563
  • Rash87
    Énis most töltöm le,megnézem megy-e.... :)
    Az SP elindult,de állandóan kilépett,vagy fagyott :(
    Talán ez jó lesz
  • Gabe18
    Nos egyértelmű javulás tapasztalható nálam.Eddig ugye szétfagyasztotta az egész gépet,most már ettől megkimélnek a fejlesztők.Kb 5 mp. tőltés után egy fekete képernyőn megjelenik a "BoS exe hibát észlelt és leállt..." cimű kedves kis üzenetablak.
    Nos mivel gépem bár nem egy atomerőmű,de ezen kivül nagyjából minden játék hajlandó rajta mozgásba lendülni,és tudásához képest működni,ez meg nem,igy részemről a Bet on Soldier kipróbálása,és a vele való mindenféle foglalkozás befejezettnek tekinthető.
  • Gabe18
    Gamestar:
    "Nos ahogy ígérték, a Kylotonn Entertainment kiadta futurisztikus FPS játékának, a Bet on Soldier multiplayer demóját, melyben megtalálhatjuk a nagy Cargo Bay nevű pályát, amely már ismerős lehet az egyjátékos demóból, amelyen LAN-on vagy az Interneten is szabadon nyomulhatnak a játékosok. "

Hát most nem tudom megári-e leszedni.Legalább menne,de ha megint random lefagy 2 percenként,akkor kell a kutyának.Persze,ki kell próbálni...
  • grebber
    Irigyellek de most komolyan nekem lefagy újrainditja a gépet stb.
    Nem tudtam továbbmenni már ott sem amikor kirobban az ajtó azt kezdödne a támadás :(
  • Glpetyus
    Ehhh....a havas pályát végig tudom csinálni,de a másiknál -mindig ugyanott- lefagy :C
    Amúgy sztem annyira nem gáz a gém,mit amennyire itt páran mondják.
  • Rash87
    Meg a játék? :)
  • Thanatos
    mert fos az engine? :)
  • Rash87
    Vakaki nemtudja h miért fagy le?? :)
  • grebber
    Ezt aki figyelemmel követi a dolgokat rég tudja ráadásul a legujabb.
  • BBS
    Egyébként meg SF 3.x-es a game :)
  • grebber
    Na akkor mindenki látja miért EVM kategoriás a game :D
  • Dj Xyberpunk
    EZ A JÁTÉK EGY HUGYNULLA! :-) A hangok minősíthetlenül szarok, az az erőltetett ordibálás harc közben, fos ai, fos játékmenet!Egy ilyen engineből 100x jobb játékot csinálnék ha én lennék a leader designere ennek a játéknak, istenem, egy 2005ös játékba hogy lehet ilyen mocsadék hangokat belerakni! Förtelem..Aki ezt a játékot majd megveszi az szerintem jellemzi önmagát evvel... Kb. ha egy stadion bíztatna akkor sem játszanék még ingyen sem ezzel a hulladékkal. Kb. ennyi a vélemény.
  • grebber
    Feltetted a DX9-et a telepitésnél?
  • Shep
    nem indul el a demo, nem talál vmi D3DX9_25.dll-t, mi a fene baja lehet?
  • grebber
    Lefagy, szétesik ezen a kettőn javitanak fullig semmi máson szerintem.
  • Ma2ska
    Lefagy, szétesik, minden baja van...
  • grebber
    Hát ezt a gamet 6 évih kelet fejleszteni?
    Az emberek grafja aránylag ugy ahogy de a falak meg a dobozok kb half life 1.
    Amugy tetszik a game azthittem hogy csak "meccs" után kapok zsét de nem lelövöm a csákot azt már kapom is.
  • Thanatos
    remélem jó régieket...
  • Gabe18
    Nekem is "videónál" döglik meg,amikor mondja egy csávó hogy kövessem,előrerohan,ajtó berobban (ott jönne be az ellenség gondolom),és itt vége a dalnak.
    Akkor lehet mégsem személyes probléma ez...
  • GrimReaper78
    A LOL az, hogy már aranylemezen van, és hamarosan kiadják. Kérdés, hogy ez a "demo" mikori állapotokat tükröz...
  • obe
    én nem tok kimenni se a bázisról, mindig lefagy a videoknál:((...eeehhh
  • Thanatos
    hát ez ugy faszbugos ahogy van..., ugy fagyik mitn a mélyhűtő etc..., amugy nekem alap ötlet tetszene de ez igy egy fos, remélem ez még csak bétá demonak gondolták :)
  • GrimReaper78
    * magasztAló

(kiba bill.)
  • GrimReaper78
    Jaa, bocs, a hangulatot "magasztoló" kommenteket félreolvastam. Ezek szerint a nagy többség véleménye egyezik az enyémmel.

Mea culpa.
  • GrimReaper78
    Na, akkor vélemény. Szerintem hulladék ez a játék. Ez mondjuk már az in-game videok alapján is megfogalmazódott bennem, de a demo után csak még inkább ezt érzem. Csillivilli ide vagy oda, az lótúró, és különben meg: milyen hagnulatról beszéltek ti itt?!!! Mész egy "csőben", aztán lősz, ennyi. Ja, AI nulla, mind a bajtársak, mind az ellenfél zokszó nélkül belesétál a kereszttűzbe; a legidegesítőbb pedig a hátam mögé spawnolás.

Mindezeken túl, a demo egy bughalmaz: elsőre kifagyott, aztán egy csomószor ok nélkül beszaggatott, végül az első pálya teljesítése után megint kifagyott. Kuka. RIP
  • Thanatos
    win reinstall :D
    esetleg probáld kikapcsolni fast write-ot is
  • Gabe18
    Kösz.Kipróbáltam de sajna nem segit,kikapcsolva simán lefagy az egész.Felraktam a 5.8-as drivert,az sem segit.Ugy néz ki valami személyes nyomora van nálam.
  • Thanatos
    vpu recover kikapcs, az csak galibát csinál jót azt nem :D
  • wedge31
    Starship Troopers 2 sokkja után nálam bejött ez a demo a grafika kimondottan az élmezönyben van.
  • grebber
    "Nem csak attól lesz szép és jó valami ha csillog villog." Hát az első részre nézve pedig igazoltam igy van.
    Hangulat is persze hogy kell anélkül nem game a game vagyis az csak nem sokan fogják tolni olyannal.
  • Gabe18
    Annyira szerintem nem lenne rossz.Bár nálam egyes helyeken egyszerűen meghal az egész "VPU Recovery alaphelyzetbe állitotta a garafikus gyorsitót mert az nem válaszolt..." vagy valami efféle hibaüzenettel.Felbontástól,grafikus beállitásoktól függetlenül ez van.Lehet újabb driver kéne neki,nem tudom.
    Amennyit mentem nem tűnik azért rossznak.Kinézetre rendben van.A sérülésrendszer is jó,összevásárolható fegyverek,fizika is van,ugyhogy nem olyan rossz ez.
  • Maxtreme
    Nem csak attól lesz szép és jó valami ha csillog villog.
    Hangulat sem árt mellé. (ezt pl a Riddick esetében remekül eltalálták)
    Ennél a játéknál az alap5let jó volt, de a megvalósítás totálisan szar szvsz.
  • abonyitomz
    Grafika nagyon király ( 1024*768 , árnyékok full , grafika high ) , csillog villog minden amit nagyon jó dolognak tartok ( nekem az ilyen kifejezetten bejön)
    Volt néha kis töltögetés game közben , nem volt vészes!
    Játékélmény megfelelő.

Pozitívan csalódtam a gameba , nekem bejött , lehet hogy emgajándékozom magam egy full változattal!
  • ThugEdge
    sikerült a cargo bay-en vkinek kiiktatni a csávót aki a bos tv-ben az ellenfél,nemtom jól fogalmaztam-e,ilyen kék páncélt von maga köré
  • Maxtreme
    Hát nekem abszolút nem jött be.
    A full lehet jobb lesz, bár nem hinném... A lepényhal meg utoljára :)))

Mikor először erről a game-ről ovastam, azthittem olyasmi lesz a harcrendszer mint a Riddickbe. (ökölharc, boxerrel, késsel, pengével)Sokkal nagyobb feeling lett volna. Mortal kombar fps-be :-D
    De mikor megnéztem az ingame múvit, rájöttem hogy ez a szemét lesz :)
  • Maxtreme
    sysmetrix
  • Maxtreme
    Igen közben rájöttem hogy 1 cseppet elqrtam a linkelést :)
    Itvannak újra :)

• abonyitomz
    pár kép nem működik , grafikailag jól néz ki!
  • ThugEdge
    kipróbáltam
    hát annyira azért nem rossz
    nálam annyi volt grafikát illetően,hogy a szokásos gép zabáló árnyékokból visszakellett vennem,mert nem igazán akarta az igazságot,de azonkívül szép a gama
    tetszik az upgrade rendszer,mondjuk a savekért túlzás a 400,de gondolom majd lehet busás lóvékhoz jutni
  • ThugEdge
    hallod ez tök zsír,inkább azt mond hogy a deskeden mi fölül az a kis okosság,köll olyan nekem is:)