563
-
#43 némi előzetes. -
GrimReaper78 #42 * földbedöngölő
OFF: mikor lesz már végre "szerkesztés" gomb?! -
GrimReaper78 #41 Nézd, a hivatalos oldalon is úgy hirdetik, mint az UT2k4 és a CS keresztezését, szóval szingli fronton ne várj tőle sokat, sajnos nem lesz egy földedöngölő sztorija. -
#40 Nomrális single hm.. Ami videokat láttam abból azt veszem ki hogy a történet : "nyird ki az ellenfeled és légy te a bajnok" :) -
#39 Remélem lesz vmi normális single történet....
Nem csak vmi multis fáradtság... -
#38 Jók :) -
Hátterek=
1.
2.
3. -
#36 "Szeptember 9. - a Bet on Soldier: Blood Sport ezen a napon ront majd be az angol, és remélhetőleg más országokban található boltokba is. Amerikában ugyanez néhány nappal később fog bekövetkezni, jelenti a kiadó."
Hardwired
Hmmm :o -
:D
Mini B.O.S. :)) -
#34 64 bites Bet On Soldier
[2005-06-22 @ 22:27 - Berkenye]
És még mondják, hogy nincs még itt az ideje 64 bites rendszerre váltani... Pedig már a Bet On Soldier is két változatban fog a polcokra kerülni. A "sima" mellett lesz 64 bites verziója is. Egészen pontosan csak az AMD ilyen irányú megoldásai vannak a támogatott rendszerek listáján. Arról nem tudni, hogy egyidőben jelenik-e meg a két változat, de megjelénsi dátumnak még mindig idén szeptembert jelölik meg.
info: Gamestar -
#33 [URL=http://www.3dgamers.com/dlselect/games/betonsoldier/teaser3.zip.html]Új múvi ^.^[/URL] (tegnapi)
#31 -
#32 Csak nekem tűnik úgy vagy valamilyen szinten tényleg az UTra hajaz? :) -
#31 Jajdevárom -
#30 New movie (61MB) -
#29 Király! -
#28 [URL=http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=3970&m=1117103857&a=b69b777dac0050464506645bf39d3a88]Új múvi ^.^[/URL] -
#27 Új trailer (33MB)
Van benne a régebbi movieból is. -
#26 Legalább már tudom,hogy FPS lesz :D -
#25 22 mb.
Ehhez mérten rövidke is :S -
#24 Itt van egy ingame is.
-
#23 Nagyon szép nagyon jó csak kár hogy nem ingame. -
#22 Új video (83MB mov)
-
#21 Képek -
K.András #20 Na egyre nehezebb olyan topikot találni, amit ne Grebber nyitott volna, de minek :D -
#19 én elolvastam elejétől a végéig,de ebből számomra nem derül ki,hogy mi is lesz ez...
az,h felbérlünk zsoldosokat,emlékeztet a ground controll 2-re,mer ott is utánpotlást kell rendelni,csak kicsit másmilyen :)
de ez most FPS,vagy csapatos taktikai hülyeség,vagy TPS, vagy stratégia,vagy mi ez?
utálom az olyan játékokat,amiből nem képesek kiadni olyan screenshotokat,amikből kiderülne,hogy mi is ez...
szépnek szép,de MI EZ????? -
#18 Milyen meglepő -
#17 Erősen úgy néz ki hogy szeptember előtt nem jelenik meg. -
#16 Remélem az is olyan lesz mint a Riddick.Nem reklámozták agyba főbe mégis nagyot ütött. -
flashX #15 Remélem. -
flashX #14 Nekem ez a fegyver kinézetileg nagyon bejön, remélem tud is majd vmit... -
#13 Ezt vajon viszik az E3-ra? -
#12 Ez kedvemre valónak tünik :o -
#11 Sok kép -
#10 Új képek.
"A Bet on Soldier 3D motorja - Kt engine - technikai csoda a Digital Jesters kiadó szerint, mert advanced specular - fénycsillanás - effektekkel fűszerezett pompás pixel és vertex shadereket produkál. 32 játékos multiplayer került be."
Wazeg annyira tolják a graf-ot.Kurvára kiváncsi vagyok már. -
#9 Wazeg ez sem most lesz.
Bet On Soldier demó érkez'
[2005-03-24 @ 09:38 - ZeroCool]
A páriszi Kylotonn csapata már egy jó ideje fejleszti a Bet On Soldier-t. Nem tudom, Te, hogy vagy ezzel, de számomra ez a játék... szóval olyan fura :) Szép is, meg nem is, de valahogy nem tűnik annyira nagyon nagy dobásnak. Mindegy, hamarosan kiderül, hogy jók e a megérzéseim evvel kapcsolatban, hiszen közeledik a kipróbálható demója. A Digital Jesters elmondása szerint valamikor június végén, július elején várható, körülbelül a végleges játék megjelenésének idején.
info:Gamestar -
#8 Már nincs több mint 1 hónap és megjelenik,bár a csúszás becsúszhat :) -
#7 nem tűnik rossznak :o -
flashX #6 Igen, miután beírtam, én is éreztem, hogy kicsit túlzó megállapítás volt. Sry. -
#5 Azért várjuk ki mert 6 év munkáját is el lehet ba..ni. -
flashX #4 Szépek a repedések.