13392

Ha nem indul a játék, ide katt!
Minden kérdést törlünk, amire a válasz a FAQ-ban megtalálható!
  • Doki17

Egyszerüen innen nem tudok tovább jutni akárhogy forgatom a karokat mindig alá vagy föle kerül egy olyan pallónak. Vmi megoldás?
  • Seth
    egyszerű, mint látod a 4. képen a fal meg van karcolva. Kis segítség, hogy ott kell végigfutni a falon(felmászol arra a ládaszerüségre és onnan),felugrassz az erkélyre, ott lesz a kar
  • ThugEdge
    nagyon nagy a gém
    eddig az tetszik,ami ww-ben nem tetszett,hogy nem mászkálunk jószerivel soha ua-on a helyen,tudom,hogy ott a story lényge volt pont ez,de ez zsírabb sztem
    és kérdezném,hogy final boss fight milyen lesz?kurva nehéz?
    mert ww-ben nekem kicsit aránytalnúl nehéznek tűnt
    eddig két főgenyán vok túl,a nagy dög megölése kifejezetten tetszett és ötletesnek találtam
    nekem legnagyobb szívókák mindig a homok pajzsok-vagy mik örzővel vannak,na ott képtelen vok sorozatos speed kill-t csinálni:))
  • Laky
    váááááááá könyörgöm help :D
    nem találom azt a bizonyos kart, ami lehúzná a földbe azt a csapóajtó szerűséget, mert amíg az ott van, aiddig nem tudom elhúzni a nagy valamit, amire fel tudok mászni...

szóval értitek :D
  • Rolcsa0203
    egyépként a HL2 nem csak eredetiben működik nekem ment nem eredetiben bár nekem sem tetszett
  • Stark
    haha nem csak eredtiben indul el és annak a grafikája meg a játékélménye is nagy:P
    kül a legszebb UBIsoftos game aminek élménye is jooo az a Far Cry akkoris
    a TTT élménye £megy a graf... Meg a WWhez képest nagyon rövid

a SA nekem má az elején unalmas lett, és még CJ nek is kockafeje van
  • Broafka
    hát az tényleg lol, de a te ízlésed is :-/
    Far Cry? hagyjál már, az egy fos játék, egyedül a grafikája nagyon ütős, HL2 még jó hogy pénzt költesz rá, mert csak eredetiben működik, arról inkább nem mondok véleményt mert az se tetszett, de arra legalább lehet mondani pozitívokat
    és a San Andreas megérdemli sztem, mert jó játék, csak egy baja van, ha végigviszed utána rettentő uncsivá válik
  • Broafka
    "Èn sajna ezt nem engedhetem meg magamnak!"

ezt a mondatodat valahogy úgy éreztem :-/
  • rolly2003
    nem üztem gunyt,bocs ha ugy érzed!
  • Broafka
    most árnyaltan űzöl gúnyt belőlem, de kérlek hagyjál már ezekkel a szövegekkel!
    nem veszek meg minden játékot ami tetszik
    csak ami megérdemli
    pl:
    San Andreas (mondjuk ez nincs meg eredetiben de ő is megérdemelné)
    PoP kollekciók (ez meg van :P)
    StarCraft (ez is megvan)
    Diablo2...
  • rolly2003
    Èn sajna ezt nem engedhetem meg magamnak!Ha minden játék original lenne ami tetszene........
  • rolly2003
    okok!
  • Broafka
    nem mondtam hogy azért akarom megvenni, mert nem tudom szétszedni a gépet, vagy hogy nem akarom, csak szimplán adjunk már annak a szerencsétlen ubisoftnak egy kis pénzt, megérdemli!
  • rolly2003
    aha,értem!elinditani sz-tem csak az nem tudja aki béna,vagy nem akarja szétszedni a gépet!dehát akkor önekik eredetit kell mindig megvenni,mert az exe csere kora lejárt....
  • Broafka
    ez nem mártírkodás...
    Sands of Time in original
    WW is eredeti, és most ez is megérdemli a tiszteletet!
    én azért is megvárom!
  • standal
    Ez jó kérdés?
    Nem kell a mártirt játszani
  • Broafka
    semmi, csak mivel ez egy nagyszerű játék, még ha mások szerint nem is az, de sztem az egész PoP sorozat nagyszerű, így megérdemli a ubisoft, meg a játék a pénzét!
    és nem kell szarakodni vele hogy orsszul töltötted le, vagy hogy kell elindítani, stb
  • rolly2003
    Ès mi a különbség az eredeti és ez között?Àruld már el!
  • rolly2003
    nincs enter!és scak akkor látod,ha a játékot folytatod
  • Broafka
    nem akarom csodálkozás hadait látni arcotokon, de én még nem játszok a játékkal, mert én megtisztelem ezt a játékot, és megfogom venni eredetiben... hogy úgy élvezhessem :)
  • standal
    Nem müködik a kód nekem ezt irta ki: balra,balra,jobra,jobra,fel,le,le,fel,fel,le+enter. Lehet hogy nem jól irtam le valamit PLEASE!
  • rolly2003
    elinditod a gamet,valameik mentésedtöl,vagy ujra kezded!nyomsz 1 escapet-pause menü és ott egyszerüen beirod!mikor folytatod már nálad lessz az a baszott ronda kalapács
  • standal
    THX
  • standal
    Ugy kell a fejszést hogy akinél a krad van azt ütöd vágod és utána félreugrasz a fejszés elöl annak a baltája beragad és elkezded csépelni! aztán majd a töbire rájösz anyit segitek hogy SPEED KILL !
  • rolly2003
    Èn 1024x768 on minden high-on 128 ati radeon9600 al nyomtam
  • Magic Boy
    Most milyen verzióval játszotok,ha nem az eredetivel?
    Vagy aneten már az eredeti van fönn?
  • tigeroo
    simán a főmenübe...
  • tigeroo
    sorozd meg a kardost, erre a baltás nekedugrik, te akkor gurulj félre, és belecsapja a bárdját a földbe. lassítsd le az időt és sorozd meg hátulról.. utána speedkill
  • standal
    A végén kiirta a bonus fegyver kodját azt hova kell beirni mert nem jövök rá? Please valaki segitsen aki végignyomta!
  • Realtibi
    aszem ki kell kénbyszeriteni hogy belecsapjon valami puhába és beleragad a fejszéje
    többre nem jöttem rá
  • tigeroo
    :l

nemmegy >.<

mindegy alszok rá elegem van
  • Realtibi
    na lene egy jó kis kérdésem
    a két csodabogarat a tűzkörben hogy kell legyőzni???
  • mucsácsó
    sztem futna...800x600-ban biztos
  • mucsácsó
    nem oda kell futni!!!!!!!!
    fel kell futni ott ahol forog a csapda, ott fel kell futni, mert ott egy kapaszkodó, szal ilyen mélyedés a falban!!!
  • Curesz
    Egy kérdés:
    P4 2,2 GHZ 1GB RAM, ATI RAdeon 9600XT 256MB
    Ezen jól futna a game?A Warrior Within Highon tökéletesen futott
  • rolly2003
    miért?ugy kell,és a jo pillanatban elindulni!
  • Broafka
    lehetséges :)
    mondjuk csak segíteni akart!
  • Csuhai G
    50 %
  • tigeroo
    te most hülyének nézel?
  • rolly2003
    lassitsd az idöt!