Bet On Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Na akkor mindenki látja miért EVM kategoriás a game 😄

Next PC upgrade: 2022

Dj Xyberpunk
EZ A JÁTÉK EGY HUGYNULLA! :-) A hangok minõsíthetlenül szarok, az az erõltetett ordibálás harc közben, fos ai, fos játékmenet!Egy ilyen enginebõl 100x jobb játékot csinálnék ha én lennék a leader designere ennek a játéknak, istenem, egy 2005ös játékba hogy lehet ilyen mocsadék hangokat belerakni! Förtelem..Aki ezt a játékot majd megveszi az szerintem jellemzi önmagát evvel... Kb. ha egy stadion bíztatna akkor sem játszanék még ingyen sem ezzel a hulladékkal. Kb. ennyi a vélemény.

DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi

grebber
Feltetted a DX9-et a telepitésnél?

Shep
nem indul el a demo, nem talál vmi D3DX9_25.dll-t, mi a fene baja lehet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

grebber
Lefagy, szétesik ezen a kettõn javitanak fullig semmi máson szerintem.

Ma2ska
Lefagy, szétesik, minden baja van...

grebber
Hát ezt a gamet 6 évih kelet fejleszteni?
Az emberek grafja aránylag ugy ahogy de a falak meg a dobozok kb half life 1.
Amugy tetszik a game azthittem hogy csak "meccs" után kapok zsét de nem lelövöm a csákot azt már kapom is.

remélem jó régieket...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nekem is "videónál" döglik meg,amikor mondja egy csávó hogy kövessem,elõrerohan,ajtó berobban (ott jönne be az ellenség gondolom),és itt vége a dalnak.
Akkor lehet mégsem személyes probléma ez...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A LOL az, hogy már aranylemezen van, és hamarosan kiadják. Kérdés, hogy ez a "demo" mikori állapotokat tükröz...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

én nem tok kimenni se a bázisról, mindig lefagy a videoknál😞(...eeehhh
hát ez ugy faszbugos ahogy van..., ugy fagyik mitn a mélyhûtõ etc..., amugy nekem alap ötlet tetszene de ez igy egy fos, remélem ez még csak bétá demonak gondolták 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

* magasztAló

(kiba bill.)

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Jaa, bocs, a hangulatot "magasztoló" kommenteket félreolvastam. Ezek szerint a nagy többség véleménye egyezik az enyémmel.

Mea culpa.

Na, akkor vélemény. Szerintem hulladék ez a játék. Ez mondjuk már az in-game videok alapján is megfogalmazódott bennem, de a demo után csak még inkább ezt érzem. Csillivilli ide vagy oda, az lótúró, és különben meg: milyen hagnulatról beszéltek ti itt?!!! Mész egy "csõben", aztán lõsz, ennyi. Ja, AI nulla, mind a bajtársak, mind az ellenfél zokszó nélkül belesétál a kereszttûzbe; a legidegesítõbb pedig a hátam mögé spawnolás.

Mindezeken túl, a demo egy bughalmaz: elsõre kifagyott, aztán egy csomószor ok nélkül beszaggatott, végül az elsõ pálya teljesítése után megint kifagyott. Kuka. RIP

win reinstall 😄
esetleg probáld kikapcsolni fast write-ot is

Kösz.Kipróbáltam de sajna nem segit,kikapcsolva simán lefagy az egész.Felraktam a 5.8-as drivert,az sem segit.Ugy néz ki valami személyes nyomora van nálam.

vpu recover kikapcs, az csak galibát csinál jót azt nem 😄

wedge31
Starship Troopers 2 sokkja után nálam bejött ez a demo a grafika kimondottan az élmezönyben van.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
"Nem csak attól lesz szép és jó valami ha csillog villog." Hát az elsõ részre nézve pedig igazoltam igy van.
Hangulat is persze hogy kell anélkül nem game a game vagyis az csak nem sokan fogják tolni olyannal.

Annyira szerintem nem lenne rossz.Bár nálam egyes helyeken egyszerûen meghal az egész "VPU Recovery alaphelyzetbe állitotta a garafikus gyorsitót mert az nem válaszolt..." vagy valami efféle hibaüzenettel.Felbontástól,grafikus beállitásoktól függetlenül ez van.Lehet újabb driver kéne neki,nem tudom.
Amennyit mentem nem tûnik azért rossznak.Kinézetre rendben van.A sérülésrendszer is jó,összevásárolható fegyverek,fizika is van,ugyhogy nem olyan rossz ez.

Maxtreme
Nem csak attól lesz szép és jó valami ha csillog villog.
Hangulat sem árt mellé. (ezt pl a Riddick esetében remekül eltalálták)
Ennél a játéknál az alap5let jó volt, de a megvalósítás totálisan szar szvsz.

Grafika nagyon király ( 1024*768 , árnyékok full , grafika high ) , csillog villog minden amit nagyon jó dolognak tartok ( nekem az ilyen kifejezetten bejön)
Volt néha kis töltögetés game közben , nem volt vészes!
Játékélmény megfelelõ.

Pozitívan csalódtam a gameba , nekem bejött , lehet hogy emgajándékozom magam egy full változattal!

ThugEdge
sikerült a cargo bay-en vkinek kiiktatni a csávót aki a bos tv-ben az ellenfél,nemtom jól fogalmaztam-e,ilyen kék páncélt von maga köré

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Maxtreme
Hát nekem abszolút nem jött be.
A full lehet jobb lesz, bár nem hinném... A lepényhal meg utoljára 😊))

Mikor elõször errõl a game-rõl ovastam, azthittem olyasmi lesz a harcrendszer mint a Riddickbe. (ökölharc, boxerrel, késsel, pengével)Sokkal nagyobb feeling lett volna. Mortal kombar fps-be :-D
De mikor megnéztem az ingame múvit, rájöttem hogy ez a szemét lesz 😊

Maxtreme
sysmetrix

Maxtreme
Igen közben rájöttem hogy 1 cseppet elqrtam a linkelést 😊
Itvannak újra 😊

pár kép nem mûködik , grafikailag jól néz ki!

ThugEdge
kipróbáltam
hát annyira azért nem rossz
nálam annyi volt grafikát illetõen,hogy a szokásos gép zabáló árnyékokból visszakellett vennem,mert nem igazán akarta az igazságot,de azonkívül szép a gama
tetszik az upgrade rendszer,mondjuk a savekért túlzás a 400,de gondolom majd lehet busás lóvékhoz jutni

ThugEdge
hallod ez tök zsír,inkább azt mond hogy a deskeden mi fölül az a kis okosság,köll olyan nekem is😊

Maxtreme
Ez pedig a játék legizgalmasabb és legjobban megcsinált része:

😄

Maxtreme
Hát mitmondjak...
Az amire számítottam. 1 agyatlan hentelés aminek hangulata = 0
Az elején 1 nevetséges kiképzéssel kezdjük. Megmutatja a muksó hogy hol lehet menteni, meg feljavítani a pajzsunkat. Mellesleg 1 mentés 400$
A grafika...az effektek szépek, de aztán ennyi. Az emberek arca nevetséges. (csakúgy mint a starship troopers esetében)
A fizika és a hangok nem rosszak. De ez kevés 1 jó játékhoz.
A legjobb az egészbe az AI 😄
Következõ történt:
Megláttam útközbe 4 csókát aki eszeveszetten lõtt rám. Mondom odadobok 1 gránátot..
Erre õk.. GRANADE GRANADE GRANADE. Erre a társuk: Rádzsör det. ..és mindenki maradt a helyén.. Bumm <#eljen><#vigyor>
Nem csalódtam benne...

Csináltam 1-2 képet:

ThugEdge
na délután kipróbálom,tegnapi starship demo baszott nagy csalódás volt úgyis

a demóért IDE kattintsatok!

mérete 540 mega!

Hát ezzel nincsenek egyedül.Én ilyeneken már nem lepõdök meg.

ThugEdge
már egy demo-t sem képesek idõben kinyomni

ThugEdge
na ez van:

just received the press release. Tomorrow (Sept. 2nd) at noon (GMT+1 I guess) the demo will be published on http://www.betonsoldier.de.

The package will be 500 MB and contains the first level of the European scenario (more of an introduction) and an Alaska level ("Cargo Bay 1").

A multiplayer demo will follow soon.

Majd 23.59-kor kiadják.

DarkHorSe
ma már holnap van, hol a demo?!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Lacc
Ha EVM-es lesz, és élvezetes, akkor ziher hogy megveszem. Már csak azért is, mert támogatom ezt az árazási-rendszert 😛
grebber
Hát még én azt egybõl eldõl megveszem-e vagy sem ha a multi izgalmas és tényleg EVM-es lesz.

576-on is van videó 2 részre bontva,lehet ugyanaz.És ott irják elvileg holnap jön a demó belõle.Kiváncsi vagyok.

STREEX

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

grebber
Hát én a demót kiprobálom majd ha lesz.
Aztán ha tetszik és tényleg EVM lesz 2ezeret talán megér.

Gamestar:

"Tehát, a lényeg, hogy GOLD státuszba került a Digital Jesters FPS-e, a Bet On Soldier. Az Európában szeptember 23-án a boltok polcaira kerülõ játék kihasználja majd többek közt az AGEIA PhysX chipjét - tudjátok, ez sok terhet levesz szegény proci válláról, elvégre segít neki fizikai cuccokat számlálni.
"

Glpetyus
Na,akkor errõl ennyit D:

Glpetyus
pffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff.....Atyaúristen !

grebber
Az én voltam 😄, de tényleg asszem Boiling Pointhoz nyomattam a szöveget.

grebber
OKÉ errõl a gamerõl egyenlõre ennyit azt olvastam hogy: StarForce 3.5.10.01 😞

Egyszer mondott poénból valaki egy olyat "hogy ezen a játékon már csak egy 2 cd-s patch segitene".Hát az 1 cd-s patch-ig már eljutottunk...