3942
  • Gerbill
    De nem az a gond hogy sok helyet foglal a gépen hanem öööööööö szóval a biztonsági másoltatot sokáig tart letölteni
  • Senkkik
    nekem aztán 8 mert még van vagy 80 Gb helyem
  • Gerbill
    Kösz, megnéztem de ott nem találtam gépigényt. Na mindegy majd kiderül
  • Senkkik
    www.tombraider.com
  • Gerbill
    A hivatalos oldalnak valaki meg tudná adni a címét?
  • Senkkik
    http://www.tombraiderchronicles.com/tr7/tech_specs.html
    ide van írva!
    majd tapasztaljuk!!
  • Gerbill
    Biztos hogy 9.9 GB lemezterület kell hozzá? Az kicsit sok. Akkora játékkal még nemsűrűn volt dolgom.
  • Senkkik
    Itt a rendszerkövetelmény:
    Minimum system requirements are: Microsoft Windows 2000, XP, Pentium 3 1.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 256MB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible 64MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series).

Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Quad-speed (4x) DVD-ROM drive, 9.9GB free disk space, 100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard.

Recommended system requirements are: Pentium 4 2.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 512MB RAM, 100% DirectX 9.0c-compatible 256MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 5900 / Ati 9800XT), Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster, 9.9GB free disk space.

Optimal system requirements are: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP/64bit Equivalent, 1GB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible 512MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800).

És felhívnám a figyelmet hogy ki van írva hogy egér és billenytyűzet szükségeltetik..
    Akkor most mégis lesz egeres irányítás??!
  • SZilaJMaGGoT
    LOL!!! Hülye vagy öcsém... Hány hónapja vettél PC-t?? :P A POP koppintja a TR-t, mert tomb raider előbb volt mint 3d-s POP....
  • Istencsászár
    Ez a szar volt a megteremtője ennek a stílusnak... Koppintás? ne röhögtess...
  • Schecsa
    Hogy merik kiadni ezt a szart? Ebben semmi új ötlet nincs, koppintás az egész. Csak a Prince of Persia!!!
  • Senkkik
    hülye vagy fiam!
    április 7'
  • B@dsector
    Végre! Újra lehet sasolni az NFOrce oldalát.
  • Istencsászár
    Tomb Raider: Legend GOLD!!!
  • Scott21
    Április 18
  • REALista
    Mikor jelenik meg Pc-re???
  • dinomano
    Hmmm...akarki akarmit mondd, nekem Tomb Raiderböl még mindig a mobile phone-verzio tetszik a legjobban! :-) Tök aranyos a pici párpixeles Lara.. :-D
  • urbijoe
    én már 3 napja végigtoltam
  • SZilaJMaGGoT
    hehe... Látom megelőztél.. :D
  • báttyó02
    ps2-re kinnvan a demoja ha jollátom
  • Gabe18
    Inkább ezek az "újkori" Prince of Persia-k "hajaztak" jópár elemükben a Tomb Raider-re.Most Lara visszalop pár dolgos esetleg...
  • Gerbill
    Nem lesz rossz, de szerintem egy kicsit a Prince of Persiára hajaz.
  • báttyó02
    ehh :DDDDDDDD
  • bogyoka
    húh, azta, tényleg az ugyanaz a ruha

Azzal is játszottam,a Bloodrayne-val, nagyon tetszett az is:))

• SZilaJMaGGoT
    Ja bocs... Azzal is játszottam, de azt nem nyomtam végig azért nem írtam... A quad eszméletlen jó volt benne... :D
  • Scott21
    Csak jelenjen már meg a Legend!!
  • alert
    Ha a 2. és a 4. tetszett a 3-at nem hagyhatod ki. Eszméletlen hangulata van annak is szerintem.
  • Gabe18
    Az ilyen lopásokat én csak támogatni tudom...
  • Gabe18
    Szerintem rettentő hangulatromboló hogy a csávó végig mindent kommentál a "háttérből".Sokkal inkább a régi tipikus Tomb Raideres zenék kellenének ide.
    Hát igen,Lara még mindig lazán mozgat embernyi kőtömböket...,de ezt már megszoktuk.Checkpoint-ok elég sűrűn vannak ez alapján,talán nem lesz ez kritikus pont.
    Auto aim az tényleg nem kéne,de félek hogy ezt pc-n se fogják kihagyni.
    Irányitásban mindenre felkészültem,gamepad,bill,minden van,ha igy se lehet majd irányitani,akkor elmehetnek a ...
  • Maxtreme
    1ébként szerintetek honnan lophatták LARA estélyi szerkóját? Nekem valahonnan ismerős :p
    Várjatok, készítettem 1kis segítséget :D

• SZilaJMaGGoT
    Hát remélem jó lesz valamire... Én csak a 2.-t a 4.-t, és a Chronoclis-t játszottam végig, és azok iszonyat jók voltak és hangulatosak, de ahogy fejlődött a technika, a bugok is fejlődtek, és amíg a régrbbi játékokba max egy clip hibán akadtam ki, a 6. része az már abszolút nem akart tecceni...(TRAOD)
  • Aspyrin
    Huhh, végignéztem a videót. Már most félek kicsit a játéktól, nekem úgy tűnt nehezebb lesz az eddigi összes résznél.
  • Maxtreme

Utolsó képen elég érdekes Lara lábfeje :-D

15 perces Ingame videjó a PS2 demobol

A ps2 videó alapján:
    - Játékmenet: oks. Kicist olyan splinter cell, meg pop keveréknek tűnik. Vannak bent nagyon érdekes helyzetek/megoldások. Kalitka a falak között rula :D
    Remélem auto aim nem lesz pc-n, mert akkor befonom a hajam.
    - Hangok: a videó miatt tompa, de ezen kívül ok.
    - Graf: Pc-n szebb lesz. Itt randa :)
    - Fizika: Na ez elég fura, nézzétek meg, rájöttök miről beszélek :)

Amitől félek hogy az irányítást nagyon el fogják b@szni PC-n..

u.i: Nem tudom videó kodolási hiba vagy mi, de olyan mintha néha szaggatna a game ps2-őn :-D
  • Scott21
    Jó ez a kép, ez arról tanúskodik, hogy lesz valami változás a grafikán. Úgy néz ki, mintha NFS MW lenne.
  • Scott21
    Aha láttam, de ez hülyeség. Van egyáltalán 512 MB-os videokártya??
    Akkor nekem tuti szaggatni fog 128 megával. :)
  • rage
    Azért kérdeztem, mert az optimális futáshoz azt javasolták :)
  • Scott21
    várom már nagyon, hogy kiadják a játékot..
    kíváncsi vagyok nagyon.. de már demo is jöhetne..
  • Scott21
    Hol látod azt, hogy 512 MB-os VGA kártyám lenne? :)
    én nem látok ilyet, de jó lenne :)
  • Gabe18
    Hát a alap checkpoint rendszer,hogy ő dönti el hol lehet save,az tényleg bajos.
  • rage
    Csak konzolon volt úgy, szerencsére PC-n nem.
    PC-n megmaradtak a kristályok, így lehetett látni, hogy elég kevés volt belőlük :) De csak az életerőt vitték feljebb végül.

Nem kell percenként menteni, de az sem nyerő, ha valami frusztráló részt egy ilyennel nehezítenek meg.