13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • fodorkrisz
    Közben rájöttem, de elég nehéz.
  • Lacc
    A főmumusnál a hajamat tépem már, de meglesz ma este akkor is :P
  • grebber
    Lassitsd le az időt és fuss :D
  • fodorkrisz
    HELP PLS! Elakadtam a főgenyónál :S, nem igazán tudom , h. mit kell csinálni amikor a kövek kernigenek körülöttem....
  • akos987
    Halii!! A második fogathajtásnál járok, az nem is baj mert meg tudom csinálni csak az a két balfasz homokkatona zavar. Ugyanis mikor megtámadom őket nem tudom pontosan, hogy most sokáig ütöm azért csap le a bárdos csákó vagy csak mert kedve van. Mert akkor meg tudom sorozni de ilyenkor már alig van életem és a freez attackot is használom. Fél életük lemegy de azután már nem jutottam tovább.:(:(:( Másik fő bajom hogy sajnos pont úgy fejeztem be a fater szobrának illeszgetését az előző pályán hogy az összes homokom elfogyott tehát a fogathajtás így fölöttébb érdekes nekem hát még ez a két mamlasz. Nos tehát annyi a kérdésem aki idáig eljutott hogy milyen szisztéma szerint támadnak ezek a pöcsök??? Köszi amúgy fasza a gém!!!!!!!
  • vinko
    Miután kinyirtam a pirosnyelvü óriást és átalakultam Dark Princcé,elakadtam ott,amikor találok egy létrát,amivel szemben a falon van egy olyan négyzet,amiben tőrrel meg lehet kapaszkodni.Nem tudom,merre kell menni.Plz !Köszi
  • Magic Boy
    De mi a CD key?
  • rezsofiz
    segitek..
  • rezsofiz
    "csak mountoltam cdkey beír, restart és má jáccottam is.."
    idézet a #2367ből..
  • darkphoenix
    http://kepfeltoltes.hu/view/051208/Screenshot0002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
  • darkphoenix
    hi all! segítséget szeretnék kérni. az utolsó life upgradet nem tudom megszerezni...

vki tudna segíteni hogyan lehet itt továbbjutni?
  • Magic Boy
    Ez engem is érdekelne!
  • xy21
    Tigeroo!!!!Hogy csinálod hogy nem huzigálod ki a meghajtókat?????
    PLS SEGITS MERT ÉN NEM AKAROM SZÉTKAPNI A GÉPEM!
  • agyhalál
    Én mindenképp kipróbálnám ha megtalálnám a torrentet, mert már kiírtam lemezre és nincs semmi kedvem ISO-t csinálni belőle és vacakolni az íróval.
  • Laky
    megkaptam tájgerutól a képfájlt...

PC Off, IDE kábel(ek) vissza, PC On, DT4 indít, mount image =

• tigeroo
    nem akarom kipróbálni mert mint már leírtam pár napja nekem meghajtó-huzogatás nélkül indul a pop...:l
    csak mountoltam cdkey beír, restart és má jáccottam is..
  • Johnny23
    muxik a krekk?

csak mount és play ? v. hogy ?
  • agyhalál
    How To.txt az?
  • Laky
    htx, sikerült :D
  • tigeroo
    én leszedtem...

valaki kipróbálta? müxiK?
  • tigeroo
    azt mondja hogy üsd a kardost,mint atom :)

szal kombózd meg a kistesót, amikor a baltás ugorna rádfele, te gördülj el, idő lelassít kicsit megsimogatod a hátát és akkor lehet speedkillezni:)
  • Laky
    ennél a két dögnél tartok a második lovas rész után :)

arra már rájöttem, hogy a kardost kell ütni, amíg a fejszés bele nem vágja a fegyverét a földbe, és ütni kell...
    viszont volt amikor speedkillezni lehetett, és úgy sokkal hamarabb lement az életük...
    a kérdésem:
    milyen formációban lehet előhívni a speed kill-t, vagy az egyszer van ennél a résznél, mert a hang mond valamit, de nem tudom kivenni, hogy mit...

help !
  • xy21
    Adtak ki hozzá Krekket:D
    Akit érdekel az
    www.mininova.org
  • Stark
    sehogy:P
  • Lacc
    Hát olyankor veszettül nyomkodni kell a bal egeret...
  • rezsofiz
    van akinek sp1el elindult így?

A könnyebb módszer:

1: kihúzod az összes CD - DVD fizikai meghajtót
    2: Daemon 4-be egy virtuális meghajtó van és abba az egybe is a játék moutolva
    3: feltelepíted, ha kiírja, hogy újra kell indítani, akkor megteszed, ha nem, akkor csak indítsd el
    4: beírod a cd-key –t (- jelek nélkül)

5: play game
  • 0ppika
    Üdv! Tudna valaki segíteni?
    Nem tudom kinyírni azt a csajt amelyik folyton ugrál ide oda egy arénaszerűségben. Felugrok mellé belassítom az időt, de amikor már csak kevés élete van akkor nem menekül tovább, és mindig mikor megütöm akkor azt a kis filmet bedobja ahogy próbálják ellökni egymást, szikrázik a tőr meg minden. Csak közben elfogy az életem. Valami ütéskombináció kell, vagy mit kell nyomni?
    Előre is kössz!
  • bacardi93
    please alekadtam!01
    02
    03
  • Senkkik
    jó game
  • matyi08
    én is ott tartok. mi a lényeg, hova kerüljenek a karok? vagy egyáltalán azokat kell elhelyezni?
  • Laky
    htx :)
  • THE DAHAKA3
    hello ! Mit kell csinálni a the upper city pálya elején ? (köszi)
  • koosadam
    Nah figy az utolsó előtti képen van az a faszar amiből kiállnak azok a kapaszkodók...Mi lenne, ha oda ugranál rá onnan át a falra és a falról azonnal visszarugaszkodsz amíg el nem éred a tetejét és ottan ráugrasz a szembe lévő gerendára amin le tudsz esni...
  • Kaileena
    figyu emgvan egy haveromnaka jätök de a nüvörem nem akarja elkörni emrt nicsn emg neki a crack(krekk),mit tegyek;hogy szerezhetnö emgy;
  • GKA014
    helo. Én annál a résznél nem tok tovább jutni ahol jön az a két lángoló kutya. Ez a rész a fényoszlop után van. Az a 2 kutya mindig kinyír, mert alig van életem.
  • Doki17
    Hát igen de sehogyse akar sikerülni.
  • ewuk
    őőő izé inkább ezt...
  • Realtibi
    most vagyok ott mikor farat elkapta a nagyvezér

még sok van vissza?
  • Realtibi
    ez csak logika
  • ewuk
    ezt lesd meg...