Spellforce 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

overtkill
elindult, de egy újabb gubi van: van zene, bejelentkezik a képernyõ, elindítok egy küldit, hang van, körbe a képernyõn van kép, látszanak a gombok, de a képernyõ közepén sötétség.......
MOST AKKOR MI VAN????
(nem is vagyok szõke.....)

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

overtkill
Köcce Zoli, meg is próbálom<#wave>

Ash nazg durbatuluk, Ash nazg gimbatul, Ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.

Megvan a megoldás a billentyûzetet kapcsold át angolra. Itt ugyan is megvan cserélõdve a Z és az Y billentyû.
Ugyan Az a problémám mint a 131 -nek. A CD keyt csak a játék elindítása után kéri, de nem fogadja el, ha valaki tudna a megoldást. Köszi.
Hi all, végignyomtam a gamet, de még vannak befejezetlen sidequestjeim, hogy lehet megcsinálni õket, mikor kinyírtam a fõellenséget, akkor felajánlja hogy ha akarom, folytassam õket, de nem tok kimenni abból a helységbõl, arról a pályáról, plíz help asap!!!!
Végignyomtam a gamét...

Tudja valaki, hogy a zenéi merre vannak?

Kiírnám és külön hallgatnám!
Hy!!

Nem hinném hogy tudjátok a megoldást a problémámra de hátha!
Amikor az installálásra kattintok utánna bejön egy ablak és egybõl kilép!Ha valaki tudja a megoldást akkor segítsen!!Amúgy az ablakba nem látom hogy írna vmit fekete!
SEGÍTSETEK!!<#help>
Hello Mindenkinek!! Azt szeretném megkérdezni hogy egyik haverom felrakta a SpellForce 2 - t és nem megy neki ami szerintem nem ujság! De itt olvastam hogy ha FTPS akkor megy na neki is FTPs de nem megy. Na és azt szerezném kérni tõletek hogy irjátok már le az összes lehetséges verziót hogy hogyan lehetne elinditani a játékot de az összes ami létezik. Elõre is Köszi: Béla
overtkill
sziasztok
Egy pici problem: megvan a SPELLFORCE.2.SHADOW.WARS.MULTI5.SFCLONE-SCRABBLE változat,de valamiért nem müxik. a gond az hogy nem installnál kéri a 3H7M4-KMLHX-JSFXX-96GYX-E2NCZ-3GNLH-LLW9Z-S4DMD kódot, hanem a játékban. ott viszont nem akaródzik neki elfogadni....
Ötlet, valaki?

Nálam enmtudjátok miért megy el a kép, ha játszok?Mert naon idegesít.
j0nNyKa
sry dualklikk :[

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
INSTALL.NOTES.......:
Mount image with Daemon Tools 4.03.
Install using : 3H7M4-KMLHX-JSFXX-96GYX-E2NCZ-3GNLH-LLW9Z-S4DMD.
Now mount OUR Mini-Image included (Spellforce2-MI.rar) with Daemon Tools 4.03.
Play & Have fun.

ezt neked meddig tartott volna elolvasni ?

j0nNyKa
INSTALL.NOTES.......:
Play & Have fun.

ezt neked meddig tartott volna elolvasni ?

j0nNyKa
erre azt tudom mondani, hogy en evente jo, ha talalok 2 olyan jatekot, amit hajlando vagyok vegigjatszani, iden ez volt az 1., izlesek es pofonok :]

Nem tud valaki egy cd kulcsot a gamehez?
Természetesen semmi nem igaz belõle, hiszen pont azért írok hogy elriasszalak 😊

Viccet félretéve azért annyira nem rossz, nagyjából olyasmi mint az elsõ csak épp ki van herélve. Ha nem ismerném az elõzõt biztos jól eljátszogatnék vele, de így mindig eszembe jut mennyivel jobban is csinálhatták volna. Számomra elveszett az egyéniség, populista módon lefeküdtek a tömegnek akik butított verziót kértek.
Amúgy míg nincs más lehet vele nyomni, tehát alakítsd ki a saját véleményed, lehet neked tetszeni fog.

j0nNyKa
szerintem pedig kurvajo, most vegeztem vele, tetszett nagyon

Hello kHares ez mind igaz amit leírtál? nem akarom elhinni, én nagyon nagy elsõ rész rajongó voltam, de akkor le se szedem ha ennyire lebutították

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Fido4life
Szánalmas nemde ? (az elõzõ hozzászólások)

j0nNyKa
😄😄😄😄😄

Fido4life
<#unalmas>

Sziasztok nekem a játékhoz CHEAT kéne mert én igy szeretek játszani köszi a hutok segiteni<#awink><#awink><#miaz>
Egy gyors torrentet vki priviben drágaszágok. thanxbye<#help>

Fido4life
Sziasztiok ! ! A Demót érdemes letölteni ? Milyen karival vagy benne ?

thx
j0nNyKa
azokat ugy kell majd kinyitni, hogy a mellettuk levo korbe beleallsz a fohossel, az orkkal, meg a munkasokkal, de mondjuk ezt leirja am a quest

Uram Gor > Aronirnak (pálya tetelyén a nagy szobor) beraktam a 2 üvegszemet.
De a kapuk nem nyilnak (alul van 2 db. amit a program narancs szinnel kiemel).

Mit nem vettem észre ? Aki tudja a választ, segitsen. Köszi.
Ezt a kaput hogyan kell openelni?

Sikerüült!!!

Elindult!!!
megformáztam egy patríciót NTFS-re,felraktam,és megy

Köszi!!!
nemtud valaki a spellforce2-höz tainert vagy valami kódot? nagyon kellene
Hivatalos fórumon is panaszkodnak miatta. Állítólag ha fat32-esre van formázva a partíció akkor nem megy. MAjd lesz rá patch. Bár van akinél ntfs és mégis hibaüzenet, szal fene tudja

Sajnos úgy sem megy.
vedd vissza a cpu sebesseget gyarira. 1860 MHz ha jol emlekszem.

Abit nf-7
athlon xp 2500 barton 2210 mhz
1gb ram
leadtek geforce 7800gs 256 mb (agp)
Mi a pontos configod?
ugyhogy Nekem sem megy!
Néztem.

Próbáltam már minden már mindenhogy,és sehogy nem jó nekem.
Haveroknál mindenkinél megy a leírás alapján.
Próbáltam már sp1& sp2-vel meghajtó lehuzogatással,de nem megy.

Neked hogy adta ki azt az üzenetet???
Az info-t nézted már?

INSTALL.NOTES.......:
Play & Have fun.
ÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍgen ez volna az!!

Már mindent kipróbáltam.3 napja szenvedek vele,de mindig ezt adja ki a játék
elindítása után.

Please!!!!!!!!!!!

Elõre is köszi

Ez volna az?
Faterx
Türelmetlen vagy, mindez orvosolva lesz a 3. részben😊
És kerested mondjuk a gamecopyworld-ön?

FCH kari
http://wanadoo.atw.hu/

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Akkor az én first look-om:
Elõször is szeretném megköszönni a jowoodnak hogy kiadta a spellforce-t. Bár volt néhány idegesítõ hibája, de ezek eltörpültek egy igen jó játékmenet mellett.
Ezzel szemben a második rész határozottan lebutított verziója az elsõnek, ráadásul annak minden hibájával. Kérdem én a játék nevében a kettes szám nem a fejlõdésre akar utalni? Vagy második rókabõr? Esetleg spellforce light?

-az rpg részt szépen kivégezték, nincsenek már tulajdonságok, nem kell adott erõnek vagy bárminek lenni hogy skilleket fejlesszünk. A skillek is elég haloványak, vagy varázsolsz vagy ütsz, azokon belül is 2 választási lehetõség aztán kész. Kicsit vártam itt a változatosságot, esetleg belekeverek egy varázslatosztályt de nem, most ezt nem támogatjuk.
-varázslatokat nem lehet venni, nem lehet vásárolni erõsebbet ua.-ból a fajtából, skillt fölveszed akkor tudsz adott fajtát. Pedig milyen jó móka volt 12-es szintû spelleket találni.
-Ezért a játszható hõsök is egymás klónjai, lehet tudni õ most az ütõs a másik meg a villámlós. Fejleszteni nem lehet õket mert automatán elköltik a pontjaikat még kikapcsolva is, egyedül pár másodlagos pontot tudnuk elkölteni, aminek ismét sok értelme nincs mert heavy arms mellé nyílván light arms-ot veszek föl, varázslóknál értelemszerûen a másik magic ág. Hybridek nem tudom késõbb mennyire lennének életképessek, gyanítom kevéssé.
Resistek/különbözõ sebességek sincsenek egy karakterlapon föltüntetve, viszont ha ráviszem a kurzort az adott hõsre mutatja mit kapunk a tárgyakból. Ez inkább kozmetikai de ismét az elsõ rész jobban tetszett.
-egységek útkeresése döbbenetes, elállják egymás útvonalát és nem mozdulnak el, szóval kis ösvényeken a gyors távolsági egységek beállnak és a harcosok nem tudnak odaférni az enemy-hez.
-xp-t nem kapunk minden gyilkolásért, csak questekért meg boss lényekért. Már nincs xp halmozás a lair-ek mellé lehelyezett tornyokkal. Ez akár pozitívum is lehetne, de ha valakinek nincs önkontrollja az úgyis csal, kicsit így nem érzem a hõs fejlõdését minden túlélt csata után.
-épületekbe már nem kellenek emberek, teljesen általánosak lettek.
-ami minden stratégiában föledegesít az egységek klónozása. 30 harcos az bizony 30 db. tökéletesen egyforma modell. Ha csak 3 textúrát rendelnének adott modellcsoportokhoz annyival megdobná a hangulatot. Ha ez sikerült a W40k: Dawn of War-ban itt miért nem megy?
-talán mondanom sem kell a szinkron minõsége biztos mindenkinek piszkálja a fülét. Nagyon gyenge.
-mindenkinek ugyanaz a 3 alapanyag és nincsenek külön factionok? Ne má, nem volt lóvé még pár épület berakására?
-kihalt világ, nagyon statikus, fákat már nem lehet kivágni, vadak nincsenek vadászni sem kell, gyér
-miért nincs még mindig idõgyorsítás? visszamászkálni innen oda questek miatt vagy mert valamit kihagytam annyira idegesít. Felemás megoldás a sûrû journey pontok elhelyezése
-stb. elment a kedvem a további sorolgatástól

Szóval sikerült egy jó progit tönkretenni, kaptunk egy minden egyéniséget nélkülözõ stratégiát. Nagyon szomorú és állítólag ezek azért ilyenek mert a rajongók kérték a változásokat. Ha tényleg így van csak nevetni lehet.
Azért vannak pozitív változások is, interface, repülõ egységek stb., de számomra akkor is egy visszalépés. Fõleg az rpg rész kiherélése zavar. A többit még oké lenne, de ez...

Hello
Találkozott már valaki ezzel a hibaüzenettel:
AN ACCESS VIOLATION OCCURRED AND THE PROGRAM MUST QUIT.
Mindent úgy csináltam ahogy le van írva.
hmmmm esetleg valaki tudna adni egy linket ahonan le tudnám szedni a mini-images-t??? nagyon megköszönném, mert már megõrülök hogy sehol sem találom.
grebber
Én tolom majd csak nem a SF-os verziót!

Next PC upgrade: 2022

Igen elég nagy a pangás hiába ez a játék jobb sorsra érdemes de elég szerencsétlen idõben adták ki és sokan meg meglátják a Starforce feliratot már felejtõssé is válik.
A zenéje eszméletlen tiszta Nightwish a játszhatóság kb. olyan mint az elsõ volt bár még csak ma kezdtem el és így nem jöttem még rá ,hogy olyan lett e mint az elsõ rész ahol a késõbbi pályákon egyszerûen nem szabadott bázist alapítani csak a heroval menni elõre mert úgy sokkal könnyebb volt.
Ridley
hi all!

1 kérdés..bár látom sokan nem játszatok vele...
szal a campaign-ben át lehet vhogy állni a "rossz" oldalra vagy ezek csak realm-os küldetések?

ty elõre is

AmdPower

G.I.JOE
Aztaszentisten!! Állat jól néz ki ez a game!