740
Spellforce 2
-
antos #300 Hello!!!
Van egy eredeti Spellforce 2-m teljesen karcmentes állapotban,Radeon x850 xt videokártyához kaptam,egyszer sem volt telepítve... Eladó,akinek kell írjon mailt és hogy mennyit adna érte...
e-mail: [email protected]
Üdv Antos
-
Leventuszéy #299 Hello!
Nekem valami hihetetlenül hülyén fagy, tehát mikor a hőseimmel támadok, vagy csak simán mozognak, akkor olyan félmásodpercenként frissíti őket, de, ha rákattintok egy barátságos, vagy ellenséges lényre, ami nem hős, akkor nagyon szépen támadnak a hősök, akár 80 egységet is el tud kezelni egyszerre, de, ha hőst is rakok mellé, akkor az egész csoport úgy megy, mint a hős. 1.02-es patch fennt van, és a beállítások a javasolton vannak, plz help!! -
SaGa Jr #298 Hali!
Miként lehet kihasználni a dual wield képességeket ha nem tudok két tőrt (ehhez van meg a skill) betenni az avatarom kezébe?
Mi a titka a dolognak? Miként lehet két fegyverrel küzdeni? -
barop #297 Sziasztok,segithetne valaki.Most kezdtem a játékot,a tutorial 1 pálya eleje,rögtön megakadtam segitsen valaki mit kell csinálni?A legeleje a játéknak.help -
csgj #296 fúú...iszonyat gépigényes ez is...már egy új fantasy-s játék se fog rendesen menni a gépemen :( -
csgj #295 nemtom, nekem még nincs meg -
Recler #294 sziasztok,vajon miért nem megy a game ,fel akarom installálni és megáll az installáció,ha simán ki akarom csomagolni a gépre akkor is megáll ...tipp?
-
csgj #293 crackes, úgyhogy biztos jó lesz :) Már csak meg kell találnom vhol -
sorted #292 Spellforce.2.Shadow.Wars-DIE
megnézzük mit tud :) -
Markanac #291 eredeti, csak jó a hozzákapott key:) -
sanyiiiii #290 A kettőnél nem tudom hogy van de az egy akkor csinalta ezt amikor nem volt yo a key.. -
Markanac #289 Sziasztok!
Nekem is olyan próblémám van mint a balint1994-nek. feltelepítem a szoftvert, elindul a játék, a menük látszodnak csak maga a kép teljesen sötét. Semmit nem lehet látni a játékból. Mi lehete a gond? Elvileg a konfig.-om jó hozzá.
Kérlek segítsetek aki tudja mi lehet ez és hogy lehet megoldani!
Köszönettel,
Márk -
petyac #288 Engem is érdekelne hogy miként lehet lefordítani.Ha vki elmondja,vagy tud segíteni ebben neki állok. Irjatok ide vagy a [email protected]. -
fonya #287 Köszi, de ezt én is szoktam követni. Itt nem jelezte senki, hogy elkezdődött volna a munka. Meg persze a mostani kiadott rpg tömeg miatt egy darabig nem is lesz szerintem szabad fordító (obli, fable, kotor2, stb). Na mindegy. Esetleg valakinek nincsen meg eredetiben? Én netem nem játszok, tehát használt is érdekelne jó áron.
Üdv:
fonya -
balint1994 #286 nwm jön be a spellforce 2 nek amikor kell játszani fekete kép lesz ha vaki tud segíteni íron a [email protected] de ez az msn címem ist tehát ha a játszani akarunk elinditotuk a külsetést a menü meg ezek bejönek de a képek nem fekete lesz a kép de a menü az nem -
http://www.magyaritasok.hu/ -
fonya #284 Sziasztok!
Nem tudjátok valakik foglalkoznak a magyarosításával? Az első rész nagyon tetszett és lassan a második résznek is megy le az ára. Esetleg tanács, hogy hogyan lehetne kiszedni a feliratokat, párbeszédeket?
Üdv:fonya -
szpjenci #283 az miért lehet hogy a játék elindul de nem birom leokézni a kódot mert csak a cancel gomb vilábit? elöre is thx -
zsotee #282 thx!
Megoldva. -
Átvittem a játékot de bent vagyok ahol megöltem Malacayt annál a csillagnál,amikor ráállok egy ágra egy jel jelenik meg és nem tudok elmenni onnan a journey stonokkal!!!!!!!!! PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

-
BBS #280 SPHIN-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-W2NEG-CXVG4
1.02 patch + lengyel töréshez jó. -
Hogy kell megölni azokat az épületeket amikből a giliszták jönnek(legkönnyebben)???????????? 

-
Ne rakj fel semmijen patchot csak telepítsd fel a játékot,rakd be miniimagét és úgy írd be a kódot hogy ne kötőjelet írj hanem MINUSZT és írd be!!!!!!!!! 

-
zsotee #277 Tudna vki adni egy működő sorozatszámot?
Ez nemjó:
3H7M4-KMLHX-JSFXX-96GYX-E2NCZ-3GNLH-LLW9Z-S4DMD -
zsotee #276 SpellForce 2 v1.02 [EURO/RUSSIAN] No-DVD/Fixed EXE
Install the game - Full Installation.
Apply the official SpellForce 2 v1.02 Patch.
Replace the original SPELLFORCE2.EXE file with the one from the File Archive.
Play the Game! -

-
ZÓÓÓcsi #274 Azt tanácsolom, hogy a legközelebbi északra található települést rombold le és biztosítd a két nagy kaput, hogy semmi ne jöjjön át(főleg dolgozó ne).Majd nyomulj fokozatosan előre.A lényeg az, hogy az ellenséget nem szabad engedni bányászni!Nekem ez a fajta kiéheztetés mindig bejött! -
Helótok Dragh'Lur-ban vagyok és amikor elmegyek támadni a hadseregemmel a jobb szélső úton a mocsárba ahoz a falhoz mindig megtámadnak a másik oldalt,már próbáltam úgy is hogy a hősökkel beálltam oda de kifogtam a titános támadást és mindig porig rombolnak!!!! PLEASE HELP!!!!!!!!!!!!!! 

-
ZÓÓÓcsi #272 Miért nem teszed fel a legújabb directx-et.Azzal biztosan működik(legalábbis nálam)! -
Segítsetek a Mgnet Stones -on vagyok és mindig kinyírnak!!!!!!!!!! -
Hell! Problémám lenne a játékkal.Neten akarok játszani és regisztrálásnál ezt
írja ki UNKNOWN ERROR CODE 1 (nagyjából ezt)(eredeti jatek)
HELP!!! -
murder #269 Sziasztok!
Kéne egy kis segítség, méghozzá a következőhöz:
Elindítom single playerben a kempinget :) és miközben tölti be a pályát ilyeneket ír ki:Fatal DX9 Error, (D3DERR_INCVALIDCALL) in CDspBaseMain DX9::CopyRenderTarget()' +
Az biztos, hogy a directX van a baj, egy mert DX9 egyértelmű rövidítés a másik pedoig hogy amikor a vidók vannak akkor ez folyamatosan feljön, játék közben is
segítségeteket előre is köszönöm! -
jsdrzer #268 Kérdésem van: azon a pályán (talán az ötödik vagy hatodik, talán Ironlore) ahol a szellemmuksik vannak akiket állítólag csak a törpepapa szelleme tud lenyomni ott mi a halált kell csinálni? A gondom az hogy ugyebár van az adott helyen jobb és bal oldalon lent 1-1 "kilincs" amelyekkel a pálya közepén levő kaput lehet megnyitni. Na ez nekem a jobb oldalival ment, azt tudtam használni de a bal oldalon levő az istennek nem mozdul meg, tehát a kapu se nyílik meg, magyarul over az egésznek.
A másik hogy ennek ellenére jó lenne a játékkal játszani, mentést honnan tudok szerezni?
THX! -
kartacs #267 nekem is kéne egy kis segítség nekem valami multi5 "verziom" van, és szintén nem megy a legrosszabb hogy a telepítésnél tőlem nem is kér kódot. A starforceos ellenőrzésnél mindig elakad. -
golem #266 sajnos itt megáll a tudományom.....Ezzel még nem találkoztam,nekem simán sikerült. -
Athossss #265 Így sem megy...
Error:manipulated version found
A manipulated or illegal version of the game or the game executables was found.
Please uninstall the game and reinstall from the original CD.
ezt írja ki nekem mindig amikor el akarom kezdeni a telepítést
Ja és ugyan ezt írja ki amikor a 1.52-es patchetet akarom külön feltenni...
gondolom ilyennel akkor nem találkoztál még??
-
golem #264 Elöször telepitsd fel az első részt de NE inditsd el.Utánna a második részt és utoljára a harmadik részt ezután inditsd csak el.Ha fent volt már az első ill.a második rész és már játszottál vele,akkor sajnos le kell szedni őket,és törölni mindenhonnan.Ezután ujra kell telepitened mindhárom részt a fenti módszer szerint.
Ha sikerül akkor ezekkel együtt fent lesz az 1.52 patch is. -
Athossss #263 Sziasztok tudom h nem ez a legalkalmasabb hely h ezt kérdezzem, de ez a legtöbbet látogatott Spellforce forum
Lenne egy kérdésem azokhoz akik már próbálkoztak a Breath of Winter-rel is...
Amikor felakarom telepíteni azt írja h invalid password-öm van lépjek be a játékba írjam át és utána telepítsem...Ez csak nálam van vagy mindenkinélé így volt? Ha meg nem írok be kódot hisztizik h nem oroginal a game Szóval úgysem megy.
Ezt hogyan lehet kiküszöbölni??? -
Meg Csináltam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elmondom: felrakod teljesen,berakod a miniimagét,belelépsz és most figyeljetek!!!
Így:mondjuk: írd be a számokat,betüket,és ne kötőjelet hanem minuszt amúgy most Dun Morában vagyok. -
xem #261 Hali
Már nem kell a help, végig nyomtam a full játékot. Nem gondoltam volna hogy csak ez a pár fejtörős rész lesz. tényleg gyenguszra sikeredett. Bizom a küldetésben háths valamivel táposabb lesz.