3942
-
#603 Meghát abba gondolj bele hogy ezeket az effekteket Xdoboz háromszáz hatvanra írták a programozók. Namost ugyebár annak tisztába vagyunk a HW kiépítésével.
Pc-re meg 1 az 1be csak átforgatták a játékot, nem optimalizáltak túrót sem rajt. Itt az eredmény :) -
#602 Szerintetek majd adnak majd ki a játékhoz patchet? -
#601 nem esküdnék meg rá... :) -
#600 Attól függ :)
Programozóktól. :)
1ébkét nézzetek bele a game könyvtárába.. Nem is ordít róla a konzol portolás.. ááááááááá :D -
#599 állítólag... akkor menne dx9 modba simán ha nem lenne agyonhúzott foltozott motor... szerintem -
#598 Mondom, szerintem ez a Legend jól futna egy 7800 GTX -en DDR3-as rammal! :)) -
#597 Azé nem.. Ez állítólag(!!) teljesen új motor.
A Cod2 meg szarráterhelt fucking q3 engine (modosított) :) -
Dosia #596 nekem vissz -
#595 Tipikus COD2 szindróma... Régi bevált engine ( ps2 átirat gondolom ) rápakolva a dx9et kipurcan... -
#594 1 szó mint 100, sokkal jobb mint a traod.. Mindnen téren. :)
A nextgen modot meg kipróbálom majd 70 éves koromban.. talán arra lesz olyan gépem ami képes vinni 40-50 fps-el 1024-be -
#593 Mondom olvass vissza ;) -
krisz21td #592 és vhol fennt van?
-
#591 Olvass vissza. -
#590 Meg a sebesség is :D
Persze hogy más, de ekkora FPS esést nem ér meg szvsz. Persze aki 1 SLI-be kötött mini paksal rendelkezik, annak let's go :D
1ébként legszembetűnőbb az ágyak közötti difi :)
Azért kicsit ezt a nextgen modot boncolhatták volna tovább.. beállítások szempontjából. Mittudomain kikapcsolható soft shadows, HDR, stb.. Mert a képen is látszik hogy teljesen másak a textúrák is. Az meg ugyebár nem fogná le annyira.. -
#589 reloaded crackel... :D -
krisz21td #588 Itwins-es verzsön hogy indul nektek? -
#587 Az igen!
Van azért különbség, ha pl megnézed Lara haját... kicsit más nextgen-en! :) -
#586 Mondja el valaki, hogy amikor rosszul ugrok és egy kézzel kapja el a szikla peremét Lara, akkor mit kell nyomni, hogy mégse essen le? :D kösz! -
#585 ráadásul mind2 AA-val és AF-el értendő, maxon :)
1edül a nextgen mod a difi.. Backuphassák :) -
#584 hát fáj a szívem, de húzzanak a sunyiba, ha ilyen gép nem elég hozzá, hogy normálisan fusson (azért az a 152 fps normál módban vs 13 fps nextgen módban elég durva különbség) -
#583 Nem is támogatja. -
#582 Így van..
Csináltam is 1kis összehasonlítsát.
Mextgen vs non nextgen
Az addig rendben hogy ég és föld a látványbeli difi, de a 2 mod sebessége közt is :D
Nekem ennyit nem ér a csilivili :)
idézet az nf*rce forumrol:
sempron 3100+ 64BIT
1gb OCZ performance DDR
WD RAID (160gb 2x 80) for gaming
20gb maxtor (OS Drive)
250gb WD IDE (storage/swap drive)
7600GT CO superclocked 1600 ram 600 core
and this game runs at a steady 30 45fps apart from the first few seconds of a level with next gen effects on anti aliasing on at 800 x 600
LOL :) -
gaspy #581 "Én két gépre feltettem a full-t a hardware ugyan olyan és az egyiken be engedi kapcsolni a másikon nem. Mostmár én sem igazán értem..."
Nekem se volt de én azthittem azért mert a 9800Pro nem támogatja az SM3-at... -
#580 én nekem van ts szerverem ha érdekelj irj nekem ok -
#579 ÉS mit Szólnátok egy Olyan Team speak(Beszélgetős progi) Szerverhez ahol mindenféle segítséget tudnánk egymásnak nyújtamni és eggyüt izgulhatnánk végig mindenféle uj játékot? -
moralosan #578 mit szólnátok egy bannerhez? -
moralosan #577 #514 -
#576 olvass vissza -
yoegy #575 Nekem a nem reloaded verzió van meg, megkérhetnék valakit ha lehetséges hogy küldje el a crack-et a [email protected] címre ? Előre is köszönöm! -
#574 neked csak egész jó??!
pfff -
#573 Hát az AOD nagy csalódás volt.
Irányítás brutális volt benne. -
#572 Én két gépre feltettem a full-t a hardware ugyan olyan és az egyiken be engedi kapcsolni a másikon nem. Mostmár én sem igazán értem... -
#571 Egér+bill combo. Egész jó az AOD-hoz képest. -
#570 Valaki mondjon már valamit a játékról!!
Milyen jó lett?
Irányítás jó lett? Egérrel vagy billentyűzettel kell irányítani? hm? -
gaspy #569 "De akkor miért nem engedi bekapcsolni?
A demo miatt?"
sztem igen...
-
Sky23 #568 Negxt gent fog használni az Unreal 2007 is az még szaggatni fog a legdrágább gépeken is de nyugi srácok semmi baj az unreal 3.0 engine senkinél nem fog menni. -
#567 depth of field effektus -
#566 Szerintem is. Bár engem kissé zavar, hogy a háttér elmosott, mármint nem arra gondolok, hogy nem éles a textúra, hanem direkt valami motion-blur vagy mi zaravra a képet. -
#565 Amugy Nextgen nélkül is gyönyörü!!!! -
#564 "Pedig az asszem tud...
Az már más kérdés hogy hogyan teljesít ilyen környezetben"
De akkor miért nem engedi bekapcsolni?
A demo miatt?