740
Spellforce 2
  • overtkill
    elindult, de egy újabb gubi van: van zene, bejelentkezik a képernyő, elindítok egy küldit, hang van, körbe a képernyőn van kép, látszanak a gombok, de a képernyő közepén sötétség.......
    MOST AKKOR MI VAN????
    (nem is vagyok szőke.....)
  • overtkill
    Köcce Zoli, meg is próbálom
  • Zoli Zoltan
    Megvan a megoldás a billentyűzetet kapcsold át angolra. Itt ugyan is megvan cserélődve a Z és az Y billentyű.
  • Zoli Zoltan
    Ugyan Az a problémám mint a 131 -nek. A CD keyt csak a játék elindítása után kéri, de nem fogadja el, ha valaki tudna a megoldást. Köszi.
  • Shallow Grave
    Hi all, végignyomtam a gamet, de még vannak befejezetlen sidequestjeim, hogy lehet megcsinálni őket, mikor kinyírtam a főellenséget, akkor felajánlja hogy ha akarom, folytassam őket, de nem tok kimenni abból a helységből, arról a pályáról, plíz help asap!!!!
  • deathstarh
    Végignyomtam a gamét...

Tudja valaki, hogy a zenéi merre vannak?

Kiírnám és külön hallgatnám!
  • Beckham007
    Hy!!

Nem hinném hogy tudjátok a megoldást a problémámra de hátha!
    Amikor az installálásra kattintok utánna bejön egy ablak és egyből kilép!Ha valaki tudja a megoldást akkor segítsen!!Amúgy az ablakba nem látom hogy írna vmit fekete!
    SEGÍTSETEK!!
  • fbi000
    Hello Mindenkinek!! Azt szeretném megkérdezni hogy egyik haverom felrakta a SpellForce 2 - t és nem megy neki ami szerintem nem ujság! De itt olvastam hogy ha FTPS akkor megy na neki is FTPs de nem megy. Na és azt szerezném kérni tőletek hogy irjátok már le az összes lehetséges verziót hogy hogyan lehetne elinditani a játékot de az összes ami létezik. Előre is Köszi: Béla
  • overtkill
    sziasztok
    Egy pici problem: megvan a SPELLFORCE.2.SHADOW.WARS.MULTI5.SFCLONE-SCRABBLE változat,de valamiért nem müxik. a gond az hogy nem installnál kéri a 3H7M4-KMLHX-JSFXX-96GYX-E2NCZ-3GNLH-LLW9Z-S4DMD kódot, hanem a játékban. ott viszont nem akaródzik neki elfogadni....
    Ötlet, valaki?
  • Headers
    Nálam enmtudjátok miért megy el a kép, ha játszok?Mert naon idegesít.
  • j0nNyKa
    sry dualklikk :[
  • j0nNyKa
    INSTALL.NOTES.......:
    Mount image with Daemon Tools 4.03.
    Install using : 3H7M4-KMLHX-JSFXX-96GYX-E2NCZ-3GNLH-LLW9Z-S4DMD.
    Now mount OUR Mini-Image included (Spellforce2-MI.rar) with Daemon Tools 4.03.
    Play & Have fun.

ezt neked meddig tartott volna elolvasni ?
  • j0nNyKa
    INSTALL.NOTES.......:
    Play & Have fun.

ezt neked meddig tartott volna elolvasni ?
  • j0nNyKa
    erre azt tudom mondani, hogy en evente jo, ha talalok 2 olyan jatekot, amit hajlando vagyok vegigjatszani, iden ez volt az 1., izlesek es pofonok :]
  • Headers
    Nem tud valaki egy cd kulcsot a gamehez?
  • kHares
    Természetesen semmi nem igaz belőle, hiszen pont azért írok hogy elriasszalak :)

Viccet félretéve azért annyira nem rossz, nagyjából olyasmi mint az első csak épp ki van herélve. Ha nem ismerném az előzőt biztos jól eljátszogatnék vele, de így mindig eszembe jut mennyivel jobban is csinálhatták volna. Számomra elveszett az egyéniség, populista módon lefeküdtek a tömegnek akik butított verziót kértek.
    Amúgy míg nincs más lehet vele nyomni, tehát alakítsd ki a saját véleményed, lehet neked tetszeni fog.
  • j0nNyKa
    szerintem pedig kurvajo, most vegeztem vele, tetszett nagyon
  • Rusy
    Hello kHares ez mind igaz amit leírtál? nem akarom elhinni, én nagyon nagy első rész rajongó voltam, de akkor le se szedem ha ennyire lebutították
  • Fido4life
    Szánalmas nemde ? (az előző hozzászólások)
  • j0nNyKa
    :D:D:D:D:D
  • Fido4life
  • koly007
    Sziasztok nekem a játékhoz CHEAT kéne mert én igy szeretek játszani köszi a hutok segiteni
  • Marcus_
    Egy gyors torrentet vki priviben drágaszágok. thanxbye
  • Fido4life
    Sziasztiok ! ! A Demót érdemes letölteni ? Milyen karival vagy benne ?
  • kev
    thx
  • j0nNyKa
    azokat ugy kell majd kinyitni, hogy a mellettuk levo korbe beleallsz a fohossel, az orkkal, meg a munkasokkal, de mondjuk ezt leirja am a quest
  • kev
    Uram Gor > Aronirnak (pálya tetelyén a nagy szobor) beraktam a 2 üvegszemet.
    De a kapuk nem nyilnak (alul van 2 db. amit a program narancs szinnel kiemel).

Mit nem vettem észre ? Aki tudja a választ, segitsen. Köszi.
  • deathstarh
    Ezt a kaput hogyan kell openelni?

• kisoti
    Sikerüült!!!

Elindult!!!
    megformáztam egy patríciót NTFS-re,felraktam,és megy

Köszi!!!
  • GUMI
    nemtud valaki a spellforce2-höz tainert vagy valami kódot? nagyon kellene
  • kHares
    Hivatalos fórumon is panaszkodnak miatta. Állítólag ha fat32-esre van formázva a partíció akkor nem megy. MAjd lesz rá patch. Bár van akinél ntfs és mégis hibaüzenet, szal fene tudja
  • kisoti
    Sajnos úgy sem megy.
  • tomo
    vedd vissza a cpu sebesseget gyarira. 1860 MHz ha jol emlekszem.
  • kisoti
    Abit nf-7
    athlon xp 2500 barton 2210 mhz
    1gb ram
    leadtek geforce 7800gs 256 mb (agp)
  • deathstarh
    Mi a pontos configod?
  • deathstarh
    ugyhogy Nekem sem megy!
  • kisoti
    Néztem.

Próbáltam már minden már mindenhogy,és sehogy nem jó nekem.
    Haveroknál mindenkinél megy a leírás alapján.
    Próbáltam már sp1& sp2-vel meghajtó lehuzogatással,de nem megy.

Neked hogy adta ki azt az üzenetet???
  • deathstarh
    Az info-t nézted már?

INSTALL.NOTES.......:
    Play & Have fun.
  • kisoti
    ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍgen ez volna az!!

Már mindent kipróbáltam.3 napja szenvedek vele,de mindig ezt adja ki a játék
    elindítása után.

Please!!!!!!!!!!!

Előre is köszi
  • deathstarh

Ez volna az?