Tomb Raider Legend

Oldal 1 / 79Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is pont ugyanígy csináltam DD.
Köszi szépen a válaszod, valóban a NextGen kikapcsolása segített!
Viszont az állam leesett mikor megláttam Larát az estélyiben!
Kegyetlenül sexy, fel-le járattam Õladységét, hogy elöl-hátul jól megnézhessem 😛
Optimus Prime
Nálam ugyan nem itt, de szintén kilép. Oka: kapcsold ki a next-gen beállítást.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Helló! Japán pálya betöltésekor kilép a játék, windows hibaüzenettel.
Valaki járt már így? Mi lehet az oka?
Peru után vagyok, a japán pályára nem tudok belépni...
Help please!
Helló!
Full kivittem a játékot, csak a crift manor hiányzik, abból is az utolsó ezüst és az arany artifact, és a könyvespolcnál nem engedi hogy megnyomjam a könyvet...pedig minden más artifact megvan 😞
Help please!
De van. Itt is megtalálod: TombRaiderS.hu
Fülüke
Üdv!

Az intrókhoz,videókhoz, átvezetésekhez, tényleg nincsen magyar felirat??

De k*rvajó géped van istenem....

helló tud valaki müködö trainert hozzá?
GamEszti
Végig is vittem. 😄 Igen jó volt. Jön a kövi rész. 😄

Csunya csunyog!

GamEszti
Fú, bele izzadtam, de sikerült! 😄 Köszi! ^^

Csunya csunyog!

AtiRadish
Lojj a harangra, attol megzavarodik, es ra lehet majd dobni a csapdat
Halovanyan igy remlik vhogy igy kell 😄

GamEszti
Az gyerekjáték volt. 😄 Bár el nem tudnám magyarázni hogyan kell, éncsak lõttem amíg ki nem feküdt és kerülgettem a lövéseit.
Én ott akadtam el, hogy lent vagyok ilyen barlangszerûségben, és elõjön egy marha nagy kígyó és nem tudom megölni. :S

Csunya csunyog!

csaó! ell akadtam a japán pályán a bossnál tud valaki segiteni?
csibe70!
Találsz itt fullos mentéseket: TombRaiderS.hu
Syrana!
Szrtm gyenge a géped, tehát butítani kell kicsit a játékot.
Sok minden lehet. Talán a legegyszerûbb elõször: Kapcsold ki a Next Gen módot.
Ha nem ez a gond, vedd lejjebb a felbontást.
Esetleg egy videódriver update se lenne rossz.
helló! végre megvan a játék, fel is raktam, el is indul, csak hát most az a gond van h játszanék, csak a kép olyan mint egy lassított felvétel... és egyszer már játszottam vele ezen a gépen és rendesen ment...és most meg nem megy úgy ahogy kéne...help pls <#help>
szia mindenki aki segíteni akar rajtam, 1 kicsit el b. és nem csináltam mentést, a játékba bereagadtam és igy ki kellet lépnem a hiba csak most jön, csak az elején csináltam mentést és nincs kedvem újra végig csinálni az elejét . A negyedik azaz a ghana persuing james rutland mentése kellene nekem légyszi segítsetek nekem! Köszi csaba!
xD...oks megvan...vak vagyok ám ^^ x'D..mind1..beírtam..és kicsomagolásnál kiírja h hiba a titkosított fájlban (hibás jelszó) -.-
Maxtreme
bazz oda van írva a jelszó... A password szó alatt mit nem értesz?

nos...van ez a honlap: http://www.egydown.com/2007/07/15/tomb_raider_legend_2006.html ..és innen letöltöttem a játékot ^^"....csak hát van egy kis gond:kicsomagoláskor kér egy jelszót...és a megadott honlapokon meg nem találok semmit... <#help> vki segítsen plz
eladó tomb raider 1 eredeti. Akik szeretnék hogy az elsõ rész is meglegyen eredetiben kérem írjon.

[email protected]
Optimus Prime
Melyik verzió? Classic kiadás, már patchelt 1.2 vagy sima. Meg jó lenne tudni milyen géped van. Bugosnak elég bugos ajáték, pl az 8600 GT-en sok pályánál elszáll ha a next-gen be van kapcsolva. :S

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

ffxi
<#nemtudom>

Fákjúal!

Törölt felhasználó
feltelepítettem, de nem indul, azt írja ki, hogy: ERROR OUT TABLE RANGE
AtiRadish
Sikerült!

Köszike...
Optimus Prime
Alapbeállításban az "E".

Hawk06
Az "interact" gombbal tudod segítei olyankor,megnyomod és megkapaszkodik a másik kezével is.Nálam az "F"re van állítva,allapbeállításban nem tudom melyik.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

A múlt héten vettem meg az LV sorozatban és nagyon tetszik! Az Anniversary-val még nem játszottam, de az is megvan, meg az Angel of Darkness (ez valamiért annyira nem tetszett)...

Egy gondom van!
Olyan helyen akadtam el, ahol nem lehetne elakadni:
Valahol a Nyugat-Afrikai pályák vége felé ugrálni kell a rudakon, és az egyikre elég gyorsan kell átugrani egy "peremrõl", hiszen ha sokat tökölsz ott, akkor a leesõ szikla magával sodor. Nomármost ha gyorsan ugrok át, akkor csak EGY KÉZZEL kapja el, és úgy nem bírja magát megtartani, és leesik!

Én vagyok a béna, vagy én vagyok a béna!

Hogy tudom magam "stabilizálni" egy kezes elkapásoknál???

Elõre is köszi a segítséget...
ffxi
Annyira idegesítõek a boss-ok. Most is elakadtam az angolnánál :@ Hülyén vannak megcsinálva a boss-ok.

Fákjúal!

rotator
Két megoldás van.

1. Uninstallálni minden virtuális meghajtót (Daemon Tools, Alcohol), vírusirtókat, tûzfalakat lelõni, registrybõl kipucolni.

2. A nocd crack használata.

Szevasztok!Megvettem a Tomb Raider Lgend-et az 'LV' sorozatban.Feltelepíti a játékot csak nem indul el, mert a következõt írja ki: A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni. A következõ programot nem lehet végrehajtani ( 7000 ). További részleteket keressen a fenti címen: http://www.securom.com/download/message_hu.asp?m=module&c=7000&l=hu
De az oldalt nem adja be.
A gépem: windows xp service pack 3
2,2 dual proci
2 GB Ram
GeoForce NX 8500 GT ( 256 MB )
160 GB Samsung winchester
Ha valaki tudja erre a megoldást azt kérem írjon. Elõre is kösz.

Girhes Joe
Tomb Raider Legend MAP ITT:GAMEMPIRE.EXTRA.HU

http://gamempire.hu/ http://rpgames.web4.hu

rotator
Elsõre olyan 8-10 óra lehet legfeljebb, másodjára maximum 2-3. Ha ki akarod tolni 100%-ra, akkor attól függ, mennyi idõ alatt találod meg a rejtett cuccokat (némelyiket jól eldugták). 😊

grebber
Kb mennyi idõ a game végigjátszása?

Next PC upgrade: 2022

Kongy
Egyedül a karakterprofilokhoz kellet a magyarítás,vagyis nyelvválasztó,de a többi szöveget többnyire értettem.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

leoon
Ok, kössz, majd meglesem!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Hawk06
Hi,
én nem tudok magyarítást az 1.1es verzióhoz de innen letöltheted az 1.2-ös patch-t és itt van hozzá a magyarítás.

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

leoon
Hali, a játék 1.1-es verziójához honnan lehet magyarosítást leszedni? Kössz!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

rotator
Szerintem is ez az egyik legnagyobb pozitívuma!

Hawk06
Vazze,a nagy örömmámorban elfelejtettem leírni azt ami a legjobben tetszett.Szóval az tetszett a legjobban hogy nem érzed magad annyira egyedül mint a legelsõ részeiben,mivelhogy több emberrel találkozol meg folyamatosan tartod a kapcsolatot rádion át Zippel,aki ha a vizbe ugrasz aggódik az PDA miatt vagy ha valami extrém dolgot csinálsz akkor "jajgat" a háttérben 😊.Nagyon király!!

Hawk06
Ja és a hangeffektek meg a háttér zene is nagyon jó.Elöször ki akartam kapcsolni a háttérzenét de nem tudtam,azt hiszem nem is lehet.Végül aztán nem bántam meg hogy maradt a háttérzene söt nagyon bírtam,akcióközben fõleg<#hehe>

Hawk06
Oké,elöre is kösz a segítséget.😊
Ha egy órai kinlódás után nem jövök rá hogy mit kell tennem csak akkor értesítlek😄 Vagy futok egy pár kört és ujra nekiesek,ez bevált módszer:-)

Hawk06
ÁÁÁÁ..<#taps><#taps>nagyon jó játék,szép grafika,viszonylag kevés a gépígénye,csinos föszereplõ😄 na és persze nagyon élethüen animált mozdulatok,meg minden.Egyszóval élvezet játszani.Ami viszont nem tetszett az az hogy elég egyszerünek tünt a demó,meg az a távcsõ is nagyon megkönnyíti a dolgom.Az elsõ részei bonyolultabbnak voltak ugy rémlik.Na de beszerzem az egész játékot és akkor tudok igazán nyilatkozni😄.Már kétszer végigmentem a demó részen.Elég rövid..szegény Lara-t kétszer megöltem😄 Egyszer kitörtem a nyakát mert nem oda szöktem ahova akartam,tudjátok mindig más fele irányitják a billentyük ha más szögbõl nézed Larat,ezt ki kellett tapasztaljam.Másodszor a vizbe foytottam mert nem jöttem rá hogy mivel kell felfele uszni😄😄

Hát légyszíves.

Ha elakadnál ne kímélj ! <#vigyor0>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Hawk06
WOW!!Ez a játék kuravajó lehet,most töltöm a demót.Én idáig még csak a Tomb Raider elsõ és második részét játszodtam végig😄...nagyon nagyon rég
vólt😄 Már nem emlékszek hogy miért nem játszodtam a többi részével...aztán a tegnap a youtube-on találtam egy király videót a TR Legendrõl éppen a Basement Jaxx-Where's your head at szám videóját kerestem.Ahogy elnézem nagyon király a grafikája meg minden.Szóval alig várom hogy nekiessek <#hehe>

hello
nagy problémám van mégpedig az hogy játszok vele és bizonyos idõn belül kilép de nem mindig ugyan azon a helyen mindig máshol vagy beakad a hang és lefagy ugy hogy ki se tudok belõle lépni ha meg patch-elem az 1.2 essel akkor cd-t kér ha meg crackelem akkor már el se indul nem értem mi lehet a gond
lécci segitsetek

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

akyyy
vezetél nékülit is usbre kötöd😄 akkor neked jó..

mondjuk én ugyse játékra vettem a laptopom hanem munka miatt

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hi! Miért pont usb-s? Nekem vezeték nélküli van. Az nem jója hozzája?

akyyy
én nemtom de egér nélkül szerintem felejthetõ. hacsak nincs usb-s egered

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Oldal 1 / 79Következő →