Bet On Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kiadták a patchbe a gamet😄
Elég sok hibát orvosol a leirás szerint.
Nagyon vártam de jól kezdödöik már 😞
Next PC upgrade: 2022
úgyérted német?<#ejnye1>#ejnye1>
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/betonsoldier/patch_1.1.zip.html
itt gondok vannak😊 vagy nemtom
De ha csak kicsit is lesz jó olcsosága miatt izomból sokan megveszikmajd.
Nyócvan megás nyú múvi ^J^
Az elején a szokásos intro van,de utána egész jó ingém részek vannak.
És végre nem 2 mp-ként vágják meg..
^.^
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Tegnap este szóltunk a Bet on Soldier megjelenése körüli fejleményekrõl (az angol verzió szeptemberben érkezik, single / multi demót elsején kapunk) - fõhonchonk, Zsolt pedig gyorsan megsúgta, hogy a remeknek ígérkezõ sci-fi FPS nálunk is megjelenik a jövõ hónap folyamán, méghozzá a pénztárcabarát EVM sorozat részeként (szeptember közepén-végén lehet rá számítani).
A Bet on Soldier rendkívül érdekes alapkoncepcióval rendelkezik: a játék fõhõsének, Nolan Daneworth-nek nem csak harcolnia, hanem fogadnia is kell - méghozzá a saját életére. A BoS tévéshow futurisztikus galidátor-küzdelem: pénzt teszel az összecsapások kimenetelére, és az így felhalmozott vagyonból vásárlod meg a páncélodat, a fegyvereidet és a lõszeredet. Ha nem fogadsz (vagy rosszul fogadsz) nincs pénz - nincs fegyver, nincs védelem - jön a szinte biztos halál. A BoS az egyedi alapötleten kívül látványos grafikát vonultat fel: a hivatalos oldal screenshot-szekciója bõséges képes ízelítõvel szolgál.
FORD MUSTANG: THE BEST CAR
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Egy nemrég megjelent közlemény szerint az AGEIA physX Technology beépítésre kerül a Bet On Soldier címû FPS-be. Érthetõbb nyelvre lefordítva: király lesz a játék fizikája.
info: Gamestar
Bet On Soldier GOLD
A Bet On Soldier egy elsõ személyû játék, mely jelentõs újdonságának köszönhetõen messze kitûnik a mûfaj nagyjai közül. A játék a játékmenetben is hû címéhez, mivel a játékosoknak maguknak kell kiválasztani, hogy milyen ellenfeleket kíván legyõzni. A német Forgster kiadó bejelentette, hogy a munkálatok befejezõdtek, így a játék augusztus 25-én már a boltok polcaira kerül.
Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
OFF: mikor lesz már végre "szerkesztés" gomb?!
Hardwired
Hmmm :o
<2005-06-22 @ 22:27 - Berkenye>2005-06-22 @ 22:27 - Berkenye>
És még mondják, hogy nincs még itt az ideje 64 bites rendszerre váltani... Pedig már a Bet On Soldier is két változatban fog a polcokra kerülni. A "sima" mellett lesz 64 bites verziója is. Egészen pontosan csak az AMD ilyen irányú megoldásai vannak a támogatott rendszerek listáján. Arról nem tudni, hogy egyidõben jelenik-e meg a két változat, de megjelénsi dátumnak még mindig idén szeptembert jelölik meg.
info: Gamestar
Van benne a régebbi movieból is.
http://druglord.buzz.hu/ ;)
az,h felbérlünk zsoldosokat,emlékeztet a ground controll 2-re,mer ott is utánpotlást kell rendelni,csak kicsit másmilyen 😊
de ez most FPS,vagy csapatos taktikai hülyeség,vagy TPS, vagy stratégia,vagy mi ez?
utálom az olyan játékokat,amibõl nem képesek kiadni olyan screenshotokat,amikbõl kiderülne,hogy mi is ez...
szépnek szép,de MI EZ?????
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...