13392
-
Prof William #2582 ÉRVÉNYTELEN KÉPFILE.... Mi a f*** jelent ez? Pedig lehúztam minden . CD DVD-író...
Mindt alcoholla mint daemonnalk ezt írja ki...
A feltüntetett verziójúkat szedtem le... -
IceTom #2581 azt nemtudom..de ha a vezír legyőzítek.utána még kell menni..de egy kcsit másképp..és ott nem lehet meghalni.se leseni..ez ilyen bonus féleség.végig megy a SOT-tól a TTT-ig..nagyon jó..és furcsa.szóval tisztességesen vigyétek végig -
THE DAHAKA3 #2580 és nem tudod melyik pályákon volt az az 5 ? (köszi)
-
#2579 nemtom nekem 5 van, sé a toronyban 1et se találtam!!!!!!!!!!! -
THE DAHAKA3 #2578 hello! hol vannak a 6 élethosszabbítók ? én csak 5-öt találtam, az utolsót a toronyvan. a torony után van még, vagy ez volt az utolsó ? -
Zip #2577 Valaki nem tudná nekem elküldeni emilben az .mds filet? Én csak az mdf-et csomagoltam ki aztán töröltem. nem találom a neten sehol. hálás lennék érte.
(a címem: [email protected])[#falbav -
chriss01 #2576 Hát végigvittem sajnos ... Baromi jó játék várom h legyen még vmi folytatás :) -
#2575 Jól gondolod rá kell ugrani a vállára és várni a megfeleő pillanatra amikor a kardod kék lesz ekkor lecsapni és amikor nyúl feéld hogy leverjen a válláról akkor is időben megnyomni az ütés gombot.
Egyszerű ez is csak oda kell figyelni. -
#2574 LOL de nem legyőzhetelenek.
A kardosat ütögeted 3x-4x megütöd (igaz nem sebzödik) ekkor a bárdos beléd akarja vágni a szerszámát :D te gyorsan elgurulsz elöle beragad a földbe és neked hátba kell támadnod.Ezt csinálod azt jön a Speed kill.Egyszerű csak elsőre tünik nehéznek. -
laco1221 #2573 Helló!!
Én a PC-s verzióval játszok, és már az első főellenségnél megakadtam!!!!
(Egy nagy darab ronda szörny egy nagy szabjával)
Nem tudom h. kell kinyírni!! Arra már rájöttem h. nem verni kell mint a b@rom, hanem felmenni arra a mgaslatra és utána v. ráugrik v. se!!
Na hát má egy jópárszor sikerült ráugranom de nem tudok mit csinálni mert egyből odanyúl és leb@sz a földre!!! Valaki segítsen PLEASE!!! (nincs kedvem 2500 hsz-t végigolvasni) -
sagjoz #2572 A nagy szobros résznél mit kell csinálni a szoboral??? Mert én arra gondoltam hogy emg kell fordítani háttal neki a nagy ajtónak? Vagy mást kell csinálni? ÉS azt hogyan......?????? -
THE DAHAKA3 #2571 hol van a 6. élethosszabbító ?
-
#2570 Ott járok hogy átalakultam dark princé :D(már a vége fele)
Ja ott ahol a vizier elviszi fárát és én meg zuhanok.
Ez után átkéne futni a falon egy peremhez de nem tudok mert ott van egy feles penge .
Remélem megvan hogy hol akadtam el. -
sagjoz #2569 köszi már megoldottam! -
sagjoz #2568 promade mentés után vagyok közvetlen és nem tom hogyan tovább! -
sagjoz #2567 vársz amíg a spill skill ... azt tűz vársz .... nyom -
#2566 megmondaná vki hogy ogy kell a boss-ot legyőzni az elején???
kössz -
Prof William #2565 Thx.... -
THE DAHAKA3 #2564 ki az 5 főellenség ?
-
sagjoz #2563 3. szörny után vagyok és nem tok tovább jutni mert nem tom hova kell ugrani!
Ugy van hogy a mozgatható kockát toltam a vizhez és átfutottam azt felugráltam egy embert megöltem azt vissza a falon ugrás és a sarokban kötöttem ki!
A pálya neve promenade! help please! -
sagjoz #2562 minden képpen lehúzni és nem kell semmi progi! -
Prof William #2561 Valaki tudja az én kérdésemre a választ? Pls help... -
sagjoz #2560 3. szörny után vagyok és nem tok tovább jutni mert nem tom hova kell ugrani!
Ugy van hogy a mozgatható kockát toltam a vizhez és átfutottam azt felugráltam egy embert megöltem azt vissza a falon ugrás és a sarokban kötöttem ki!
THE DAHAKA3 #2559 ki az 5 főellenség ? -
THE DAHAKA3 #2558 a toronynál van az utolsó élethosszabbító ,a vezír előtt ? -
Prof William #2557 Pls válaszoljon valaki... -
THE DAHAKA3 #2556 hello ! az utolsó élethosszabbító a vezír után van ? -
Realtibi #2555 na a végén a vezérnél a harc elején gurul megcsapot kell jáccani
aztán miután köveket dobál akkor spid kill??? -
Prof William #2554 Érvénytelen képfile... Vagy előbb le kel tiltani a CD-DVD-t, és aztán bemountolni?
Az Sf nightmare-ben van Disable cd...
A DVD-írót mivel kapcsolja le? (Nem a lehúzásra gondolok.)Vagy azt minenképpen lehúzni kell? -
THE DAHAKA3 #2553 a vezír után van még pálya, amikor legyőztük őt ? -
sagjoz #2552 3. szörny után vagyok és nem tok tovább jutni mert nem tom hova kell ugrani!
THE DAHAKA3 #2551 a vezír után van még élethosszabbító ? vagyis a 6. -
IceTom #2550 nem érdemes a vezír utáni mentés..mert utánna is kell még menni..és az tök jó:D -
Prof William #2549 Érvénytelen képfile... Vagy előbb le kel tiltani meinent, és aztán bemountolni? -
darkphoenix #2548 nah sikerült megszereznem ami a toronyban van..de még kell 1, pedig én azt hittem h már csak ez hiányzik nekem -
baloghs91 #2547 hy all
az állkapocs nélküli csávót hogy kell legyőzni???
segítsetek pls -
THE DAHAKA3 #2546 a vezír körüli pályán lehet találni élethosszabbítót, vagy az utolsó a toronynál van ? eddig 5-öt találtam. (köszi) -
darkphoenix #2545 úgy is próbáltam de úgyse jött össze...de akkor megpróbálom még1x -
Prof William #2544 Az Sf nightmare-ben van Disable cd...
A DVD-írót mivel kapcsolja le? (Nem a lehúzásra gondolok.) -
THE DAHAKA3 #2543 de nem elérni kell, hanem amikor futsz a falon, már majdnem eléred a fát, akkor ugrani kell, és elkapod