1859

• Maxtreme
    Nincs, és nem is lesz. Mondtam már hogy dx8-as vga nem elég neki.
  • moralosan
    és amúgy nektek is tetszik a játék?
    radeon 9250
  • Csuhai G
    Szó szerint is! :))
  • GiGa master
    amit láttam képet hogy neked milyen nekem ugyan ez volt a GTA SA val hogy eltüntek a manusok az x850 emel nemt udtam vele semmit csinálni hagytama fenébe
  • GiGa master
    Millyen a vidid?
  • GiGa master
    Melyik a hozzászólásod?
    Nekem is ez a probléma.
    Felraktam egy új drivert ,és ugyanaz :(

Sírva fakadok mindjárt .
  • GiGa master
    Hy vegyél új vidit:D sry fig próbáld meg újDriverrel ha má próbáltad akkor nem tom:Dmost vannak jó vidik olcsón:S:D
  • Skyline
    Hmm valaki nyomja ezt a játákot gef4ti-al?
    Vagy lehet tudni arról valamit hogy támogatja-e? Mert én azal nyomnám de akárhova állítom a grafikát elindul a játék és az első videóban kb annyit látok hogy megérkezik 3 rendőrautósziréna kocsi nélkül aztán egy zseblámpa beszélget...Szal kissé mintha hiányos lenne a kép:)
    5let?
  • dardevil
    Nagyon ütős ez a game!

Az én problámra nincs megoldás?
  • raven87
    Basszus hogy mindenkinek olyan jól megy hogy normális gépe van. :(
    A francért nem lehet olyan játékot csinálni mint a HL2! Fasza grafikája van és megy gyenge gépen is. ÁÁÁÁ!!!

Sorry az OFFért! Csak hát az ideg! :)
  • Istencsászár
    5200:))))))) lol ezen az isten sem fog segíteni, csak egy Vga kari, mivel az minden csak 3dre nem alkalmas csak wördözni max.
  • raven87
    Királyúl szaggat úgy hogy minden minumun van.
    Írjatok már valami jó beállítás ehez a ratyi konfighoz plíz: AMD 2500+ Barton; 512 MB Ram (333Mhz); GeForce FX5200 128 MB (Az hogy vágjam bele a fejszét az nem jó beállítás :))
  • veri5
    nem tudtok hozzá csítet,me elég nehéz!
  • Kandurex
    Pedig eltűnteti a monitor 30% -át, szal elég feltűnnő kéne, h legyen
  • bitubo
    az mitöl lehet szerintetek hogy nem tudok felbontást változtatni csak 640x480ba enged játszani,a demoba megjegyzem tudtam...
  • dApRo
    jo már megvan ^^
  • dApRo
    amikor előszőr látom az eget még az elején..és ott lehet egy nagy fegyvert szerezni aminek a végén kődarab van..és ott szokott 2 ellen lenni, na már most egyszer mind2t kinyírtam és után kinyílt egy ajtó(zöld) utána elkapott egy narancssárgaruhás hapek , pofázott, lelőtte a rendőrt és vége lett...mondom újra kezdem egy előző mentéstől, és most csak 1 ellen van a másik meg látom h ott volt de elment és körbejártam már sokszor a területet(nem olyan nagy) de nem találom, ott mit kell csinalni ??? pls help
  • Seth
    mer leeset a nyomás(mutatja is a műszer a kezedben),beszívta a vákuum
  • Gabe18
    Ha next-gen játék,ha nem,azért a halottak itt is "beépülnek" a falakba ha ugy adódik...

• Seth
    LOL én meg észre se vettem idáig...
  • Omlás
    Nemtudom nekem a hangulaton kifejezetten dob.. Mondjuk a játék hangulatával sincs gond :)
  • mucsácsó
    Adika: hát töröld le az ACE Mega CodecS Pack -ot, mert sztem az lehet a ludas...legalábbis nálam ez volt, meg még 1 helyen.
    Max: hát sztem kéne vmi FAQ-féleség a lamiknak
  • Maxtreme
    Kíváncsi vagyok az elkövetkezendő napokban, ezt még hányan fogják megkérdezni... hányan lesznek ilyen kurva lusták hogy visszaolvassnanak pár postot.
  • Adika
    sziastok mitol van az h elinditom a gamet 1 fekete képernyo és kifagy? lehet crack?
  • Halfer
    nem arról volt szó hogy nem csak 16:9 képarány lesz a teljesben?
  • miki90
    huhh télleg bocsika!! amugy köszi
  • pinehead
    eddig naon bejön.
    tudja vki, hogy hány fejezetből áll pontosan?
    thanx.
  • Blekk Síp
    Az aláírásából ítélve MSI NX6600GT VIVO :D
  • miki90
    Maxtreme: neked milyen videokártyád van?
    mert ki*aszott jo a grafika a képeken:)
  • Istencsászár
    jah azokkal nemjó, szétesik a kép stb..
  • mikeleroi
    Könnyen lehet.
  • Maxtreme
    Még 2 :)

• Maxtreme
    Lehet h DX8-as vga-n nem kéne eröltetni a játékot.
  • mikeleroi
    Vazze nekem is ugyanaz. Nekem Nvidia-ám van, Ti4800SE128MB.
    Próbáltam ezzel 84.25_forceware_winxp2k_international.exe, meg ezzel is 84.21_forceware_winxp2k_international_whql.exe. Semmi változás. Kész vagyok.
  • Maxtreme
    Igen. Rengeteg textúra copy/paste :)
  • Gabe18
    Mivel a játékmenetük teljessen különböző,igy nem igen lehet versenyeztetni egymással a kettőt szerintem.
    Mondjuk mintha egyes grafikai elemeket egy az egyben átrakták volna a Fear-ből.Pl. van a falon valami szines táblázat,na az mintjha a Fear-ben is teljessen ugyanaz lett volna.
  • miki90
    de sztem a FEAR egy icipicivel de jobb!!:)
    de ez saját vélemény