563
  • grebber
    Azt tedd fel amit a game akar.
  • nagy chris
    dx9 c-t
  • nagy chris
    ha felteszem a dxp c-t akkor menni fog ? :)
  • grebber
    d3dx9_25.dll ezt akkor ija ha nincs fennt a megfelelő DX verzió!
  • nagy chris
    nekem ezzel a faszom crackel se megy , ugy csináltam mindent ahogy le van irva de kiir hogy : d3dx9_25.dll nem találhato meg kt_game.dll failed to. Initalize
    Ezt irja ki mi a fa**omat csináljak vele ? vki help pls
  • nagy chris
    jah és ezt a crack-elést fontos megcsinálni nincs vmi más (egyszerübb) megoldás ?
  • nagy chris
    vki tudna adni egy cd keyt mer nekem nincs nfo fájlom :) löszi
  • Aspyrin
    Jó játék, egészen jó a zene is alatta. Viszont egy rosszul kiválasztott fegyver miatt már kétszer képtelen voltam kicsinálni a nagyfiúkat, ráadásul a mentések is elég ritkák :/
  • totya79
    Nemtud segiteni nenki?
  • totya79
    Sajna engem még mindig kidob bos exe hibát....leáll!Tud segiteni valakiMindent ugy csináltam ahogy az nfo irja!Help!
  • zso23
    már jó.. :)
  • Gerisone
    nekem müxött utána is
  • zso23
    He he nem jó a törés! A SPECIAL FORCES PÁLYA kezdő intro-nál kidob EXE hibával.
    De lehet másnál jó lesz majd jelezze már. Kíváncsi vagyok.
  • Maxtreme
    Az elején még nekem is jó volt, majd várj csak :)
  • Gerisone
    Nekem szépen elmegy 1024*768-ba high-on!szerintem ez egy fasza játék csak egy kis tölténycsalás nem ártana
  • deicide
    na nagy nehezen eltudtam inditani..és müxik is..!

viszont az akit 3.nak kell leőlni sikerül is de én is meghalok..:((
    de mé...?
  • modernslave
    ok! lejött mindent felraktam ...ennyit utoljára chaos theoryval pöcsöltem..jó itt a letöltés volt sok ott az állítgatás...na ez nem érte meg...tartom hogy a hangulat(ahogy zihál a csaávó a hangok a fegyverek a játék rendszer)iszonyatosan ott van és ez egy marha jó game lenne ha nem baszták volna el az optimalizálást ahogyan ezt már említette elöttem valaki..ennek mindegy hogy highon van legnagyobb felbontáson vagy low-n 640*480ban ez úgy laggol meg akad meg minden hogy az döbbenet...rohadjon meg az összes rohadt kóder meg mittoménb ki akinek köze volt a program optimalizálásában :)) biztos 64bites procival meg nvidia graf kártyával jó l fut hisz azt támogatja a játék de ez egy röhej kérem szépen..
  • lalakov
    A játék megvan, de ezt a rohadt nagy cracket sehol sem találom, help!
  • modernslave
    a "mijen" egyébként "ly" :))
  • modernslave
    még nem számolt be senki cheat-ről ehheza játékhoz
  • Gerisone
    2.6 giga! de tud valaki valamijen csalást?
  • modernslave
    mekkora a crack dvd? én ftp-ről szedem de nem tom meddig tölti még..a 4 cd már lejött most a 22. rar nál tart a crack dvd-n
  • Gerisone
    Nem tud hozzá valaki valamijen csalást?
  • grebber
    Amugy valaki tudja menetközben lehet-e majd fegyvert változtatni mert kispisztollyal tolom?
  • deicide
    én a fegyverek meg pánsélok világát nem értem...((
    ott nem tudok tovább menni..!:((
  • grebber
    Hát nemtudom de nagyon egyértelmű mindent elmond a csóka és nyilak is mutatják az utat.
    Megvolt az első 1vs1 küzdelmem és persze lezuztam a csókát.
  • deicide
    sziasztok..

nekem elindult de utánna nem világos mit kell csinálnom...!

vagy is mindenféle eszközöket kell vennem és akár mit csinálok nem indul el mindig hiányzik valami..!
  • modernslave
    egyiket sem...azt a cleaner eltávolítja
  • Tatyla
    még mindig nem világos melyik fájt kell a végén eltávolitani...
  • modernslave
    nekem a fegyverek stílusa tetszik...nem csili vili fjúcsőr big fckn Gun hanem jó kis ütött kopott fémes masinák...a demóban angyon élveztem..a játék maga valóban tizedrangú..én azért nagyon kipróbálnám..már
  • Maxtreme
    1 órányi játék után azt kell mondjam, nem sokat veszítenek :) :)
    Próbáltam bent keresni valami jót, valamit amiért érdemes vele játszani. Sajna sikertelenül :)
  • grebber
    Van akinél nem indul a reloaded verzió :(
  • Aspyrin
    Ne ijesztegess, épp most szedegetem :S
  • grebber
    Ezt eddig is tudtuk.
  • Örm
    Hello!
    Le kell szedni a dvd-s cracket vagy megy akkor is ha csak a patchet és a cracket töltöm le a gamecopyworld.com-ról?
  • Maxtreme
    Gyerekek ekkora 1 optimalizaálatlan trágyát...
    Nagyobb területeken lemegy akár 12-15 fps-re, és swappel mint a rák..
    Najó uninstall.
  • grebber
    No mindegy ezzel a 2mb-ossal nem megy leszedem inkább a teljes DVD-t mert a nagy crack genya lassan jön.
  • scheri
    Az 1ik valóban 2 mega de a másik 100,de amikor kitömöríted akkor lesz +lepi.
  • grebber
    Az exe hibát észlelt baromsággal elszáll nem indul.

Na akkor cuppantom azt az izombig cracket.
  • modernslave
    felraktam a játékot...patch-eltem amivel kell...felülírtam a crack-el clean.bat megvolt..de nem indul...vhaaaa megőrülök