563
  • grebber
    Valamit rosszul csináltál akkor ,mert ilyenkor paszakodik a cd keyre.
    Start.bat és a disable node megvolt?
  • slizzel
    ÉN kihúztam mindent és baszakodik a cd-keyel valaki nem tudna segíteni?
  • slizzel
    Na én így próbáltam meg hogy vagy kiírtam a cd-t ahogy kérte de úgy nem megy. Utánna megpróbáltam úgy hogy sfnightmare disable node, cd, ch2, primary master slave, de semmi:S VAlaki elmondhatná hogy mit kell csinálni hogy menjen
  • kutyafulu
    Leírná valaki a 4 cd-s változatot,hogykell kiírni.
    Priviben is jó.
    thx előre is
  • ThugEdge
    kipróbáltam a demo exevel de nem megy
    ez a cd kiírásos dolog nekem nem tetszik,hol elindul hol nem
    majd lesz vmi
  • dardevil
    Én nyomnám, de nem indul.
    - várakozó álláspont -
  • Rash87
    Nincs ennek is valami kis exe-je? :D
    Mint a BIA-nak,mert annak örülnék
  • ThugEdge
    ki kéne próbálni a demo exe-jét a fullban hátha ,bia után?....:))
  • ThugEdge
    még csak második pályán vok,de nem volt,illetve anyi van,hogy a play cd-t elég sokáig checkelei a szaros sf
  • grebber
    Fagyás jelensége nincs jelen neked?
  • ThugEdge
    nem nyomja senki?
    pedig fasza a cucc
    Bocs!
    Most látom két olyan topik van.Olvasom a másikat!
    Végigolvastam a hozzászólásokat,de nem lettem okosabb.
    Köszi!
  • [HUN]FaTaL
    check starforce 3.3 topic
    Le tudnád írni pontosan az hogyan müködik?
    Előre is köszi.
  • [HUN]FaTaL
    sfcure megoldást próbálta már valaki? mert az is megy sztem a cd-s verziónál is:)
    Elindult már valakinek?
  • grebber
    Hát ha jól olvasom eddig 1 embernek megy?
  • fitutufi
  • fitutufi
    szted dísznek írnak nfot
    meg csak hülyeségből adják az sfcure-t , mert h elindul kiírva simán??
    ne légy már láma
  • djcom
    Áll sima cd vagy dvd olvasó kell neki!
    Arról futtatva megy
  • ducati06
    egnap este szóltunk a Bet on Soldier megjelenése körüli fejleményekről (az angol verzió szeptemberben érkezik, single / multi demót elsején kapunk) - főhonchonk, Zsolt pedig gyorsan megsúgta, hogy a remeknek ígérkező sci-fi FPS nálunk is megjelenik a jövő hónap folyamán, méghozzá a pénztárcabarát EVM sorozat részeként (szeptember közepén-végén lehet rá számítani).
    A Bet on Soldier rendkívül érdekes alapkoncepcióval rendelkezik: a játék főhősének, Nolan Daneworth-nek nem csak harcolnia, hanem fogadnia is kell - méghozzá a saját életére. A BoS tévéshow futurisztikus galidátor-küzdelem: pénzt teszel az összecsapások kimenetelére, és az így felhalmozott vagyonból vásárlod meg a páncélodat, a fegyvereidet és a lőszeredet. Ha nem fogadsz (vagy rosszul fogadsz) nincs pénz - nincs fegyver, nincs védelem - jön a szinte biztos halál. A BoS az egyedi alapötleten kívül látványos grafikát vonultat fel: a hivatalos oldal screenshot-szekciója bőséges képes ízelítővel szolgál.
  • ducati06
    Vagy inkább írd be az 576 keresőbe hogy EVM és akkor a második hír:))
  • ducati06
    A II. hír!
  • dardevil
    Nem indul ez sehogy. Aszem erre még várni kell.
  • Rash87
    Valaki adjon már egy linket,ahova oda van írva,hogy tényleg EVM-s game lesz...
  • pinehead
    nálam sem megy, sem a patch-el, sem előtte nem talált cd-t a "helyén".
    kivan a monyom a sztárforszos k.anyukájával.
  • dardevil
    Nekem még sajnos nem indult el. Na még ezzel is megnézem.

Bet on Soldier 1.2 UK Patch (49.0 MB)
  • abonyitomz
    a 4 cds MIRROR változat tükörsimán fut!
    mindenesetre aki játszik a játékkal és problémái lennének vele ( géprestart| fagyi | villodzó kép , ne habozzon nyugtan töltse le és tegye fel a legújabb javítást:
    1.2es UK patch! /most szedem én is/
  • Newfronter
    Attól függ, hogy az adott játékból milyen verzió van. A CD-et ki lehet írni, de ahogy láttam a DVD-re még nincs kiírhatós verzió. De nagyon is örülhetünk, hogy van ez az sfcure, a daemon tools-t meg nem venném 100%-ra, esetleg ha az oldalán kint lenne hivatalosan, hogy emulálja a Starforce-t, akkor igen.
  • ThugEdge
    most melyiket érdemes,melyik macera mentesebb?cd/dvd?
    nfo alapján dvdnél kell sfcure-ozni meg mitomén cd-nél ki kell csak írni,vagy elég mountolni alcoholal?vagy melyik cd-t kell kiirni,:)))
    jöjjön má daemon 4 azt talán az majd hazavágja ezeket a mocskos szarházi védelmeket:))októberre ígérik vagyis ehóra
  • Newfronter
    Szerintem valamit nem jól csináltál, olvassd a Starforce topikot!
  • MrDevil
    Valakinek megy a SF-Nightmarees módszerrel??? mert nekem se kiírva se nightmarel nem megy!!! Pedig a legjobb írom van ami létezik (PLEXTOR PREMIUM)
    ???????
  • abonyitomz
    ugyan ugy müxik mint az üsszes többi MIRROROS , most nem irom le hogy még a Trackmania SUNRISE fórumban leirtam. beteszem a cdt 5-6 mp check és indul | semmi meghajtó buzerálás
    -------------------
    Arsenal: semmi fagyás , bár a demó VPUval mindeig kilépett ez érdekes módon nem
    -------------------------
    FEAR: neked emg csak annyi hogy ne itt sírjál hogy NEM TUDSZ játszani mert a kisiskolás AGYADDAL NEM TUDOD FELFOGNI hogyan kell indítani , bár csak hogy tudd engem nem érdekel hogy te nem tudsz játszani az a lényeg hogy ÉN TUDOK!
  • Rash87
    Honnan tudjátok h EVM-es lesz?
  • fitutufi
    kamuzik...
  • grebber
    Kiirásos verziónál csak ki kell irni a megadott modon azt onnantol mintha eredeti lenne.
  • ThugEdge
    csak simán kiirtad,instal és gondolom egyik cd-vel play?semmi meghajtó buzerálás?
  • grebber
    semi fagyás és semmi gáz vele?