Condemned

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem a régi motorosok azonnal felfigyelnek a Monolith névre. Én eddig nem csalódtam a játékaikban (No One Lives Forever 1-2, Alien vs. Predator 2, F.E.A.R stb...). Én nem bánom, hogy nincs hype, így legalább nem lesz tele szarságokkal a fórum.

Ez a game igen jónak tûnik, nekem kissé Hetedik érzésem volt az elején.
Este 10 körül, fülessel a fejeden, azt hiszem igazi élmény lesz vele játszani.
Shodan
"A tengerentúlon már kapható a boltokban a dögös akciófilmek stílusjegyeit magán hordozó Condemned: Criminal Origins PC-s változata. A demo után végre nyomába eredhetünk annak a jóllakott sorozatgyilkosnak és véletlenül benne felejthetünk egy szöges falécet, netán egy tûzoltó fejszét."
hardwired,
akkor ma már biztos kint lesz.

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Törölt felhasználó
Reggel 8 és semmi 😞
bepe79
Még mindig sehol semmi, de mivel lassan hajnal 2 van, én is megyek alukálni. <#smile>

Suzuki Swift GL 1.3

Zsoltika 007
Annyira silány a felhozatal újabban hogy ha kijön egy igazán jó cucc akkor nem fog senki elmenni mellette.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

mucsácsó
hátjah, az biztos hogy elég ismeretlen....eddig 4 haver közül 4 nem is hallott még róla 😄
de majdcsak eljön az ideje... 😊
phall
azért ez nem elég
ha nincs reklám akkor jóval kevesebben ismerik

____________-------------------------______________________ rokker vagyok nem tagadom,a mosakodást erüssen hanyaglolom - by misztör frog ASF:AS:F

Zsoltika 007
Majd meglátjuk mit mutat a full verzió. Amúgy meg a hype elmélettel nem értek egyet, mert ha tényleg jó a játék úgyis kiderül és akkor elkezd terjedni hogy:
-Te mivel játszol?
-Hát a condemned-el.
-És az jó?
-Aha tök király.
És akkor lehet akármilyen ismeretlen, hamar elterjed. És a játék magazinokat/online teszteket nem is említettem.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

bepe79
Ha úgy veszed, akkor a HL2 is csak egy agyonscriptelt valami, és még az NPC-k mozgása sem olyan jó szerintem, mint a Condemned-ben.

Suzuki Swift GL 1.3

Csuhai G
Hát a Doom3, az 1 nagy sz*rság lett! Viszont a HL2 nagyon király !

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Törölt felhasználó
Én nem bírok tovább várni,megyek aludni.Remélem holnap reggel már lehet szedni.
bepe79
Szerintem oda. Méghozzá simán. Az én szememben a Doom3 és a hasonló f*s gamék nem érnek semmit, az ilyen, mint a Condemned, meg egy valódi gyöngyszem a sok trágya között. A Monolith és a SEGA kitett magáért.

Suzuki Swift GL 1.3

Csuhai G
Szerintem is nagyon király, de azért "enyhe" túlzás, hogy mindennek odab*sz! 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

bepe79
Ettõl az én szememben (a demót kipróbáltam) már a demo alapján is jobb, mint a HL2, D3, FEAR, Call of Csulu, akármicsoda. A mozgás, a grafika, a tárgyak hordozhatósága, a skillelhetõség.. szvsz egyszerûen üt. Én biztos, hogy végigviszem legalább 1x.

Suzuki Swift GL 1.3

Csuhai G
Biztos vagyok benne, hogy nem lesz toplistás. Nem lett annyira "beharangozva" és kevés az érdeklõdõ!

Blekk Síp
Így belegondolva teljes mértékben igazatok van <#eljen>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

McW
No igen, valóban nem hiányzik a több ezer felesleges hsz, de tény, hogy igen harmatos várakozás elõzi meg a játékot, amit majd megdob néhány száz "hogykellelindítaninemindul" hozzászólás. Hiába, ha nincs név, nincs "hájp", akkor nincs érdeklõdés! Szerintem még az is lehet, hogy szépen végigtoljuk, majd ugyanolyan szépen elfelejtjük... sajna.

Mess with the best, and die like the rest...

Voltan
It iz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

grebber
Miért lenne annyi ez nem annyira ismert game ,ez nem folytatás és nincs beharangozva.

Pl ott a Doom 3 game mondom a topic lényegét: sok évvel a megjelenés elõtt nyitották, mindenki tanakodott vajon milyen gép kell neki, mikor jön már,warez téma, és hüdeszar nem is olyan jó.Felesleges szarságokkal van tele a legtöbb topik.

Next PC upgrade: 2022

Blekk Síp
Hát tény, hogy nem 10ezernél jár a hozzászólások száma a topicban. <#confused>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Szerintem a Condemned megjelenésének és az nforce döglõdésének semmi köze egymáshoz. Nem várják olyan sokan ezt a játékot, mint ahogyan azt hiszitek.

Agy Halott
akkor ez már jó hír, hogy nforce bahalt... Mindig a jó game kijövetele elõtt történik... Ebbol kiindulva, akkor már uton van!

Graf. véleményt a demóból sztem nem lehet alkotni, mert nalam a F.E.A.R. demó sem volt 100-as, annál inkább a gamma!
télleg ez igaz😊😞
Zsoltika 007
Nem furcsa. Miért lenne az? Ilyenkor az összes Condemned-et akaró ember bõszen frissítgeti az nforce oldalát az meg szépen túlterhelõdik.

Blekk Síp
A Fear nagyon bejött, ezt meg majd meglátjuk =)
Bár engem a demóban pöppet zavart az ablakon beszûrõdõ eléggé tré fény... Kicsit pixeles vagy milyen volt. Remélem nem lesz benne túl sok ilyen :]
Ja meg annak ellenére, hogy sokak szerint gyorsabb mint a fear, nálam lassabnak tûnt, bár lehet h többet kellet volna bûvészkednem a beállításokkal :]

Blekk Síp
Azért annyira nem vagyok pesszimista <#kuss>

szerintetek F.E.A.R. vagy Condemned ????
vagy holnap se😞
Blekk Síp
Na én ezzel má' csak holnap játszok :/
=)

Maxtreme
húzzák az ember idegeit😊

jah ez furcsa mindig a nagy játékok elött hal be!!
F.E.A.R. elött is behalt!! 😞
Maxtreme
Meg a HL2 elõtt is😊

jah mivan nforce-al??
Oblivion elött is ez volt!! furcsa
Zsoltika 007
Nyugi úgysem onnan húzod majd le. <#hehe>

Blekk Síp
Qrva élet, még az nforce is behalt... Hát persze, hogy most, amikor egy faxa játékot várok 😄

Maxtreme
oks, majd meglesem 😊

Glpetyus
Árnyékokat mértnem használod ? :o
Nem sokat vesz le a sebességbõl,viszont sokkal szebb.

Glpetyus
<#gonosz1>

Maxtreme
ezt remekül ebaxtam... Örülök hogy nem lehet szerkeszteni.. Akkor még1x

Maxtreme
Na akkor a beígért képek Fps számmal beállításokkal.

Ennyi difi nem lehet a nonGT vs GT között <#wow3>

http://www.sega.com/games/game_temp.php?game=condemned
jah jo is lenne!!
de most komolyan ! mert a SEGA honlapján már az van irva h : Out Now!
már réges rég mindenki már végig tolta idáig hol voltál ?<#buck>
na megjelent már??
Maxtreme
Vázze ez elég gyér 😊
Majd teszek képeket hogy megy GT-vel. Van rendesen difi, ajja.. 😊

jo de torrent oldalakon mostanában elöbb kint van a release mint nforc-on
grebber
Azt hogy kijött te is látni fogod: www.nforce.nl

és honnan fogod látni???

nem baj ha nincs reg csak lécci annyit irj be ide h kijött releasben!!!
kérlek!!
grebber
Én hamar lázni fogom de nem szólok mert oda ugysincs már reg<#vigyor1>

ha vki látja vmelyik torrent oldalon az azonnal szoljon!!😄😄😄