13392
-
fodorkrisz #2382 Közben rájöttem, de elég nehéz. -
#2381 A főmumusnál a hajamat tépem már, de meglesz ma este akkor is :P -
#2380 Lassitsd le az időt és fuss :D -
fodorkrisz #2379 HELP PLS! Elakadtam a főgenyónál :S, nem igazán tudom , h. mit kell csinálni amikor a kövek kernigenek körülöttem.... -
akos987 #2378 Halii!! A második fogathajtásnál járok, az nem is baj mert meg tudom csinálni csak az a két balfasz homokkatona zavar. Ugyanis mikor megtámadom őket nem tudom pontosan, hogy most sokáig ütöm azért csap le a bárdos csákó vagy csak mert kedve van. Mert akkor meg tudom sorozni de ilyenkor már alig van életem és a freez attackot is használom. Fél életük lemegy de azután már nem jutottam tovább.:(:(:( Másik fő bajom hogy sajnos pont úgy fejeztem be a fater szobrának illeszgetését az előző pályán hogy az összes homokom elfogyott tehát a fogathajtás így fölöttébb érdekes nekem hát még ez a két mamlasz. Nos tehát annyi a kérdésem aki idáig eljutott hogy milyen szisztéma szerint támadnak ezek a pöcsök??? Köszi amúgy fasza a gém!!!!!!! -
#2377 Miután kinyirtam a pirosnyelvü óriást és átalakultam Dark Princcé,elakadtam ott,amikor találok egy létrát,amivel szemben a falon van egy olyan négyzet,amiben tőrrel meg lehet kapaszkodni.Nem tudom,merre kell menni.Plz !Köszi -
#2376 De mi a CD key? -
#2375 segitek..
-
#2374 "csak mountoltam cdkey beír, restart és má jáccottam is.."
idézet a #2367ből.. -
darkphoenix #2373 http://kepfeltoltes.hu/view/051208/Screenshot0002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
darkphoenix #2372 hi all! segítséget szeretnék kérni. az utolsó life upgradet nem tudom megszerezni...
vki tudna segíteni hogyan lehet itt továbbjutni? -
#2371 Ez engem is érdekelne! -
#2370 Tigeroo!!!!Hogy csinálod hogy nem huzigálod ki a meghajtókat?????
PLS SEGITS MERT ÉN NEM AKAROM SZÉTKAPNI A GÉPEM! -
#2369 Én mindenképp kipróbálnám ha megtalálnám a torrentet, mert már kiírtam lemezre és nincs semmi kedvem ISO-t csinálni belőle és vacakolni az íróval. -
#2368 megkaptam tájgerutól a képfájlt...
PC Off, IDE kábel(ek) vissza, PC On, DT4 indít, mount image =
-
#2367 nem akarom kipróbálni mert mint már leírtam pár napja nekem meghajtó-huzogatás nélkül indul a pop...:l
csak mountoltam cdkey beír, restart és má jáccottam is.. -
#2366 muxik a krekk?
csak mount és play ? v. hogy ? -
#2365 How To.txt az? -
#2364 htx, sikerült :D -
#2363 én leszedtem...
valaki kipróbálta? müxiK? -
#2362 azt mondja hogy üsd a kardost,mint atom :)
szal kombózd meg a kistesót, amikor a baltás ugorna rádfele, te gördülj el, idő lelassít kicsit megsimogatod a hátát és akkor lehet speedkillezni:) -
#2361 ennél a két dögnél tartok a második lovas rész után :)
arra már rájöttem, hogy a kardost kell ütni, amíg a fejszés bele nem vágja a fegyverét a földbe, és ütni kell...
viszont volt amikor speedkillezni lehetett, és úgy sokkal hamarabb lement az életük...
a kérdésem:
milyen formációban lehet előhívni a speed kill-t, vagy az egyszer van ennél a résznél, mert a hang mond valamit, de nem tudom kivenni, hogy mit...
help ! -
#2360 Adtak ki hozzá Krekket:D
Akit érdekel az
www.mininova.org -
#2359 sehogy:P -
#2358 Hát olyankor veszettül nyomkodni kell a bal egeret... -
#2357 van akinek sp1el elindult így?
A könnyebb módszer:
1: kihúzod az összes CD - DVD fizikai meghajtót
2: Daemon 4-be egy virtuális meghajtó van és abba az egybe is a játék moutolva
3: feltelepíted, ha kiírja, hogy újra kell indítani, akkor megteszed, ha nem, akkor csak indítsd el
4: beírod a cd-key –t (- jelek nélkül)
5: play game -
#2356 Üdv! Tudna valaki segíteni?
Nem tudom kinyírni azt a csajt amelyik folyton ugrál ide oda egy arénaszerűségben. Felugrok mellé belassítom az időt, de amikor már csak kevés élete van akkor nem menekül tovább, és mindig mikor megütöm akkor azt a kis filmet bedobja ahogy próbálják ellökni egymást, szikrázik a tőr meg minden. Csak közben elfogy az életem. Valami ütéskombináció kell, vagy mit kell nyomni?
Előre is kössz! -
#2355 please alekadtam!01
02
03 -
#2354 jó game -
#2353 én is ott tartok. mi a lényeg, hova kerüljenek a karok? vagy egyáltalán azokat kell elhelyezni? -
#2352 htx :) -
THE DAHAKA3 #2351 hello ! Mit kell csinálni a the upper city pálya elején ? (köszi) -
#2350 Nah figy az utolsó előtti képen van az a faszar amiből kiállnak azok a kapaszkodók...Mi lenne, ha oda ugranál rá onnan át a falra és a falról azonnal visszarugaszkodsz amíg el nem éred a tetejét és ottan ráugrasz a szembe lévő gerendára amin le tudsz esni... -
#2349 figyu emgvan egy haveromnaka jätök de a nüvörem nem akarja elkörni emrt nicsn emg neki a crack(krekk),mit tegyek;hogy szerezhetnö emgy; -
GKA014 #2348 helo. Én annál a résznél nem tok tovább jutni ahol jön az a két lángoló kutya. Ez a rész a fényoszlop után van. Az a 2 kutya mindig kinyír, mert alig van életem. -
#2347 Hát igen de sehogyse akar sikerülni. -
#2346 őőő izé inkább ezt... -
Realtibi #2345 most vagyok ott mikor farat elkapta a nagyvezér
még sok van vissza? -
Realtibi #2344 ez csak logika -
#2343 ezt lesd meg...