13392
-
#2665 Ugy forgasd a szobrot hogy ki tudja törni a szemközti nagy ajtót. -
#2664 01
02 -
#2663 elakadtam! help plz!
-
THE DAHAKA3 #2662 a lánccal átmész, és jobbra a peremre, de a képen is látni a peremet, amit küldtél -
#2661 Nagyon jó rész hogy rohadna meg ez a kiszáradt geci :( -
kvanta #2660 Köszönöm szépen a választ idő közben rájöttem :D Vagyis beugrott hogy az edényekben is van homok de azokat nem vertem szét. szóval ez volt a gond. Egyébként kivittem minden előző részt csak régen volt már az és elfeljettem a trükköket :D -
#2659 na azt kb 10 x hallottam :D tik-tok ^^ -
#2658 a fogathajtás a gáma legjobb része:)
a második amikor a dark princével a kiszáradt kutban kell kommandózni (tik-tak prince, tik..tak..) -
sagjoz #2657 azt tom de átugrom és leszakad alattam a föld?? és onnan merre tovább? -
THE DAHAKA3 #2656 ugorj át, és jobbra van perem, csak ugorj rá -
#2655 ugorj a rúd fele és nyomd meg az alapból E betűt vagy a középső(görgős) egérgombot -
sagjoz #2654 ismét elakadtam:-( nem tom hova kell ugorni mert ha át ugrok leaszakad a föld alattam de se jobbra se balra se fel le pedig nagyon nagyot esem:-(kép -
#2653 Na most baszta fel legelősször az agyam a Dark Prince :(
Miután a köcsög elvitte a csajt és csapdák tömkelegén kéne átugrálnom 4-edszerre eddig sikertelenül :( -
Louis Cyphre #2652 Semmi gond,csak le volt tiltva a cd-dvd meghajtó. Annyi volt a tennivaló, hogy engedélyezni kellett. -
#2651 NEKEM a Véleményem a gameről!
1.A történet.Engem annyira nem izgatott fel mert nem volt benne olyan fordulat mint a WW-ben.
2.A harc.Nos ha itt egy "csávóka kettévágós vagy fejlenyisszantós" figurát nyomok a katona nem esik ketté vagy nem esik le a feje csak összeesik oszt jóvan.
3.A főellenségek (álkapocsnélküli óriás, gladiátorok....)túl nehézre sikeredtek.
4.A fogathajtás(a második szar volt)
5.Vége a Sorozatnak(egyenlőre;D)
Na ezek voltak amik nem teccettek nekem.
És ami teccet.
1.A fogathajtás(az első :D)
2.Dark Prince
3.És az ehez tartozó Daggertail és figurák.
4.Jóval nehezebb mint a WW
5.SPEEDKILL(Hát ez hatalmas!!!Végig ezt használtam tök olyan volt mint a splinter cell)
6.Egy két főellenség(mondjuk az az óriás amit irányítani lehetett a kertben)
3.
-
#2650 majd meglátod nem lövöm le a pojént;D -
sagjoz #2649 most így igen köszi! és ha egy síkban lesznek akkor mi fog történni? -
#2648 Kezd a legalacsonyabbal tekerd el majd meny a középsőre majd tekerj majd megint tovább a felsőre megint tekerj és ezután kezd megint előlröl és ez megy addig amíg egy síkba nem hozod őket!
érted??
-
sagjoz #2647 telepített mappa POP3profil-ban -
sagjoz #2646 kép -
#2644 CSAk azt mondjátok meg hol vannak a savek??? -
sagjoz #2643 itt akadtam meg nem tom hogy mi a helyes kapcsolói sorrend! -
#2642 Majd holnap felrakom az enyémet!!!
OKS??? -
sagjoz #2641 gamecopyworld.com -
SomLevi #2640 VALAKI küldene nekem egy save gamet,aki már túljutott az ikreken....nagggggggggyon fontos lenne....lééééccciii..
Előre is köszönöm....
Meg valaki elmesélné nekem a történetet (a TtT-ét) hogy valójában miről is szól a 3.rész...
Márcsak egy fasza filmet kellene csinálni a gaméből....:) -
#2639 print screen és a játék gyökérkönyvtárába menti el a képet (bmp, amit át kell nevezni .jpg-re hogy fel tudd tölteni)
-
kurek #2638 Ma du. újra kezdtem az egész játékot, mert az 1. főellenig elhagytam a titkos helyeket. Eddig egyet találtam. Az 1. titkos hely: The Sewers pályán van.
folyt. köv. -
sagjoz #2637 melyik progival lehet egyszerűbben képet csinálni? -
sagjoz #2636 se progim hozzá se semmi:-( -
#2635 srceenshoto plz! -
sagjoz #2634 de? -
csupi001 #2633 Hello
Valaki megtudná mondani mit kell csinálni a nagydagi utáni pályán,amikor is dark prince vagyok.Átjutok a csabdákon de .........?????
-
sagjoz #2632 Ott tartok hogy van egy nagy kert és ott három kapcsoló ami felfele tudok kapcsolni közben két lap a másik két oldalon mozog, de nem tudo hogy mi a helyes beállítás! Segít vki? -
baloghs91 #2631 hy all
a dreamweaver 8 hoz valakinek nincs magyar leírása???
kérem akinek van az adjon már egy linket pls...!!!
előre is köszi
-
#2630 Úgy növeled az életed hogy a megölt ellenségekből vagy ládában lévő homokgömbökket felveszed.
(AZ A SZAR HOGY A LEGTÖBB EMBER NEM JÁCCOT AZ ELSŐ KÉT RÉSSZEL ÉS NEM TUDJÁK MIT KELL CSINÁLNI MÁR AZ ELSŐ 10 PERCBEN)(EMBEREK ELŐSZŐR KEZDJÉTEK EL MINIMUM A 2-VEL JÁCCANI ÉS HA AZ MEGVAN AKKOR NYOMJÁTOK EZT A RÉSZT!!!!szerintem) -
#2628 Ilynekor SZOPÁS!!!!
Bocsi. -
Louis Cyphre #2627 Visszadugtam az IDE kábeleket, azonban a gép nem látja a CD-DVD meghajtókat. Ilyenkor mi a teendő? -
kvanta #2626 Nos nekem lenne egy olyan kérdésem hoyg amikor a herceg Darkprince lesz akkor hogy lehet az életét növelni?
MOst azon a részen vagyok hogy elhagytam az első főellent és átváltozott a herceg de mindig meghalok bármennyire gyors vagyok. Valaki segítsen mert kezdek megbolondúlni :D -
#2625 király akkor ezt leszedem...vis na :) köszi kül a kng kong volt még ilyen! ;)
csáó! -
#2624 #2609 pls