3942
-
#523 #459 -
ladislaoca #522 ez ok!
viszont ebben csak mdf fájl van nincs mds! Vagy ez is elég?
-
#521 Hello!
Nem tudnátok adni egy linket ahonnan a cracket lelehet tölteni? -
#520 nem birom ki gyerekek, jöjjön már le a gém!!!!! -
#519 Én innen!! -
ladislaoca #518 hali!
egy kérdés: Mds- fájlt honnan lehet szerezni?
-
#517 Menni fog vele :) -
#516 úúú, ennek most örülök, maxtreme :) Na egy ilyen gépen hogy fog menni a game?:
-*TI *ADEON 9550 Gamer Edition (a reklám miatt csillagoztam be,de tudja midnenki milyen márkájú videokari)
-AM* Athlon XP 2.6ghz
-1GB S*msung DDRRAM remélem menni fog...szerintetek? -
#515 Nah meglestem AA-val is.. 68 fps a minimum :)
Akkor ez marad így :D -
#514 Na kérem szépen nem sokat játszottam még, de azt kell mondjam, (eddig) ez a játék felülmúlta a várakozásaim.
Ami számomra nagyon fontos volt, hálisten nem szúrták el. Ez pedig az irányíthatóság. A program baromi jól kezelhetőre sikerült. :respect:
A menü átlátható, szép, letisztult. A grafika még így nextgen materials nélkül is nagyon szép szvsz. (ha az bekapcsolom, fps minuszba megy :Ð ) Legalábbis nekem pont megfelel. (esetleg még 1kis AA-t pakolok rá :) ) a mentési rendszerről is csak a legjobbakat tudom elmondani. Bármikor kedvünk szerint savelhetünk.
Grafiaki bugot eddig nem találtam.
1edüli belekötnivaló talán a gépigénybe lehet. Bizony ha mindent maxra pakolok,a 6600GT kifexik :D
1szóval eddig nálam 10/10.
..és akkor a képek..
Szerintem csúnyának így sem mondható, és cserébe megy mint a megveszekedett őrült. :) -
#513 már tegnap este 6-óta töltöm a gamet, éjszaka is be volt kapcsolva, de még nem jött le...ja még mondjuk most is éjszaka van ,viszamegyek az ágyikómba :) -
Gabe18 #512 Nézemnézem...de tudok fogalmazni már... -
Gabe18 #511 84.21 driver.
Viszont a régi TR-es sablonokat el lehet felejteni ugy nézem,egész egyedi feladatok vannak ahogy nézem. -
Gabe18 #510 Menteni lehet,de loadnál visszarak az utolsó checkpointra.
Nekem is szellemképes amugy. -
#509 Elkezdtem a játékot
Ahol Lara áll, ha megfordul, és a távoli ködös táj felé néz,
nálam szellemképes az egész. Lara körül mintha ott lenne a negatívja
81.98-as driver. Esetleg, találkoztatok hasonlóval?
Egyébként lehet menteni bárhol. -
Gabe18 #508 A fegyveres harc az egészen buta lett benne sajna.Az hogy hova lövünk az átlag ellenfelekre ugynézem tökmindegy,ugyis kibirják a maguk találatmennyiségét ha végig fejre célzunk akkor is.
Tudom,az eddigi TR-ekben is igy volt,de azárt ma már elvárnám hogy egy fejlövés után elterüljön az alany... -
Gabe18 #507 Na de a gyarló emberi természet ugye...
-
#506 Miben térnek el a nehézségi szintek? Ellenfelek AI-je, ereje, vagy mi? -
#505 Há' nem kék használni:) -
#504 Ne használd :) -
Gabe18 #503 Hardon is benne van...
Hát ennek nem örülök. -
#502 Hm,eddig nehézségi fok sem volt... Gondolom, most az ellenfelek erejében
lehet különbség. S akkor a távcsővel beletettek egy automata "elakadásgátlót"
:-) -
Gabe18 #501 Viszont a játékban van egy nagy könnyités,nem tudom ez hiányzott-e bele.Van nálunk egy távcső,annak van egy funkciója,ha ugy körülnézünk kijelöli a használható tárgyakat,helyeket.Pl ha tudunk valamit mozgatni,tolni,ilyenek.Hová lesz igy a felfedezés öröme?
Mondjuk közepes nehézségen kezdtem,nem tudom legnehezebben megvan-e ez. -
#500 Hasonló gépem van mint neked, viszont 2 giga RAM-mal
Majd megnézem, mennyiben számít ez. -
Gabe18 #499 Na ennyi gyötrődés után beláttam hogy ez nextgen-be nem megy.Ugy 640x480-ba,szinte minden más effekt kikapcsolva is szaggat,nélküle meg 1280x1024-ben élsimitásal,minden,meg se riccen...
Ez megmarad az Xbox360 és extra felső kategóriás pc tulajoknak. -
Gabe18 #498 Viszont a másik analóg kart be tudtam üzemelni a nézelődésre.Micsoda örömök érik itt az embert... -
#497 Az tuti, hogy az első olyan jelenetnél, mikor egy időkapcsolós kapun száztizenkettedszerre sikerül átjutni, s a checkpoint előtt fél méterrel a fejemre esik egy poénosan odatett szikla, na akkor fogom kivágni a fenébe a progamot :-) -
Gabe18 #496 Checkpoint van,de még alig mentem benne mert a beállitásokal nyomorgok.Az elején egyből adott kettőt,alig mentem köztük valamit. -
#495 Nem kell aggódni, senki ne nézze meg hogy néz ki NG-vel, és akkor stresszelés nélkül el lehet vele jó ütemben játszogatni:) -
#494 Szerintem is
A mentési rendszer milyen ? Nem lehet szabadon menteni?
Checkpoint van, félóránként ?:) -
#493 Hát a Szex Raiderrel:legens of the Fallossal.Játszok.Miért?Ti nem? -
Gabe18 #492 Na jó de ennyit a FEAR is tudott,és az nem igy ment azért...
Szóval a konverzio "hatása" megint megvan.Na mindegy,a játékmenet legyen jó. -
#491 Ott a pont:)
Ezek a fiúk előre gondolkodnak:) -
#490 Azért Next Gen
Majd két év múlva nézd meg, milyen gyorsan fog futni az akkori gépeden :) -
Gabe18 #489 Hát ekkorát biztos nem,mert fordulok egy nagyobbat azt képregény lesz belőle... -
#488 Nem éri meg a fps csökkenést szerintem... -
#487 dugós, szpoós.. te mivel játszol? -
#486 megvan megcsináltam.Nem tettem fel a varázslatos punciszűrőt.Jeeeeessssszzzzzzz -
#485 Ez azért elég jól néz ki. -
#484 Egyébként ez a Nextgen amolyan HDR+Anisotrop dolgot húz a képre. Nem tudom mitől nextgen, de hogy 20fps esést jelentsen, arra nincs mentség... Nextgen nélkül meg randább mint az előző TR.
Mondjuk TR-ekben mindig a játékmenet volt a lényeg, az még lehet jó