740
Spellforce 2
-

-
....nagyképü népség -
Senkit se zavarjon, hogy én a lelkemet öntöttem itt ki.... 

-
MIRR MURR #337 Na megoldotam!
De most valami le akadt mert benne marad egy küldi után egy hüle nézetbe! -
nemtom lehet-e ezt kérdeznem, de hol lehet letölteni a Spellforce The Order of Dawn-t? Mert ahányszor letöltöm valahonnnan, vagy RIP, vagy csak kiegészítő... Kérlek segítsetek! Nagyon sokat jelent nekem ez a játék. -
MIRR MURR #335 Halli!
Tudna nekem segiteni a fireforge pályán elakadtam a három lángnál!
Már végig probáltam az összest és nem jött ki a sárga 3 láng!
Le irnánekem valaki a helyes sorendet!
Előre is köszi! -
Raszta #334 Itt mindenki csak kérdez de senki nem segít!
-
xem #333 Hali a Dragon Stormban elakadtam a repülövárosnál vagy mi a neve. Tudna valaki tippet adni? 
-
hammerGT #332 csá amikor támad ellened elég csak megölni a csapatát és ad 1-2 ijen gömböt -
szeva!!
már felraktam a Dragon Stormot, minden sirály,csak elakadtam Dragh'Lur-ban. Kinyírom azt a Blade bigyuszt, kimennek a hősök a várból, és akkor b ekell kapcsolni azokat a csapdákat. Na eddig megy de amikor az első 1 vagy 2 csapdát bekapcsolom akkor vagy nincs több kristály vagy a csapdákat kikapcsolják és azért nincs. Ha tudja valaki a megoldást akkor légyszi írja le.THANKS
ui.:a hadseregem eltűnik.
-
Hush #330 Szioasztok. Elakadtqam a fireforge pályán. A gyűrűt elkészítem, ezután happy a szellem, s miután eltűnik, én bentragadtam az elzárt területen. Nem értettem elsőre hogy mit mond a szellem, hogy utal-e arra, hogy hogyan tovább. Tudnátok segíteni, hogy hogyan tudnék kijutni az elzárt részről?
-
vizmagus #329 naon kéne a kód az eddigiek nem jók! Van valakinek valami más?
Version 1.0 előre is köszönöm -
ja bocs nem a Shadow Warst szedtem le hanem a Dragon Storm kieget.
bocsi -
szevasztok!!!!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Leszedtem a Spellforce 2 Shadow Warst van hozzá crack,de nem tudom hogy kell e hozzá serial vagy valami más finomság. ha valaki tud ilyesmiről akkor legyenszíves írjon vissza.
ui.:ha serial kell hozzá akkor légyszi azt is írjátok le. THANKS -
vizmagus #326 kaphatnék cd keyt itt már olvastam kettöt de azok nem jók előre is köszi -
Myxir #325 Hali azt szeretném kérdezni,hogy annak miértalma van hogyha a legvégén meg ölöm a fő embert[Malacayt]akkor miért nem lép ki a játékból? -
gondolom ha mar eljutottal a jatek vegeig, veletlenul sem tunik fel egy olyan aprosag, hogy korulallja 4 magus, akik varazslatot tesznek ra ?!
esteleg probald meg lecsapni azokat
nekem az egesz team folyamatosan olte a katonakat (heallel elvileg nem okozhat gondot), nightsonggal meg szepen vegigvertem a 4 magust, onnantol gyerekjatek -
thunder25 #323 Hi.Tudna nekem valaki segiteni a Dragon Storm-ban?Ott akadtam el ahol egy Shaper nevu embert kellene legyozni de annyi ember jon allandoan hogy szinte a kozelebe se tudok jutni, ha legyozok 5-ot 6 jon helyette.Mi a trukk?Valaki tudja?Kosz -
Nameny56 #322 NEKEM EZA KÓD INDÍTOTTA EL A JÁTÉKOT(CSUPA NAGYBETŰVEL):
2LXMP-TWE3P-7ZE3U-CAHWG-3E3DX-KMC3X-NWDEW-7GQN6 -
PLZ!!! Valaki csúljon nekem Spellforce 2 CD-key-t!!!! Sürgős. -
Mihail #320 sziasztok
Shadow warsnál másnak is volt hogy beszélgetés után kiakad a nézet? Erre tud vki egy debug parancsot? -
Felraktam a Dragon Storm kieget, de mintha nem működne most a Third Person nézet! Vki tapasztalt ilyet? Lehet, hogy a feltöréssel van gond? -
hammerGT #318 szevasztok! a Spellforce 2 - Dragon Stormba a játék vége felé elakadtam, ott vagyok Ulf király palotájában és meg kell találni az utat a trónterembe, (amugy a királyt már megtaláltam)csak az a baj hogy nem találom az utat ,valaki tudna segíteni?? -
SaGa Jr #317 Az alap a Spellforce 2 - Shadow Wars. A kiegészítője pedig a Dragon Storm ami nem olyan régen jött ki.
Először telepíted a Shadow Wars-t, aztán jöhet rá a Dragon Storm. -
A Dragon Storm a kiegészítő? Hogy kell keresni az eredetit? Simán Spellforce2? Mi a sorrend: sima játék telepítés, kiegészítő telepítés, aztán a kieg. crackje?
-
mér van az hogy rákattolok a setupra elindul a telepítő aztán kiirja h nem eredeti a dvd-m és kilép! valaki? -
SaGa Jr #314 Megfelelő sorrendben látogatod meg a csúcsokat. Ha egy meggyulladt, akkor mehetsz a következőhöz. Ha nem a jó csúcshoz mész, akkor kialszik az első láng. Lehet újrakezdeni előlről.
Legalábbis valami ilyesmire emlékszem... Lehet hogy hagyni is kell valakit a lángok előtt de nem hiszem. -
timantes #313 eredetiebn kaptam ezt a játékot a Palit x1950pro kártyámhoz , remélem jó kis játék lesz :) -
hammerGT #312 ott a végén az ötágúcsillagnál hogy kell meggyujtani azokat a kis edényeket? -
csgj #311 pff.. most, hogy újból elővettem, kiderült, hogy jól megy a gépemen, és nem akad xD :D Csak akkor éppenséggel "beteg" lett a procihűtőm :P, mint az később kiderült. De már köszöni, jól van :D Na szóval, a játékra térve...... ISZONYAT JÓ!! Azaz nekem nagyon bejött :) Tényleg, jó kis fantasy-s hangulatom lesz tőle + szép graf + jó küldik + jó zene + szuperül ötvözték az RPG-t és a stratágiát. Rosszat még nem tapasztaltam, nekem jobban bejön, mint anno a Naaagy Warcraft 3. Na jó, történetileg az jobb volt, de ennyi :D -
thunder25 #310 Hi
Tudnatok segiteni? Elakadtam az egyik resznel mikor a tortenet szerint meghalnak a hoseim es egy Ur envu sarkany mondja hogy jussak ki errol a helyrol es keressem a Crystal forestben a laboratoriumot, de az embereimet nem tudom visszahozni. Mit kell itt csinalni, hogy tovabb tudjak menni?
Thx. -
xem #309 Hy
Ha jól informáltak 2007.03.23. A kieg megjelenés dátuma
.
Dragon storm már várom. Amerikába csak 6000ft + postakölcség kp 8000ft összesen, megéri, nem tizenezrekért magyarországon. -
NorbyI #308 Fölötte van három kis nyégyzet, egyszerűen megfogod a spellt és belehúzod az egyik üresbe. És hsonlóan kell eljárni a többinéél is. -
Joeyn1 #307 valaki tudna segíteni?
az elején akadtam el, mikor a tutorial azt írja hogy tegyem a képességet Lye spell memory-ába, de hol van az a spell memory? :'( -
xem #306 Hali
Valaki meg tudja mondani mikor adják ki a S
pellforce 2 Dragonstorm-ot?
-
vin #305 Elakadtam a végén, mikor Malacyt kellene megölni, nem tudok odamenni hozzá. -
azonosabb #304 NEKEM EZA KÓD INDÍTOTTA EL A JÁTÉKOT(CSUPA NAGYBETŰVEL):
2LXMP-TWE3P-7ZE3U-CAHWG-3E3DX-KMC3X-NWDEW-7GQN6 -
jómagam #303 Heló!
Találtál hozzá crack-et valahol?? (mert én nem).
-
fonya #302 Sziasztok!
Hát nagyon szomorú vagyok. Az első részt, mindhárom kieggel végignyomtam. Az egyik kedvenc játékom lett. Megszereztem a 2. részt. Most már elég jól álltam és az Uram Gor pályára kellett volna lépnem. Azonban egy hibaüzenettel kidob a játék. Runtime error, és hogy hiba történ a mentés során. Megnéztem a régi mentéseimet is betölti, de tudok pályát továbblépni és a következő pályán nem tudok menteni, de teleportálni sem tudok. Megnéztem a dokumentumok_mentések között, hogy a mentéseim rendben vannak, viszont a work könyvtárban van egy rpgdata nevű fájl, ami szerintem tárolja az előző (bejárt) pályákat és teljesített küldetéseket. És nekem egy 20 bájtos rpgdata fájlom van ott, gondolom az egyik mentés során rosszul írta felül, és így a régi mentéseim sem jók. A kérésem: valaki megnézné az eredeti rpgdata fájlt? Mentést nem kérek (bár gondoltam rá), inkább újra kezdem és minden órában másolom a save-ket... :( Hát előre is köszönöm a segítséget. És még egy kérdés: az sg-n már kérdeztem, hogy magyarításról tud valaki?
Üdv:
spellnexus6 -
Leventuszéy #301 kiderült, hogy a vírusírtóm/tűzfalam miatt fagy, sztem cikasznak is ez a baja, ha valakinek olyan módon szaggat, ahogy leírtam, akkor kapcsolja ki a tűzfalat/vírusírtót, sokat dob a sebességen