563
-
ATX1 #363 Köszi mindenkinek a segitséget.
Vanak még rendes személyek.
Mégegyszer is köszi. -
#362 msn mindenkinek van alapbol az xp ben -
#361 nm -
deicide #360 nincs MSN..de meg van a megoldás és tényleg úgy volt...)
köszönöm szépen:)) -
#359 gyere majd msn re ott elmondom -
deicide #358 de viszont 2 tank van a középen állok fent a hellikopter leszállónál van 1 balra aki ha a dombszélére érek már lő is...(( és van 1 a hidon amihez eltudok jutni alulrol..de ha kijövök akkor az szét lő..!
akkor most hol is van az a kanyon merre is...? -
#357 Bet on Soldier - Cheats
A Bet On Soldier ikonjára kattints unk a jobb gombbal, válasszuk ki a tulajdonságo k pontot. A cél mezőbe írjuk be a -console szót. Utána indítsuk a játékot a szo kásos módon. A játékban nyomjuk meg az ALT, ShIFT, ^ billentyűket a konzol megnyitásához. Ide írjuk be a god szót a halhatatlan mód bekapcsolásához.
de nalam nem mukodott -
#356 arra kell menni amerre a tank van,a kanyon falan van egy kis res ahol fel lehet maszni es a tulodalon van egy robot azzal intezd el a tankokat ,nehez de meg lehet csinalni en mar kiporgettem es a vegen jon a csavar a cheat meg nem mukodik nalam legalabb is nem mukodott -
ATX1 #355 Bet on Soldier - Cheats
Die Verknüpfung von Bet on Soldier mit der rechten Maustaste anklicken und dann Eigenschaften aus dem Menü wählen. Nun in der Zeile "Ziel" den Parameter -console anhängen. Danach das Spiel wie gewohnt starten. Im Spiel dann ALT, SHIFT und ^ drücken, um die Konsole zu öffnen.
Dort das Wort god eingeben, was euch unverwundbar machen sollte.
Ezt találtam,ha tud valaki segiteni,hogy hová és mit kel beirni,megköszöném.
Ugyanis semi idegen nyelvet nemtudok leforditani.
Remélem hogy mások is fogják tudni használni.
Elöre is köszi a segitséget.
-
deicide #354 #346 ...????? -
Zoli Zoltan #353 6. Execute clean.bat to remove the useless Starforce files from your HD
ha ezt a pontot végrehajtom a játék könyvtárban csak 211MB marad.
Sajnos nekem sem müksix,még mindig csak itt tartok, tudom, hogy már uncsi de ha valaki tudna segíteni. Köszi.
-
deicide #352 #346 ...????? -
ATX1 #351 Nekemis Ati Rodeo 9600 van,de nekem rendesen müködik,nincs vele gondom
Ha tudtok valami csalást erre a játékra irjátok le nekem.
Elöre is köszi.
-
Aspyrin #350 Hm ha jól emlékszem a vpu recovery az ati kártyák őrangyala ami azt a célt szolgálja, hogy ne rongálódjon meg a kari. Tehát valószínűleg túlmelegszik a kártyád vagy hasonló. -
nomen007 #349 Üdv mindenki!
Annyi a problem, hogy bár nem szutyok a gép (Intel 3 GHz, 2Gb RAM, Ati Radeon 9600XT 256M) a gamma az istenért sem akar rendesen működni...nem azzal van a gond, hogy ne indulna el...sőt minden maxon van és szépen ketyeg, nem akad, de hirtelen fogja magát és a VPU Recovery-re hivatkozva kilép...ha meg ezt a vpurec-et kinyomom, akkor simán befagy a gép. DX rendben meg satöbbi...először a recovery meg akkor jön, amikor kimennék a csatatérre végre és robban az ajtó szerencsétlen vezetőmmel együtt. Valaki help pls!
Köszi! -
ATX1 #348 Szép estéket mindenkinek
Tud valaki ehez Cheat kodot adni?
Elöre megköszöném.
-
#347 nekem 1024x768-ba max grafikával szépen elmegy! szerintem ez a játék inkább ram mint vga igényes -
deicide #346 na elakadtam a gammába kellene 1 kis help...!
na tartok ami úgy kezdődik hogy védeni kell fent a falrol a bázist itt végig szenvedtem..majd jön a következő rész amikor már átjutottam a fal másik oldalára..jön az alagút és ott is tobább jutottam volna de csak majd nem úgyan is 1 dombra kell felmenni ahol 1 hellikopter felszálló van..baloldalt 1 kis kanyon ott 1 tank arra nem tudok menni..!:(
ha lent megyek ott csak a roncsokig tudok menni..de ha feljövök ott is 1 tank van..:((
na most kérdezem mit is kell és hogyan is kell megoldani ezt a dolgot...???
-
#345 Ja, és az mennyire normális, hogy ha elindítom exet, lepörög a starforce csík és várni kell 3 percet mire a játék egyátalán elindul? viszont elindul! :) 1.2es patch már fenn van
ja meg az is van, hogy ha most bevan default állítva 2es egér gombra a secondary fire akkor miért a 3as gombal megy... ha átállítom már egyik se megy, ha vissza akkor végképp nem, vmi gebasz van... -
#344 azé egy a64gyel és egy x800-zal én is jobban futtatnám :)
közben kiderült, hogy egy másik játék miatt felraktam a régi 3.10es ati drivert, és elfelejtettem visszarakni a 6.2est, mostmár picit jobban fut :P -
Aspyrin #343 Hm fura, nálam 1024x768 majdnem minden max és semmi gondom vele (A64/3000, x800, 1gb ram). -
#342 Nekem 800x600ban Medium beállításoknál akadozik a gamma, biztos kikellene löni valami beállítást, de ez a szar nem annyira széleskörü... elég rosszúl lett megírva, de élvezetes játék :) -
#341 És annyian fikázzák... szerintem azért nem élvezik, mert nincs meg a min 25 fps... -
deicide #340 már tul jutottam rajta és valóban tényleg új volt...))
jó nagyon a gamma..:)) -
Aspyrin #339 Ülj bele azokba a lépegető izékbe, ha jól emlékszem a bal gombbal küldi a rakétát a jobbal pedig indul a golyózápor :) Nekem elsőre sikerült. -
nagy chris #338 nekem még igy se megy ahogy mondtad majd inkább letöltöm az extra dvd-t
:(
-
deicide #337 valaki elárulja nekem hogy lötte szét a 2 tankot a völgybe...?
nekem sehogy sem sikerül...:((( -
#336 ez igy nekem sem müxött -
o.san #335 cheat valahogy úgy kéne hogy müködjön: shift + alt + angol billentyűn a shift hatos (ez valami fel nyíl) = és elvileg kijön a konzol! na nekem nem működött!
utána elvileg god meg minden hasonló!
szóljatok ha valakinek megy
-
#334 amikor a dll miatt reklamál tedd be a 4es cd-t és menni fog -
newc22 #333 Szasztok! Hol tartotok a gamebe? Valaki már átvitte? Vélemény? Milyen a Game? Én még csak most kezdtem a gamet de eddig nagyon király kis fps! Ja hogy elinduljon kell a 2,6 gigás crack! a kis 2 megás nálam nem volt kóser! -
newc22 #332 Fasza egy game de qurva NEHÉZ!!!! -
nagy chris #331 ott nincs fönn :(
-
Aspyrin #330 Gondolom ahonnan a játékot is lehet(itt nincs warez). -
nagy chris #329
értem, és az a 2gb-os extra dvd-t honnan lehet letölteni ? -
Aspyrin #328 Nálad valami borzasztó nagy gubanc van. 1. Nincs szükség semmiféle cdkey-re. 2. Feltelepíted a 4cd-nyi programot majd rátolod a patchet ami a 2gb-os extra dvd-n találsz és felülírod az összes fájlt. Ezekután futtatod a clean.bat-ot és kész (directx-ből értelemszerűen a legfrissebb kell). -
nagy chris #327 vagy vki akinek jo az elküldhetné nekem msn-en . Cimem : [email protected]
elöre is kösz . vagy az is jo ha valaki megmondja h ezeket honnan lehet le tölteni -
nagy chris #326 Jó és ezeket honnan szedjem le ? d3dx9_25.dll kt_game.dll -
Aspyrin #325 majdnem :)
Bet On Soldier -.- -
#324 fú, beton katona :_c