740
Spellforce 2
-
Nincs itt valaki, aki segítene a fordításban? A többiek, most nem érnek rá, és most csak ketten vagyunk akik fordítják a játékot.
Ha lenne aki besegítene az írjon a címemre:
[email protected] -
SaGa Jr #419 Clay golemből lehet szerezni ilyet. Van Westguardban is egy barlang, ahonnan időnként előjön egy ilyen dög. Ez az alul lévő falutól nyugatra van.
Vagy el lehet menni újra az elfekhez és ott mászkálgatni a déli területeiken, leküzdve az elementálokat és golemeket. -
Szerintem az egységneveket fölösleges forditani :( Szvsz legfőképp azért mert magyarul hülyén hangzanak :( -
Nameny56 #417 Szia Csafiati.Nekem is ugyanez a problémám,és én még nem oldottam meg.Megírnád,légyszi? -
Megmondaná valaki, hogy a játékban mik azok a Stalkerek, magyarul mire lehetne fordítani?
A szöveg fordításához lenne rá szükségem. -
Nuke1988 #415 Hali mindenki. Westguardba megépítettem a falat a város köré most a kastély köré kéne felhúznom. Elkültek hogy szedjek össze 5 clay és 5 limestone-t vagy mit. limestoneból ván vagy 10 clayből viszont csak 4 és már tuscarinál vagyok de még mindig nem találtam egy 5-et. Nincs valami tipp hogy merre keressem? -
csafiati #414 Ok. Megvan. Rájöttem... -
csafiati #413 Csaó mindenki!
A Spellforce 2 az első ilyen tipusú játék amivel játszom, de nagyon tetszik!Gyönyörű minden...
Viszont én sem tudom, hogy lehet kijönni a lávás szigetről a fireforge pályán!?
Elttűnik a törpe utáni szellem a beszélgetés után aztán semmi.Nem mutatja hogy mi a következő lépés stb.
Valaki tud segíteni!?
Köszi előre is.
Üdv -
Írjál a Seven M-nek. Az első kiadásban ez gyakori volt. Szkenneld be a számlát, vagy fényképezd le nekik. És akkor adnak egy legális CD-kulcsot. -
bendáj17 #411 lexy00: lehetséges, bár már nem emlékszem. a dragon stromba a karakterek megmaradtak és a pályák is egy pár. az épületek és a lények megváltoztak. Vannak új pályák (City Ship). Ém nagyon szeretek vele játszani, ha már végig vitte az ember az alapjátékot. (te is mindjárt végig viszed 4-5 pálya van még) -
bendáj17 #410 mark10 itt a CD-key hozzá: 2EUKY-W7PR2-3JJ5Q-2Y7AV-L27GC-TPVJG-5D6G3-SUHJY -
lexy00 #409 amugy a dragon storm miben különbözik az alaptörténettől? csak mert megvan de még nem kezdtem el -
lexy00 #408 ja am olyan kört amiért az alapanyagokat kapom meg kinyírtam a titán kinézetű szörnyeket is... -
lexy00 #407 lehet hogy az a gond hogy Nightsong emberei akiket hozott meghaltak? -
lexy00 #406 sziasztok! A shal pályán elakadtam. Már kinyírtam az összes szörnyet meg minden kört megszereztem de nem enged át.PLS HELP!! 

-
Aki szeretne segíteni a fordításban írjon egy mailt az oldalamon található címre. -
Belekezdtem a játék magyarításába, a történeti szálat nem fordítom (még), de azon kívűl amit tudok lefordítok.
A semminél ez is jobb.
(Csak az egyjátékos szövegeket fordítom, a netes résszel nem foglalkozok)
Akit érdekel a magyarítás letöltheti weboldalamról (csak a fordítás miatt készítettem, sokat ne várjatok tőle)
http://sites.google.com/site/koppim/
Így is használható már.
Itt letölthetők a fordításhoz szükséges programok is. (Ezek a www.magyaritasok.hu fórum oldalárol származnak)
A letöltést folyamatosan frissítem.
Akinek van kedve folytathatja is. -
mark10 #403 Ma vettem meg a Spellforce 2 Gold Editiont és felraktam de mikor elinditotam CD kulcsot kér. Ezt hol találhatom (kézikönyet azt kisporolták). Please help. 

-
kadoc #402 ezt? http://spellforce.jowood.com/sf2/mp3/SF2_SW_Karash.mp3 -
nimretil #401 Hello! Nem tudná valaki elküldeni a spellforcve 2 zenéjét??? Légyszi!!! -
tetyuke #400 Az első pálya betöltése közben ezzel a hibaüzenettel leáll. valaki tud segíteni -
jól átnézted a tartóját? valamikor a belsö oldalra ragasszák nem a kézikönyvre. -
Murphys #398 Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám. Megvettem a Spellforce Platinum Editiont, de nincsen benne serial number. Holnap hívom fel az árusítót, de szerintetek mit tudok csinálni, ha nem cseréli vissza? -
Ööööö ALGO figyu ez a réssz abban rosszabb hogy nics olyan hogy backmagival vagy eementálal kezdesz hanem van World és Divine magic !
ugyhogy sok mágiát be kell majd rakod ugyanigy a kombatnál egyszóval mindegy !!!!! -
klari5 #396 Hali! Segítsen valaki ha tud! Elakadtam a Dragon Storm Citadella nevű pályán a könyvtárban. Egy Malacay nevű fickót kéne kinyírni de nem tudom hogy kell!
Köszi
-
ALGO #395 Haj all!
Nem rég kezdtem a SpellForce 2 Dragon Stormot és nem tudom eldönteni mondjuk 1 közelharcos karakternek mien statokat adjak?Meg hát arra is kiváncsi lennék hogy ti miennel nyomjátok:)
Ha képet tudnátok adni megköszönném. -
Valaki felrakná a 2nek a zenéjét Kérem... -
Nekem a Spellforce (1) Platinum edition van meg nem a 2. -
Mester #392 közben megvan a válasz, hogy nem lehet szóval tárgytalan a kérdés. -
Mester #391 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy a shadow wars-t befejező karakzerrel lehet folytatni a Dragon storm kieg-et vagy mindenképpen új karit kell kreálni?;o -
timantes #390 Ezt a játékot ingyen adják a Palit x1950pro-hoz! Telepítem is fel. Remélem jól elleszek majd vele. -
kadoc #389 már látom.. az a fránya videjókártya.. abból nemártana egy min. ténylegesen 128 megás 128 mbit-tel.. mert addig ez a gond lesz :( -
Ha rányomok az OK-ra, rögtön újra feljön az ablak, aztán újra és újra ... amíg ctrl-alt-delete segítségével le nem állítom a játékot. De a játék nem jön vissza. -
kadoc #387 üss duplán entert, asszem akkor lenyomja magától az ablakocskát, aztán folytatja a betöltést -
Sziasztok! Jól jönne egy kis segítség. Nemrég vettem meg a Spellforce 2 Gold-ot. Feltelepítettem de játszani sajna nemtok rajta.
http://www.speedyshare.com/228990974.html
Ezt írja ki, miközben majdnem betölti a single playert, de a csík megáll, egy hang és hibaüzi. Feltöltöttem, bocs ha nehézkesebb megnézni, de még nemtom máshogy.
De beírom ide is:
Fatal DX9 Error
(D3DERR_INVALIDCALL) 'in CDspBaseMainDX9::CopyRender Target()'
Azt tudom, hogy a DirectX-re panaszkodik, meg, hogy videókártyám kissé ratyi, de ha az Elder Scrrolls Obliviont elbírja akkor ezt mérnem kérdem én :D Mondani se kell, hogy minden levettem teljesen low-ra, felbontás, meg miegyebek, annyira nemvok kezdő
Gépem:
Intel Celeron 2,8
1024 Mb DDR Ram
Ati Radeon 9600SE (elméletileg 128 megabájtos, de gyakorlatilag csak 64 :D
Kb ennyi, a többi nemérdekes. Bárminemű segítséget örömmel veszek. Pénzem nincs új kártyára :)
Előre is köszönöm! -
Egy kicsit más, csak próbaképpen...
Tegnap megvettem a Platiniumot és már a második pályánál ugyan azon a ponton állandóan kikapcsolta a monitoromat (a "gép" ment tovább). Na mondom. Aztán megnéztem a .log fájlt amiben egy csomó sound-errort írt.
A setup hangnál visszavettem normálra a hangcsatornákat és azóta nincs gondom... Hangcsatorna és monitor?! Eh! Mindenesetre azóta tökéletesen műxik. Hogy igazoljam magam visszaállítottam és ua. -
deathstarh #384 Hali!
Megkérnélek, hogy a gameshez kapott Zene CD-t feltennéd-e valahova!?
Tracklistings
1) Shadowsong
2) Hawkeyrie
3) Freedom
4) Sorvina
5) Karash
6) Plains of Chaos
7) Dun Mora
8) Oblivion
9) The Mines of Underhall
10) The Shaikan
11) The Realm
12) Sevencastles
13) Shadowplains
14) Fireforge
15) The Clans!
16) Dragh Lur
17) Attack of the Nightblades
18) Desolation
19) Dun Mora (Instrumental)
20) Shadowsong (Instrumental)
Bonus Tracks
21) Uram Gor
22) Un'Shallach
23) The Magnet Stones
24) The Crystal Fields -
Megvettem a Spellforce Platinum Edition-t, de nem tudok vele multizni, mert nem lehet rákattintani a csatlakozásra. Valaki kérem SEGÍTSEN! -
Reggaester #382 Ok, köszönöm, majd meglátjuk :) -
kadoc #381 szerezd meg a dragon stormot hozzá, talán az kijavítja a hibát - v. próbáld meg újratelepíteni a gémet.. több ötletem tényleg nincs :(