941
Worms 4: Mayhem
  • curse
    szerintem meg epp azert pocsolnek ennyit a kiadasaval, mert eppen probaljak felbaszni a starforce 3.5ot :) minden programot vissza lehet fejteni, es minden programnak ki lehet torolni az ellenorzo ciklusait, vagy legalabb kicserelni a fejeket egy ugrasra a ciklusok farkara. miert lenne nehezebb ebben az esetben megcsinalni? mostmar utanezek ennek a starforce 3.5nek, hogy mitol olyan beltagito ez a verzio :)
  • grebber
    Ja és nem hiszem hogy az új 3.5-ös starforcokat tudná kezelni max az új Securom 7-eseket.
  • gamekapocs
    RELADED!!
  • grebber
    Kit érdekel hol jelenik meg ha a legujabb SF3 van rajta felejtsd el a törést.
    Bár még bennem is él kis remény de nagyon halovány.
  • curse
    "You need to wait until DAEMON Tools has support for Starforce, the current version does not. The next DAEMON Tools version is just weeks away."

csak hetek...

/me zokog :)
  • curse
    meg nem jott ki a dt4, varni kell ra, de semmi garancia nincs arra, hogy megfuckolja a starforce3.5.xet is. en huztam mar razor cracket a jatekhoz, de fake volt, hogy rohadjon el az a barom aki kitalalta :)

en azt vartam, hogy odaraknak egy starfuckert vagy valami, de semmi ilyesmi nincs rajta, csak egy cleaner, ami utan ugyanugy nem megy ez a szar :(
  • Newfronter
    ezt nekem is kell játszani, anno ment így a GTR is. Hallottam valami Daemon Tools 4 betáról is de lehet hogy fake az info...
  • curse
    hat ez igazan szomoru, asszem pedig jol csinaltam ahogy az nfo irta. lehuztam a cdmeghajtokat, mountolva felinstallaltam, raraktam a dcn terjedo serialt, es nem jau :(

nembaj, legalabb lenn van, mar 'csak' a cracket kell varni :(
  • Gibro
    Akkor szedd le és próbáld elindítani!
  • curse
    nem ertem mi a problematok, torrenten mar lazan toltheto... az mas kerdes, hogy basztak-e melle serialt vagy cracket :D
  • Worms Mayhem
    Ja! Az árára visszatérve, egyszer biztos olcsóbb lesz! Például: GTA3 annó 9900, most meg 2490! :D
  • Worms Mayhem
    Dehogyisnem! Fel fogják törni. Eddig mindent feltörtek, mindenféle legújabb védelmet így meg úgy! Nehogymár ezt nem tudják feltörni! Ez olyan tudod mint olvasgattam fórumokat, hogy 2005.07.29.-én megjelent Európában (kivéve Magyarország) és olyan kommenteket olvastam jónéhányat, hogy nem fog megjelenni Magyarországon, mert itt kicsi lesz rá a kereslet, meg nem tudják majd megfizetni, szóval ilyen hülyeségeket... És tessék, már Magyarországot is elérte. Minden csak idő kérdése. Lehet hogy ma például megveszem, azt holnap tépem a heajam mert ott a törés.
  • grebber
    Mi kell várni hogy olcsobb lesz ?
    Merthogy feltörni nem fogják.Remélem azért nincs igazam.
  • Worms Mayhem
    Üdvözlök minden fórumozót! Örömmel(?) jelenthetem be, hogy megtaláltam azt a helyet ahol meg lehet vásárolni a Worms 4 Mayhemet! Most augusztus 20.-án került be Magyarországra és potom 9990Forintért akár a magatokénak is tudhatjátok. Úgyhogy félre a külföldi megrendeléssel... Itt akár személyesen is megvehetitek:

http://www.automex.hu/index.php?selectedProductID=8009&activePage=productDescription.php&sid=39464d6b9c78ed438f6c9ea3c91f0b33

Ám aki nem akarja megvenni, (mint én :D) annak sajna várnia kell! :(
  • rorr
    Igen feltörték......A javításokat ki törte fel 1.1 1.2 1.3 1.4 ???
    Azok nélkül azért nem olyan élvezetes sajnos!!!
  • grebber
    Ja meg kb még sok game SF3-as volt de nem ennyire új.
    Nemigazán fogják feltörni ugyhogy ne is várd.
  • PLackó
    pl Silent Hunter 3 is starforce-os volt mégis gond nélkül feltörték,pedig az a játék nem sokakat érdekel.(engem igen)
  • rorr
    Gondolod ,hogy a codemasters-nek nem telik jó védelemre? Ők kezdték ezt a starforce-s mizériát a toca 2-vel....
  • rorr
    :) :) a remény hal meg utoljára....
  • Strike16
    Ha egyszer feltörik biztos lesznek itt kommentek...
  • Gibro
    Na semmi hír???????
  • grebber
    Azért a Splinter Cell 3-on nem csak SF3-om van én uygtudom.
    Lehet lazán feltörik majd ezt.Reménykedjünk.
  • rorr
    3.5.05.03 újabb mint a CHAOS THEORY-n !!!
    Akinek kell vegye meg!!!
  • grebber
    Megnézted a progival amit küldtem privibe hogy milyen verziós SF3?
  • rorr
    semmilyen általam ismert sf3 módszerrel nem indul...
  • grebber
    Hát ezt már akkor tudtam hogy SF3-as amikor felnéztem a torrent linkre mert ott irták , ezért mondtam is hogy nem fog menni.
  • Gibro
    Ja csak fent lenne már a gépemen...
  • reménytelen
    Én szeretem a Worms-öt, sőt, a 3D-vel sincs semmi bajom. Egyedül a Forts lett SZAR. A 3D tetszett, és ha tényleg sok ötletes újítás van, meg visszaköszönnek a régebbi fegyverek új kiadásban, akkor ez is jó Worms epizód lesz.
  • [HUN]FaTaL
    ez is sf3 shit:(
  • Gibro
    Ez rossz hír
  • Mustang2005
    Nforce-on még nincs!
  • rorr
    starforce 3 ,hogy utálom ezt a szót!!!
  • rorr
    rossz hír vagy jó!

CD KEY- R9J8W-AK7HU-YYZ8A-MMTL8-GLF7N

Game uses Starforce 3. Disconnect power to all cd/dvd drives and mount image with Daemon tools. If other starforce games are anything to go by, We will be waiting a long time for the NO CD patch.
  • zolo
    Már az xboxos is megjelent,a pc-s nek ötödikén kellet volna megjelennie
  • zolo
    Eddig csak a ps2-es verzió jelent meg,az xboxos meg a pc-s csúszik még.Az nforce-on is csak a ps2-ről van hír
  • Gibro
    http://www.codemasters.co.uk/strategy/
    A boltokban van
  • zolo
    Hol láttad hogy megjelent?
  • Gibro
    MEGJELENT
  • Garyyyyyyy
    hát még most sem találtam semmit sem a játékról :(
  • Gibro
    Ja a world party-nál nincs és szerintem nem is lesz jobb worms! Szar 3D