13392
-
Egyszerüen innen nem tudok tovább jutni akárhogy forgatom a karokat mindig alá vagy föle kerül egy olyan pallónak. Vmi megoldás? -
#2341 egyszerű, mint látod a 4. képen a fal meg van karcolva. Kis segítség, hogy ott kell végigfutni a falon(felmászol arra a ládaszerüségre és onnan),felugrassz az erkélyre, ott lesz a kar -
#2340 nagyon nagy a gém
eddig az tetszik,ami ww-ben nem tetszett,hogy nem mászkálunk jószerivel soha ua-on a helyen,tudom,hogy ott a story lényge volt pont ez,de ez zsírabb sztem
és kérdezném,hogy final boss fight milyen lesz?kurva nehéz?
mert ww-ben nekem kicsit aránytalnúl nehéznek tűnt
eddig két főgenyán vok túl,a nagy dög megölése kifejezetten tetszett és ötletesnek találtam
nekem legnagyobb szívókák mindig a homok pajzsok-vagy mik örzővel vannak,na ott képtelen vok sorozatos speed kill-t csinálni:))
-
#2339 váááááááá könyörgöm help :D
nem találom azt a bizonyos kart, ami lehúzná a földbe azt a csapóajtó szerűséget, mert amíg az ott van, aiddig nem tudom elhúzni a nagy valamit, amire fel tudok mászni...
szóval értitek :D -
Rolcsa0203 #2338 egyépként a HL2 nem csak eredetiben működik nekem ment nem eredetiben bár nekem sem tetszett -
#2337 haha nem csak eredtiben indul el és annak a grafikája meg a játékélménye is nagy:P
kül a legszebb UBIsoftos game aminek élménye is jooo az a Far Cry akkoris
a TTT élménye £megy a graf... Meg a WWhez képest nagyon rövid
a SA nekem má az elején unalmas lett, és még CJ nek is kockafeje van -
#2336 hát az tényleg lol, de a te ízlésed is :-/
Far Cry? hagyjál már, az egy fos játék, egyedül a grafikája nagyon ütős, HL2 még jó hogy pénzt költesz rá, mert csak eredetiben működik, arról inkább nem mondok véleményt mert az se tetszett, de arra legalább lehet mondani pozitívokat
és a San Andreas megérdemli sztem, mert jó játék, csak egy baja van, ha végigviszed utána rettentő uncsivá válik -
#2335 "Èn sajna ezt nem engedhetem meg magamnak!"
ezt a mondatodat valahogy úgy éreztem :-/ -
rolly2003 #2334 nem üztem gunyt,bocs ha ugy érzed! -
#2333 most árnyaltan űzöl gúnyt belőlem, de kérlek hagyjál már ezekkel a szövegekkel!
nem veszek meg minden játékot ami tetszik
csak ami megérdemli
pl:
San Andreas (mondjuk ez nincs meg eredetiben de ő is megérdemelné)
PoP kollekciók (ez meg van :P)
StarCraft (ez is megvan)
Diablo2... -
rolly2003 #2332 Èn sajna ezt nem engedhetem meg magamnak!Ha minden játék original lenne ami tetszene........ -
rolly2003 #2331 okok! -
#2330 nem mondtam hogy azért akarom megvenni, mert nem tudom szétszedni a gépet, vagy hogy nem akarom, csak szimplán adjunk már annak a szerencsétlen ubisoftnak egy kis pénzt, megérdemli! -
rolly2003 #2329 aha,értem!elinditani sz-tem csak az nem tudja aki béna,vagy nem akarja szétszedni a gépet!dehát akkor önekik eredetit kell mindig megvenni,mert az exe csere kora lejárt.... -
#2328 ez nem mártírkodás...
Sands of Time in original
WW is eredeti, és most ez is megérdemli a tiszteletet!
én azért is megvárom! -
standal #2327 Ez jó kérdés?
Nem kell a mártirt játszani -
#2326 semmi, csak mivel ez egy nagyszerű játék, még ha mások szerint nem is az, de sztem az egész PoP sorozat nagyszerű, így megérdemli a ubisoft, meg a játék a pénzét!
és nem kell szarakodni vele hogy orsszul töltötted le, vagy hogy kell elindítani, stb -
rolly2003 #2325 Ès mi a különbség az eredeti és ez között?Àruld már el! -
rolly2003 #2324 nincs enter!és scak akkor látod,ha a játékot folytatod -
#2323 nem akarom csodálkozás hadait látni arcotokon, de én még nem játszok a játékkal, mert én megtisztelem ezt a játékot, és megfogom venni eredetiben... hogy úgy élvezhessem :) -
standal #2322 Nem müködik a kód nekem ezt irta ki: balra,balra,jobra,jobra,fel,le,le,fel,fel,le+enter. Lehet hogy nem jól irtam le valamit PLEASE! -
rolly2003 #2321 elinditod a gamet,valameik mentésedtöl,vagy ujra kezded!nyomsz 1 escapet-pause menü és ott egyszerüen beirod!mikor folytatod már nálad lessz az a baszott ronda kalapács -
standal #2320 THX
-
standal #2319 Ugy kell a fejszést hogy akinél a krad van azt ütöd vágod és utána félreugrasz a fejszés elöl annak a baltája beragad és elkezded csépelni! aztán majd a töbire rájösz anyit segitek hogy SPEED KILL ! -
rolly2003 #2318 Èn 1024x768 on minden high-on 128 ati radeon9600 al nyomtam -
#2317 Most milyen verzióval játszotok,ha nem az eredetivel?
Vagy aneten már az eredeti van fönn? -
#2316 simán a főmenübe...
-
#2315 sorozd meg a kardost, erre a baltás nekedugrik, te akkor gurulj félre, és belecsapja a bárdját a földbe. lassítsd le az időt és sorozd meg hátulról.. utána speedkill -
standal #2314 A végén kiirta a bonus fegyver kodját azt hova kell beirni mert nem jövök rá? Please valaki segitsen aki végignyomta! -
Realtibi #2313 aszem ki kell kénbyszeriteni hogy belecsapjon valami puhába és beleragad a fejszéje
többre nem jöttem rá -
#2312 :l
nemmegy >.<
mindegy alszok rá elegem van -
Realtibi #2311 na lene egy jó kis kérdésem
a két csodabogarat a tűzkörben hogy kell legyőzni??? -
#2310 sztem futna...800x600-ban biztos -
#2309 nem oda kell futni!!!!!!!!
fel kell futni ott ahol forog a csapda, ott fel kell futni, mert ott egy kapaszkodó, szal ilyen mélyedés a falban!!! -
Curesz #2308 Egy kérdés:
P4 2,2 GHZ 1GB RAM, ATI RAdeon 9600XT 256MB
Ezen jól futna a game?A Warrior Within Highon tökéletesen futott -
rolly2003 #2307 miért?ugy kell,és a jo pillanatban elindulni! -
#2306 lehetséges :)
mondjuk csak segíteni akart! -
#2305 50 % -
#2304 te most hülyének nézel? -
rolly2003 #2303 lassitsd az idöt!