Bet On Soldier
← ElőzőOldal 12 / 12
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Új képek.
"A Bet on Soldier 3D motorja - Kt engine - technikai csoda a Digital Jesters kiadó szerint, mert advanced specular - fénycsillanás - effektekkel fûszerezett pompás pixel és vertex shadereket produkál. 32 játékos multiplayer került be."
Wazeg annyira tolják a graf-ot.Kurvára kiváncsi vagyok már.
"A Bet on Soldier 3D motorja - Kt engine - technikai csoda a Digital Jesters kiadó szerint, mert advanced specular - fénycsillanás - effektekkel fûszerezett pompás pixel és vertex shadereket produkál. 32 játékos multiplayer került be."
Wazeg annyira tolják a graf-ot.Kurvára kiváncsi vagyok már.
Wazeg ez sem most lesz.
Bet On Soldier demó érkez'
<2005-03-24 @ 09:38 - ZeroCool>2005-03-24 @ 09:38 - ZeroCool>
A páriszi Kylotonn csapata már egy jó ideje fejleszti a Bet On Soldier-t. Nem tudom, Te, hogy vagy ezzel, de számomra ez a játék... szóval olyan fura 😊 Szép is, meg nem is, de valahogy nem tûnik annyira nagyon nagy dobásnak. Mindegy, hamarosan kiderül, hogy jók e a megérzéseim evvel kapcsolatban, hiszen közeledik a kipróbálható demója. A Digital Jesters elmondása szerint valamikor június végén, július elején várható, körülbelül a végleges játék megjelenésének idején.
info:Gamestar
Bet On Soldier demó érkez'
<2005-03-24 @ 09:38 - ZeroCool>2005-03-24 @ 09:38 - ZeroCool>
A páriszi Kylotonn csapata már egy jó ideje fejleszti a Bet On Soldier-t. Nem tudom, Te, hogy vagy ezzel, de számomra ez a játék... szóval olyan fura 😊 Szép is, meg nem is, de valahogy nem tûnik annyira nagyon nagy dobásnak. Mindegy, hamarosan kiderül, hogy jók e a megérzéseim evvel kapcsolatban, hiszen közeledik a kipróbálható demója. A Digital Jesters elmondása szerint valamikor június végén, július elején várható, körülbelül a végleges játék megjelenésének idején.
info:Gamestar
Igen, miután beírtam, én is éreztem, hogy kicsit túlzó megállapítás volt. Sry.
Szépek a repedések.
Vazzz...
Elsõlátásra alázza a Quake 4-et is.
Elsõlátásra alázza a Quake 4-et is.
vazz gyönyörü
magyar vagy csak véletlenül lett beton? 😊
magyar vagy csak véletlenül lett beton? 😊
http://www.lohere.net - a MagyarChan
Bet on Soldier 3D motorja pixel és vertex shaderekkel megtûzdelt technológiai csoda. Legalábbis a PR menedzserek szerint. Hat éve fejlesztik a Kylotonn fõhadiszállásán.
A Bet On Soldier lényege párbajokra fogadás és azok megnyerése, mert csak így szerezhetsz új fegyvereket és cuccokat. Alternatív univerzumban játszódik, ahol két világhatalom már nyolcvan éve sportot ûz a háborúból. Zsoldosokat bérelnek fel, kik a pénzért és dicsõségért harcolnak. Nolan szerepébe csöppenünk, aki amnéziában szenved. Megölik a feleségét, õ maga pedig összeesküvés hálójába gabalyodik. Feladatunk, hogy kiderítsük, ki áll a háború mögött és hogyan kezdõdött az egész.
Az arénákban ehhez 40 bajnokkal kell megküzdenünk. Különleges egységek – K-Troopers – is utunkba kerülnek, tisztjeik – kiváló mesterlövészek – sem maradnak ki a csetepatéból. Mindegyik bajnok egyedi képességekkel rendelkezik. Nagyon erõsek, de van egy kihasználható gyengéjük. Általában a küldetés elején általunk elérhetetlen, felturbózott fegyverekkel harcolnak, mint például a géppuska, amely nem forrósodik fel. Mágneses erõtérrel erõsített nehézpáncélzatot viselnek. Ha túl nehéznek találunk egy küldetést, lehetõség van zsoldosokat felbérelni.
Hagyományos fegyverek mellett befigyelnek egy sötét katonai univerzum játékszerei, mint például a gázgránát vetõ, amellyel savas, hallucinogén és napalmként robbanó gázokat permetezhetünk szét. Speciális szerkezet a háborús-shotgun, amely hatalmas, ötcsövû termetével félelmetes közelharc fegyver. 32 résztvevõs multiplayer várható. Különleges kártyák segítségével fogadni lehet a küzdelmek kimenetelére és csapatod csak akkor nyer pénzt, ha a gyõztesre fogadott. Speciális jegyautomatákat kell ehhez elfoglalni és feltörni. A 3D motor hatéves fejlesztés eredménye.
Megjelenés: Áprilisban
Platformok: PC és XBOX
info: Hardwired
További képek infok
← ElőzőOldal 12 / 12