3942
  • buldozer99
    Aha
  • heliosz007
    tom, látom :D
  • gaspy
    egy hozzászólással alattad irtam vazz
  • heliosz007
    "a Nextgen az mit jelent és ezt le kell tölteni a játékhoz vagy mi ez mert látom azon szebb a grafikája????????????
    Tehát mi ez??????????" ??
  • gaspy
    "a Nextgen az mit jelent és ezt le kell tölteni a játékhoz vagy mi ez mert látom azon szebb a grafikája????????????
    Tehát mi ez??????????"

Az Újgenerációs videokártyák tulajdonságait kihasználó effektek...
    HDR,SM3 stb...
  • Scott21
    Remélem az én kis Geforce 6800-on menni fog rendesen! :)
  • Cafu
    Nem kell hozzá gtx nekem egy Ati x1800XL-em van és tökéletesen fut rajta néha leugrik 30Fps-re de átlag 40-50 fps!
  • Scott21
    Te jó ég!
    Szerintem azért nagy változáson ment át a Tomb Raider 4 Giga a játék.. az előző meg csak 2 cd-s volt... :)
  • Scott21
    Ehhez a TRL -hez jobb lenne egy 7800 GTX :)
  • buldozer99
    a Nextgen az mit jelent és ezt le kell tölteni a játékhoz vagy mi ez mert látom azon szebb a grafikája????????????
    Tehát mi ez??????????
  • gaspy
    "Akkor ezek szerint a 6600GT sem tud"

Pedig az asszem tud...
    Az már más kérdés hogy hogyan teljesít ilyen környezetben
  • Cafu
    Gyereke ez Überfazsa Game lett és a Nextgen effektek csodálatosak!
  • alert
    Azért akad Next Gennel mint a szemét mert az Shader 3 és egyéb új technológiás nyalánkságokat használ, ami csak az új 100 rongyos vga-kba van beépítve. Az átlag kariknak egyszerűen nincs ereje kiszámolni azokat az effekteket.
  • Sky23
    Sziasztok Gamerek!

Nemtudom hogy hogyan de nekem működik a játék.Igaz 800*600-an de Quincunix (2 szeres) élsimitással Water effect-tel + Shadow-val.
    Gépem: Pentium 4 2400 Mhz (felgyurva 2700 MHz-re) Asus Gforce 4 Titanium kártya asszem abbol a kategóriábol a legjobb nemtom hány megás. Átlagos hangkártya max 10 ezer volt még annó. Szal rendesek hogy gondoltak a kis emberekre és a gépeikre mert faszán fut a game.

Gondoltam megosztom az izgulóknak :D

Most szedem az Ubersoldiert azt is kár kihagyni cső mindenknek!
  • kirol
    Akkor ezek szerint a 6600GT sem tud.
  • Scott21
    Kíváncsi leszek nekem, hogy megy majd GeForce 6800-on! :)
  • gaspy
    "A demoban a next gent nekem nem is engedi bekapcsolni, miért?"

Nekem a teljesbe se de gondolom azért mert nemtud SM3-at a kártyám...
  • Gerbill
    A call of duty demójában sem lehetett állítani a grafikai minőségen.
  • Scott21
    Halljátok én csak most töltöm, de ahogy olvaslak titeket biztos jól sikerült! Várom már nagyon, hogy játszhassak vele!
    Addig a Nod-ot kikapcsolom! :)
  • kirol
    A demoban a next gent nekem nem is engedi bekapcsolni, miért?
  • heliosz007
    hol van fenn a Reloaded-es cucc?
  • Gerbill
    Hány pálya van a teljes verzióban? A tombraider.hu-s végigjátszásban 3 pályát írnak
  • gaspy
    azt nemtom de a readme szerint kell a játéknak
  • Scott21
    sziasztok ez az kijött a reloaded is királyyy
  • Mattheus66
    gaspy: és mi az a TNL?
  • Mattheus66
    és azt meg tudjátok mondani honnan lehet letölteni a demóját?
  • Alien1024
    utána nézdtem hogy milyen gép ajánlott és 512mb os vga kari. tehát ezzen a gépen nem fog menni max on AMD Athlon XP 3200+ GeForce 6800(128mb) 1gb ddr ram. ha nem milyen beálitásokal nekem még jön a game azért érdeklödök
  • kirol
    Próbáld ki a demót.
  • j0nNyKa
    Most olvastam utána, és ezt találtam:
    Nem virusos a cumó, csak olyan kódsor van a trl.dat ill a trl.exe file-okban amelyek "blacklisten" vannak Nodéknál. A véletlen műve, nem ártó szándékú a kód.
    (igen, mindkét release-re felkiált)
  • gaspy
    Nemhinném hogy megy mx 440-en azon van TNL?
    hangproblémával rajtamkivül senkinem találkozott?
  • Mattheus66
    hi all! egy kis segítségre lenne szükségem: nemtudom hogy letöltsem e a gamet, mert nem vok biztos benne hogy megy ezen a videókarin: NVIDIA GeForce4 MX 440.
    Légyszi írja meg valaki!
  • SZilaJMaGGoT
    Hehe, amikkel én játszottam azokat is naggyából közösen játszottam végig egy amolyan barát barátnővel... :DDD
  • Tatyla
    a nök nem tudom miért de imádják a Tomb Raidereket,velem is végigtolta a feleségem majdnem mindet még anno psx-en...
  • gaspy
    Ha dxdiagba a hangnál leveszem a hardveres gyorsítást akkor nem recseg..
    Nemértem...
  • dienesoft
    miota feltettem az uj radeon drivert csak a régi játékok mennek, a többi játékbol mndd kidob pl:a Call Of Cthulhu, vagy a Call of Duty 2, mindketőő kidob...
  • bogyoka
    nálam nem, nagyon jól megy, és nem látok szellemképet sem, de még majd játék közben kiderülhet egy-két dolog:)))
  • bogyoka
    Nálam is megy már, hála a #459-es hozzászólásnak

Nagyon-nagyon szép, bár még csak kicsit kipróbáltam, de délután már mindent bele, és jáccom
  • j0nNyKa
    Sracok nemtom volt-e mar ilyenrol szo, illetve nem tudom, hogy egyedi eset-e, de nalam Tomb.Raider.Legend.CloneDVD-iTWINS <- ebben virust talalt install vege fele a nod... senki nem veszithet, ha futtat 1 viruskeresot
  • gaspy
    Hy
    nekem mintha recsegne/zúgna a hang
    SB Live 24bit
    másnál nem?
  • Alien1024
    http://www.gameburnworld.com/gameburnworld.htm: én inene szedtem le a crack ot