1859
-
#577 Nincs, és nem is lesz. Mondtam már hogy dx8-as vga nem elég neki. -
moralosan #576 és amúgy nektek is tetszik a játék? -
#575 radeon 9250 -
#574 Szó szerint is! :)) -
GiGa master #573 amit láttam képet hogy neked milyen nekem ugyan ez volt a GTA SA val hogy eltüntek a manusok az x850 emel nemt udtam vele semmit csinálni hagytama fenébe -
GiGa master #572 Millyen a vidid? -
GiGa master #571 Melyik a hozzászólásod?
-
#570 Nekem is ez a probléma.
Felraktam egy új drivert ,és ugyanaz :(
Sírva fakadok mindjárt . -
GiGa master #569 Hy vegyél új vidit:D sry fig próbáld meg újDriverrel ha má próbáltad akkor nem tom:Dmost vannak jó vidik olcsón:S:D -
Skyline #568 Hmm valaki nyomja ezt a játákot gef4ti-al?
Vagy lehet tudni arról valamit hogy támogatja-e? Mert én azal nyomnám de akárhova állítom a grafikát elindul a játék és az első videóban kb annyit látok hogy megérkezik 3 rendőrautósziréna kocsi nélkül aztán egy zseblámpa beszélget...Szal kissé mintha hiányos lenne a kép:)
5let? -
#567 Nagyon ütős ez a game!
-
#566 Az én problámra nincs megoldás? -
#565 Basszus hogy mindenkinek olyan jól megy hogy normális gépe van. :(
A francért nem lehet olyan játékot csinálni mint a HL2! Fasza grafikája van és megy gyenge gépen is. ÁÁÁÁ!!!
Sorry az OFFért! Csak hát az ideg! :) -
#564 5200:))))))) lol ezen az isten sem fog segíteni, csak egy Vga kari, mivel az minden csak 3dre nem alkalmas csak wördözni max. -
#563 Királyúl szaggat úgy hogy minden minumun van.
Írjatok már valami jó beállítás ehez a ratyi konfighoz plíz: AMD 2500+ Barton; 512 MB Ram (333Mhz); GeForce FX5200 128 MB (Az hogy vágjam bele a fejszét az nem jó beállítás :)) -
veri5 #562 nem tudtok hozzá csítet,me elég nehéz! -
#561 Pedig eltűnteti a monitor 30% -át, szal elég feltűnnő kéne, h legyen -
bitubo #560 az mitöl lehet szerintetek hogy nem tudok felbontást változtatni csak 640x480ba enged játszani,a demoba megjegyzem tudtam... -
dApRo #559 jo már megvan ^^ -
dApRo #558 amikor előszőr látom az eget még az elején..és ott lehet egy nagy fegyvert szerezni aminek a végén kődarab van..és ott szokott 2 ellen lenni, na már most egyszer mind2t kinyírtam és után kinyílt egy ajtó(zöld) utána elkapott egy narancssárgaruhás hapek , pofázott, lelőtte a rendőrt és vége lett...mondom újra kezdem egy előző mentéstől, és most csak 1 ellen van a másik meg látom h ott volt de elment és körbejártam már sokszor a területet(nem olyan nagy) de nem találom, ott mit kell csinalni ??? pls help -
#557 mer leeset a nyomás(mutatja is a műszer a kezedben),beszívta a vákuum -
Gabe18 #556 Ha next-gen játék,ha nem,azért a halottak itt is "beépülnek" a falakba ha ugy adódik...
-
#555 LOL én meg észre se vettem idáig... -
#554 Nemtudom nekem a hangulaton kifejezetten dob.. Mondjuk a játék hangulatával sincs gond :) -
#553 Adika: hát töröld le az ACE Mega CodecS Pack -ot, mert sztem az lehet a ludas...legalábbis nálam ez volt, meg még 1 helyen.
Max: hát sztem kéne vmi FAQ-féleség a lamiknak -
#552 Kíváncsi vagyok az elkövetkezendő napokban, ezt még hányan fogják megkérdezni... hányan lesznek ilyen kurva lusták hogy visszaolvassnanak pár postot. -
Adika #551 sziastok mitol van az h elinditom a gamet 1 fekete képernyo és kifagy? lehet crack? -
#550 nem arról volt szó hogy nem csak 16:9 képarány lesz a teljesben? -
miki90 #549 huhh télleg bocsika!! amugy köszi -
pinehead #548 eddig naon bejön.
tudja vki, hogy hány fejezetből áll pontosan?
thanx. -
#547 Az aláírásából ítélve MSI NX6600GT VIVO :D -
miki90 #546 Maxtreme: neked milyen videokártyád van?
mert ki*aszott jo a grafika a képeken:) -
#545 jah azokkal nemjó, szétesik a kép stb.. -
#544 Könnyen lehet. -
#543 Még 2 :)
-
#542 Lehet h DX8-as vga-n nem kéne eröltetni a játékot. -
#541 Vazze nekem is ugyanaz. Nekem Nvidia-ám van, Ti4800SE128MB.
Próbáltam ezzel 84.25_forceware_winxp2k_international.exe, meg ezzel is 84.21_forceware_winxp2k_international_whql.exe. Semmi változás. Kész vagyok. -
#540 Igen. Rengeteg textúra copy/paste :) -
Gabe18 #539 Mivel a játékmenetük teljessen különböző,igy nem igen lehet versenyeztetni egymással a kettőt szerintem.
Mondjuk mintha egyes grafikai elemeket egy az egyben átrakták volna a Fear-ből.Pl. van a falon valami szines táblázat,na az mintjha a Fear-ben is teljessen ugyanaz lett volna. -
miki90 #538 de sztem a FEAR egy icipicivel de jobb!!:)
de ez saját vélemény