Bet On Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Aztakur.. most nézem 791MB-os a PATCH.
Kiadták a patchbe a gamet😄
Elég sok hibát orvosol a leirás szerint.

Nagyon vártam de jól kezdödöik már 😞

Next PC upgrade: 2022

grebber
Igen mert az már megjelent de nem találom sehol 😞

ThugEdge
náci????
úgyérted német?<#ejnye1>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

STREEX
A náci változatról van szó.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

ThugEdge
ez mi:?????????????????
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/betonsoldier/patch_1.1.zip.html
itt gondok vannak😊 vagy nemtom

grebber
Demóbol majd csak kiderül.
De ha csak kicsit is lesz jó olcsosága miatt izomból sokan megveszikmajd.

ThugEdge
hát a video alapján nemtom mi ebben az EVM kategória,elég pávának tûnik..

Glpetyus

Mondjuk ennek annyi értelme lesz,mint az BF-t singliben tolni,ahogy Lnézem....,de mind1 ^.^

Glpetyus

Nyócvan megás nyú múvi ^J^

Az elején a szokásos intro van,de utána egész jó ingém részek vannak.
És végre nem 2 mp-ként vágják meg..
^.^

Hát ez fura.Kellemes grafika,jó kis fizika,single-multi módok,mégis egybõl EVM kategóriás.Valami baj biztos van ezzel a játékal,csak még senki nem tudja mi...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Mustang2005
576 Online:

Tegnap este szóltunk a Bet on Soldier megjelenése körüli fejleményekrõl (az angol verzió szeptemberben érkezik, single / multi demót elsején kapunk) - fõhonchonk, Zsolt pedig gyorsan megsúgta, hogy a remeknek ígérkezõ sci-fi FPS nálunk is megjelenik a jövõ hónap folyamán, méghozzá a pénztárcabarát EVM sorozat részeként (szeptember közepén-végén lehet rá számítani).
A Bet on Soldier rendkívül érdekes alapkoncepcióval rendelkezik: a játék fõhõsének, Nolan Daneworth-nek nem csak harcolnia, hanem fogadnia is kell - méghozzá a saját életére. A BoS tévéshow futurisztikus galidátor-küzdelem: pénzt teszel az összecsapások kimenetelére, és az így felhalmozott vagyonból vásárlod meg a páncélodat, a fegyvereidet és a lõszeredet. Ha nem fogadsz (vagy rosszul fogadsz) nincs pénz - nincs fegyver, nincs védelem - jön a szinte biztos halál. A BoS az egyedi alapötleten kívül látványos grafikát vonultat fel: a hivatalos oldal screenshot-szekciója bõséges képes ízelítõvel szolgál.

FORD MUSTANG: THE BEST CAR

Ja, csak az a röhej, hogy amaga a játék már folyó hó 25-én kint lesz. Nem értem, mi értelme a megjelenés UTÁN kiadott demonak...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

grebber
Akit érdekel szeptember elsején lesznek demók multi és single is.

grebber
Fifikás Bet On Soldier fizika

Egy nemrég megjelent közlemény szerint az AGEIA physX Technology beépítésre kerül a Bet On Soldier címû FPS-be. Érthetõbb nyelvre lefordítva: király lesz a játék fizikája.

info: Gamestar

Glpetyus
<#eljen>

Sgtfathi
Gamestar:
Bet On Soldier GOLD
A Bet On Soldier egy elsõ személyû játék, mely jelentõs újdonságának köszönhetõen messze kitûnik a mûfaj nagyjai közül. A játék a játékmenetben is hû címéhez, mivel a játékosoknak maguknak kell kiválasztani, hogy milyen ellenfeleket kíván legyõzni. A német Forgster kiadó bejelentette, hogy a munkálatok befejezõdtek, így a játék augusztus 25-én már a boltok polcaira kerül.

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Glpetyus
Glpetyus
Minek?
Szeptemberben jön úgyis.

A számból szedted ki a szót 😄

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

grebber
EHE kiszivároghatna ez a béta 😄

Glpetyus
* földbedöngölõ

OFF: mikor lesz már végre "szerkesztés" gomb?!

Nézd, a hivatalos oldalon is úgy hirdetik, mint az UT2k4 és a CS keresztezését, szóval szingli fronton ne várj tõle sokat, sajnos nem lesz egy földedöngölõ sztorija.

grebber
Nomrális single hm.. Ami videokat láttam abból azt veszem ki hogy a történet : "nyird ki az ellenfeled és légy te a bajnok" 😊

Glpetyus
Remélem lesz vmi normális single történet....
Nem csak vmi multis fáradtság...

grebber
Jók 😊

Glpetyus

Hátterek=

1.
2.
3.

Glpetyus
"Szeptember 9. - a Bet on Soldier: Blood Sport ezen a napon ront majd be az angol, és remélhetõleg más országokban található boltokba is. Amerikában ugyanez néhány nappal késõbb fog bekövetkezni, jelenti a kiadó."
Hardwired

Hmmm :o

Glpetyus
grebber
64 bites Bet On Soldier

<2005-06-22 @ 22:27 - Berkenye>

És még mondják, hogy nincs még itt az ideje 64 bites rendszerre váltani... Pedig már a Bet On Soldier is két változatban fog a polcokra kerülni. A "sima" mellett lesz 64 bites verziója is. Egészen pontosan csak az AMD ilyen irányú megoldásai vannak a támogatott rendszerek listáján. Arról nem tudni, hogy egyidõben jelenik-e meg a két változat, de megjelénsi dátumnak még mindig idén szeptembert jelölik meg.

info: Gamestar

Glpetyus
Új múvi ^.^ (tegnapi)

Zsolo007
Csak nekem tûnik úgy vagy valamilyen szinten tényleg az UTra hajaz? 😊

Glpetyus
Jajdevárom

grebber

grebber
Király!

Glpetyus
grebber
Új trailer (33M😎
Van benne a régebbi movieból is.

Glpetyus
Legalább már tudom,hogy FPS lesz 😄

Glpetyus
22 mb.
Ehhez mérten rövidke is :S

Glpetyus
Itt van egy ingame is.

grebber
Nagyon szép nagyon jó csak kár hogy nem ingame.

grebber

grebber

K.András
Na egyre nehezebb olyan topikot találni, amit ne Grebber nyitott volna, de minek 😄

http://druglord.buzz.hu/ ;)

soulhunter
én elolvastam elejétõl a végéig,de ebbõl számomra nem derül ki,hogy mi is lesz ez...
az,h felbérlünk zsoldosokat,emlékeztet a ground controll 2-re,mer ott is utánpotlást kell rendelni,csak kicsit másmilyen 😊
de ez most FPS,vagy csapatos taktikai hülyeség,vagy TPS, vagy stratégia,vagy mi ez?
utálom az olyan játékokat,amibõl nem képesek kiadni olyan screenshotokat,amikbõl kiderülne,hogy mi is ez...

szépnek szép,de MI EZ?????

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

Glpetyus
Milyen meglepõ <#gonosz1>

grebber
Erõsen úgy néz ki hogy szeptember elõtt nem jelenik meg.

grebber
Remélem az is olyan lesz mint a Riddick.Nem reklámozták agyba fõbe mégis nagyot ütött.

Remélem.

Nekem ez a fegyver kinézetileg nagyon bejön, remélem tud is majd vmit...