3942
  • Gabe18
    Nextgen:

Nem nextgen:

Semmi más nem lett elállitva a 2 kép között...
  • constantin
    Az 5ös pályán vagyok és két srácot nem tudom megölni mert megdugnak és akkor Mission failed lesz.A szopós rész is nehéz volt de ez kiborító
  • rage
    Attól, mert a Reloaded beletett egy crackelt exet az image mellé,
    attól még más semmi különbség sincs, ami a játék filejait illeti

A NOD esetében lentebb olvasható a megoldás
  • MerlinW
    Nem wirusos a cumó, csak olyan kódsor van a trl.dat ill a trl.exe file-okban amelyek "blacklisten" vannak Nodéknál. A véletlen műve, nem ártó szándékú a kód.
    (igen, mindkét release-re felkiált)

Telepítés előtt AMON -t lőjétek ki, dobjátok rá a krekket, utna vissza lehet kapcsolni AMON-t és játszani.
  • ThugEdge
    na akkor mindegy melik verzió,mindegyik fosol a nod32-re?
  • Pharaoh
    A Nod32 másnak is valami vírust jelez telepítésnél?
  • McW
    A nextgen opció szvsz nem akkora durranás hogy kb 60-70% essen a "fréjmréjt". A graf teljesen jó, az irányítás kicsit káosz, fél óra játék után tetszetős a game. Lehet hogy meg van mentve a TR-sorozat? :)
  • Manual
    next-generation features: Na ez nagyot dob a grafikán,csak akkor vas is kell alá!
    Nekem tutira bejön a játék eddig,nagyon jóóó!
  • MerlinW
    NG beállitással nekem sem üti meg a 10 fps-t...
    Ami vicces mert Oblivion ami mondjuk 20x szebb ennél, simán szalad 24-25 körül
  • Gabe18
    AMD 2500+,1 giga ram,Gef 6600GT.
    Lehet aztán nálam van valami elgányolva nem tudom.De ha azt az opciót leveszem akkor megy jól 1024-ben is.
    Nagyobb baj hogy a 2 analóg karos gamepadom se üzemel benne jól.Alap lenne hogy a ball karal mozgok,a jobb meg a nézelődés,de jobb kar semmire se használható ilyen szempontból.Viszont az egérel meg körbe tudok nézni...
  • Newfronter
    A lényeg hogy Nvidia legyen a gépedben szerintem, ezt a telepítő elejéről szűrtem le.
  • rage
    S mindezt milyen gépen?
  • Gabe18
    Há mit mondjak,van egy gépigánye ha az ember szépen akarja játszani.Van egy "next generation" akármi beállitás,ha azt rányomja az ember akkor marha jól néz ki minden,de szagat mint az istennyila.Talán 640x480-ba játszható ugy...
  • Newfronter
  • grebber
    Képeket tehetne be aki már tolja!
  • heliosz007
    zsír hollnap meglesz:D
  • Ceko
    Na szóval a játék első pillantásra, szerintem nagyon jó és kifejezetten szépre sikeült.Az irányítás számomra érdekes, de meg lehet szokni,csak gyakorolni kell.
  • constantin
    Dehogy.Csak nem kell mindent komolyan venni.Kell egy kis vicc meg fun a dolgokhoz.Így lesz jó az élet.Egyébként jó a játék
  • Gabe18
    Köszi!
  • Pharaoh
    Valószínű, hogy betiltsák egy csomó országban, mit a GTA-t. Csak valaki túl szerény bevallani a nemi identitását és így próbál tanácsot kérni.
  • gaspy
    "két öltönyös csávót kell leszopni"
    Ez komoly?
  • Ceko
    Már nem kell!
  • heliosz007
    warezon még nincs fönn a Reloadedes verzió????
  • chalezlopez
    Félreértesz. Nem akartam egy szimpla "idióta barom" válasszal kinyilvánítani nemtetszésemet 455-re.
  • grebber
    CRACK!!!!!!
  • Ceko
    Hogy tudom kiszedni az exe-t???
  • Pharaoh
    Micsoda szakétők vannak itt.
  • chalezlopez
    Tekerj 90-fokot a szerszámukon, és amikor az erek kidudorodnak a dákókon, bukj rájuk mint az üreginyúl a zamatos sárgarépákra. Meglátod menni fog.
  • constantin
    Hy.Megvan a játék.Jó grafja meg a mozgások,de elakadtam.A3. pályánál vagyok amikor a két öltönyös csávót kell leszopni.Azt hogy kell?Addig eljutok előveszem a szerszámukat de utána nem tom mit kell csinálni.Folyton lelőnek(nem gecivel).Csak ennyi.Aki tud segítsen,mert jó a game.Kössz
  • GeneralsHungary
    Na mi ez a nagy csend.. Akinek crackje, szóljon.
  • Newfronter
    Egy publikus torrent helyre rakd fel! Vagy a rapidshare-re és a linket rakd be ide! Köszi szépen!

Amúgy MerlinW #439-es postját nézzétek, úgy feltelepül a játék hibamentesen!
  • DjDano
    Mondjuk ide: Mytempdir ;)
  • gaspy
    Proszálta már vki?ha igen milyen?
  • Ceko
    Hova??
  • rage
    Feltennéd valahová ?
  • Ceko
    Nekem 10 perc és meglesz.
  • Ceko
    Hát de NEM megy.
  • ThugEdge
    na most vajon ez a vírusos dolog a reloaded verziót is érinti?gondolom igen,nemtom
  • rage
    A Reloaded verzió rar, r00, r01 filejait ha valaki le tudja szedni, abból már winrar-ral kinyerhető a crack.
  • alakulat
    már a bithumenen is fent van
    :)