3942
-
#403 vkinek megy nod32 mellett?mert olvastam nforce-on vmi szarakodást ezzel kapcsolatban,bár én még nem tudom próbálni -
#402 épp ez az nekem az ilyenek nem mennek :( és nekem az a most gáz hogy ha kihúzom a 2 meghajtót akkor nem jön be a Windows. ( a Rack bezavar) ha kihúzom a Racket akkor jó de a C meghajtómon nincs hely : össz 5 Gb !!! nem baj , átrakom az 5 gb-osat a Rackbe és akkor nem lesz gáz!! DE LUSTA VOK :D -
#401 infóban:
You could be forced to disable your ide optical cd/dvd devices in order to fix blacklisting issues due to securom protection.
Try all your antisecurom tools, as each computer has different hardware.
Szóval lehet, hogy le kell húzgálni az ide egységeket, és több féle antisecurom progit is ki kell próbálni, minden gép különböző felépítésű.
Biztos lesz, akinek menni fog egyből, és lesz olyan, akinek szarakodnia kell ezzel-azzal. Azért egy Reloaded verzió jól esne, felülírni az indítófájlt, és mehet a móka. -
Gabe18 #400 Egyenlőre nem tudok jobbat... -
Andus24 #399 hát én meg csináltama hogy leirtad
de nem müxik vele a játék
-
Gabe18 #398 A Commandos Strike Force-hoz volt Curerom beállitás segitség leirva:
"1: application:(ide kitallozod a feltelepitett játék exe-t)
application arguments:(ide nem kell semmi)
additional opnál nincs pipa
alul a curerom anti blaklistbe pipa
2:image mounting s(ezt ugye kiválasztod hogy daemoont használsz)
alatta backup image(ide kitallozod az mds.t)
use virtual drive 1
wait 7sec
többit hagyd ugy ahogy van csak lépj végig,save aztán mehet is
"
Ezt esetleg lehet próbálni hozzáigazitani ehhez. -
#397 Valaki tegyen fel egy árva képet. -
Andus24 #396 letöltöttem curerom 1.3.1 a amit irtak
feltelepitettem létszi elmondanátok curerom használati leirást
és még egy kérdés instalálás után kell használni? -
gesa #395 7 GB kell neki a telepítéshez.
CureRom-mal, SecuRom loaderrel én nem tudtam elindítani. -
#394 CUREROM ennél egyszerűbben már nem is lehetne! -
#393 őőő lenne 1 kérdésem ( ha máá elhangzott volna akkor bocsi) . A játékot hogy lehet elindítani?? még nem töltöttem le a gamet de érdekelne meee nem nagyon bírom a CureRom-os izéket !!! ha valaki letöltötte már akkor please mondja + hogy indult el?? Egyszerű? -
#392 #365 -
DaEMoN007 #391 valaki akinek már megvan a game irja le please , hogy milyen gép kell neki hogy elmenjen -
Gabe18 #390 Hát Deathtrap valóban hasonló volt,de azért az jóval harciasabb játék volt.Szóval ott nagyon a harcon volt a hangsúly. -
#389 Hú de rosszul gépeltem, bocsi. -
#388 Ha már felvetpdött ez a téma azt gondolom nem sokan tudjátok, hogy majndem nem TR kólokról beszélünk, hanem Deathtrap Dungeon klónokról, ugyanis annak idején a TR úgy indult, hogy olyan hátulról látós akciós játék lesz mint a DTR, csak hát a sors fintora, hogy a TR hamarabb jött ki. -
Gabe18 #387 Jó hát a PoP nagyon jó irányba vitte el a TR stilusát,nem hiába lett sikerjáték.Ügyes újitásokat tettek bele,mig a TR a 4 rész óta halódik.
Na de majd most! -
#386 Kb én is erről beszéltem... : / Amúgy ha előbb csinálnak új TR részt akkor most a POPot lehetne fikázni hogy TR klón.(kivéve falon szaladás) -
Gabe18 #385 Ebben az esetben talán tudhatnád hogy ez az egész játékstilus,a Tomb Raider első részéből kezdődött.Utánna ugyan csinátak egy Prince of Persia-t 3D-ben (nem a mostani 3 részre gondolok),de már az is csak egy TR klón volt mérsékelt sikerel.A régi 2D-s Prince-nek meg ehhez már semmi köze nincsen... -
#384 Az nem túl jó hír számomra nekem a 3 tetszett a leginkább. -
Schecsa #383 Az lehet "öcsém", hogy előbb volt, de ezek a mozdulatok, a rúdon pörgés, a láncon felmászás, mind a POP. Nekem ne ugass itt, én már akkor PC-n nyomtam, amikor te még a homokozóban húztad a dömpert. -
#382 Newtorrents
-
#381 Azért mert nem akarok feleslegesen leszedni 4.5Gb-ot. Nincs túl gyors internetem, és így majdnem egy napig tart mire letölti. -
#380 Ja ezen filózom én is :D -
#379 hát jah... -
#378 miért a Demóra vártok hja már majdnem az összes warezen torrenten fenn van a Full game!?!?!?!? -
#377 én addig már majdnem kijátszottam :D -
#376 Na mentem a csajomhoz majd holnap jövök! Addig remélem lesz demó! -
#375 Ja ezen már én is gondolkoztam! Még nem ébredtek fel! :) -
#374 Eszembe jutott valami, azért nem jelent még meg a demo, mert más időzónában vagyunk , ezért amerikában még reggel van -
#373 Szerintem a Tomb Raider 2-höz fog hasonlítani! -
#372 Mert azon StarForce 3-as védelem van ezen meg csak csicska Securom7-es. -
Andus24 #371 honnan tudod hogy lesz reload verzió?
mert pop3 bol sem lett reload verzió.... -
#370 Melyik részhez hasonlítható leginkább? Akció mennyi van benne? -
#369 Mindenhol azt írják hogy ma jeleneik meg a demo.NYUGI :D -
#368 Lécci valaki Pc-s demót szerezzen nekem, mert megőrülök!!! -
Newfronter #367 Jaja, úgy hívják NetPostás és ingyen ideadja... :D -
#366 nézd majd meg a demót most nin időm mennem kel.... -
#365 Minimum system requirements are: Microsoft Windows 2000, XP, Pentium 3 1.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 256MB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible 64MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series).
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Quad-speed (4x) DVD-ROM drive, 9.9GB free disk space, 100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard.
Recommended system requirements are: Pentium 4 2.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 512MB RAM, 100% DirectX 9.0c-compatible 256MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 5900 / Ati 9800XT), Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster, 9.9GB free disk space.
Optimal system requirements are: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP/64bit Equivalent, 1GB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible 512MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800). -
#364 milyen vga kell hozzá?