3942
-
alakulat #443 A torrentleech -en fent van a realoded verzió!!! -
#442 Igen igy jó. -
Newfronter #441 Én sem találom a játék exe-jét. :O
De most úgy csinálom, ahogy MerlinW mondja.... -
csgj #440 már létezik realoded verzió, csak oldalon nem találom.. -
#439 kapcsold ki az AMON-t nekem ugy felment. -
#438 NOD-m van megcsináltam és ugy sem jó. -
#437 Ha NOD-od van, megoldás lejjebb -
Gabe18 #436 Ez mi?
Lara leesett a hegytetőröl,a fák leszaggatták a ruháját,és beleesett egy vizmosásba? -
#435 NAhh én feltelepítettem de nem rakott fel csak egy uninstall exe-t trl.exe sehol.
Valakinek ötlet?? -
#434 nem ilyenre gondolt szvsz :D -
#433 -
#432 Feldobná valaki nekem a itw-trl.mds fált valahova ?
Előre is köszi !
Tomb.Raider.Legend.CloneDVD-iTWINS -
#431 Ok, köszi! Magát a játékot sikerült elindítanod a telepítés után?
-
#430 ha warezon fönn lesz a Reloaded-es cucc akkor írjatok !! -
Newfronter #429 Akinek a nod32 bejelez és hibát ír kia telepítő, van rá megoldás:
A NOD32 control centerben, az AMON-nál a setupban, megkeresed azt a beállítást, hogy Exclusions, és ott felveszed listára trl.dat-ot, ami a DVD-n van, tehát azt megadod neki, és ezután nem fogja leblokkolni! Bejelezni be fog, de nem csinál semmit és továbbmegy a telepítő!
Ez minden NOD32 tulajnak ajánlott! -
#428 20 perce került ki nforce-ra, várj pár órát... -
#427 Aki letöltötte, s feltette az előző verziót, nehogy nekiálljon leszedni a Reloaded félét is ... bőven elég lesz a crack. -
#426 Ha valaki tud valamit a RELOADED-s crakről,pls ossza meg merre találta:) -
#425 Szvsz a TR fanok megveszik boltban ugyis. Én is warezolok orbaszájba, de mind a 6 TR-t megvettem, mint ahogy pl. az Obliviont is. Akinek nincs pénze, az meg amugy sem venné meg, szal tökmindegy:) -
Marcus_ #424 Hali!Tudnátok adni Reloados torrentet?Kösz. -
#423 van fixed maxi image is gcw-n -
#422 Na, akkor aki letöltötte már, s feltelepítette, csak szerezze be a reloaded-es cracket, aztán már megy is. -
#421 na ebből megint botrány lesz(nem nálunk,csak a crystal dinamicsnál, na meg az eidos-nál,amúgy is nagy szarban vannak pénzügyileg:D), 1 héttel a hivtalos megjelenés előtt kint a warez -
#420 Tomb Raider Legend (c) Eidos - RELOADED
Már van tört verzió is :) -
#419 már van -
zsotee #418 Tomb Raider Legend (c) Eidos - Reloaded :) -
#417 Hát-e ennek télleg kell 9 giga, hogy eszem a szivét:) Soron kívüli nagytakaritás powa..:) -
#416 Nekem is baxik feltelepíteni, a nod is vinnyogott valami vírusra. Rühellem ezeket a nuke-os szarokat! -
Andus24 #415 olvass vissza nem csak neked nem megy -
#414 Valaki Help Hogy kell elindítani????
MErt nem megy nekem curerommal! -
Andus24 #413 tudom hogy a Satrforce...
de sajnos ezek se mentek nálam -
Gabe18 #412 Az a Satrforce... -
Newfronter #411 LOL nálam elszáll a telepítés a trl.dat-al, mi lehet a gond? Azt mondja nem találja... -
#410 Vagy megvárom a cracket, vagy a Cureromot használom. -
#409 Hát én nem fogok kihúzni egy meghajtót se a játék kedvéért. Inkább kihagyom. -
#408 az a tuti ha kihúzod a meghajtókat akkor elindul mindenféle progi nélkül MAJD én is ezt fogom tenni -
Newfronter #407 Ja vírust jelzett telepítésnél nekem. Kilőttem és úgy rakom fel... -
#406 Ki kell írni a DVD-t Alcohollal, és állítólag úgy jó (csak el kell rejteni a virtuális driveokat) -
Andus24 #405 hát remélem lesz reload verzió
mert é se toca driver 3 se a pop3 nem tudtam igy használni
én meg nem huzogathatom a dolgokat mert garis a gép
-
Gabe18 #404 Ahogy nézem még senkinek se megy sehogy...