563
-
nagy chris #403 kicsi köcsög grebber te nekem légyszives ne ugassá kösz , ez a forum azé van ha kérdeznek valamit akkor válaszoljanak érted , én meg nem fogok 100 oldalt visszalapozni hogy megtaláljam , igy egyszerübb nem ? kösz newc22 -
#402 Sorry elnéztem kicsit nagyon valamit bazz teljesen tupa vagyok mostanásg :( -
#401 Édes istenem.Ezt miért kell csinálni?No mindegy vannak még ilyen emberek a földön. -
newc22 #400 Cracket doobd fel! Akkor nem kér semmit! -
nagy chris #399 valaki adna hozzá egy cd-keyt ? kösz
-
newc22 #398 Juhéééé 7. pálya! LOL! Hány pályás a game??????? És lehet a páncélt tuningolni hogy az én páncélomat is valami zöldes kék vagy piros védőpajzs vegye körül???? -
newc22 #397 Köszike a segítséget! IGy most már könnyebb lesz! Hol tartottok a játékkal??? Valaki már átvitte kód nélkül???? -
deicide #396 a mérnökre a megoldás az F1 gomb...akkor marad a seggén...!!
és legalább nem lövik szét..és ha megtisztitottad a terepet akkor lehet hivni úja csak az F1 gombbal!! -
#395 nekem kellene cheat! -
newc22 #394 Vazzzzz Miért lövik le az idióta mérnökömet! A PÖCS!!!!!! Miatta kudarc a küldetés!!!! Ez már a 5-6 pálya amikor a kaput kell megvédenem a gazoktól! Nehéz a game nehéz de talán ez a jó benne!!! TI HOL TARTOTOK????????? -
#393 Értem! Esetleg, ha vkinek kell cheat, akkor szoljon... -
#392 Nem használtam soha cheat-et eztán sem teszem.Éppen az a jó benne hogy sporolni kell nem lehet egyből megvenni a legjobbat mindenből én kispisztollyal meg alap géppityúval elvagyok eddig. -
#391 Koszi télleg azt kellett!
Érdekel a Cheat? A lényege, hogy a pénzedet teszi korlátlanná! -
#390 Mindent kiir a game mit tegyél.Menjél oda az automatához és ott javítassad meg a pajzsod. -
#389 Hy! Volna egy segítség kérésem, cserébe CHEAT help-et adok (találtam 1-et és müxik!)
Én a leges legelején elakadtam: Ott van egy kopasz csávó, magyaráz, majd elindulok egy beugró felé és ujabb párbeszéd, azután odahiv egy katonát aki rálő a pajzsomra és ezutan csinálni kéne vmit, de mit? HELP! -
#388 Ja és különben is: Beton Szoldzsa, mert biztos betonbúl van -
#387 Jó ez a játék, nagyon eredeti az ötlet (főleg az, hogy még a mentésért is fizetni kell, egészen izgissé teszi ), tök jól ellennék vele, ha nem lenne ennyire optimalizálatlan, instabil sz*r. Már rögtön az elején rosszul lettem, és megéreztem, hogy ebben a játékban bizony bajom lesz a gépemmel, amikor megláttam az AMD és Nvidia logó párost
Egy darabig úgy ahogy ment kb. a Special Forces pályáig, de ott akármit csinálok itt-ott egyszercsak a hang beakad, a játék meg kifagy. ilyenkor reset, utána megint betöltöm, és egy másik helyen fagy ki...csinálta már más pályákon is, de nem állandóan...
na mindegy... ez a játék is fasza lenne, de így játszhatatlan sokak számára...
azé meg hogy jól fusson nem veszek 60 70 80 vagy akár 100e-ért kártyát... -
deicide #386 én most elakadtam:((
igy most várom a csodát vagy valamit:)) -
#385 Hát eddig nekem nem tünt fel lehet mert még nagyon az elején vagyok.
Két tank elpusztitása után vagyok. -
deicide #384 és dög nehéz..nagyon dög..! -
#383 Egészen faja game ez.Néha néha ha van idöm tolom vele szép apránként. -
deicide #382 tudom te vagy a szakavatott..!:))
elakadtam ott ahol időre kell menni...((
az első cél az meg van de a másodikat sehol nem taálom hiába megyek a kijelölt sára körhöz:( -
#381 Ha elakadnatok es nem tudtok angolul akkor ajanlom ezt a linket Szotar ahova az angol szavak beirogatva ki lehet deriteni mi a kuldetes lenyege tom ajanlani barkinek hasznos dolog nekem sokszor segitett mert hat en se vagyok perfect angol csak nemileg tok -
Konaboy #380 Köszöntem! -
#379 ha a robotok hatat lovod akkor nem pusztulnak el csak lekapcsolod oket az embereket kinyirhatod -
Konaboy #378 Szisztok. Segítség kellene.A 4.vagy 5. pályán elakadtam. A jelenet:jön 2 db lépegető plussz kb:6 erősen páncélozott emberke,az egyiknél gránátlövő a többinél pajzs és géppisztoly.(valamilyen EXOS-t említ a küldetésinfó,akit talán semlegesíteni kellene?-de nem kinyiffantani!)Sajnos angol tudásom eléggé gyér.Esetleg magyarítás valahol?? Hogyan lehet továbblépni? Előre is köszi! -
Konaboy #377 Szisztok. Segítség kellene.A 4.vagy 5. pályán elakadtam. A jelenet:jön 2 db lépegető plussz kb:6 erősen páncélozott emberke,az egyiknél gránátlövő a többinél pajzs és géppisztoly.(valamilyen EXOS-t említ a küldetésinfó,akit talán semlegesíteni kellene?-de nem kinyiffantani!)Sajnos angol tudásom eléggé gyér.Esetleg magyarítás valahol?? Hogyan lehet továbblépni? Előre is köszi! -
#376 Fu ez jo kerdes,pasz hogy milyen hosszu,eleg hosszu ahoz hogy idegbajt kapj -
#375 Én ezen a pályán vásároltam először más fegyver a sima pisztoly mellé.
Milyen hosszú a game kb? -
ATX1 #374 Hogyan lehet legyözni? az arénában a páncélos embert.A második földrésznél
vagyok és 1 földalatti,küzdelmet kéne végik vinni.
Ha van valakinek 1 jó ötlete,aki végikcsinálta az irja le nekem.
Nemtudom legyözni,mert pajzs védi öt,ezt meg nemlehet átlöni.
Elöre is köszi.
-
#373 nos tehat pont az a lenyeg hogy keves a love es okossan kell valogatni az a dobtaras golyoszoro szar!meg a mesterlovesz is ,de hat kinek mi ,az a szar meg amit az elejen ingyen kapsz az a rotorblade ,forgopenge, es verhetettlen kozelharcban szer a jo vegyvervalasztas rotorblade ,pisztoly ,commandogun es aknaveto .pisztolybol a legnagyobb,commandogunbol az utolso elotti es aknavetobol szinten a legnagyobb ,ez volt az en vegyverkonbinaciom,de mint mar mondtam kinek mi.es alltalaban enginerit vittem magamal, szer egyenraguak mert egyik se csinal semmit az meg legalabb javitja a pajzsot -
ATX1 #372 Hiában akar az ember jó fegyvert,ha pénze kevés rá.Már elején is keveset ad a fegyver vásárlásra,akkor hogyan legyen jó fegyver,ha nemtelik rá?.
A jófegyvereknek ára van!
Nekem 1 célövö puskám van és 1 forgo dobtáros golyoszorom van és aval küzdök.
Csak azt nemtudom,hogy az a fegyver,mire van?amit elején igyen adnak,evel sokra
nemtud,mitcsinálni az ember.
-
#371 hat nem artana kerukgetni a golyokat ,mert a fejedet lovi azert nem tudsz celozni masreszt ha az aknavetot valasztod akkor azzal tudod tolteni az ellenfelet meg nem fontos rogton az elejen kemeny gyerekeket kihivni,viszont ha mar ott elakadtal akkor inkabb hagyd mert a tobbi ellenfel kemenyebb,de probalkozni erdemes,mint mar irtam jo fegyver valasztas is sokat segit,a pisztoly nagyon kemenyet lo meg a commando gun ,de ebbol ne a legnagyobbat hanem az utolso elottit valaszatok,es egy jo aknaveto halalos fegyver,en szinte pisztolyal es aknavetovel mindenkit a foldbe lottem na meg a rotor blade is nagyon jo,azzal vegeztem az utolso ellenfellel ,tom ajanlani mindenkinek,de csak kozelharcban,verhetetlen.Probalkozzatok ki lehet porgetni en is vegig nyomtam ,ja igen a tarsakat is jol kell valasztani bar nem sokat ernek -
#370 Bazz elbuktam :(
Azon a pályán ahol van középen egy helikopter aztán a hangárból kijön egy lépegető.Faszán küldöm minden irtok mindenkit jön az első 1vs1 lezuzom a köcsögöt megyek tovább jön a másik 1vs1 de a mocskos paraszt folyton olyat dobált rám amitől nemtudok célozni de végig else tudtam találni egyszer se a büdös parasztját :( -
#369 Hi All
En elore szoltam hogy nem mukodik a cheat ,nalam se mukodott es mukodot pedig nem talaltam,tehat marad a tisztesseges jatek,en is ugy nyomtam vegig,jo fegyvervalasztas es vegig viheto -
ATX1 #368 Akárhogy is irtam a conzolt,meg a gombot semmit nemtudtam beirni.
Valahogy nemakarja azt hogy a mentöövet beirjam.
Mit tegyek?hogy a God-ot betudjam irni.
Elöre is köszi.
-
#367 a mentes meg megvan asszem vhol -
#366 ha gaz van akkor meg tok par trukkot, en sokat nyomtam vele csak nem tetszett a vege -
#365 nagyon szivessen -
deicide #364 nekem az volt az első dolgom hogy töröltem a rákba...mert 1 rakás szarnak tartom..!!
ha nagyon nagyon akarok valakivel beszélni akkor vagy irok mailt vagy beszélek vele skypot..!!
de ettöl függetlenül köszi a helpet:))