13392
-
Bukephalos #28 Nestea!
Honnan vetted a címet? Nem kötözködni akarok, csak eddigi ismereteim szerint a "kinder" német, míg a "blade" angol szó. Vagy így van valami jelentése az angolban is (kinder blade)?
Köszi! -
Bukephalos #27 Pfhúúúúúú gyermekeim! megnéztem a videjót, aztán megnéztem a videjót, majd végül megnéztem a videjót. Aztán eszembe jutott, hogy levegőt is kéne venni. Ez über királyság! Ha tleg irányítani lehet majd a pacikat, nem csak 1 video bejáccás lesz a játékban... a mozgások... Kajleena tleg úgy néz ki, mint 1 szűz kislány a 18. szülinapján, de még ez is elnézhető.
Eddig féltem a sorozatoktól, de ez tleg egyre jobb lesz. Biztos, h az utolsó részt várjuk? Tudtok erről vmit?
-ok a fejlesztők elött. Nem vagyunk hozzájuk méltók -
#26 Nembaj:)
Sokáig emlékezni fogunk erre a sorozatra:_| -
nestea #25 Hááááát ez cooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!
Tudtam hogy yó lesz, de hogy ennyire. Kájlína viszont egy kicsit gagyesz lett,
de akkor is hihetetlen. Főleg hogy most lesz az a Benhur féle kocsikázás.....
Hát ezzel még egy ideig nem lehet betelni. Csak az a baj hogy ez elvileg az uccsó rész. De aki nem nézte még meg azt most nyomatékosan megkérném hogy NÉZZZE MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#24 Megnéztem mind a 3 moviet.Hát ez kiba..ott jó lesz.
Remélem lesz olyan movie is amiben megküzd azzal a big szörnyel. -
nestea #23 lehet hogy már mindenki tudja de azért leírom: az új rész címe Kinder Blade lesz. -
Prince007 #22 AZ ELSŐ Pop 3 videó! -
#21 de ugye akkor farah nememléxik a hercegre?:DD
zsír...eheh -
#20 Lya, elkapom azt aki sziggya a kedvenc játékomat.
És nincs valakinek jegye az E3-ra?:D megakarom nézni az ujj hertzeges játékot -
#19 Atyagatya! Gondollyon rá? ;-)
A smiley bezzeg megy... ezek a mai huligánok. ;-))
Ne vedd fel! :-) -
#18 erre is tesznek egy starforce 3 védelmet aztán majd vehetjük meg! -
#17 Akoor te minek irod ide, senkit nemérdekel, ha meg nemteccik ne is gondolly rá. -
Somogyi Bence #16 Engem egyáltalán nem izgat ez a játék!
Játszottam mind a PoP SoT-mal , és a WW-nel is de szerintem mindkettő rossz!
Ehelyett inkább várom a Splinter cell 4-et! -
#15 prince 3 topic
Poén kedvéért. ;-) Ubi mikor szakad már le erről az 1-2-3 sorozásról? A öreg rókákat idegesíti, a fiatalokat meg becsapja.
Aztán valaki bemegy a boltba, és meglátja a polcon, hogy prince of persia 3d CSAK 799ft, az meg rögtön megveszi. :-)) -
Hamster #14 Új hírek a PoP 3/6-ból itt: popww.zanzarah.hu
Majd, ha lesz több kép amiből össze lehet hozni egy site-ot, akkor elkészítem az új PoP-hoz az oldalt.
<- Hamster -> -
Prince007 #13 Tudod akkor Perzsiában még lehetett Hárem:))))))) -
#12 naaaaaaaaa:)
Neki ottvan Farah lol -
Hamster #11 Sziasztok!
A következő PoP-os oldalamhoz készítettem egy logót.
Íme:
<- Hamster -> -
#10 az ő helyében énis könyörögtem volna neki -
#9 Nekem az volt a furcsa a ww-ben, hogy a herceg kiba*.. darkos hős, hidegvérrel és könyörtelenül megöl mindenkit aki az útjába kerül, de azért a bögyös macának könyörög hogy jöjjön vele:P -
#8 Érdkes, hogy Kaileenat, alapból meg kell ölni a 2-ben, csak az alternatív befejezésben hagyhatjuk életben, de ettől függetlenül a warrior within volt számomra 2004 legjobb játéka, és ezt a részt is nagyon várom. -
Prince007 #7 Na, egyre jobb lesz a sorozat(eddig is király volt:))
E3-on mutatnak reméljük mutatnak többet is addig is nyálazva nézzük a képeket:).
-
#6 Az előző 2-rész is überjó volt.És még ezt is überelni
-
haxoror #5
(remélem a 4-ben a herceg újra úgy fog kinézni mint egy perzsa és nem úgy mint KungLao a MK-ból :P) -
#4 Nájszos képek -
#3 Majd az E3-on megtudunk róla többet, meg remélem lesznek jó kis wallpaperek is :P -
És egy sorozat. -
#1 Hát igen. Jön a 3. rész is ebből a csodából! Annak ellenére, hogy ez megintcsak rókabőr lesz, én baromira várom, mert ez tényleg egy igényes, és baromi hangulatos sorozat, ami elég ritka manapság...
"(Shacknews) Hivatalosan bejelentette az Ubisoft a Prince of Persia 3-at, amely minden jelenlegi platformra elkészül még idén évvégén. A készítők az első két rész legjobb tulajdonságait igyekeztek ötvözni az új részben és természetesen jópár újdobsággal is szolgálnak majd.
A herceg idő szigetén átélt kalandjai után szerelmével Kaileena-val visszatér Babylonba, a szülővárosába. Sajnos azonban az éljenző tömeg helyett egy lerombolt várost talál és népe is ellene fordul. Hamarosan fogságba is esik és Kaileena, hogy az életét megmentse, újra elszabadítja az idő homokját...
• Két teljesen különböző karakter irányíthatsz, más technikákkal, harci stílussal és háttérrel.
• Az öléshez választhatod a kibővített Free-Form Fighting rendszert vagy ninjászkodhatsz a vadonatúj settenkedő harcmodorban, válaszhatsz.
• Hentelés keresztül-kasul Babylonon át: Háztetők, sikátorok, katakombák lesznek az új utcai harc színterei.
• Új időmanipulációs speckók várhatók." - Hardwired