3942
-
#243 De nem az a gond hogy sok helyet foglal a gépen hanem öööööööö szóval a biztonsági másoltatot sokáig tart letölteni -
#242 nekem aztán 8 mert még van vagy 80 Gb helyem -
#241 Kösz, megnéztem de ott nem találtam gépigényt. Na mindegy majd kiderül -
#240 www.tombraider.com -
#239 A hivatalos oldalnak valaki meg tudná adni a címét? -
#238 http://www.tombraiderchronicles.com/tr7/tech_specs.html
ide van írva!
majd tapasztaljuk!! -
#237 Biztos hogy 9.9 GB lemezterület kell hozzá? Az kicsit sok. Akkora játékkal még nemsűrűn volt dolgom. -
#236 Itt a rendszerkövetelmény:
Minimum system requirements are: Microsoft Windows 2000, XP, Pentium 3 1.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 256MB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible 64MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series).
Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Quad-speed (4x) DVD-ROM drive, 9.9GB free disk space, 100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard.
Recommended system requirements are: Pentium 4 2.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 512MB RAM, 100% DirectX 9.0c-compatible 256MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 5900 / Ati 9800XT), Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster, 9.9GB free disk space.
Optimal system requirements are: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP/64bit Equivalent, 1GB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible 512MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800).
És felhívnám a figyelmet hogy ki van írva hogy egér és billenytyűzet szükségeltetik..
Akkor most mégis lesz egeres irányítás??! -
#235 LOL!!! Hülye vagy öcsém... Hány hónapja vettél PC-t?? :P A POP koppintja a TR-t, mert tomb raider előbb volt mint 3d-s POP.... -
#234 Ez a szar volt a megteremtője ennek a stílusnak... Koppintás? ne röhögtess... -
Schecsa #233 Hogy merik kiadni ezt a szart? Ebben semmi új ötlet nincs, koppintás az egész. Csak a Prince of Persia!!! -
#232 hülye vagy fiam!
április 7' -
#231 Végre! Újra lehet sasolni az NFOrce oldalát. -
#230 Tomb Raider: Legend GOLD!!! -
#229 Április 18 -
#228 Mikor jelenik meg Pc-re??? -
#227 Hmmm...akarki akarmit mondd, nekem Tomb Raiderböl még mindig a mobile phone-verzio tetszik a legjobban! :-) Tök aranyos a pici párpixeles Lara.. :-D -
#226 én már 3 napja végigtoltam -
#225 hehe... Látom megelőztél.. :D -
#224 ps2-re kinnvan a demoja ha jollátom -
Gabe18 #223 Inkább ezek az "újkori" Prince of Persia-k "hajaztak" jópár elemükben a Tomb Raider-re.Most Lara visszalop pár dolgos esetleg... -
#222 Nem lesz rossz, de szerintem egy kicsit a Prince of Persiára hajaz. -
#221 ehh :DDDDDDDD -
#220 húh, azta, tényleg az ugyanaz a ruha
Azzal is játszottam,a Bloodrayne-val, nagyon tetszett az is:))
-
#219 Ja bocs... Azzal is játszottam, de azt nem nyomtam végig azért nem írtam... A quad eszméletlen jó volt benne... :D -
#218 Csak jelenjen már meg a Legend!! -
#217 Ha a 2. és a 4. tetszett a 3-at nem hagyhatod ki. Eszméletlen hangulata van annak is szerintem. -
Gabe18 #216 Az ilyen lopásokat én csak támogatni tudom... -
Gabe18 #215 Szerintem rettentő hangulatromboló hogy a csávó végig mindent kommentál a "háttérből".Sokkal inkább a régi tipikus Tomb Raideres zenék kellenének ide.
Hát igen,Lara még mindig lazán mozgat embernyi kőtömböket...,de ezt már megszoktuk.Checkpoint-ok elég sűrűn vannak ez alapján,talán nem lesz ez kritikus pont.
Auto aim az tényleg nem kéne,de félek hogy ezt pc-n se fogják kihagyni.
Irányitásban mindenre felkészültem,gamepad,bill,minden van,ha igy se lehet majd irányitani,akkor elmehetnek a ...
-
#214 1ébként szerintetek honnan lophatták LARA estélyi szerkóját? Nekem valahonnan ismerős :p
Várjatok, készítettem 1kis segítséget :D
-
#213 Hát remélem jó lesz valamire... Én csak a 2.-t a 4.-t, és a Chronoclis-t játszottam végig, és azok iszonyat jók voltak és hangulatosak, de ahogy fejlődött a technika, a bugok is fejlődtek, és amíg a régrbbi játékokba max egy clip hibán akadtam ki, a 6. része az már abszolút nem akart tecceni...(TRAOD) -
Aspyrin #212 Huhh, végignéztem a videót. Már most félek kicsit a játéktól, nekem úgy tűnt nehezebb lesz az eddigi összes résznél. -
Utolsó képen elég érdekes Lara lábfeje :-D
15 perces Ingame videjó a PS2 demobol
A ps2 videó alapján:
- Játékmenet: oks. Kicist olyan splinter cell, meg pop keveréknek tűnik. Vannak bent nagyon érdekes helyzetek/megoldások. Kalitka a falak között rula :D
Remélem auto aim nem lesz pc-n, mert akkor befonom a hajam.
- Hangok: a videó miatt tompa, de ezen kívül ok.
- Graf: Pc-n szebb lesz. Itt randa :)
- Fizika: Na ez elég fura, nézzétek meg, rájöttök miről beszélek :)
Amitől félek hogy az irányítást nagyon el fogják b@szni PC-n..
u.i: Nem tudom videó kodolási hiba vagy mi, de olyan mintha néha szaggatna a game ps2-őn :-D -
#210 Jó ez a kép, ez arról tanúskodik, hogy lesz valami változás a grafikán. Úgy néz ki, mintha NFS MW lenne. -
#209 Aha láttam, de ez hülyeség. Van egyáltalán 512 MB-os videokártya??
Akkor nekem tuti szaggatni fog 128 megával. :) -
#208 Azért kérdeztem, mert az optimális futáshoz azt javasolták :) -
#207 várom már nagyon, hogy kiadják a játékot..
kíváncsi vagyok nagyon.. de már demo is jöhetne.. -
#206 Hol látod azt, hogy 512 MB-os VGA kártyám lenne? :)
én nem látok ilyet, de jó lenne :) -
Gabe18 #205 Hát a alap checkpoint rendszer,hogy ő dönti el hol lehet save,az tényleg bajos. -
#204 Csak konzolon volt úgy, szerencsére PC-n nem.
PC-n megmaradtak a kristályok, így lehetett látni, hogy elég kevés volt belőlük :) De csak az életerőt vitték feljebb végül.
Nem kell percenként menteni, de az sem nyerő, ha valami frusztráló részt egy ilyennel nehezítenek meg.