563
  • Maxtreme
    Ez pedig a játék legizgalmasabb és legjobban megcsinált része:

:D
  • Maxtreme
    Hát mitmondjak...
    Az amire számítottam. 1 agyatlan hentelés aminek hangulata = 0
    Az elején 1 nevetséges kiképzéssel kezdjük. Megmutatja a muksó hogy hol lehet menteni, meg feljavítani a pajzsunkat. Mellesleg 1 mentés 400$
    A grafika...az effektek szépek, de aztán ennyi. Az emberek arca nevetséges. (csakúgy mint a starship troopers esetében)
    A fizika és a hangok nem rosszak. De ez kevés 1 jó játékhoz.
    A legjobb az egészbe az AI :D
    Következő történt:
    Megláttam útközbe 4 csókát aki eszeveszetten lőtt rám. Mondom odadobok 1 gránátot..
    Erre ők.. GRANADE GRANADE GRANADE. Erre a társuk: Rádzsör det. ..és mindenki maradt a helyén.. Bumm
    Nem csalódtam benne...

Csináltam 1-2 képet:

• ThugEdge
    na délután kipróbálom,tegnapi starship demo baszott nagy csalódás volt úgyis
  • abonyitomz
    a demóért IDE kattintsatok!

mérete 540 mega!
  • Gabe18
    Hát ezzel nincsenek egyedül.Én ilyeneken már nem lepődök meg.
  • ThugEdge
    már egy demo-t sem képesek időben kinyomni
  • ThugEdge
    na ez van:

just received the press release. Tomorrow (Sept. 2nd) at noon (GMT+1 I guess) the demo will be published on http://www.betonsoldier.de.

The package will be 500 MB and contains the first level of the European scenario (more of an introduction) and an Alaska level ("Cargo Bay 1").

A multiplayer demo will follow soon.
  • Gabe18
    Majd 23.59-kor kiadják.
  • DarkHorSe
    ma már holnap van, hol a demo?!
  • Lacc
    Ha EVM-es lesz, és élvezetes, akkor ziher hogy megveszem. Már csak azért is, mert támogatom ezt az árazási-rendszert :P
  • grebber
    Hát még én azt egyből eldől megveszem-e vagy sem ha a multi izgalmas és tényleg EVM-es lesz.
  • Gabe18
    576-on is van videó 2 részre bontva,lehet ugyanaz.És ott irják elvileg holnap jön a demó belőle.Kiváncsi vagyok.
  • STREEX
    Megjelent egy új videó
  • grebber
    Hát én a demót kiprobálom majd ha lesz.
    Aztán ha tetszik és tényleg EVM lesz 2ezeret talán megér.
  • Gabe18
    Gamestar:

"Tehát, a lényeg, hogy GOLD státuszba került a Digital Jesters FPS-e, a Bet On Soldier. Az Európában szeptember 23-án a boltok polcaira kerülő játék kihasználja majd többek közt az AGEIA PhysX chipjét - tudjátok, ez sok terhet levesz szegény proci válláról, elvégre segít neki fizikai cuccokat számlálni.
    "
  • Glpetyus
    Na,akkor erről ennyit D:
  • Glpetyus
    pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.....Atyaúristen !
  • grebber
    Az én voltam :D, de tényleg asszem Boiling Pointhoz nyomattam a szöveget.
  • grebber
    OKÉ erről a gameről egyenlőre ennyit azt olvastam hogy: StarForce 3.5.10.01 :(
  • Gabe18
    Egyszer mondott poénból valaki egy olyat "hogy ezen a játékon már csak egy 2 cd-s patch segitene".Hát az 1 cd-s patch-ig már eljutottunk...
  • grebber
    Aztakur.. most nézem 791MB-os a PATCH.
    Kiadták a patchbe a gamet:D
    Elég sok hibát orvosol a leirás szerint.

Nagyon vártam de jól kezdödöik már :(
  • grebber
    Igen mert az már megjelent de nem találom sehol :(
  • ThugEdge
    náci????
    úgyérted német?
  • STREEX
    A náci változatról van szó.
  • ThugEdge
    ez mi:?????????????????
    http://www.3dgamers.com/dlselect/games/betonsoldier/patch_1.1.zip.html
    itt gondok vannak:) vagy nemtom
  • grebber
    Demóbol majd csak kiderül.
    De ha csak kicsit is lesz jó olcsosága miatt izomból sokan megveszikmajd.
  • ThugEdge
    hát a video alapján nemtom mi ebben az EVM kategória,elég pávának tűnik..
  • Glpetyus

Mondjuk ennek annyi értelme lesz,mint az BF-t singliben tolni,ahogy Lnézem....,de mind1 ^.^
  • Glpetyus

[URL=http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=4229&m=1124898772&a=7742a797b7dc87a81553a67430b95806]Nyócvan megás nyú múvi ^J^[/URL]

Az elején a szokásos intro van,de utána egész jó ingém részek vannak.
    És végre nem 2 mp-ként vágják meg..
    ^.^
  • Gabe18
    Hát ez fura.Kellemes grafika,jó kis fizika,single-multi módok,mégis egyből EVM kategóriás.Valami baj biztos van ezzel a játékal,csak még senki nem tudja mi...
  • Mustang2005
    576 Online:

Tegnap este szóltunk a Bet on Soldier megjelenése körüli fejleményekről (az angol verzió szeptemberben érkezik, single / multi demót elsején kapunk) - főhonchonk, Zsolt pedig gyorsan megsúgta, hogy a remeknek ígérkező sci-fi FPS nálunk is megjelenik a jövő hónap folyamán, méghozzá a pénztárcabarát EVM sorozat részeként (szeptember közepén-végén lehet rá számítani).
    A Bet on Soldier rendkívül érdekes alapkoncepcióval rendelkezik: a játék főhősének, Nolan Daneworth-nek nem csak harcolnia, hanem fogadnia is kell - méghozzá a saját életére. A BoS tévéshow futurisztikus galidátor-küzdelem: pénzt teszel az összecsapások kimenetelére, és az így felhalmozott vagyonból vásárlod meg a páncélodat, a fegyvereidet és a lőszeredet. Ha nem fogadsz (vagy rosszul fogadsz) nincs pénz - nincs fegyver, nincs védelem - jön a szinte biztos halál. A BoS az egyedi alapötleten kívül látványos grafikát vonultat fel: a hivatalos oldal screenshot-szekciója bőséges képes ízelítővel szolgál.
  • GrimReaper78
    Ja, csak az a röhej, hogy amaga a játék már folyó hó 25-én kint lesz. Nem értem, mi értelme a megjelenés UTÁN kiadott demonak...
  • grebber
    Akit érdekel szeptember elsején lesznek demók multi és single is.
  • grebber
    Fifikás Bet On Soldier fizika

Egy nemrég megjelent közlemény szerint az AGEIA physX Technology beépítésre kerül a Bet On Soldier című FPS-be. Érthetőbb nyelvre lefordítva: király lesz a játék fizikája.

info: Gamestar
  • Glpetyus
  • Sgtfathi
    Gamestar:
    Bet On Soldier GOLD
    A Bet On Soldier egy első személyű játék, mely jelentős újdonságának köszönhetően messze kitűnik a műfaj nagyjai közül. A játék a játékmenetben is hű címéhez, mivel a játékosoknak maguknak kell kiválasztani, hogy milyen ellenfeleket kíván legyőzni. A német Forgster kiadó bejelentette, hogy a munkálatok befejeződtek, így a játék augusztus 25-én már a boltok polcaira kerül.

• Glpetyus
    [URL=http://www.gamestar.hu/downloads.php3?op=letolt&lid=4143&m=1124090799&a=eeae3ea718f338c1862c4def7f60da85]új múvi ^.^[/URL]
  • Glpetyus
    Minek?
    Szeptemberben jön úgyis.
  • GrimReaper78
    A számból szedted ki a szót :D
  • grebber
    EHE kiszivároghatna ez a béta :D