Spellforce 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is olyan próblémám van mint a balint1994-nek. feltelepítem a szoftvert, elindul a játék, a menük látszodnak csak maga a kép teljesen sötét. Semmit nem lehet látni a játékból. Mi lehete a gond? Elvileg a konfig.-om jó hozzá.
Kérlek segítsetek aki tudja mi lehet ez és hogy lehet megoldani!
Köszönettel,
Márk
Üdv:
fonya
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Nem tudjátok valakik foglalkoznak a magyarosításával? Az elsõ rész nagyon tetszett és lassan a második résznek is megy le az ára. Esetleg tanács, hogy hogyan lehetne kiszedni a feliratokat, párbeszédeket?
Üdv:fonya
Megoldva.
Csak halkan, mert ez illegális...
1.02 patch + lengyel töréshez jó.
ABIT IS7E, [email protected], 512MB RAM, NV6800LE@6800(12/5) 128MB, SATA MAXTOR 80GB+PATA MAXTOR 160GB
Ez nemjó:
3H7M4-KMLHX-JSFXX-96GYX-E2NCZ-3GNLH-LLW9Z-S4DMD
Install the game - Full Installation.
Apply the official SpellForce 2 v1.02 Patch.
Replace the original SPELLFORCE2.EXE file with the one from the File Archive.
Play the Game!
BattleTag: zydar#2910
BattleTag: zydar#2910
írja ki UNKNOWN ERROR CODE 1 (nagyjából ezt)(eredeti jatek)
HELP!!!
A PES arcaim LETÖLTÉSE: kirpill.webnode.hu/pes/a2013/
Kéne egy kis segítség, méghozzá a következõhöz:
Elindítom single playerben a kempinget 😊 és miközben tölti be a pályát ilyeneket ír ki:Fatal DX9 Error, (D3DERR_INCVALIDCALL) in CDspBaseMain DX9::CopyRenderTarget()' +
Az biztos, hogy a directX van a baj, egy mert DX9 egyértelmû rövidítés a másik pedoig hogy amikor a vidók vannak akkor ez folyamatosan feljön, játék közben is
segítségeteket elõre is köszönöm!
lvl 84 WIZARD/BARD (Alexander)
A másik hogy ennek ellenére jó lenne a játékkal játszani, mentést honnan tudok szerezni?
THX!
\"How can it be, that you cannot see, what they are doing with thee spending your time, living your life inside their machines there is one empty file, it is me\"
Error:manipulated version found
A manipulated or illegal version of the game or the game executables was found.
Please uninstall the game and reinstall from the original CD.
ezt írja ki nekem mindig amikor el akarom kezdeni a telepítést
Ja és ugyan ezt írja ki amikor a 1.52-es patchetet akarom külön feltenni...
gondolom ilyennel akkor nem találkoztál még??
Ha sikerül akkor ezekkel együtt fent lesz az 1.52 patch is.
Lenne egy kérdésem azokhoz akik már próbálkoztak a Breath of Winter-rel is...
Amikor felakarom telepíteni azt írja h invalid password-öm van lépjek be a játékba írjam át és utána telepítsem...Ez csak nálam van vagy mindenkinélé így volt? Ha meg nem írok be kódot hisztizik h nem oroginal a game Szóval úgysem megy.
Ezt hogyan lehet kiküszöbölni???
Elmondom: felrakod teljesen,berakod a miniimagét,belelépsz és most figyeljetek!!!
Így:mondjuk: írd be a számokat,betüket,és ne kötõjelet hanem minuszt amúgy most Dun Morában vagyok.
Már nem kell a help, végig nyomtam a full játékot. Nem gondoltam volna hogy csak ez a pár fejtörõs rész lesz. tényleg gyenguszra sikeredett. Bizom a küldetésben háths valamivel táposabb lesz.<#violent>#violent><#boxer>#boxer>
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Valaki már végig vitte ezt a gamét. Volna 1 problémám: Elakadtam a Forge résznél meg van az árnyék gyûrû amit kovácsolni kellett. De mit kellene tennem ahoz hogy a portál aktiválodjon hogy tovább lépjek. Vissza mentem az orcokhoz beszéltem az árny harcossal, de semmi. Merre tovább? Elõre is köszi a segítséget.
Vki segítene? Már mindent kipróbáltam h feltörjem azt a Starforce izét, kódokat beírtam, mini image meg mindent de semelyik se jött be nem tom feltörni, már azt se tom mióta próbálom feltörni vki segítsen. Elõre is köszi(az e-mailem:[email protected])
Lehet, hogy naiv vagyok, de. Megvan a SP2-es eredetije. Szeretném, ha nem kérné mindig a DVD-t induláskor.Egy véletlen karc és vége. Próbáltam a Daemon tools 4,03-at, mini image-val, de mindig az eredeti lemezt kéri.
Mi a megoldás?
Köszi. Foldi.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Írj egy emilt és segí[email protected]
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Tudom nem itt kellene ezzel a kérdéssel/kéréssel elõrukkolnom, de sajnos nem találtam ezzel kapcsolatos még most is aktív forumot....
Spellforce : Order of Down ? Emlékszik rá még vki?? A végén kicsit elakadtam...
Ha esetleg van aki nem rég játszotta végig vagy emlékszik rá esetleg tud egy még most is aktív forumot meg köszönném ha tudna segíteni...
Elõre is köszi szépen....
nekem ez van meg. nemtom melyiket kell bemountolni, mert mindig csak egyet mutat nekem és nem szoktam már elolvasni, talán az mds-t. úgyis kidobja, ha rosszra hivatkozol😊
azt írták, hogy minden emuláció legyen bekapcsolva (all emulations on). van a deamon-ba egy ilyen beállítási opció. jobb gomb daemon-on és ott lesz. laserlock, safedisk, ilyeneket lehet pipálni, illetve az említett all emu...
nem próbáltam enélkül, de lehet mûködik akkor is. ígyis elmegy a többi gém, ezért hagytam mindent bepipálva.
The Matrix has you...
nekem a játékhoz mellékelt mini-image van meg, de az ugyanaz, mint amit linkeltem, mert méretre is egyezik és majdnem ugyanaz a readme-je is.
az nálam is elõfordult, hogy hibát írt ki (ossz a lemez, cseréld ki). ez nemtom miért van, de ha másodjára rányomok, akkor már jó lesz. ez mér van?<#nemtudom>#nemtudom>
a lényeg, hogy próbálgatni kell. mostanában már elsõre elindul. lehet úgy is próbálni, hogy rögtön gép indulása után, hogy minél kevesebb "szemét" legyen a memóriában, hátha az segít.
The Matrix has you...
failed to idenfity the disc in the drive.insert licensed disc