1859
-
#617 Silent 3-nál voltam így:) 4 szoba, két nyugtató:) -
#616 aha, aha, dettó :D
igaz, én még csak a 2. pályán tartok...vagy hogy vannak ezek, az a metrós, ahol pajszerezni kellett :)
amúgy télleg hánysz majd benne? :D
mellesleg sztem lesznek benne olyan valamik, amik nem emberek....ha gondoljátok mutatok ilyen képeket, mert találtam :D -
#615 Szívem szerint még most is verném a fejét, de a hülye visszaesett a lendülettől mire utánacsaptam volna:) Ez is tetszik nagyon, ahogy a fizikát ötvözték a mozgással (ki lehet hozni az ellent az egyensúlyából, ill mint az alábbi jelenetben meg akart csapni elhátráltam (ill akkorát ijedtem, hogy rátenyereltem a bill-re:)) az ellenfél meg luftott ütött minek hatására levitte a lendület a mélybe:)) -
csoola #614 sztem ez a játék yo, tetszik de elég kicsi még ehhez az idegrendszerem ugyhogy kb. chapterenként játszok, utána pihenek, cs-zek meg ilyenek, és aztán folytatom (vagy ne mfolytatom csak sokkal késöbb) -
#613 ha elárulod hol tartasz, lehet többen tudnak segíteni:) De küldhetek egyet a játék elejéről...:) -
#612 "Nagyon ideggyilok a cucc:) 2. chapter-nl nézem mi van lent az alsó szinten, erre abban a pillanatban felugrik egy muksó, majd visszaesik. Kb 10 centit csúsztam hátra a széken, pedig elég kötél vagyok:)"
dettó ugyanez, csak én még megmondtam neki a frankót is utána :D -
#611 16:9-et kikapcsolni nem látom hol lehetne, cfg-ben sincs rá utalás. Egyébként meg abszolut nem zavaró, sőt. A szélesvászon, ill a "morzsás" kép csak fokozza a hangulatát a játéknak. Ill amit kihagytam az előző hozzászólásból, a sötétség is teljesen jól el lett találva, tisztességesen világit a lámpa, abszolut nem akadályozza a játékmenetet mint pl a doom3-ban. -
#610 Nagyon ideggyilok a cucc:) 2. chapter-nl nézem mi van lent az alsó szinten, erre abban a pillanatban felugrik egy muksó, majd visszaesik. Kb 10 centit csúsztam hátra a széken, pedig elég kötél vagyok:)
AI: "Tudják" hol vannak, nincs kezükben fegyver keresnek egyet, ha tudnak pár pofon után elszaladnak egy sarokhoz és ott a sötétben elbújva várnak rád ütésre emelt pajszerral:) Kicsit scriptelt az elhelyezésük (ellenfeleké) de nem túl zavaró, ugyhogy megbocsájtható.
Grafika: ötös, a motort optimalizálták jól F.E.A.R óta, Havoc üt mint midig.
Játékmenet: Van benne némi F.E.A.R (bevillanások, nyomozol, harcolsz, bevillansz, hánysz:) még csak chapter 3-nál járok, remélem nem esik abba a hibába mint a F.E.A.R, amit eleinte élveztem, de annyira monoton volt a játékmenet, hogy emlékeim szerint be sem fejeztem.
Hangok, zene: Tökéletes, profi, beteg. borzalmasan hiteles üveg, fém, fegyver, robbanás hangok. Egyedül talán az ellen jelenlétét "jelző" köhögés nem kéne bele, valamint eldönthették volna hogy emberek vagy zombik ellen harcolunk a játék elején, mert ugyan ember kinézetük van, de a viselkedésük nem az. (lehet még nem tartok ott a storyline-ban, és majd kiderül mi a pálya)
Aki Fear-hez hasonlítja, sztem ez sokkal jobb. Doom3, Far Cry, Fear csak techdemo-k eladható köntösben. -
pinehead #609 nálam sincs 16:9, fullon megy a gáma.
és imádom, szal back 2game...:) -
#608 ELVESZTETTEM A MENTÉSEIMET!! Most beléptem a játékba és azt vettem észre, hogy nincs semmi a Load Gameben! Valaki E-mailbe el tudná küldeni a mentését?
[email protected]
Előre is köszi! -
#607 és arra azt kell mondani, hogy persze menni fog full grafon. aztán megveszi és el sem indul. ebből megtanulják majd hogy a demo mire való :D -
#606 Gyerekek sztem ez a game nagyon ász.Aki szerette a Fahrenheit-et annak ez is befog jönni,bár más mert ez fps..de nagyon ajánlom mindenkinek aki csipi a dark stílust.. -
#605 Hogy képzeled hogy ilyenre rájönnek 1esek? :P 1xűbb kérdezgetni :P -
#604 PRÓBÁLD KI AZT A RETKES DEMOT! minek kell ilyeneket kérdezgetni? -
#603 Egyébként sztem a proci gyenge már sajnos :(
-
GiGa master #602 de bírom csak én szeretek lőni munkai ártalom..... -
#601 nekem az alábbi konfigom van:
2.6GHZ AMD,
Ati Radeon 9550 Gamer Edition
1gb Samsung RAM
hogy fog szaladgálni a game? Mert tervezem a megvételét. -
#600 Hát 1 próbát megért szerintem!De nemtudom hogy annyit dobna-e rajta. -
#599 Nkm a 84.21-es van fent, szted akkor érdemes feltennem?? -
#598 Nekem az a Driver van fennt amit az oblivionhoz adtak ki! (84.25) -
#597 No majd kipróbálom úgy, hogy felhúzok mindent maxra :P
Bár én komolyan nem értem, miért fut rosszabbul mint a fear. :S
Mert azért jobb lenne 1024-ben :D -
#596 Nekeme majdnem 1-az 1-be ilyen gépem van és mégis a Condemned fut joban mint a FEAR! -
#595 Hmm, akkor nem értem.Nálam jobban fut a fear mint ez.A gépem: AMD 2400+,dual 512 DDR,6600GT s mégis olyan FPS-el megy amit írtam.Nem tudsz valami tanácsot adni?Driver vagy valami csoda?? :) -
#594 én december elején 36-ért... -
moralosan #593 Ennek a játéknak ez a lényege, ha nem birod ne játssz.
-
GiGa master #592 Jah valaki tudna hozzá trainert vagy 1 kis ammo cheatot unom hogy HAnnibal-t játszok minden ami jón kalapács,fejsze,cső,stb...kapok revolvert abba is csak 5 tőttény van:Dkevés meg ha nekiesek fegyverrel a manusnak aléggé tropa lesz a gun... -
GiGa master #591 vergyen mindenki 6600GT-t én 54 ért vettem az enyimét NOVEMBERBEN -
GiGa master #590 Hy nekem is ugyen az a configom van szinte ha jól láttam sztem egy 70-80% az emberek gépében 6600gt duruzsol.:D -
#589 ne újat tegyél fel, hanem régebbit.... -
moralosan #588 én is ezt furcsállom, a közelharc közel sincs annyira kidolgozva, hogy csak erre építsenek egy játékot. Ettől függetlenül nekem tetszik a játék, majd lövök pár képet, nekem hogyan fut stabilan. -
#587 Szerintem semmi gond a gépigénnyel :)
Annak ellenére hogy 256/512mb-s vga-ért kiabál a high textúra beállításokhoz, tökletesen megy egy 128mb-s 6600GT-vel. A Fear pedig szarrá swappelte magát :D
Igaz, ott jóval élesebbek voltak a textúrák. A lenti képeimen látható Fps számot, ilyen beállítások mellett produkálja:
Kép 1
Kép 2
Szal szvsz nincs ezzel semmi gond :-)
U.I: A hangokról eddig nem nagyon esett szó. Aki tudja (Olyan a hangkeltője) mindenképp kapcsolja be az eax3-at, és az Advanced EAX HD-t.. eszméletlen! -
#586 Jaja, a gépigény picit irreális.FEAR azért jobban futott 1024-ben ez meg 800*600-ban 15-40 fps között ugrál elég durván.Nem értem.Pedig kivettem a fullscreen effect-et (ettől olyan szemcsés a kép) meg soft shadow-t is s mégis.Jó mondjuk a gépem se annyira erős már, de a FEAR jobban futott, ott nem ment 25 fps alá.. -
Kaslerka #585 Köszi a segítséget Blekk, de rajtam nem segített -
Szolnokboy #584 Nekem nem tetszik a játék. Jobbra számítottam. Egyrészt bugzik másrészt valahogy azt érzem hogy a készítők nem igazán tudták eldönteni milyen játékot készítsenek. Más: Ha már ilyen nagy hangsúlyt kapott a közelharc igazán megcsinálhatták volna jobban is, sztem gagyi lett. A fear jobban tetszett annak idején. A grafika tetszetős bár izom gép kell hozzá nekem épp hogy jó (20-25 fps) élvezhető is és szép is.
Nem tudom volt e már: Nekem első indítás után a menüből restartolt a gép. Megoldás (legalábbis nekem): levettem a video és audio hardwaregyorsítást 1-1 egységgel , 2 óra játék alatt nem indult ujra. -
#583 Akinek kilép a játékból szabálytalan művelettel, vagy nincs hang, az próbálja meg az eax.dll-t ezzel a file-al felülírni:
EAX.DLL
Engem indítás után egyből kivágott a desktopra, felülírtam ezt az 1 fájlt, és minden tökéletes! -
#582 -
Kaslerka #581 Sziasztok. Van valaki, akinek még nincs hang a játékban? Mert nálam minden játék és film szól, csak pont ez nem. Ha tud valaki valami okosságot, szívesen veszem. Előre is köszi. -
#580 a kovetkezo a problemam: felraktam a jatekot, megcrackeltem, majd elinditottam. betolti az 1. palyat, lefut az intro, es kilep szabalytalan muvelettel. ujrainditottam a gepemet, majd ujrainditottam a jatekot, es ugyanez a jelenseg... valtoztattam a vga beallitasokat, de nem tortenik semmi mas... a demo fullosan ment, ati 9800 pro kartyam van a legfirssebb driverrel.
valaki adjon tanacsot. -
#579 - kihagyhatatlan -
#578 Jó beállítás? Vga csere :)
Mert hogy azon normálisanem fog menni, az is 100 :)