1859
-
miki90 #537 a FEAR-nek lessz folytatása nem?? -
miki90 #536 hát gyerekek mostmár megkérdem :
melyik a jobb a F.E.A.R. vagy CONDEMNED?? -
#535 Ez a játék üt :)
Eszméletlen beteg hangulata van. Kifejezetten tetszik. :)
Megfigyeltétek hogy bunyózás közben röpköd kifelé az ellen foga? :D
Negatívumként talán a 16:9-et tudnám felhozni, de szvsz azért szokható.
Csináltam pár képet:
-
#534 Netán mellé lőttél? :D
Én nem találkoztam ilyennel... -
#533 én most kezdtem a 4. pályát:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor lent a metrósinen vok és legelőször jelennek meg a négykézláb kúszó, majd vascsővel verekező szucspulák!
jön rám 4db. shotgun-nal lövöm és harom azonal pusztul, de a negyedik 10 golyó után sem döglik meg! van vkinek vmi ötlete? -
#532 bazki... nem lehetne, hogy ezt SPOILER makro közé irod le??? -
#531 Most olvastam vissza. Mégegyszer nehogy leírd azt a szót hogy "kódek" pls mert rosszul leszek.... -
miki90 #530 bazz egész ilyen sötét vagy van világos rész is benne??
bár gondolom nem sok a világos:S -
veri5 #529 7. pályán járok a csajunk Rosa elveszett azt meg kell találni. Komoly a game elég nehéz.Ja miki90 az a fő gyilkos.lámi:) -
miki90 #528 a sárga ruhás csávó az nem a fö pszihó gyilkos??
-
#527 Viszont a Condemned nem vészes ebböl a szempontbol, a közepes gépemen közepes beállitásokkal eldöcög. -
#526 A hw gyártók biztos nem, sőt mivel már nem nagyon optimalizálnak, az uj vas kelendőbb lesz. -
GiGa master #525 hy al sztem nagyon kajak a game F.E.A.R os beütése van a helyszínelésnél,kicsit CSI is a game meg egy Kicsit Doom nekem bejön 6600gt-vel nagyon megy!!!csak megmondom az igazat én szeretnék hozzá előb vagy utóbb 1 trainer:D:S -
valaminick #524 Hali! Majd szoljon valaki plz ha lesz olyan megoldas hogy a directx8 at hasznalja a 9 helyett pl mint cod2 be meg fear be volt ilye opcio alapbol ... remélem lesz valami mod vagy valami rá mert igy naon lassu nekem es nemtok vele mit kezdeni.. -
#523 huhh sikerült...
3. pályát kezdtem, mikor a sarga ruhas csavot uldozom a metróban...
eddig 2X hozta rám a frászt a gamma!
azert szamomra nem annyira jo mint a fear, bar csak 2 pályán vok túl, remélem durvabb is lesz és izgalmasabb! -
veri5 #522 Most járok az 5. pályán az ellenfelek tök brutálok.Fehér porcelán fejűek azt kuva erősek. -
miki90 #521 igen a pajszert!!
jön majd feléd egy ember és meg kell verni!:)
elveszed a pajszert és utána kinyitod a nagykaput!! -
#520 OK megoldva le tudtam fotozni!
Utana mit kell tenni? azt nem tom, vmit meg kell keresni! -
#519 aha rázoomolok csak a vakut nem lövi el... melyik gomb?
az 'S' gomb az lefele a 'W' gomb a ráfele zoom, de melyik a vaku?
mar mindet vegignyomtam! -
miki90 #518 igy van valahogy igy csináltam én is!!
amugy a 3. pályán tartok és nem tok továbbmenni!!:( -
#517 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerintem ott elég a zoom és ellőni a vakut. Ott nem kell detektálni, CSAK lefényképezni a kukában található fényképeket. Csak zoomolj ki ... S gomb. -
#516 koszi megprobalom -
miki90 #515 meg kell nyomni a T betüt utána majd mégegyszer és utána a egér bal gomb szal a tüz gombot és le szkenneli!!
sok sikert! -
#514 Jah, a hardvergyártók meg tönkremennek... -
#513 itt vok a 2. pályán lent a vasútnál. a nyíl egy csomo kepre mutat és mikor a 'T' gombbal használom azt a zoomolást, nem történik semmi! itt mit kell tenni?
-
#512 igaz -
#511 Van egy két jó ötlet a játékban, filmszerü, szépen kivitelezett, a verekedés brutális. A Sega nem ad ad ki xart. Ami a konzolátiratokat illeti, nyilván különbséget kell majdan tenni előző és nextgen konzolokrol átirtak között. Utóbbiaknál lehet izgulni hogy kevésbé lebutitott és viszonylag optimalizált átirat legyen. Ugyse sok ilyen lesz mert ha belejönnek a programozásukba, pc n már csak erős kompromisszumokkal menne és inkább hagyni fogják. Addig örüljetek mig konzolátiratok lesznek, mert ha már nem, akkor semmi se lösz. -
#510 A Fear pedig ment rendesen.Az igaz,hogy full grafikával,de szépen ment ,ha minden közepesre volt állítva.Nem tudom itt mi lehet a gond.
Az embrekenek nincs kezük,nincs fejük,a házakon átlátni,csak ablakok vannak... -
#509 Szerintem az édes(nagyon)kevés lesz hozzá ha rá is jössz hogy mi a probléma.
A fearbe is dx8-as vga-knál (mint a tied) gyakran előfordult ilyesmi amíg nem állítottad át a játékot dx8 shaderek használatára. Nemtudom ebben van-e ilyen lehetőség.. -
#508 De hiáa az új Ati driver,ugyanolyan szar a kép. -
#507 Ati radeon 9250 -
#506 Ha már itt tartunk, mennyi a végigjáccása? remélem azér több mint a fearnek, mer az elég rövidke volt. -
ronhaven #505 en kb 10 perce fejeztem be
szerintem nagyon monoton,palyak is, neha harc is, szinte egy az egybe a fearbol atemelt mar mar random generaltnak tuno iroda-alagsor dungeonok szemethegyekkel, utolso palya kivetelevel, harc nagyreszt phasereles-lecsapasbol all,kesobb mar.. khm lecsapni se kell, lofegyvert szinte nem is hasznaltam.
a sztori eleg jol kidolgozott, csak ebbol jatek alatt nem sok jon at, ugy fel ora dungeon crawl utan 1 perc telefonbeszelgetes. viszont a kiunlockolhato extrakba nagyon reszeletesen ki van dolgozva,mondjuk ezt faqbol tudom,mer a fene se fog unlockolgatassal szorakozni
az a keves anim ami van, elethu mimika+mozgas eleg jo, tetszett a hiheto, kicsit pocakos kerekarcu fohos meg a csunyacska niggercsaj a megszokott klisek helyett
hat ennyi -
#504 Ámen testvér. Remélem nyughatatlan lelked megtalálja az ő boldogságát.
Addigis HALLELUJA a CONDEMNED -nek ... nemhallom ... mégegyszer együtt, erősebben ... HALLELUJA! -
#503 De jóaz ...
Nekem megboldogult R9700 két héttel ezelőtt még vígan okádta a képkockákat Oblivion alatt High közeli állapotba állítva és szintúgy egy 2500-ös Barton tartja neki a vájút. Csodák még vannak. Voltak ... Mára sajnos megfáradt a drága így csak lassan szívhatom el a CONDEMNED történetét is a szomszédnál, mert ez az S3 Savage mankó biztos maghasadást kapna, ha meglátná a dx9 elvárásait. -
NitroX #502 ja respect, de úgy törlöm le a retkes életbe mint a szél, ekkora fost te jó ég -
taciboy #501 oké, megvan a megoldás, meg kell hogy mondjam elég drámai volt: újra kellett indítani a gépet :D :D
komolyan mondom megveszek. hogy miért nem lehet ezt kiküszöbölni? vagy a telepítő miért nem ajánlja fel az újraindítást?
mindegy, a lényeg hogy megy. és meg kell hogy mondjam, nem is akárhogy!!
800x600-ban játszom szaggatás nélkül és MINDEN FULL-on van! azért egy egy 2500-as amd-től meg egy 6600-os nvidiától szép teljesítmény, nemdebár? :D -
#500 RESPECT!!! =)) -
#499 SILENT HILL (játékmenet) + HETEDIK (hangulat) + X-FILES = CONDEMNED
Én maximálisan ezt vártam ettől. Történetorientált túlélő horror-thriller first person shooter. Interaktív szélesvásznú film. Ugyan azt kicsit nehezményezem, hogy elment a szolid élőholt téma felé megint - legalábbis úgynézki elfog - és nekem egy horror-thriller világi perverz gyilkosokkal és csavart sztorival jobban bejönne, de legkevésbé sem nevezném unalmasnak. Most nem a legjobb hasonlat az eltérő nézőpont miatt, de ha játszottatok a SILENT HILL -el (elsősorban azok akiknek ez lapos) és az tetszett akkor tudjátok, hogy ott sem pörög a játék. Valóban nem egy FEAR, de személy szerint jobban kedvelem ha mellőzve vannak a lőfegyverek. Ha az kell akkor megnézek egy Chuck Norris filmet vagy egy CS partit (én nem nyomom, nemám). Az SH-ban is pont az volt jó, hogy az ember araszolgat előre izzadt tenyérrel, figyel minden neszre és sodródik a lassan kibontakozó történettel. Ha pörgős kell akkor az SH műfajában ott a kevésbé sztorihoz szorított RESIDENT EVIL és fps-ben pedig mondjuk a FEAR. Ritkán van olyan film vagy játék amin megugrok vagy igazán jól szorongok, de a SILENT HILL 2-3-4 és a CONDEMNED ezt eltudta érni. (a metró mikor elhúzott a kis híd alatt a második fejezet elején, hangrendszer meg feltekerve ... na ott ellöktem az egeret) A FEAR is para sokszor, nemmondom, hogy nem, de én azt éreztem erőltetettnek, mert nekem netegyenek bele egy formás horror történetbe (a kislányt most hagyom mer az még elmegy) mátrix golyóváltásokat és szteroid kickbox meccseket. Nekem emiatt volt kizökkentő. Én úgy éreztem mintha az inkább lenne egy techdemo egy valamilyen sztoriba csavarva, megszórva izzó szikra reszelékkel.
Ez az én véleményem. És a sötétségre énis azt tudom mondani, hogy ezen műfajhoz kell a sötét, ha mégsem tetszik akkor vagy brightness 150%, vagy uninstall. Van akinek nem jön be, de ez ettől olyan kb. mintha egy horror filmről menne ki az ember a moziból mert az sötét helyszíneken lett forgatva. -
#498 Ha nvidiád van vagy ha Ati-d van