13392
-
#2262 Egyenlőre lövésem sincs de biztos van köze ahhoz hogy a bárdos mindig belecsap a földbe és beragad kicsit.
Majd rájövök.Vagy nem :(
-
pinehead #2261 hogy tudok linkelni képet?
mert elakadtam, de rendesen...:/ -
#2260 vki help? -
#2259 hy...hogy jobb végigvinni...jó vagy sötét oldalon????ui.:sP1-el is ment nekem...xal melyik oldalon vigyem végig,mert én a happy end-es végeket xeretem.,de itt lehet h a sötétet választanám...pls help :) -
krisz21td #2258 vazze!vki írja le lécci h lehet megölni az első gólemet az arénában!pls!most kezdtem el vele jáccani de egyszerűen nem értem ezt h kell!első két részt simán végignyomtam itt meg így elakadtam! -
#2257 amúgy, tudod hogy hogy kell őket legyőzni? :D
én tennap jutottam el oda, de 3.-ra sikerült kinyírnom őket :P -
#2256 sztem az má a legeslegutolsó rész, és kész, ennyi volt a game.... -
Rolcsa0203 #2255 ha már a visiorrral harcolok akkor mennyi van még a játékból??? -
#2254 Na szép nemtudtam hogy mi hiányzik és tessék erre itt van két köcsög :( Na ezekkel elleszek karácsonyig az tuti :D -
#2253 Semmi kiüti az ajtót oké probálkozok. -
#2252 Engem az érdekelne hogy a végén hogy kell állni a szobornak mi a cél a szoborral?Mert ezt nem értem én. -
Newfronter #2251 Van amikor hátrafelé kell forgatni a szobrot, és úgy mozgasd előre... de valaki le is írta ide tegnap délelőtt ilyen tájt a kombinációt ha nem akarsz szenvedni.. -
#2250 Már ott vagyok vele a másik oldano de nem jöttem rá mi a célja.
Mit kell vele csinálni? -
Newfronter #2249 Háát a játék szerint igen. Próbáld meg úgy elforgatva kihozni hogy még szemre se ér semmihez! Nem lesz túl egyszerű... -
#2248 hy..én most telepítem...haq nincs sp2-m csak sp1-em de van deamon 4.0-ám +Alcohol legújabb verzió..akkor is kell sp2?? -
#2247 Hu bazzeg percről percre tompul az agyam most vagyok a faterszobornál és viszem előre és csak viszem de a megakad pedig full nem ér hozzá semmihez :( -
m18m #2246 Tudom, hogy hülye kérdés de mi a minimuma a PoP T2T-nek? Elfut vajon geforce 4 mx440-en? Légyszi írjatok, mert sehol nem találom meg a választ a kérdésemre!!! -
#2245 lol megvan eddig kicsit ugrottam a falra ezért nem kapaszkodott fel a kurva teraszra. -
Rolcsa0203 #2244 Grabber rá kell ugrani a teraszokra és azokon tudsz tovább menni asszem -
Newfronter #2243 Na hát igen, amikor dark prince vagy akkor ideges is, mert kell a homok vagy meghalsz és rohannod kell, az ember ilyenkor már nehezen tud gondolkodni. Sokszor volt hogy meghaltam mielőtt odaértem volna egy homokot adó tárgyhoz... -
#2242 Ereszt nem látok sehol , na mindegy majd csak lesz valahogy. -
Newfronter #2241 Menj vissza és nyírd ki őket, nem szabad ellenséget hagynod magad után. Ahol az ellenség van, ott is van egy eresz, arra meg fel tudsz futni úgy hogy a falon mellette felfutsz és a falról ráugrasz az ereszre. Sajnos már elfelejtettem pontosan hogy hova kell menni, pedig ezt a részt is simán végigvittem:( -
#2240 Arról az oldalról jövök ahol van az ellen első képen melettem balra van egy lehuzó de azzal csak ez a két tersz nyilt ki és semmire nem megyek vele :( -
Newfronter #2239 Az első képen felugrasz az állványra és onnan arra a terasz szerűségre és utána falonfutással az ellenséghez! (remélem a kart lehúztad) -
#2238 Elakadtam The Promenade pályán vagyok Dark Prince-ként és itt nem tudok továbbmenni:
3 féle nézetből:
01
02
03 -
#2237 Próbálom magam rádumálni a játékra, de a WW valahogy idegesítő emlékeket cibál elő bennem...helyette a félelem nagy mestere: Dean R. Koontz "Az arc" c. könyvével barátkozok :) Sztem várok karácsonyra, mintha tavaly is akkor kezdtem el tolni. -
#2236 Hát onnan azért még van... -
#2235 hát eléggé...van még azért rendesen...
mondjuk odáig, ahol most én tartok...
én ott tartok, hogy találtam egy ilyen kardot, és most azzal kell menni a "pokolban", vagy hol a fenében, meg volt egy ilyen korom sötét labintusos rész...sztem ezek már télleg az utolsó pályák, gondolom nem sokára jön a visior, nem? :D -
#2234 3. nekifutásra jöttem rá.Innen még sok van hátra? -
#2233 Gyors vagy :D -
#2232 Már rájöttem irányitani kelett :D -
#2231 Most értem a második nagy ellenfélhez és nemtudom mit kell csinálni.
Ütöm a lábát térdreborul felmászok hátára kéken fénylik a tör nyomom a gombot beleszurja a nyakába elindul a köcsög fut leugrani nemtudok nekimegy a falnak leesek rámesik és mindeketten meghalunk.
Hogy kéne kinyirni? -
pinehead #2230 hogy tudok linkelni?
kösz. -
#2229 Na most vagyok a főmuksónál! :) NAgyon aranyos!
De lassna megyek szunyázni szal meghagyom holnapra a finom falatokat! :) -
Keca #2228 szerintetek mikor lesz olyan program amivel majd ki lehet szedni a zenéket??? -
Realtibi #2227 óó már csak 8. a topik:(
népszerűségben -
#2226 Van itt valami kar, amit ha meghúzol akkor az akadály ami a kőtömb előtt van a földön, eltűnik. Aztán húzogathatod abban a vályatban azt a kresztes kőtömböt, innen már elég világosnak kell lennie :) Már ha jól értem hol akadtál el itt ezen a részen. -
#2225 húzd az optikai meghajtó(id) IDE kábel(jeit)jét
nincs crack ! -
#2224 ismét elakadtam, help! :)
-
#2223 felfutsz a "arany színű genyóság "háta mögötti oszlopra, ott speed kill következik úgyhogy nagyon sasoljá...