőre meg tudom csinálni mindet, de a harcban nem vagyok valami ügyes. Talán ha nem tök fáradtan, és nem éjjel 23 óra után állnék neki játszani még menne is valahogy.
  • oohyeeah
    Jólvan rájöttem.Amelyik oszlop előtt áll azon kell felfutni kb félig aztán stealth kill.De még mindig idegesítő :)
  • Magic Boy
    Milyen szinten játszol?
    Játszottál a 2-vel?
    Ha megtanulsz védekezni(én törrel is öltem már meg három ellenfelet)akkor neolyan nehéz!
  • serito
    Én már az egyszerűbb ellentől is hülyét kapok. Igaz csak éjjelenként van időm játszani a game-val, és akkor egy kicsit tompább vagyok és mindíg szétvágnak.
    Nem is tudom mi lesz velem, ha egyszer elverekedem magam a visitor-ig.
    Kb 100 fogok nekiugrani mire meglesz.
  • oohyeeah
    Azt hiszem kezdek hülyét kapni.Mi a fenét kell csinálni a legvégén a főellenséggel mikor azok a kövek forognak??
  • Magic Boy
    A Cd key-t egybe( 8HVCMTJ7Q7XCSADRSND9XACGX ) írd be és akkor jó lessz!
  • akos987
    A főgórét hogy kell megölni annál a résznél mikor a lábaimnál a faldarabok körbe körbe mozognak?
  • blur55
    jol van asszem nekem ennyi volt. a cd key nem jó neki, a videokártyám sem, az uj pedig a masodik napon bedöglött (egy rad 9600 xt) tehát asszem várok még. de legalább lesz időm, hogy elolvassam nyugodtan a galaxis útikalauzt :)

jó játszást mindenkinek
  • artschiatwork
    viszont a legújabb játékok már megkövetelik, hogy fent legyen, szóval nem nagyon van választásod...
  • blur55
    remélem nekem is így lesz, mert nem akarok heteket várni egy jobb crackre...
    legszívesebben megvenném, de 10000m nincsen rá foleg nem karácsony körül
  • artschiatwork
    Nálam winxp sp2-vel, legfrissebb javítások feltéve.

Nemtom, nálatok mért kell lehuzigálni a kábeleket, otthon én csak bemountoltam 4-es DT-be, semmi(!) emulációt nem állítottam be rajta, kábeleket nem húztam le, csak installáltam. Utána kért egy gép restartot, restart után indítottam az exe-t, kérte a serialt, majd bejött a főmenü, és lehetett játszani.

//szerk.: aztán 10 perc múlva uninstalltam, mert elakadtam a tutorial-ban
  • blur55
    muszáj leszedni hozzá a sp2-t? azt hallottam, hogy több a hátránya, mint az előnye
  • blur55
    nagyszerű, kösz!
  • grebber
    Parancsolj!!!! 8HVCM-TJ7Q7-XCSAD-RSND9-XACGX
  • blur55
    és ha valaki tudna adni egy működő cd keyt tényleg hálás lennék
  • grebber
    De viszont nincs ellenfél vele mert nyomogatosd E-t azt megse tudnak közeleíteni.

Még mindig a 2 izombrutál katonánál szopok a kardos meg a bárdos keményen 1 sand taskom van és nemtudok semmit csinálni :( védekezek de mire a bárdos belevág a földbe már unom és kilépek :(
  • blur55
    2: Daemon 4-be egy virtuális meghajtó van és abba az egybe is a játék moutolva

és ez egész pontosan mit jelent?
    bocs ezekért a hulye kerdesekért, de nem vágom ezt az egészet
  • blur55
    valaki be tudna linkelni a mini image-t?
  • serito
    Tegnap éjjel 2 körül még a katonák megölése is gondot okozott, ezért abba is hagytam. A dark Price az szopóka, lehet rohanni az életért.
  • icespeakyy
  • icespeakyy
    Annál tegnap este én is sokáig küzdöttem...annyit kell csinálni hogy miután az első speedkill megvolt a kardos csókába 4x-5x-bele kell ütni(kardozni)aztán ugrik oda a fejszés,és minden másodikra lehet majd csak speedkillezni..axxem nekem csak 2x kellett speedkillezni aztán kidőlt az 1-ik a másik meghát...maj meglátod
  • OMax
    megvan! :D csak eloszor nem irta hogy press e near a cracked wall, pedig a regi reszekbe is volt :D bocsi
  • OMax
    na most talaltam meg apuka kardjat, megoltam a nepet ott, de azutan mit kell csinalni!!
  • Newfronter
    Ezt le kell töltened, ebbe a progiba "berakod" az image-t, ezt a haverod majd elmondja hogy kell, és lehúzod a CD/DVD meghajtódról a tápkábelt és játszotok. Nincs más megoldás.
  • Kaileena
    hééé stark ez gonosz volt!nemcejetlek!XD