Bet On Soldier

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a tápkábelt húzd le a cd/dvd-rõl, aszthiszem a sfnightmare valami ilyesmit csinál szoftveresen, de a BOS nál már ezt is levédték, én nekem is le van húzva, dea game f@sza, megéri hidd el!<#nyes>

Lol nekem olyan van megcsinálok mindent kihúzom a meghajtókat is mindent amit lehet és kiírja hogy rakjam be a dvd/cd-t
a kúrva anyát
Alcohol 1.9.5 (Build 3105)

Nekem a cd-s verzió baszakodott a cd-keyel a dvd-s meg azzal baszakodik hogy rakjam be a dvd-t:S
szijasztok!

nyx nekem úgy tudnál segíteni ha megmondanád az alcoholod verzió számát. amúgy nekem a cd-s volt meg feltettem démonnal és úgy nem ment. na akkór alcoholba be az indító cd-t sfnightmare-ben disable cd aztán addíg jutottam hogy cd kulcsot kér. megadtam 5perc után kiírta hogy nem megfelelõ a kulcs. onnét letöröltem a picsába. de most szedem újra bár get back data 10perc alatt visszahozná 😊 de mivel melóba megyek lassan így tök mind1. szóval légyszí majd a verzió számot írd be nekem és akkór majd megpróbálom avval. elõre is köszi. bye
próbálta már vlaki az 1.2 patch-et? én feltettem de nem indult el, elõtte ment...

Kösssz az infot nem nagyon bírom ezt az sf-gecit inkább legyen antiblaxxos:S
aha Na én nem raktam fel a directx-et de akkor megpróbálom úgy.
ja és a cloneDVD sfcure verziót is próbáltam, nekem meg az nem ment, fagyi csak egyeszer volt eddig

nálam alcohollal megy simán, nem kell kíírni, ua. mint a trackmania sunrise nél.
Alcohol feltelepít, 4cd bemountol, feltelepít, direct x is feltelepít(anélkül hibát írt ki nekem, pedig úgy tudtam a legújabb van fent) aztán restart.
ha nam elnne fent az sfcure, akkor feltelepít, start bat, aztán sfnightmare indít disabl cd, disable node, bár nálam a Cd/DVD le van húzva, biztos ami biztos, aztán játék indít, kéri a cd kulcsot, cd kulcs megad, ok. ezek után egy kicsit gondolkozik (nálam max 2 perc)aztán betölt, jó lassan mert kevés neki a 512RAM, és így megy.
Én viszont alakadtam egy helyen ebben tud segíteni valaki?

grebber
Valamit rosszul csináltál akkor ,mert ilyenkor paszakodik a cd keyre.
Start.bat és a disable node megvolt?

Next PC upgrade: 2022

ÉN kihúztam mindent és baszakodik a cd-keyel valaki nem tudna segíteni?
Na én így próbáltam meg hogy vagy kiírtam a cd-t ahogy kérte de úgy nem megy. Utánna megpróbáltam úgy hogy sfnightmare disable node, cd, ch2, primary master slave, de semmi:S VAlaki elmondhatná hogy mit kell csinálni hogy menjen
Leírná valaki a 4 cd-s változatot,hogykell kiírni.
Priviben is jó.
thx elõre is<#violent>

ThugEdge
kipróbáltam a demo exevel de nem megy
ez a cd kiírásos dolog nekem nem tetszik,hol elindul hol nem
majd lesz vmi

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

dardevil
Én nyomnám, de nem indul.
- várakozó álláspont -

Rash87
Nincs ennek is valami kis exe-je? 😄
Mint a BIA-nak,mert annak örülnék <#vigyor>

Glory, Glory Man. United!

ThugEdge
ki kéne próbálni a demo exe-jét a fullban hátha ,bia után?....😊)

ThugEdge
még csak második pályán vok,de nem volt,illetve anyi van,hogy a play cd-t elég sokáig checkelei a szaros sf

grebber
Fagyás jelensége nincs jelen neked?

ThugEdge
nem nyomja senki?
pedig fasza a cucc

Törölt felhasználó
Bocs!
Most látom két olyan topik van.Olvasom a másikat!
Törölt felhasználó
Végigolvastam a hozzászólásokat,de nem lettem okosabb.
Törölt felhasználó
Köszi!
[HUN]FaTaL
check starforce 3.3 topic

http://goo.gl/gd6Zi5

Törölt felhasználó
Le tudnád írni pontosan az hogyan müködik?
Elõre is köszi.
[HUN]FaTaL
sfcure megoldást próbálta már valaki? mert az is megy sztem a cd-s verziónál is😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Törölt felhasználó
Elindult már valakinek?
grebber
Hát ha jól olvasom eddig 1 embernek megy?

fitutufi

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
szted dísznek írnak nfot
meg csak hülyeségbõl adják az sfcure-t , mert h elindul kiírva simán??
ne légy már láma

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Áll sima cd vagy dvd olvasó kell neki!
Arról futtatva megy
ducati06
egnap este szóltunk a Bet on Soldier megjelenése körüli fejleményekrõl (az angol verzió szeptemberben érkezik, single / multi demót elsején kapunk) - fõhonchonk, Zsolt pedig gyorsan megsúgta, hogy a remeknek ígérkezõ sci-fi FPS nálunk is megjelenik a jövõ hónap folyamán, méghozzá a pénztárcabarát EVM sorozat részeként (szeptember közepén-végén lehet rá számítani).
A Bet on Soldier rendkívül érdekes alapkoncepcióval rendelkezik: a játék fõhõsének, Nolan Daneworth-nek nem csak harcolnia, hanem fogadnia is kell - méghozzá a saját életére. A BoS tévéshow futurisztikus galidátor-küzdelem: pénzt teszel az összecsapások kimenetelére, és az így felhalmozott vagyonból vásárlod meg a páncélodat, a fegyvereidet és a lõszeredet. Ha nem fogadsz (vagy rosszul fogadsz) nincs pénz - nincs fegyver, nincs védelem - jön a szinte biztos halál. A BoS az egyedi alapötleten kívül látványos grafikát vonultat fel: a hivatalos oldal screenshot-szekciója bõséges képes ízelítõvel szolgál.

DUCATI FOREVER!!!

ducati06
Vagy inkább írd be az 576 keresõbe hogy EVM és akkor a második hír😊)

DUCATI FOREVER!!!

ducati06

DUCATI FOREVER!!!

dardevil
Nem indul ez sehogy. Aszem erre még várni kell.

Rash87
Valaki adjon már egy linket,ahova oda van írva,hogy tényleg EVM-s game lesz...

nálam sem megy, sem a patch-el, sem elõtte nem talált cd-t a "helyén".
kivan a monyom a sztárforszos k.anyukájával.

dardevil
Nekem még sajnos nem indult el. Na még ezzel is megnézem.

Bet on Soldier 1.2 UK Patch (49.0 M😎

a 4 cds MIRROR változat tükörsimán fut!
mindenesetre aki játszik a játékkal és problémái lennének vele ( géprestart| fagyi | villodzó kép , ne habozzon nyugtan töltse le és tegye fel a legújabb javítást:
1.2es UK patch! /most szedem én is/

Attól függ, hogy az adott játékból milyen verzió van. A CD-et ki lehet írni, de ahogy láttam a DVD-re még nincs kiírhatós verzió. De nagyon is örülhetünk, hogy van ez az sfcure, a daemon tools-t meg nem venném 100%-ra, esetleg ha az oldalán kint lenne hivatalosan, hogy emulálja a Starforce-t, akkor igen.
ThugEdge
most melyiket érdemes,melyik macera mentesebb?cd/dvd?
nfo alapján dvdnél kell sfcure-ozni meg mitomén cd-nél ki kell csak írni,vagy elég mountolni alcoholal?vagy melyik cd-t kell kiirni,😊))
jöjjön má daemon 4 azt talán az majd hazavágja ezeket a mocskos szarházi védelmeket😊)októberre ígérik vagyis ehóra

Szerintem valamit nem jól csináltál, olvassd a Starforce topikot!
MrDevil
Valakinek megy a SF-Nightmarees módszerrel??? mert nekem se kiírva se nightmarel nem megy!!! Pedig a legjobb írom van ami létezik (PLEXTOR PREMIUM)
???????

ugyan ugy müxik mint az üsszes többi MIRROROS , most nem irom le hogy még a Trackmania SUNRISE fórumban leirtam. beteszem a cdt 5-6 mp check és indul | semmi meghajtó buzerálás
-------------------
Arsenal: semmi fagyás , bár a demó VPUval mindeig kilépett ez érdekes módon nem
-------------------------
FEAR: neked emg csak annyi hogy ne itt sírjál hogy NEM TUDSZ játszani mert a kisiskolás AGYADDAL NEM TUDOD FELFOGNI hogyan kell indítani , bár csak hogy tudd engem nem érdekel hogy te nem tudsz játszani az a lényeg hogy ÉN TUDOK!<#nevetes2><#nevetes2>

Rash87
Honnan tudjátok h EVM-es lesz?

fitutufi
kamuzik...

grebber
Kiirásos verziónál csak ki kell irni a megadott modon azt onnantol mintha eredeti lenne.

ThugEdge
csak simán kiirtad,instal és gondolom egyik cd-vel play?semmi meghajtó buzerálás?

grebber
semi fagyás és semmi gáz vele?