Bet On Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi mindenkinek a segitséget.
Vanak még rendes személyek.

Mégegyszer is köszi.
MaverickSXT
msn mindenkinek van alapbol az xp ben

MaverickSXT
nm

nincs MSN..de meg van a megoldás és tényleg úgy volt...)

köszönöm szépen😊)

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

MaverickSXT
gyere majd msn re ott elmondom

de viszont 2 tank van a középen állok fent a hellikopter leszállónál van 1 balra aki ha a dombszélére érek már lõ is...(( és van 1 a hidon amihez eltudok jutni alulrol..de ha kijövök akkor az szét lõ..!

akkor most hol is van az a kanyon merre is...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

MaverickSXT
Bet on Soldier - Cheats

A Bet On Soldier ikonjára kattints unk a jobb gombbal, válasszuk ki a tulajdonságo k pontot. A cél mezõbe írjuk be a -console szót. Utána indítsuk a játékot a szo kásos módon. A játékban nyomjuk meg az ALT, ShIFT, ^ billentyûket a konzol megnyitásához. Ide írjuk be a god szót a halhatatlan mód bekapcsolásához.

de nalam nem mukodott

MaverickSXT
arra kell menni amerre a tank van,a kanyon falan van egy kis res ahol fel lehet maszni es a tulodalon van egy robot azzal intezd el a tankokat ,nehez de meg lehet csinalni en mar kiporgettem es a vegen jon a csavar a cheat meg nem mukodik nalam legalabb is nem mukodott

Bet on Soldier - Cheats

Die Verknüpfung von Bet on Soldier mit der rechten Maustaste anklicken und dann Eigenschaften aus dem Menü wählen. Nun in der Zeile "Ziel" den Parameter -console anhängen. Danach das Spiel wie gewohnt starten. Im Spiel dann ALT, SHIFT und ^ drücken, um die Konsole zu öffnen.
Dort das Wort god eingeben, was euch unverwundbar machen sollte.

Ezt találtam,ha tud valaki segiteni,hogy hová és mit kel beirni,megköszöném.
Ugyanis semi idegen nyelvet nemtudok leforditani.
Remélem hogy mások is fogják tudni használni.

Elöre is köszi a segitséget.
#346 ...?????

6. Execute clean.bat to remove the useless Starforce files from your HD
ha ezt a pontot végrehajtom a játék könyvtárban csak 211MB marad.
Sajnos nekem sem müksix,még mindig csak itt tartok, tudom, hogy már uncsi de ha valaki tudna segíteni. Köszi.
#346 ...?????

Nekemis Ati Rodeo 9600 van,de nekem rendesen müködik,nincs vele gondom
Ha tudtok valami csalást erre a játékra irjátok le nekem.

Elöre is köszi.
Hm ha jól emlékszem a vpu recovery az ati kártyák õrangyala ami azt a célt szolgálja, hogy ne rongálódjon meg a kari. Tehát valószínûleg túlmelegszik a kártyád vagy hasonló.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Üdv mindenki!

Annyi a problem, hogy bár nem szutyok a gép (Intel 3 GHz, 2Gb RAM, Ati Radeon 9600XT 256M) a gamma az istenért sem akar rendesen mûködni...nem azzal van a gond, hogy ne indulna el...sõt minden maxon van és szépen ketyeg, nem akad, de hirtelen fogja magát és a VPU Recovery-re hivatkozva kilép...ha meg ezt a vpurec-et kinyomom, akkor simán befagy a gép. DX rendben meg satöbbi...elõször a recovery meg akkor jön, amikor kimennék a csatatérre végre és robban az ajtó szerencsétlen vezetõmmel együtt. Valaki help pls!
Köszi!
Szép estéket mindenkinek

Tud valaki ehez Cheat kodot adni?
Elöre megköszöném.
Gerisone
nekem 1024x768-ba max grafikával szépen elmegy! szerintem ez a játék inkább ram mint vga igényes

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

na elakadtam a gammába kellene 1 kis help...!

na tartok ami úgy kezdõdik hogy védeni kell fent a falrol a bázist itt végig szenvedtem..majd jön a következõ rész amikor már átjutottam a fal másik oldalára..jön az alagút és ott is tobább jutottam volna de csak majd nem úgyan is 1 dombra kell felmenni ahol 1 hellikopter felszálló van..baloldalt 1 kis kanyon ott 1 tank arra nem tudok menni..!😞
ha lent megyek ott csak a roncsokig tudok menni..de ha feljövök ott is 1 tank van..😞(
na most kérdezem mit is kell és hogyan is kell megoldani ezt a dolgot...???

Gunner
Ja, és az mennyire normális, hogy ha elindítom exet, lepörög a starforce csík és várni kell 3 percet mire a játék egyátalán elindul? viszont elindul! 😊 1.2es patch már fenn van
ja meg az is van, hogy ha most bevan default állítva 2es egér gombra a secondary fire akkor miért a 3as gombal megy... ha átállítom már egyik se megy, ha vissza akkor végképp nem, vmi gebasz van...

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
azé egy a64gyel és egy x800-zal én is jobban futtatnám 😊

közben kiderült, hogy egy másik játék miatt felraktam a régi 3.10es ati drivert, és elfelejtettem visszarakni a 6.2est, mostmár picit jobban fut 😛

Hm fura, nálam 1024x768 majdnem minden max és semmi gondom vele (A64/3000, x800, 1gb ram).

Gunner
Nekem 800x600ban Medium beállításoknál akadozik a gamma, biztos kikellene löni valami beállítást, de ez a szar nem annyira széleskörü... elég rosszúl lett megírva, de élvezetes játék 😊

Gunner
És annyian fikázzák... szerintem azért nem élvezik, mert nincs meg a min 25 fps...

már tul jutottam rajta és valóban tényleg új volt...))

jó nagyon a gamma..😊)

Ülj bele azokba a lépegetõ izékbe, ha jól emlékszem a bal gombbal küldi a rakétát a jobbal pedig indul a golyózápor 😊 Nekem elsõre sikerült.

nekem még igy se megy ahogy mondtad majd inkább letöltöm az extra dvd-t
😞
valaki elárulja nekem hogy lötte szét a 2 tankot a völgybe...?
nekem sehogy sem sikerül...😞((

Gerisone
ez igy nekem sem müxött

cheat valahogy úgy kéne hogy müködjön: shift + alt + angol billentyûn a shift hatos (ez valami fel nyíl) = és elvileg kijön a konzol! na nekem nem mûködött!
utána elvileg god meg minden hasonló!
szóljatok ha valakinek megy

Gerisone
amikor a dll miatt reklamál tedd be a 4es cd-t és menni fog

Szasztok! Hol tartotok a gamebe? Valaki már átvitte? Vélemény? Milyen a Game? Én még csak most kezdtem a gamet de eddig nagyon király kis fps! Ja hogy elinduljon kell a 2,6 gigás crack! a kis 2 megás nálam nem volt kóser!
Fasza egy game de qurva NEHÉZ!!!!
ott nincs fönn 😞
Gondolom ahonnan a játékot is lehet(itt nincs warez).

értem, és az a 2gb-os extra dvd-t honnan lehet letölteni ?
Nálad valami borzasztó nagy gubanc van. 1. Nincs szükség semmiféle cdkey-re. 2. Feltelepíted a 4cd-nyi programot majd rátolod a patchet ami a 2gb-os extra dvd-n találsz és felülírod az összes fájlt. Ezekután futtatod a clean.bat-ot és kész (directx-bõl értelemszerûen a legfrissebb kell).

vagy vki akinek jo az elküldhetné nekem msn-en . Cimem : [email protected]
elöre is kösz . vagy az is jo ha valaki megmondja h ezeket honnan lehet le tölteni
Jó és ezeket honnan szedjem le ? d3dx9_25.dll kt_game.dll
majdnem 😊
Bet On Soldier -.-

nxfn
fú, beton katona :_c

grebber
Azt tedd fel amit a game akar.

Next PC upgrade: 2022

dx9 c-t
ha felteszem a dxp c-t akkor menni fog ? 😊
grebber
d3dx9_25.dll ezt akkor ija ha nincs fennt a megfelelõ DX verzió!

Next PC upgrade: 2022

nekem ezzel a faszom crackel se megy , ugy csináltam mindent ahogy le van irva de kiir hogy : d3dx9_25.dll nem találhato meg kt_game.dll failed to. Initalize
Ezt irja ki mi a fa**omat csináljak vele ? vki help pls
jah és ezt a crack-elést fontos megcsinálni nincs vmi más (egyszerübb) megoldás ?
vki tudna adni egy cd keyt mer nekem nincs nfo fájlom 😊 löszi
Jó játék, egészen jó a zene is alatta. Viszont egy rosszul kiválasztott fegyver miatt már kétszer képtelen voltam kicsinálni a nagyfiúkat, ráadásul a mentések is elég ritkák :/

Nemtud segiteni nenki?
Sajna engem még mindig kidob bos exe hibát....leáll!Tud segiteni valakiMindent ugy csináltam ahogy az nfo irja!Help!