563
  • Glpetyus
    némi előzetes.
  • GrimReaper78
    * földbedöngölő

OFF: mikor lesz már végre "szerkesztés" gomb?!
  • GrimReaper78
    Nézd, a hivatalos oldalon is úgy hirdetik, mint az UT2k4 és a CS keresztezését, szóval szingli fronton ne várj tőle sokat, sajnos nem lesz egy földedöngölő sztorija.
  • grebber
    Nomrális single hm.. Ami videokat láttam abból azt veszem ki hogy a történet : "nyird ki az ellenfeled és légy te a bajnok" :)
  • Glpetyus
    Remélem lesz vmi normális single történet....
    Nem csak vmi multis fáradtság...
  • grebber
    Jók :)
  • Glpetyus

Hátterek=

1.
    2.
    3.
  • Glpetyus
    "Szeptember 9. - a Bet on Soldier: Blood Sport ezen a napon ront majd be az angol, és remélhetőleg más országokban található boltokba is. Amerikában ugyanez néhány nappal később fog bekövetkezni, jelenti a kiadó."
    Hardwired

Hmmm :o
  • Glpetyus

:D

Mini B.O.S. :))
  • grebber
    64 bites Bet On Soldier

[2005-06-22 @ 22:27 - Berkenye]

És még mondják, hogy nincs még itt az ideje 64 bites rendszerre váltani... Pedig már a Bet On Soldier is két változatban fog a polcokra kerülni. A "sima" mellett lesz 64 bites verziója is. Egészen pontosan csak az AMD ilyen irányú megoldásai vannak a támogatott rendszerek listáján. Arról nem tudni, hogy egyidőben jelenik-e meg a két változat, de megjelénsi dátumnak még mindig idén szeptembert jelölik meg.

info: Gamestar
  • Glpetyus
    [URL=http://www.3dgamers.com/dlselect/games/betonsoldier/teaser3.zip.html]Új múvi ^.^[/URL] (tegnapi)

• Zsolo007
    Csak nekem tűnik úgy vagy valamilyen szinten tényleg az UTra hajaz? :)
  • Glpetyus
    Jajdevárom
  • grebber
    New movie (61MB)
  • grebber
    Király!
  • Glpetyus
    [URL=http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=3970&m=1117103857&a=b69b777dac0050464506645bf39d3a88]Új múvi ^.^[/URL]
  • grebber
    Új trailer (33MB)
    Van benne a régebbi movieból is.
  • Glpetyus
    Legalább már tudom,hogy FPS lesz :D
  • Glpetyus
    22 mb.
    Ehhez mérten rövidke is :S
  • Glpetyus
    Itt van egy ingame is.
  • grebber
    Nagyon szép nagyon jó csak kár hogy nem ingame.
  • grebber
    Új video (83MB mov)
  • grebber
    Képek
  • K.András
    Na egyre nehezebb olyan topikot találni, amit ne Grebber nyitott volna, de minek :D
  • soulhunter
    én elolvastam elejétől a végéig,de ebből számomra nem derül ki,hogy mi is lesz ez...
    az,h felbérlünk zsoldosokat,emlékeztet a ground controll 2-re,mer ott is utánpotlást kell rendelni,csak kicsit másmilyen :)
    de ez most FPS,vagy csapatos taktikai hülyeség,vagy TPS, vagy stratégia,vagy mi ez?
    utálom az olyan játékokat,amiből nem képesek kiadni olyan screenshotokat,amikből kiderülne,hogy mi is ez...

szépnek szép,de MI EZ?????
  • Glpetyus
    Milyen meglepő
  • grebber
    Erősen úgy néz ki hogy szeptember előtt nem jelenik meg.
  • grebber
    Remélem az is olyan lesz mint a Riddick.Nem reklámozták agyba főbe mégis nagyot ütött.
  • flashX
    Remélem.
  • flashX
    Nekem ez a fegyver kinézetileg nagyon bejön, remélem tud is majd vmit...
  • grebber
    Ezt vajon viszik az E3-ra?
  • Glpetyus
    Ez kedvemre valónak tünik :o
  • grebber
    Sok kép
  • grebber
    Új képek.

"A Bet on Soldier 3D motorja - Kt engine - technikai csoda a Digital Jesters kiadó szerint, mert advanced specular - fénycsillanás - effektekkel fűszerezett pompás pixel és vertex shadereket produkál. 32 játékos multiplayer került be."

Wazeg annyira tolják a graf-ot.Kurvára kiváncsi vagyok már.
  • grebber
    Wazeg ez sem most lesz.

Bet On Soldier demó érkez'

[2005-03-24 @ 09:38 - ZeroCool]

A páriszi Kylotonn csapata már egy jó ideje fejleszti a Bet On Soldier-t. Nem tudom, Te, hogy vagy ezzel, de számomra ez a játék... szóval olyan fura :) Szép is, meg nem is, de valahogy nem tűnik annyira nagyon nagy dobásnak. Mindegy, hamarosan kiderül, hogy jók e a megérzéseim evvel kapcsolatban, hiszen közeledik a kipróbálható demója. A Digital Jesters elmondása szerint valamikor június végén, július elején várható, körülbelül a végleges játék megjelenésének idején.

info:Gamestar
  • grebber
    Már nincs több mint 1 hónap és megjelenik,bár a csúszás becsúszhat :)
  • Pyx #7
    nem tűnik rossznak :o
  • flashX
    Igen, miután beírtam, én is éreztem, hogy kicsit túlzó megállapítás volt. Sry.
  • grebber
    Azért várjuk ki mert 6 év munkáját is el lehet ba..ni.
  • flashX
    Szépek a repedések.