740
Spellforce 2
-
Multi playerhez hol lehet még kódot találni?
-
xem #259 Hy
Valaki már végig vitte ezt a gamét. Volna 1 problémám: Elakadtam a Forge résznél meg van az árnyék gyűrű amit kovácsolni kellett. De mit kellene tennem ahoz hogy a portál aktiválodjon hogy tovább lépjek. Vissza mentem az orcokhoz beszéltem az árny harcossal, de semmi. Merre tovább? Előre is köszi a segítséget. -
fogod a miniimagét bemountolod aDT 4.03-ba starforce nightmare-val kikapcsolod ezeket(nálam nem kellett):Disable Node,Disble cd,disable sc 2, disable node, -
Sziasztok!!!!! Valaki segítsen! megtudtam csinálni a játékot úgy ahogy itt olvastam addig jó is, de mikor bejön a menü kér egy kódot és én meg megpróbáltam hármat de nem lehet le OK-ézni. olvastam már itt hogy volt másnak is baja de ez tényleg csak egy bug? és ha az melyik patch kell hozzá???? PLEASE HELP!!!!!!!!!!
-
William90 #256 Sziasztok!
Vki segítene? Már mindent kipróbáltam h feltörjem azt a Starforce izét, kódokat beírtam, mini image meg mindent de semelyik se jött be nem tom feltörni, már azt se tom mióta próbálom feltörni vki segítsen. Előre is köszi(az e-mailem:[email protected]) -
Mikeee1988 #255 elakadtam a játékban a crystal forest pályán mi a sorrendje a nagy kristálynál a kristályok(5 van)behelyezésének ja és utána lesz még egy portál is na azt hogy kell majd aktiválni előre is köszz. -
foldi #254 Hello!
Lehet, hogy naiv vagyok, de. Megvan a SP2-es eredetije. Szeretném, ha nem kérné mindig a DVD-t induláskor.Egy véletlen karc és vége. Próbáltam a Daemon tools 4,03-at, mini image-val, de mindig az eredeti lemezt kéri.
Mi a megoldás?
Köszi. Foldi. -
Már nem kell, de azért köszi szépen! :) -
Athossss #252 Szia fery02
Írj egy emilt és segí[email protected] -
Sziasztok! A Spellforce nevű játékban hol van Uthar griffmadara? Köszönöm a választ előre is! :) -
Athossss #250 Sziazstok
Tudom nem itt kellene ezzel a kérdéssel/kéréssel előrukkolnom, de sajnos nem találtam ezzel kapcsolatos még most is aktív forumot....
Spellforce : Order of Down ? Emlékszik rá még vki?? A végén kicsit elakadtam...
Ha esetleg van aki nem rég játszotta végig vagy emlékszik rá esetleg tud egy még most is aktív forumot meg köszönném ha tudna segíteni...
Előre is köszi szépen.... -

-
ddddd #248 Kööööööösssssssszzzzzzzziiiiiiiiiii bbbbbbiiiiiiiiiiggggggaaaaaaapppppóóóóóó.Igazad lett!Elsőre sikerült most elindítani. -
SPELLFORCE.2.SHADOW.WARS.MULTI5.SFCLONE-SCRABBLE
nekem ez van meg. nemtom melyiket kell bemountolni, mert mindig csak egyet mutat nekem és nem szoktam már elolvasni, talán az mds-t. úgyis kidobja, ha rosszra hivatkozol:)
azt írták, hogy minden emuláció legyen bekapcsolva (all emulations on). van a deamon-ba egy ilyen beállítási opció. jobb gomb daemon-on és ott lesz. laserlock, safedisk, ilyeneket lehet pipálni, illetve az említett all emu...
nem próbáltam enélkül, de lehet működik akkor is. ígyis elmegy a többi gém, ezért hagytam mindent bepipálva. -
ddddd #246 Szia bigapó,melyik fájlt kell bemountolni az mdf-t vagy a mds-t.Kell valamit át állítani a daemoon tools option-ban.Neked az opiumos verzió van meg? -
hali!
nekem a játékhoz mellékelt mini-image van meg, de az ugyanaz, mint amit linkeltem, mert méretre is egyezik és majdnem ugyanaz a readme-je is.
az nálam is előfordult, hogy hibát írt ki (ossz a lemez, cseréld ki). ez nemtom miért van, de ha másodjára rányomok, akkor már jó lesz. ez mér van?
a lényeg, hogy próbálgatni kell. mostanában már elsőre elindul. lehet úgy is próbálni, hogy rögtön gép indulása után, hogy minél kevesebb "szemét" legyen a memóriában, hátha az segít. -
ddddd #244 Neked is az opiumos verzió van meg? -
Petyko Tamas #243 nekem ez a javitas van meg update-starforce-dvd-v.1.01 ezel nem müködik -
Petyko Tamas #242 Énis ugyanigy csinaltam de nekem még kodot se kér. szt irja ki.
failed to idenfity the disc in the drive.insert licensed disc -
ddddd #241 Segítsen valaki!Please! -
ddddd #240 Bocsi,mégsem jó.Felinstalálom a játékot,felrakom hozzá a patchet,és utána kitömörítem egy külön mappába azt a fájlt amit ajánlottál,ami két típusu fájlt tartalmaz:mdf,mds.Ezekkel mit kell csinálni.Probáltam a deamon tools 4.03 HE-vel elindítani mind a kettőt külön-külön,de nem sikerül bejön a védelem.Az baj,ha az opiumos verzió van meg?Ja mellesleg csak nekem nem indul el az asztalon a daemon tools,csak a tálcán tudom elínditani,mindenkinél így van?Válaszodat előre is köszönöm -
ddddd #239 Nagyon kösz! -
a mini image kiváltja a DVD-t, ezáltal nem kell "állandóan pörgetni". ezt kell a deamon 4.03-as verzióba bemountolni és mükszik a gém.
link
valamiért nem adja meg a közvetlen elérést, de innen már nem nehéz megtalálni a játékot. -
ddddd #237 Legyetek szívesek elárulni,hogy mi az a mini image,és írjátok le,hogy melyik honlaprol töltöttétek le.Előre is kösz -
hali!
nemrég szereztem meg a gémet és eddig nagyon bejövős. hangulatra, élményre játszhatóságra, minden jó. pár kérdésem van:
1: a hősök tényleg nem tudnak meghalni? mert eddig mindig fel tudtam támasztani őket, csak figyelni kellett az időre. már ez pozitív:)
2: van ugye a spellbook, amiben lehet kijelölni "quickspell"-eket. ezekhez van gyorsbillentyű is? mert elég macerás a harc hevében minden hősre külön kattintani, aztán a spell-re, aztán az ellenfélre. -
Sziasztok.
Nekem müxik a gém rendesen ezzel nincs is baj.
DE: iszonyatosan szaggat pl., amikor beszélnek az npc-k és a játék közben is. A gépemmel nincs gond az tuti nem lassú hozzá :)
Esetleg valami más beállitás?
Azon a pályán vagyok épp amikor azt a rengeteg pókot kell elintézni áldozatokkal.
Szagatott eddig is de mostmár elég elviselhetetlen :(
-
:) -
gwslol #233 Ngyon köszi a helpet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Nekem a scrabble csapat törése van meg és ezzel müködik a leírtak szerint!
Csakis a Daemon Tools 4.03-t fogadta el az össze védelemmel aktiválva. (Emulation-->All options on)
INSTALL.NOTES.......:
Mount image with Daemon Tools 4.03.
Install using : 3H7M4-KMLHX-JSFXX-96GYX-E2NCZ-3GNLH-LLW9Z-S4DMD.
Now mount OUR Mini-Image included (Spellforce2-MI.rar) with Daemon Tools 4.03.
Play & Have fun. -
Ez a pálya vége...
Itt a főhössel az ötágú csillag tűzedényeit kell meggyújtanod hogy a teleport megnyiljon.
A helyes sorrend menj a balfelső majd a jobb alsó majd a csúcs és azután a bal alsó és jobb felsőedényhez.
A teleportba menj bele minden főhőssel!!!
Majd öld meg Malacay-t! -
gwslol #230 Szasztok!Kéne egy kis help.A játékban a vége fele elakadtam.Asszem valamien kastélyban vok de nem biztos.Nah szóval a pálya elején van egy tér amin egy pirosan izzó 5 ágú csillag van aminek a közepén van egy tündérboszi:D vagy mi.Sikeresen likvidálom körülötte az összes épületet és szörnyet ami után eltűnik az a tündérboszi. És ezután nem tudok továbbmenni mivel a kapu nem nyíl ki. Nem tom h mi lehet a baj. Tán az h nem pusztítok el minden bogarat vagy h csak 1-2 épületromboló katonám marad? help plzzz -
Mégis mit kéne kiirni waze? Az game image fájlját irod ki DVD-re a lirt modon. -
pongi10 #228 Ugyan az a problémám mint Kecskeee-nek.Mi az hogy írjam ki ahogy az nfo-ban szerepel?Mit kell kiírni?
-
pongi10 #227 Hali!Valaki tudna adni egy seriall-t.Előre is köszi.
-
Elvileg kiirva kéne menni más megoldás max Windows Vista béta 2 felteszed :D -
Kecskeee #225 Máshogy nemlehet? Ha nincs más kiírom, de ha van vmi más mód írjátok le pls. Amúgy thx a helpet. -
Irjad ki ahogy az nfo-ban szerepel! -
Kecskeee #223 Csáó. torrentről leszedtem a Spellforce.2.Shadow.Wars.SFAlcoholCloneDVD.READ.NFO-OPIUM verziót de nemhajlandó elindulni, vagy aztírja, hogy rossz cd-t tettem be vagy azt, hogy rossz a key. Vki segítsen ! THX. -
Cyrus666 #222 HELP! Hali! Sikresen el tudom indítani a gamet a MiniImage segítségével, beírom a kódot, fut a game , én meg happy vok! AZTÁN kiválasztom a Campaign módot, a Tutorialt Onon hagyom,miközben tölti be a pályát ilyeneket ír ki:Fatal DX9 Error, (D3DERR_INCVALIDCALL) in CDspBaseMain DX9::CopyRenderTarget()' + még egy hasonlkó infot. Esc nyomogatásával etyfolytában megjelenik, ha mindig OKzom, akkor betölt! de nem müxik, csak mutiban tolja magát! Van vkinek elképzelése? Ha már eddig összeküzdözzem nehogy már ezek után ne tudjam tolni! PLEASE!!!! -
hammerGT #221 csá megint elakadtam a crystal wastes pályán mer a merre menni kell ott olyan erös az ellenállás hogy alig birom tartani a höseimmel a csapatot. Imilee te hogy csináltad?