740
Spellforce 2
  • Reggaester
    A teljes gép 2200+ AMD Athlon, 768 Ram, 7600 GS, XP SP2. Amikor beállítja a grafot amit ajánl akkor az árnyékokat kapcsilja ki, textúra highon, shader maxon, víz maxon, a felhő meg a fű bekapcsolva. Leszedtem mindent, 1.1re, low quality-ra, kikapcsoltam amit lehet de nem akarja a jót. :( Végülis így is lehet játszani, minden 5 percbe mentek aztán várom a rebootot :P ... *sóhaj* Pedig fasza kis gém
  • kadoc
    ahogy olvasom némyel NVidia kártyák nem támogatják a maximum Shader-beállításokat, de amennyiben a legutóbbi driver telepítése sem oldja meg az újraindulásokat, vedd vissza 1.1-re
    kb ennyi, amit ki tudtam hámozni..
    azért ne add fel, remélem vhogy összejön
  • kadoc
    néhány pályán előfordult nálam is, többnyire heves építkezés v. nagyobb ütközet előtt -közben - pl. Dragh'Lur .. hm.. hát perpé kifogytam az ötletekből.. még nézelődök fórumokon, hátha találok vmi ötletet.. néhány dolgot még írj le, xp v. vista?
  • Reggaester
    Pálya közbe csinálja, minden előjel nélkül. 7600 GS em van, nVidia, elvileg a legújabb driverrel. Most gondoltam arra hogya táp szaroskodik, de akkor minden gémnél csinálná szerintem, de csak itt van ez.
  • kadoc
    hm.. érdekes..2 kérdés azért fontos lehet:
    pálya indításaok indul újra a gép?
    ATI videókártyád van? - amennyiben igen, az azért van, mert régebbi típusú driver van fent a gépeden, amennyiben frissíted a videókártya driverét a legújabbra, elméletileg zökkenő mentesen fog futni a játék - legalábbis nem fog újradinulni :D
    remélem összejön, sok sikert
  • Reggaester
    alapból 1.02es a cucc :(
  • kadoc
    próbáld meg 1.02-es patchel, hátha úgy menni fog hiba nélkül..
  • Reggaester
    ops ez 2x ment el, bocs
  • Reggaester
    Megvettem a Shadow Warst, de vhogy rohadtul nem akar működni. Van vki más is akinek állandóan újraindítja a gépét? Kibaszottul idegesítő. Maxon simán fut a cucc, de leraktam minimimra hátha akkor nem rebootol de persze hogy igen -.- Tudna vki segíteni?
  • Reggaester
    Megvettem a Shadow Wars, de vhogy rohadtul nem akar működni. Van vki más is akinek állandóan újraindítja a gépét? Kibaszottul idegesítő. Maxon simán fut a cucc, de leraktam minimimra hátha akkor nem rebootol de persze hogy igen -.- Tudna vki segíteni?
  • Sir William 5
    Könnyi valaki adja már meg a Spellforce The Order of dawn telepítő kódját!!!!S.O.S!!!!!!!!!!!!!
  • Fodek
    Megvettem a Spellforce Platinum Edition-t, de nem tudok vele multizni, mert nem lehet rákattintani a csatlakozásra. Valaki kérem segítsen!
  • kadoc
    nah végigtoltam a freegame-t 2-szer, szóval ha bárkinek vmi kérdése quest meg tárgyakkal kapcsolatban, nyugodtan jöhet.. jó szórakozást! :p
  • zami22
    ezer köszi. sajna, nekem már csak közelharci egységeim maradtak, az se sok. Megindulok hát hősi fogatommal:)
  • kadoc
    most h visszanéztem a régi mentést, nem mondható el igazán, h sok nyersanyag van a placcon, az északnyugati sarokban (ahol a sok torony van emlékezetem szerint), a bázisodnál egy kevés, meg a pálya közepén a másik élőholt tábornál vmennyicske, ill. ha jól emlékszem akkor a táborodtól keletre, ahonnan jönnek a tűzelementálok ott van még 1 helyen kevéske, de miután letaroltad a két élőholt telepet márcsak a tűzelemntálos rész van hátra, amely szerintem könnyű - csak legyen pár archer v. shaman ami le tudja dönteni a démon portálokat, amiket közelharcban nem tudsz elérni..
  • zami22
    sziasztok, újfent én. Elakadtam Uram Gor-ban, mikor is bátor orkjaimmal a kardok kapujánál megépítettem a bázist. Megy minden, csakhogy a silver elfogyott (most van belőle kb 16), és nem találok sehol. Az egyik élőholt település (ahol a sok torony volt) már legyaktam, de ott már kibányászták. Sajnos ez a helyzet a másiknál is. Van még valahol azon a pályán?
  • zami22
    oké, oké... azért kösz, legalább nem fogom mindenűtt csak azt keresni :D
    azt meg észrevettem, hogy vannak lovas egységek: )
  • kadoc
    :D nemtom hol olvastad, 5-ször végignyomtam a shadow wars-t és a dragon storm-ot is 4-szer (most kezdtem a free game-t több karakter típussal játszani), a létező összes main és side quest-et teljes mértékben teljesítettem és a játék folyamán nem találkoztam egyetlen olyan árussal v. npc-vel akinél ilyen opció lett volna, szóval szerintem kizárt h ilyen legyen - viszont vannak lovas egységek, mint pl paladin és vmifajta nyilas lovag..
  • zami22
    naggyon kössz a segítséget.... Nagy nehezen megszereztem, játszom is vele, tetszik is... azon agyalok, egy helyen olvastam, hogy lehet a karakternek is lovat venni. Nem hiszem, de ha lehet, akkor hol?
  • Drillian
    Akkor nálam hibás a játék mert 11 óránál a csillag helyett a spirált tette be és azt hittem hogy az a trükk. 2.00-as veriót nem ajánlom senkinek. Legalábbis nálam sok gondot okozott már eddigis.
    Meglett és köszi.
    Minden jót mindenkinek.
  • kadoc
    egyébként nem kell az összes variációt végigjátszani, a belsejében forgó lap mutatja h milyen sorrendben vannak az alakzatok, csak a pontos kezdőhelyet kell megtalálni.. :p
  • kadoc
    uhm.. 12 óránál kezdve - csillag, háromszög, kereszt, rolni, téglalap, kígyó, szív, szem asszem..
  • Drillian
    Sziasztok!

Valaki ha tudna segiteni annak örülnék, ugyanis Crystal Forest-ben elakadtam a portal összerakásával.
    Valamit lehet, hogy kihagytam. A könyvet elolvastam de nemsokmindent mondott számomra. 2 napja itt állok és mostmár meguntam.
    Az összes variációt pedig szerintem senki nem akarja végigcsinálni. :D
    Valaki legyenszives ha nemis a megoldást, de ötletet segítséget adjon plz.
    Minden jót!
  • zami22
    könyörgöm, adjon valaki egy gyors torrent linket, ahonnan leszedhetem a Spellforce 2-t. Mindenhol csupa vírus. Könyörgöm. Nincs egy forintom se, pedig a játékok 80%-át boltban szoktam venni. Please.
  • Fodek
    mer neked nem eredetiben van meg? ha igen honnan töltötted le?:P
  • Hush
    Sziasztok ! Segítsetek mát, mert totál elakadtam a Dragon Stormban. A The City Ship pályán hogyan lehet kinyírni azt a Tought Storm nevezetű 23 szintű lényt. Jóformán meg sem tudom sebezni, pillanatok alatt kinyír. Ill ezt a Wyrm-et mivel kell megetetni? Ott tartok, hogy ezeken kívűl gyakrlatilqag minden mellékes küldetést is megcsináltam, de nem tudok tovább menni. Vakainek valami ötlet. Ezen a pályán még a navigácios cuccnál jelöl ki feladatot. De az is áll. Remélem megfelelően sikerült körbeírni, hogy mi is a gong.. A segítségeket előre is köszönöm!
  • SaGa Jr
    Mi az hogy nyilas vagy knight?
    Itt is te határozhatod meg a karaktered fejlődését természetesen. Ha akarod lőfegyverekre gyúrod, ha akarod mágiára és annak valamelyik ágára, de ha úgy akarod akkor nehéz vértezetek és nehéz közelharci fegyverek skill-jeit erősíted.

Magyarításról nem hallottam. De ha gondolod írd be a Google-ba a dolgot, hátha kiad valamit.
  • TBTPumpa
    nincs hozzá magyarítás és valószínűleg már nem is lesz
  • geri777
    Hellosztok Most töltöm a boltbol a játékot

és az lenne a kérdésem hogy itt lehet választani caraktert pl hogy nyilas legyen v knight ???

a másik hogy van hozzá magyarítás?
  • zserrbo
    Nem tudja valaki multiban csak eredetivel lehet játszani?
  • Fodek
    mind1, akkor megveszem a csomagot
  • Fodek
    kitömörítem és azt írja ki, hogy valamelyiket nem lehet kitömöríteni, de mindegy, mert már lejárt a 3 nap, meg le is töröltem.
  • Fodek
    ja, tényleg bocs nem írtam le.
  • Besz
    Nem írtad le, hogy mi vele a gond! Nem lehet, hogy csak egy működő crack hiányzik hozzá? Esetleg próbáld felrakni a legfrissebb javítást, majd mellé szedj le egy nocd-t.

Másik megoldás lehet a torrent. De sajnos ez már elég régi játék, ezért olyan helyet, amely publikus, és még seed-elik is, nehéz találni. Próbáld meg.

Vagy, ha tényleg sokat jelent neked ez a játék, akkor vedd meg az eredetit! Most egész jó áron megkaphatod a 2 kiegészítőjével egy csomagban:

576 KByte
    GalaxisNet

Ez lenne a legegyszerűbb és leggyorsabb. És ez a 2. résszel ellentétben nem StarForce védelemmel van ellátva!
  • Fodek
    [spiler]az elöbb elírtam... A Spellforce 1, azaz a The Order of Dawn kéne[/spoiler]
  • Fodek
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha valaki tud oldalt, hogy honnan töltsem le ezt a játékot az küldje el a linket a [email protected] -ra! Vagy kérlek rakjátok fel valamilyen fájlmegosztóra a "tieteket"! NAGYON sokat jelent nekem ez a game...
  • Fodek
    De mintha az AVH törölte volna MINDENHONNAN a játékot....
  • Fodek
    Besz! Letöltöttem az oldalról a "cuccot":D, de nem jó...
  • fonya
    sziasztok
    Sajnos elakadtam az iron fields pályán, végig zúztam mindenhol. Most kellene kinyúvasztanom Golgalath-ot (démon), de a sárkány (Ur) helyén csak 4 respawnoló nighthunter van. Csak nekem jön elő a démon??? Vagy valamit tenni-viselni kell? Előre is köszönöm, ha help...
    második nap...
    ma megint próbálkoztam, a spell fórumán olvastam, hogy másnak is volt ez a problémája. azonban ma kipróbáltam, hogy kimásolom a saveket, majd a needle pályát újrabefejeztem. aztán portál, majd iron fileds betöltés. egy mage-el elröpülök a várhoz, demon nuku. a fórumban sajnos németül tárgyalják ki a problémát, és abból nem igazán értem meg. próbáltam fordítani is, de minden második szóra nincs találat. esetleg ebben tud valaki segíteni (fordítás)?

http://spellforce.jowood.com/forum/showthread.php?t=37686

előre is köszi...
  • Raszta
    Sziasztok. Elakadtam a fireforge pályán. A gyűrűt elkészítettem, ezután eltűnik a törpe aki behozott és megjelenik 1 shadow lény és valami árnyéktükörröl hadovál meg ilyenek és miután Ő is eltűnik bentragadok az elzárt területen a teleportkapu meg nyitva. Tud valaki segíteni? Légyszi, légyszi, légyszi...