13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • grebber
    Egyenlőre lövésem sincs de biztos van köze ahhoz hogy a bárdos mindig belecsap a földbe és beragad kicsit.
    Majd rájövök.Vagy nem :(
  • pinehead
    hogy tudok linkelni képet?
    mert elakadtam, de rendesen...:/
  • icespeakyy
    vki help?
  • icespeakyy
    hy...hogy jobb végigvinni...jó vagy sötét oldalon????ui.:sP1-el is ment nekem...xal melyik oldalon vigyem végig,mert én a happy end-es végeket xeretem.,de itt lehet h a sötétet választanám...pls help :)
  • krisz21td
    vazze!vki írja le lécci h lehet megölni az első gólemet az arénában!pls!most kezdtem el vele jáccani de egyszerűen nem értem ezt h kell!első két részt simán végignyomtam itt meg így elakadtam!
  • mucsácsó
    amúgy, tudod hogy hogy kell őket legyőzni? :D
    én tennap jutottam el oda, de 3.-ra sikerült kinyírnom őket :P
  • mucsácsó
    sztem az má a legeslegutolsó rész, és kész, ennyi volt a game....
  • Rolcsa0203
    ha már a visiorrral harcolok akkor mennyi van még a játékból???
  • grebber
    Na szép nemtudtam hogy mi hiányzik és tessék erre itt van két köcsög :( Na ezekkel elleszek karácsonyig az tuti :D
  • grebber
    Semmi kiüti az ajtót oké probálkozok.
  • grebber
    Engem az érdekelne hogy a végén hogy kell állni a szobornak mi a cél a szoborral?Mert ezt nem értem én.
  • Newfronter
    Van amikor hátrafelé kell forgatni a szobrot, és úgy mozgasd előre... de valaki le is írta ide tegnap délelőtt ilyen tájt a kombinációt ha nem akarsz szenvedni..
  • grebber
    Már ott vagyok vele a másik oldano de nem jöttem rá mi a célja.
    Mit kell vele csinálni?
  • Newfronter
    Háát a játék szerint igen. Próbáld meg úgy elforgatva kihozni hogy még szemre se ér semmihez! Nem lesz túl egyszerű...
  • icespeakyy
    hy..én most telepítem...haq nincs sp2-m csak sp1-em de van deamon 4.0-ám +Alcohol legújabb verzió..akkor is kell sp2??
  • grebber
    Hu bazzeg percről percre tompul az agyam most vagyok a faterszobornál és viszem előre és csak viszem de a megakad pedig full nem ér hozzá semmihez :(
  • m18m
    Tudom, hogy hülye kérdés de mi a minimuma a PoP T2T-nek? Elfut vajon geforce 4 mx440-en? Légyszi írjatok, mert sehol nem találom meg a választ a kérdésemre!!!
  • grebber
    lol megvan eddig kicsit ugrottam a falra ezért nem kapaszkodott fel a kurva teraszra.
  • Rolcsa0203
    Grabber rá kell ugrani a teraszokra és azokon tudsz tovább menni asszem
  • Newfronter
    Na hát igen, amikor dark prince vagy akkor ideges is, mert kell a homok vagy meghalsz és rohannod kell, az ember ilyenkor már nehezen tud gondolkodni. Sokszor volt hogy meghaltam mielőtt odaértem volna egy homokot adó tárgyhoz...
  • grebber
    Ereszt nem látok sehol , na mindegy majd csak lesz valahogy.
  • Newfronter
    Menj vissza és nyírd ki őket, nem szabad ellenséget hagynod magad után. Ahol az ellenség van, ott is van egy eresz, arra meg fel tudsz futni úgy hogy a falon mellette felfutsz és a falról ráugrasz az ereszre. Sajnos már elfelejtettem pontosan hogy hova kell menni, pedig ezt a részt is simán végigvittem:(
  • grebber
    Arról az oldalról jövök ahol van az ellen első képen melettem balra van egy lehuzó de azzal csak ez a két tersz nyilt ki és semmire nem megyek vele :(
  • Newfronter
    Az első képen felugrasz az állványra és onnan arra a terasz szerűségre és utána falonfutással az ellenséghez! (remélem a kart lehúztad)
  • grebber
    Elakadtam The Promenade pályán vagyok Dark Prince-ként és itt nem tudok továbbmenni:
    3 féle nézetből:
    01
    02
    03
  • Kandurex
    Próbálom magam rádumálni a játékra, de a WW valahogy idegesítő emlékeket cibál elő bennem...helyette a félelem nagy mestere: Dean R. Koontz "Az arc" c. könyvével barátkozok :) Sztem várok karácsonyra, mintha tavaly is akkor kezdtem el tolni.
  • Lacc
    Hát onnan azért még van...
  • mucsácsó
    hát eléggé...van még azért rendesen...
    mondjuk odáig, ahol most én tartok...
    én ott tartok, hogy találtam egy ilyen kardot, és most azzal kell menni a "pokolban", vagy hol a fenében, meg volt egy ilyen korom sötét labintusos rész...sztem ezek már télleg az utolsó pályák, gondolom nem sokára jön a visior, nem? :D
  • grebber
    3. nekifutásra jöttem rá.Innen még sok van hátra?
  • Lacc
    Gyors vagy :D
  • grebber
    Már rájöttem irányitani kelett :D
  • grebber
    Most értem a második nagy ellenfélhez és nemtudom mit kell csinálni.
    Ütöm a lábát térdreborul felmászok hátára kéken fénylik a tör nyomom a gombot beleszurja a nyakába elindul a köcsög fut leugrani nemtudok nekimegy a falnak leesek rámesik és mindeketten meghalunk.
    Hogy kéne kinyirni?
  • pinehead
    hogy tudok linkelni?
    kösz.
  •  eX
    Na most vagyok a főmuksónál! :) NAgyon aranyos!
    De lassna megyek szunyázni szal meghagyom holnapra a finom falatokat! :)
  • Keca
    szerintetek mikor lesz olyan program amivel majd ki lehet szedni a zenéket???
  • Realtibi
    óó már csak 8. a topik:(
    népszerűségben
  • Lacc
    Van itt valami kar, amit ha meghúzol akkor az akadály ami a kőtömb előtt van a földön, eltűnik. Aztán húzogathatod abban a vályatban azt a kresztes kőtömböt, innen már elég világosnak kell lennie :) Már ha jól értem hol akadtál el itt ezen a részen.
  • Laky
    húzd az optikai meghajtó(id) IDE kábel(jeit)jét

nincs crack !
  • Laky
    ismét elakadtam, help! :)

• Seth
    felfutsz a "arany színű genyóság "háta mögötti oszlopra, ott speed kill következik úgyhogy nagyon sasoljá...