740
Spellforce 2
-
hammerGT #220 csá all || a crystal wastes pályán megcsináltam mindent és mentem a crystal forests aktiválódott pályára de a crystal wastes pályán ott ahol leromboltam a nagy orc bázist ott is volt 1 portál az is de oda nem mentem hanem egyböl a sárga pöttyel jelölthöz. volt már ott valaki? sok mindent hagyok ki? -
pongi10 #219 Hali!Letöltöttem a Spellforce 2-t és fel is installáltam de amikor a játékot elindítanám kéri a seriallt.Már két fajta kósot is kipróbáltam de nem fogadja el.Valaki tud segíteni? -
deathstarh #218 A zenéit hogyan lehet kiszedni a gamesből, vagy egy jó link kellene! -
Gergő333 #217 Ja és még azt is szeretném kérdezni hogy DC-n kívül valahonnan le lehet szedni az első részt? Mert sokan azt írták hogy sokkal jobb és sokkal inkább szerepjáték, és a Shadow Of The Phoenix megvan csakhát azzal nem megyek sokra. Köcce. -
Gergő333 #216 Ha cheatet tudtok adni nekem az is megfelel, annyira nem tetszik a játék hogy cheat nélkül végigtoljam. -
Gergő333 #215 Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy Freegame módban az Iron Fields nevű pályán leggyorsabban 10 Archer-t tudok csak legyártani(Clan-nal megyek), 9es szintű a hősöm, de amint megvannak a nyilasok kb. jön egy olyan halom Storm és War Beast meg minden egyéb finomság hogy fél perc alatt lezúzzák még a Headquartersemet is! Mit lehet itt csinálni? Ja és Campaign-ban már 30as vagyok szal nem hiszem hogy tapasztalatból van olyan nagy hiány. Előre is köszi! -
hammerGT #214 köcce a segítséget nekem is sikerült naugront hidegre tenni -
imilee #213 Szasztok! Kellene egy kis segítség shal-ban vagyok az első pentagrammánál de csak egyet tudok meggyújtani a többit miként lehet meggyújtani. Please help!!!! -
imilee #212 Hi! Nagyából én úgy csináltam (nagy nehezen), hogy odaáltam a koponya mellé és amikor jöttek az élőhalottak akkor inditottam egy területre ható varázslatott és sérültek a tornyok. Ezt csináltam minegyiknél, utána meg lehet ölni naugront. -
hammerGT #211 nem tom mit kéne csinálni , már az összes démon portált és a mauzóleumokat elpusztitottam csak a raptor fészekkkel nem boldogulok de grodzillát sikerült
kinyírni aztán már csak naugron van há
tra pls help valaki
-
hammerGT #210 mármint a crater pályán -
hammerGT #209 csá imilee és se tom mit kell csinálni má ott öldökölm öket oszt semmi nem történik ,probáltam varázslatokkal megsemmisíteni a tükröt de semmi , te rájötté már mit kell csinálni??? -
hammerGT #208 ja má sikerült most azon a mágnes fields pályán vagyok -
imilee #207 Hi! Mikor beszéltél a shadow warrioral akkor dél felé az elárasztott romok irányában indulj el a végén ott a kapu melyen átlépsz a következő pályára. (közben van egy kisebb sereg 1 árnyék sárkány, 1 árnyék pók, 2-3 árnyék harcos)Ha ez mind megvan mehetsz a kapuhoz. -
hammerGT #206 csá megint amikor találkozom a shadow harcossal akkor mond valamit oszt nem történik semmi itt mit kell csinálni?
-
hammerGT #205 AHA megvan sikerült!!!! köszi a segítséget
[#vigyor5
-
hammerGT #204 megöltem öket de nem adott semmit, csak azt a hármat kell amit sárga karikával jelöl a térképen? -
imilee #203 Hi! Ezen a pályán van a Naugron nevű démon. "The Crater" mit kell vele csinálni? Segitsetek please! 

-
imilee #202 Szasz! A tűz elementálokat mind meg kell őlni ekkor kapsz valami kristályt, mikor ezzel megvagy a küldetés irja legyenek sárgák a tűzek. ekkor középen van három kapcsoló addig kell ügyeskedni mig sárgák nem lesznek ekkor a negyedik ka meghuzásával lehet a gyűrűt megcsinálni. -
hammerGT #201 csáá all öö elakadtam a fireforge pályán amikor a gyűrűt kell kovácsolni és nem tom hogy a tűz elementálokkal mit csinálni odacsalom öket de aztán nem tom mit kéne pls help!!! 
-
imilee #200 Szasztok!
Van egy Naugron nevű démon ami örzi azt a tükröt amit szét kell törni de hogy lehet elpusztitani a démont hogy ne dobáljon rám semmit. -
imilee #199 Hi!
© PKALMAR a megoldás a bal felső sarokban balról a harmadik ikon rákattintva megynyilik egy mini világtérkép rajta az összes teleport kővel. -
pethozo #198 Hello! Letöltöttem a gamet wanadoorol, kihuztam a meghajtókat, felraktam a játékot, virtuális megahjtóról(daemon tools 4.03HE) ezután kipróbáltam de hülyül ez a starforce és nem indul a game.
Mi a probléma? -
Stratégia egy kis szerepjáték nyakonöntéssel. Sajnos kevesebbel mint az előző részben. Kár hogy ez a játék is visszafejlődött a második résszel, mint a Black and White is. Pedig mindkettő nagy kedvencem volt. :( -
Meghajtókan nem kell lehúzni. Miniimage kell csak nekije. -
3H7M4-KMLHX-JSFXX-96GYX-E2NCZ-3GNLH-LLW9Z-S4DMD -
mikiking #194 figyeljetek már, kéri a kódot nekem , azt sejtem hogy ki kell huzni a meghajókat, de milyen kódot irjak be? -
Most ez szerepjáték vagy stratégia ??? -
PKALMAR #192 Mindenkinek, aki elakadt a Fireforge pályán! Lehet teleportálni: Bal felső ikonok közül a harmadik megmutatja a térképet. Jobb oldalon a szigethez tartozó portálok nevét. Rákattintva valamelyikre és az ok gomb megnyomásával az avatárod átugrik arra a portálra. Utána lehet a többi segitőt magadhoz hívni. -
golem #191 A wanadoos nekem működik,nem felejtetted el mountolni az "MI"fájlt?
A daemoon tools 4.3 verzióval mükszik.
Nekem még a meghajtókat sem kellett lehúznom (szerencsére). -
gericooper #190 császtok!! lenne 1 problémám a game elinditásával. wanadoo rol szedtem le.. feltelepitettem.. bemásoltam a cuccokad discről.. ami a program files mappába volt és mikor elinditom.. checking olja a discet.. és mikor kész.. kiírja hogy nem jóó... és már van vmi alap cd key is beírva.. és nem is kért semmit.. plz ha vki tud segiteni írjon!! előre is köszi!! -
imilee #189 Hi! Probáljátok meg ezzel a kóddal:
22YHD-Q7MGF-P7QLW-9FP2F-LT35Q-UMEVQ-TL747-W2PUX.
Nekem ezzel müködik. -
Seib #188 hali.. olyan gondom van ezzel a gameval.. hogy sztem 70Hz-n megy vagy nem tom mer nekem 60Hz-s monitorom van és amikor belépek akkor monitor kifagy.. de videók mennek mer hallom.. mit csináljak vele??? -
PKALMAR #187 Üdv! Segítség! A The Fireforge c. pályán akadtam el! NEM TUDOK KIJUTNI a pálya közepéből vissza a felszínre, pedig a portál már nyitva van!! Lehet teleportálni valahogy , ugy mint az első részben ? Valaszaitokat előre is köszönom! -
llaci63 #186 Üdv! Segítségeteket szeretném kérni mert elekadtam a játékban! A The Fireforge c. pályán akadtam el! Mégpedig ott, ahol a törppapa levitt a "kovácsműhelybe". Megkovácsoltam a Shadow Ring-et, ismét beszéltem a törppapával majd megjelent a Shadow Warrior. A Warrior-ral találkoznom kéne a Fekete Fánal, közel a Gate of Sword-hoz, csak NEM TUDOK KIJUTNI a "műhelyből" vissza a felszínre!! Valaszaitokat előre is köszönom! -
llaci63 #185 Legyetek szívesek segítsetek abban a problémában, hogy elakadtam a játékban! Hogyan juthatnék ki arról a pályáról, ahol gyűrűt kell kovácsolni, készíteni! Ha valaki tudna segíteni, megköszönném! Llaci -
Már működik!!!Köszike!! 

-
Nem működik sehogy sem.
Plz fényképezze le vki úgy a játékot,hogy be van irva a cd kulcs.Akkor amikor kéri.Plz és küldje el a [email protected] e-mail címre. -
És nem kell az y-t meg a z-t figyelembe venni?? -
valaminick #181 Hali nekem csak a játékban kért cd keyt és akkor azt kell beírni ami az .nfo -fileba van írva ennyi..