Bet On Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DS4 2.0 | Q6600@3400 + NinjaB | 4GBGeil | MSI 5870 | Corsair HX520 | 46\"SAMSUNG Full HD + 22\"BENQFullHD | G500 | AUDIGY2ZS | Genius HT5.1 + Medusa5.1 | 1.5TB SATA2 + 128GB G.Skill SSD | 88/25DiGi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Az emberek grafja aránylag ugy ahogy de a falak meg a dobozok kb half life 1.
Amugy tetszik a game azthittem hogy csak "meccs" után kapok zsét de nem lelövöm a csákot azt már kapom is.
Next PC upgrade: 2022
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Akkor lehet mégsem személyes probléma ez...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
(kiba bill.)
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Mea culpa.
Mindezeken túl, a demo egy bughalmaz: elsõre kifagyott, aztán egy csomószor ok nélkül beszaggatott, végül az elsõ pálya teljesítése után megint kifagyott. Kuka. RIP
esetleg probáld kikapcsolni fast write-ot is
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Hangulat is persze hogy kell anélkül nem game a game vagyis az csak nem sokan fogják tolni olyannal.
Amennyit mentem nem tûnik azért rossznak.Kinézetre rendben van.A sérülésrendszer is jó,összevásárolható fegyverek,fizika is van,ugyhogy nem olyan rossz ez.
Hangulat sem árt mellé. (ezt pl a Riddick esetében remekül eltalálták)
Ennél a játéknál az alap5let jó volt, de a megvalósítás totálisan szar szvsz.
Volt néha kis töltögetés game közben , nem volt vészes!
Játékélmény megfelelõ.
Pozitívan csalódtam a gameba , nekem bejött , lehet hogy emgajándékozom magam egy full változattal!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
A full lehet jobb lesz, bár nem hinném... A lepényhal meg utoljára 😊))
Mikor elõször errõl a game-rõl ovastam, azthittem olyasmi lesz a harcrendszer mint a Riddickbe. (ökölharc, boxerrel, késsel, pengével)Sokkal nagyobb feeling lett volna. Mortal kombar fps-be :-D
De mikor megnéztem az ingame múvit, rájöttem hogy ez a szemét lesz 😊
hát annyira azért nem rossz
nálam annyi volt grafikát illetõen,hogy a szokásos gép zabáló árnyékokból visszakellett vennem,mert nem igazán akarta az igazságot,de azonkívül szép a gama
tetszik az upgrade rendszer,mondjuk a savekért túlzás a 400,de gondolom majd lehet busás lóvékhoz jutni
Az amire számítottam. 1 agyatlan hentelés aminek hangulata = 0
Az elején 1 nevetséges kiképzéssel kezdjük. Megmutatja a muksó hogy hol lehet menteni, meg feljavítani a pajzsunkat. Mellesleg 1 mentés 400$
A grafika...az effektek szépek, de aztán ennyi. Az emberek arca nevetséges. (csakúgy mint a starship troopers esetében)
A fizika és a hangok nem rosszak. De ez kevés 1 jó játékhoz.
A legjobb az egészbe az AI 😄
Következõ történt:
Megláttam útközbe 4 csókát aki eszeveszetten lõtt rám. Mondom odadobok 1 gránátot..
Erre õk.. GRANADE GRANADE GRANADE. Erre a társuk: Rádzsör det. ..és mindenki maradt a helyén.. Bumm <#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
Nem csalódtam benne...
Csináltam 1-2 képet:

just received the press release. Tomorrow (Sept. 2nd) at noon (GMT+1 I guess) the demo will be published on http://www.betonsoldier.de.
The package will be 500 MB and contains the first level of the European scenario (more of an introduction) and an Alaska level ("Cargo Bay 1").
A multiplayer demo will follow soon.
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
Aztán ha tetszik és tényleg EVM lesz 2ezeret talán megér.
"Tehát, a lényeg, hogy GOLD státuszba került a Digital Jesters FPS-e, a Bet On Soldier. Az Európában szeptember 23-án a boltok polcaira kerülõ játék kihasználja majd többek közt az AGEIA PhysX chipjét - tudjátok, ez sok terhet levesz szegény proci válláról, elvégre segít neki fizikai cuccokat számlálni.
"