Bet On Soldier
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kúrva anyát
nyx nekem úgy tudnál segíteni ha megmondanád az alcoholod verzió számát. amúgy nekem a cd-s volt meg feltettem démonnal és úgy nem ment. na akkór alcoholba be az indító cd-t sfnightmare-ben disable cd aztán addíg jutottam hogy cd kulcsot kér. megadtam 5perc után kiírta hogy nem megfelelõ a kulcs. onnét letöröltem a picsába. de most szedem újra bár get back data 10perc alatt visszahozná 😊 de mivel melóba megyek lassan így tök mind1. szóval légyszí majd a verzió számot írd be nekem és akkór majd megpróbálom avval. elõre is köszi. bye
Alcohol feltelepít, 4cd bemountol, feltelepít, direct x is feltelepít(anélkül hibát írt ki nekem, pedig úgy tudtam a legújabb van fent) aztán restart.
ha nam elnne fent az sfcure, akkor feltelepít, start bat, aztán sfnightmare indít disabl cd, disable node, bár nálam a Cd/DVD le van húzva, biztos ami biztos, aztán játék indít, kéri a cd kulcsot, cd kulcs megad, ok. ezek után egy kicsit gondolkozik (nálam max 2 perc)aztán betölt, jó lassan mert kevés neki a 512RAM, és így megy.
Én viszont alakadtam egy helyen ebben tud segíteni valaki?
Start.bat és a disable node megvolt?
Next PC upgrade: 2022
Priviben is jó.
thx elõre is<#violent>#violent>
ez a cd kiírásos dolog nekem nem tetszik,hol elindul hol nem
majd lesz vmi
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Mint a BIA-nak,mert annak örülnék <#vigyor>#vigyor>
Glory, Glory Man. United!
pedig fasza a cucc
Most látom két olyan topik van.Olvasom a másikat!
Elõre is köszi.
http://goo.gl/gd6Zi5

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
meg csak hülyeségbõl adják az sfcure-t , mert h elindul kiírva simán??
ne légy már láma
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Arról futtatva megy
A Bet on Soldier rendkívül érdekes alapkoncepcióval rendelkezik: a játék fõhõsének, Nolan Daneworth-nek nem csak harcolnia, hanem fogadnia is kell - méghozzá a saját életére. A BoS tévéshow futurisztikus galidátor-küzdelem: pénzt teszel az összecsapások kimenetelére, és az így felhalmozott vagyonból vásárlod meg a páncélodat, a fegyvereidet és a lõszeredet. Ha nem fogadsz (vagy rosszul fogadsz) nincs pénz - nincs fegyver, nincs védelem - jön a szinte biztos halál. A BoS az egyedi alapötleten kívül látványos grafikát vonultat fel: a hivatalos oldal screenshot-szekciója bõséges képes ízelítõvel szolgál.
DUCATI FOREVER!!!
DUCATI FOREVER!!!
Glory, Glory Man. United!
kivan a monyom a sztárforszos k.anyukájával.
mindenesetre aki játszik a játékkal és problémái lennének vele ( géprestart| fagyi | villodzó kép , ne habozzon nyugtan töltse le és tegye fel a legújabb javítást:
1.2es UK patch! /most szedem én is/
nfo alapján dvdnél kell sfcure-ozni meg mitomén cd-nél ki kell csak írni,vagy elég mountolni alcoholal?vagy melyik cd-t kell kiirni,😊))
jöjjön má daemon 4 azt talán az majd hazavágja ezeket a mocskos szarházi védelmeket😊)októberre ígérik vagyis ehóra
???????
-------------------
Arsenal: semmi fagyás , bár a demó VPUval mindeig kilépett ez érdekes módon nem
-------------------------
FEAR: neked emg csak annyi hogy ne itt sírjál hogy NEM TUDSZ játszani mert a kisiskolás AGYADDAL NEM TUDOD FELFOGNI hogyan kell indítani , bár csak hogy tudd engem nem érdekel hogy te nem tudsz játszani az a lényeg hogy ÉN TUDOK!<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
Next PC upgrade: 2022