3942
  • Gabe18
    3. rész mentési rendszere volt szerintem a legtutibb.Gyüjtögethetted a kristályokat,ahány kristály volt annyit menthettél (legalábbis konzolon),igy nem lehetett egy percenként save,de te dönthetted el hol akarsz menteni.
  • rage
    Amitől félek, az nem is a hardware igény, hanem a mentési rendszer
    Minden részben voltak olyan szemét elemek, amik még azonnali mentéssel
    is kihozták az emberből az állatot, hátha még megspékelik azzal, hogy 120.kísérletre végre sikerül modjuk egy időkapcsolón átjutni, de mondjuk a következő mentési pont előtt beleesünk egy rejtett csapdába... :)

Azt ígérték a fejlesztők, sűrűn lesznek mentési pontok.
    Remélem...
  • Aspyrin
    Nálam is ugyanez a szitu, de azért meglepődnék ha szaggatna..
  • rage
    512 MB-os VGA kártyád van ?:)

Nekem 6600GT, meg egy elég erős gép, szóval én is high-on kezdem
    Max visszaveszem, ha szaggat :)
  • Scott21
    Hát nekem remélem optimálisan fog futni! :))
    És remélem ez meg is fog mutatkozni a játékon is.
  • rage
    Legjobban a 9.9 GB free disk space tetszik :-)
  • rage
    Minimum system requirements are: Microsoft Windows 2000, XP, Pentium 3 1.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 256MB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible 64MB 3D Accelerated Card with TnL (GeForce 3Ti / Radeon 9 series).
    Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Quad-speed (4x) DVD-ROM drive, 9.9GB free disk space, 100% Windows 2000/XP compatible mouse and keyboard.

Recommended system requirements are: Pentium 4 2.0Ghz or Athlon XP Equivalent, 512MB RAM, 100% DirectX 9.0c-compatible 256MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 5900 / Ati 9800XT), Microsoft Windows 2000/XP compatible sound card (100% DirectX 9.0c -compatible), Eight-speed (8x) DVD-ROM drive or faster, 9.9GB free disk space.

Optimal system requirements are: Pentium 4 3.0Ghz or Athlon XP/64bit Equivalent, 1GB RAM, 100% DirectX 9.0c -compatible 512MB 3D Accelerated Card (Nvidia GeForce 7800 / Ati X-1800).

• Aspyrin
    Biztosan nem erre gondoltál, hiszen még meg sem jelent :p
  • ThugEdge
    amindenit,neked má meg is van?
    ügyes vagy
  • Schwab Istvan
    Sziasztok! Tudna valaki segiteni.Végigjátszást keresek a Tomb Raider Legendához.Köszi.
  • leslieboy
    Legyen igazad!
  • dinomano
    nem olyan biztos az, sztem egyertelmü, h. promo-video eseten lövöldözesre helyezik hangsulyt; elvegre "az fogja meg jobban a szemet", arra hamarabb odafigyelnek... RPG-ben sem terkepen rohangalast, hanem harcot nyomnak be gémvideoba+scriptelt event-et... sztem lesz ben böven logikazas/kalandozas is...
  • leslieboy
    Hát, az az igazság, erről a képről inkább a bloodrayne 2, mint a TR jut eszembe..Meg láttam is gamespoton pár hajmeresztő videot! Attól félek, túl sok lesz a hangsúly a lövöldözésen, és csak átvezető rész lesz a kalandozás!!
    Mert a videókon nagyon ez jött át..
  • Maxtreme
  • dinomano
    nekem réginél is gondjaim voltak iranyitassal; nem allt kezre vhogy... nah, nekem egesz gém nem jött be, igaz ez egyeni szoc.problema; vhogy nem nekem talaltak ki a T.R. sorozatot... a jatekmenet nem tetszett...nah mind1; OFF; vegülis hangosan gondolkozok scak a gémröl, nem kell komolyan venni commentjeimet...
  • Scott21
    jah miről koppintották?
  • Istencsászár
    Koppintás? Sorold!
  • Scott21
    A csajodnak? Majd ő játszik vele, helyetted? :)
  • kicsirobi
    Koppintás az egész de csajomnak jó lesz
  • kicsirobi
    Ahogy a videót néztem ott is falon szaladgálos köteles cucc
  • alert
    Te az AOD-ra gondolsz? Az AOD tényleg egy kalap sz*r. Játszottál az előző részekkel is? Ott az irányítással nem kell szenvedni, teljesen megfelelő volt.
  • dinomano
    nem is teszem...akkor bennem van a hiba, total nem tetszett az egesz...vhogy nem fogott meg, pedig szeretem akcio/kaland gémeket...
  • Aspyrin
    Miért kéne átalakítani a dolgokat? A Tomb Raider sorozatnak pont ez a varázsa. Nekem sosem volt gondom az irányítással, pedig az eddig megjelent összes részt végigjátszottam. Ha neked nem tetszik ne rakd fel, ilyen egyszerű.
  • dinomano
    nekem tomb raider-el kapcsolatban nincsenek vagyalmaim; rohadtul rühellem a jatekmenetet; a "be vagy zárva-juss ki, idöre müködö kapcsolok segitsegevel, ezutan ellenfelek gyürüjében talalod magad, de nem velük küzdessz, hanem az iranyitassal... "...ehh... Eidos neha nyom jo gémeket, de a "TombRadir" nalam az uninstall-kategorias gém...nagyon at kell nyurniuk mindent, h. jo legyen...
  • ThugEdge
    a maga stílusában verhetettlen a pop
  • Gabe18
    Nagyon remélem hogy nem a Prince of Persia-ra fog hasonlitani,ahol a játékmenet fele hadakozás az ellenfelekel.
    Ötletes ügysességi meg kisebb-nagyobb logikai részeket szeretnék látni.Hogy újra előjöjjön a "felfedezős" hangulat,mint az első részekben.
  • Johnny23
    sztetek ütni fogja a Prince of Perzsia-t ??
  • Aspyrin
    Well, megnézem htx.
  • Gabe18
    A Hardwired-en van egy új videó.
    A "gyalogos" részek marha jónak tűnnek,de szerintem meg pont ez a motoros üldözés marhára nem hiányzott bele...
  • Aspyrin
    rossz link
  • STREEX
    ez a motorozás jó lesz.
  • Istencsászár
    Pár kép
  • grebber
    Április 18.
  • REALista
    Mikor jelenik meg a játék?
  • hmhm
    dugnám -
  • haxoror
    Eddig azt hittem Lara Croft angol
  • Csuhai G
    Szépek, jók, hangulatosak!
  • Csuhai G
  • Tatyla
    Karima Adebibe lett a offical Lara Croft,hát szerintem megint melléfogtak...
  • Scott21
    Desktop Lara!
    Nézzétek meg nagyon király!
    Desktop Lara